Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (8 μέλη και 102 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
Ρε Μήτσο για εμάς που πάμε 06:00 για δουλειά το πιο εύκολο είναι να ξυπνήσεις μισή ώρα νωρίτερα για να ρίξεις έναν μπούτσο. Βέβαια μετά τις 12:00 στη δουλειά δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου αλλά αυτό είναι αλλουνου παππά ευαγγελιο...
Εγώ γιατί νομίζω πως απλά τρολλάρει και εσύ απαντάς σοβαρά ? :cheesy:

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
578
Πόντοι
81
Γιατί με την Ιρίνα φ27 δε γίνεται χαμός? Μερικοί κοιμούνται στο αυτοκίνητο απο το προηγούμενο βράδι εξω απο τον οίκο για να πιάσουν σειρά..

Καλα δεν το συζηταω για Σαμπινα.... προχτες πηγα 5 το πρωι για να την πετυχω χωρις δωματια αλλα νομιζα λαθος, χαμος και στις 5 το πρωι γινοταν... καλα δουλειες δεν εχουν ? δε σηκωνονται το πρωι ? Η τσατσα ειχε κλεισει τον οικο και μεσα ειχαμε μεινει 3 πελατες για να γαμησουμε τη Σαμπινα η οποια θα εφευγε μετα, πιτισρικαδες χτυπουσαν την πορτα και παρακαλουσαν την τσατσα να τους βαλει μεσα να γαμησουν, μονο τα κλαματα δεν εβαλαν . Η Σαμπινα εδειξε ποσο μεγαλη ψυχαρα ειναι και ανοιξε ο οικος οπου μπηκε ενας 18χρονος μεσα και γαμησε τελευταιος.
Μπορεί να ήταν ο γνωστός Γιούρι που πηδιουνται δίχως αύριο, κάθε φορά ρε φίλε λέω δεν παίζει τι της κάνει και τρελενεται τόσο. Μήπως πηγες Κυριακή που ανέφερε ένας συναγωνιστής ότι του κάνε τσαλιμακια;

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
629
Πόντοι
81
Ειχα γαμήσει την Αλεξάνδρα νιάου με αντίτιμο 5 κιλα ντομάτες τριπολιτσιωτικες.
Καθε φορα που πήγαινα την εβλεπα να τρώει ντομάτα και μου ειχε πει οτι πεθαίνει να τρώει ζουμερες κοκκινες τομάτες. Της εκανα προταση και δέχτηκε.
Δεν το ειχα γράψει στην κριτική για να μη σκάνε όλοι στον οίκο με καφάσια ντομάτες.

Λέγε ρε μύστη εγώ που έρχομαι από επαρχία και έχω περιβόλι να τιγκαρω το πορπαγκαζ κηπευτικά. Στείλε πμ αν ξέρεις και άλλες τέτοιες περιπτώσεις και θα φέρω πολλά κιλά να γαμησουμε και οι δύο. Από το να μοιράζω σε όλη την γειτονιά

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Γιατί με την Ιρίνα φ27 δε γίνεται χαμός? Μερικοί κοιμούνται στο αυτοκίνητο απο το προηγούμενο βράδι εξω απο τον οίκο για να πιάσουν σειρά..

Καλα δεν το συζηταω για Σαμπινα.... προχτες πηγα 5 το πρωι για να την πετυχω χωρις δωματια αλλα νομιζα λαθος, χαμος και στις 5 το πρωι γινοταν... καλα δουλειες δεν εχουν ? δε σηκωνονται το πρωι ? Η τσατσα ειχε κλεισει τον οικο και μεσα ειχαμε μεινει 3 πελατες για να γαμησουμε τη Σαμπινα η οποια θα εφευγε μετα, πιτισρικαδες χτυπουσαν την πορτα και παρακαλουσαν την τσατσα να τους βαλει μεσα να γαμησουν, μονο τα κλαματα δεν εβαλαν . Η Σαμπινα εδειξε ποσο μεγαλη ψυχαρα ειναι και ανοιξε ο οικος οπου μπηκε ενας 18χρονος μεσα και γαμησε τελευταιος.
Ξέρουμε αν δουλεύει και αυτή υ βδομάδα ;;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Πέρασμα με Εύα στο Αγκύρας 12 προχθές με μετριότατες εντυπώσεις. Όχι ιδιαίτερα δεκτική, μην πιάσεις ρώγα, μην γλείψεις κλπ. Χημεία μεταξύ μας κοντά στη βάση και με στρογγυλοποίηση προς τα πάνω, θα έλεγα. Ίσως ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή, νομίζω ότι ορισμένες κοπέλες είναι επιφυλακτικές την πρώτη φορά και ψιλοφοβούνται μην τις δαγκώσεις, μην τις κάνεις, μην τις ράνεις. Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα μου. Το δέρμα της σε κάποια σημεία φαίνεται σκληρό και κάπως περίεργο. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι υπερβολικ
εινΙ ελλιποβαρεις και γρια.Δεν ειναι δα και παιδουλα.Επισης ειναι αφυδατωμενη

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.253
Πόντοι
32.478
Δεν εχει καμια σχεση το δερμα με τα κιλα..
Κάνεις λάθος. Εάν δεν έχει λίγο λίπος το δέρμα αφυδατώνεται και ζαρωνει ειδικά στις μεγάλες ηλικίες. Έχεις δει ποτέ κοκαλιάρα άνω των 40 να έχει ωραίο δέρμα;;;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Υπάρχει καμία βραδινές ώρες που να κανει γλειφωκολαδα;

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Επίσης η Σαμπινα δέχεται γλείψιμο ;

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
629
Πόντοι
81
Εμένα δεν με άφησε πάντως, άλλοι λένε ότι την έχουν γλύψει πατοκορφα...
Βυζιά δεν αφήνει γιατί γαργαλιετε λέει,μην το προτείνεις καθόλου στο λέω εγώ που έχω περάσει μαζί της καμία 25-30 φορες. Από κάτω αφήνει κανονικά. Τώρα αν αφήνει επιλεκτικά δεν γνωρίζω! Ελπίζω να βοήθησα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.702
Πόντοι
41.129
Εμένα δεν με άφησε πάντως, άλλοι λένε ότι την έχουν γλύψει πατοκορφα...
Δε σε άφησε γλείψιμο? Συνηθως δεν αφήνει να τη γαμήσεις αμα δεν την γλείψεις.
Παίζει παιχνίδια υποταγής και ταπεινωσης μαζι μας η Σαμπίνα.
Σου λεει ... "Αμα θες να γαμήσεις ενα τοσο ομορφο μουνί πρώτα πρεπει να γυαλίσεις την τρυπα που χεζω."

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
578
Πόντοι
81
Παίζει παιχνίδια υποταγής και ταπεινωσης μαζι μας η Σαμπίνα. Αμα θες να γαμήσεις ενα τοσο ομορφο μουνί πρώτα πρεπει να γυαλίσεις την τρυπα που χεζω.

Την τελευταία πρόταση δεν την κατάλαβα να είμαι ειλικρινής...όχι δεν με άφησε είναι η αλήθεια, την ρώτησα όταν μου είχε τουρλωσει την πατούρα της γιατί με τρέλανε και ήθελα να τη γευτώ και μου είπε όχι και μετά μου είπε κάτι για 69 αλλά δεν το κατάλαβα να είναι ειλικρινής.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Παίζει παιχνίδια υποταγής και ταπεινωσης μαζι μας η Σαμπίνα. Αμα θες να γαμήσεις ενα τοσο ομορφο μουνί πρώτα πρεπει να γυαλίσεις την τρυπα που χεζω.
παιδιά ν είμαι ειλικρινής τη πρώτη φορά μ άφησε ώρα, τη δεύτερη μ λέει τ κοψα ποια Γτ φοβάμαι .γι αυτό ρωτάω , γενικά είναι κυκλοθυμική και αυτό είναι από τα αρνητικά της

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
578
Πόντοι
81
Βυζιά δεν αφήνει γιατί γαργαλιετε λέει,μην το προτείνεις καθόλου στο λέω εγώ που έχω περάσει μαζί της καμία 25-30 φορες. Από κάτω αφήνει κανονικά. Τώρα αν αφήνει επιλεκτικά δεν γνωρίζω! Ελπίζω να βοήθησα
Ναι βυζιά πάνω στην ένταση έχω καταφέρει να σου πω στο χαμουρεμα τραβιέται...τι να σου πω το επιλεκτικά δεν μπορώ να το δεχτώ ούτε ρεμολι είμαι ούτε βρωμαω, δεν ξέρω γιατί το αρνήθηκε.

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
800
Πόντοι
311
Καλησπέρα
Τώρα που έφυγε η Μαρίαννα από διδύμου 20 ξέρουμε ποίο κορίτσι είναι;;;

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
629
Πόντοι
81
Ναι βυζιά πάνω στην ένταση έχω καταφέρει να σου πω στο χαμουρεμα τραβιέται...τι να σου πω το επιλεκτικά δεν μπορώ να το δεχτώ ούτε ρεμολι είμαι ούτε βρωμαω, δεν ξέρω γιατί το αρνήθηκε.
Πόσες φορές έχεις περάσει μαζί της;

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
629
Πόντοι
81
Παίζει παιχνίδια υποταγής και ταπεινωσης μαζι μας η Σαμπίνα.
Σου λεει ... "Αμα θες να γαμήσεις ενα τοσο ομορφο μουνί πρώτα πρεπει να γυαλίσεις την τρυπα που χεζω."
Τα παραλες τώρα! Δεν επιδιώκει κάτι τέτοιο. Αν γουστάρεις απλά γλείφεις. Τώρα για τα παιδιά που γράφουν ότι δεν αφήνει δεν μου έχει τύχει ποτέ,πάντα με αφήνει. Αλλά είμαι καλός πελάτης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom