Ρεπόρτερ πρόκειται για καινούργια προσθήκη; έχουμε κάποια άλλη λεπτομέρεια;Φώκαιας 19: Λίζα διμετρο ινσταγκραμικο μουνι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.502
- Πόντοι
- 446
Ααα ναι!!! Μύριζε το πρόσωπο της πουτσιλα 3/3 επίσης!! Την είχα ξεχάσει αυτή τη βρωμερη λεπτομέρεια...Δεν πήγα να γαμησω, αλλά για ενημέρωση. Μου εγλυψε το αυτί και το μάγουλο και το στόμα της μύριζε γάμησε τα.... Κρίμα γιατί σαν σύνολο μετράει πολύ. Ειδικά το κορμάκι της είναι απίστευτο. Τεσπά....
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.020
- Πόντοι
- 9.846
Δεν την έχω ξαναδεί. Διμετρη μουναρα, κορμάρα, φατσαρα χωρίς να είναι βαμμένη πολύ.Ρεπόρτερ πρόκειται για καινούργια προσθήκη; έχουμε κάποια άλλη λεπτομέρεια;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 238.881
- Πόντοι
- 46.232
Από το Μάιο δουλεύει η Ρουμάνα ΛίζαΡεπόρτερ πρόκειται για καινούργια προσθήκη; έχουμε κάποια άλλη λεπτομέρεια;
xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.903
- Πόντοι
- 1.056
Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αχ τι μου κάνεις τώρα...πρωινή μόνο; Δεν μπορώ να αντισταθώ σε Made in Romania...Από το Μάιο δουλεύει η Ρουμάνα Λίζα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 238.881
- Πόντοι
- 46.232
Δεν την έχω ξαναδεί. Διμετρη μουναρα, κορμάρα, φατσαρα χωρίς να είναι βαμμένη πολύ.
συνήθως δουλεύει διπλοβαρδια μαζί με την άλλη Ρουμάνα τη Κάρλα
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
Μάγκες καλησπέρα,έχουμε κανένα νέο από μαρίνα Φωκαίας 17 απογευματινή βάρδια?
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.020
- Πόντοι
- 9.846
@n.smirni76 =
συνήθως δουλεύει διπλοβαρδια μαζί με την άλλη Ρουμάνα τη Κάρλα
Συνημμένα
Καλησπερα στη παρεα,ενημερωνω για σημερινο περιστατικο που με παραξενεψε πολυ....
Δινω 2 δεκαρικα καθως μπαινω στο δωματιο κ τοτε η τσα2 μου λεει εχεις να μου δωσεις κατι παραπανω??Εγω σαστησα λιγο και αμηχανα της ειπα οχι ηρθα με αυτα τα χρηματα μονο.
Στο πορτοφολι μου ειχα 2 10ρικα και ενα 5€ λεω λες να εδωσα 15€ και να μου ζητησε κι αλλα η τσα2 ?? Αφου εκανα τσεκ οτι οντως εδωσα 2 10€ περιμενα την κοπελα.
Εχει τυχει στον εν λογω οικο να σας ζητησουν περ/ρα λεφτα;;
Παω εκει 7 χρονια ακριβως απειρες φορες ποτε δεν μου τυχε αυτο.
Το να χτυπούν την πόρτα στο 7λεπτο με την ελπίδα ότι κάποιος πελάτης θα τους δώσει 5 η 10 ευρώ μπουρμπουάρ για να τον αφήσουν να γαμήσει σαν άνθρωπος είναι η νέα τακτική των τσατσάδων μετά το lock down με αφορμή τον κορονοιό.
.
Toreto1900
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Toreto1900
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.914
- Πόντοι
- 1.056
Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοι οι μαλάκες που τις δίνουν δικαιώματα, και χαλάνε και την πιάτσα..Το να χτυπούν την πόρτα στο 7λεπτο με την ελπίδα ότι κάποιος πελάτης θα τους δώσει 5 η 10 ευρώ μπουρμπουάρ για να τον αφήσουν να γαμήσει σαν άνθρωπος είναι η νέα τακτική των τσατσάδων μετά το lock down με αφορμή τον κορονοιό.
.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 14.513
- Πόντοι
- 4.926
Στο παρελθόν, είχα ακούσει για τύπους, οι οποίοι έδιναν 5ευρα και 10ρικα, για να τους αφήνει η τσατσά να παίρνουν μάτι από την κλειδαρότρυπα.Το να χτυπούν την πόρτα στο 7λεπτο με την ελπίδα ότι κάποιος πελάτης θα τους δώσει 5 η 10 ευρώ μπουρμπουάρ για να τον αφήσουν να γαμήσει σαν άνθρωπος είναι η νέα τακτική των τσατσάδων μετά το lock down με αφορμή τον κορονοιό.
.
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 201
Στο παρελθόν, είχα ακούσει για τύπους, οι οποίοι έδιναν 5ευρα και 10ρικα, για να τους αφήνει η τσατσά να παίρνουν μάτι από την κλειδαρότρυπα.
Εδώ ένας έδινε λεφτά για να αγοράζει τις χυμένες καπότες από τα καλαθάκια...
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.167
- Πόντοι
- 3.246
έρχονται στο μυαλόΔεν την έχω ξαναδεί. Διμετρη μουναρα, κορμάρα, φατσαρα χωρίς να είναι βαμμένη πολύ.
φολοαναμνήσεις με αυτή την περιγραφή
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.252
- Πόντοι
- 10.336
Τυπαρα, εσυ που σχεδον εκλαιγες στην τσατσα της Τατιανας γιατι δεν σε αφηνε να περασεις, να ξερεις εισαι η ντροπη του αντρικου φυλου. Σε ακουγα μεσα απο το δωματιο την ωρα που της σουβλιζα στα τεσσερα το αξυριστο σαμπρελομουνι, και δεν μπορουσα να συγκρατηθω απτα γελια. Εδωσα εξτρα πιεση στο γαμησι για να σε κανω να ζηλεψεις, γκρεμισα το κρεβατι, ελπιζω να με ακουσες
Αμα κανεις ετσι για την 50χρονη θεια που χυνει στο στομα η μιση αθηνα με αντιτιμο ενα εφηβικο χαρτζιλικι, δεν θελω να μαθω ποσο ξεφτιλας μπορει να καταντησεις εαν εμφανιστει καμια σοβαρη γυναικα στη ζωη σου. χφτου
Αμα κανεις ετσι για την 50χρονη θεια που χυνει στο στομα η μιση αθηνα με αντιτιμο ενα εφηβικο χαρτζιλικι, δεν θελω να μαθω ποσο ξεφτιλας μπορει να καταντησεις εαν εμφανιστει καμια σοβαρη γυναικα στη ζωη σου. χφτου
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.897
- Πόντοι
- 216
Και αυτήν η καριόλα πάλι γιατί δεν τον αφήνει να περάσει ?? χαχα Έχουν τρελαθεί και οι γριές με τα ναυάγια που κυκλοφορούν έξω.Τυπαρα, εσυ που σχεδον εκλαιγες στην τσατσα της Τατιανας γιατι δεν σε αφηνε να περασεις, να ξερεις εισαι η ντροπη του αντρικου φυλου. Σε ακουγα μεσα απο το δωματιο την ωρα που της σουβλιζα στα τεσσερα το αξυριστο σαμπρελομουνι, και δεν μπορουσα να συγκρατηθω απτα γελια. Εδωσα εξτρα πιεση στο γαμησι για να σε κανω να ζηλεψεις, γκρεμισα το κρεβατι, ελπιζω να με ακουσες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις