You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.008
- Πόντοι
- 1.056
Δεν εχει καμια σχεση το δερμα με τα κιλα..Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι υπερβολικά αδύνατη;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 524
- Like
- 73.800
- Πόντοι
- 41.129
Κάποια άλλα σχόλια είναι πως η Αντριάννα στο χωματιανού πλέον έχει τόσο κόσμο που έχει καταντήσει γελοίο.. Έχει σταθερά 3 δωμάτια γεμάτα και 1-3 άτομα έξω να περιμένουν.. Ρε μαλάκες.. οκ θελετε να γαμησετε την κωλάρα.. αλλα πηγαιντε και πουθενα αλλού ρε μπαστουνόβλαχοι, ελεος... Το ίδιο, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, με τη Τζέσικα.. Με το που περάσει 1 η ώρα το μεσημέρι, είναι σαν να μπαίνεις σε νοσοκομείο που εφημερευει.. 6 ατομα να περιμενουν αναμονη..ψαχτειτε και πουθενα αλλου, άϊντε κοπριτες
Γιατί με την Ιρίνα φ27 δε γίνεται χαμός? Μερικοί κοιμούνται στο αυτοκίνητο απο το προηγούμενο βράδι εξω απο τον οίκο για να πιάσουν σειρά..
Καλα δεν το συζηταω για Σαμπινα.... προχτες πηγα 5 το πρωι για να την πετυχω χωρις δωματια αλλα νομιζα λαθος, χαμος και στις 5 το πρωι γινοταν... καλα δουλειες δεν εχουν ? δε σηκωνονται το πρωι ? Η τσατσα ειχε κλεισει τον οικο και μεσα ειχαμε μεινει 3 πελατες για να γαμησουμε τη Σαμπινα η οποια θα εφευγε μετα, πιτισρικαδες χτυπουσαν την πορτα και παρακαλουσαν την τσατσα να τους βαλει μεσα να γαμησουν, μονο τα κλαματα δεν εβαλαν . Η Σαμπινα εδειξε ποσο μεγαλη ψυχαρα ειναι και ανοιξε ο οικος οπου μπηκε ενας 18χρονος μεσα και γαμησε τελευταιος.
Τελευταία τροποποίηση:
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.784
- Πόντοι
- 2.036
"Αλεξάνδρα" Ουγγαρεζανίδα κάθε φορά που πέρναγα μαζί της ήταν και ποιο τροφαντή, άνετο γαμήσι και πάντα τελείωμα στις βυζάρες.η κοντή μουνίτσα η βυζαρού
που δούλευε φυλής 69
όροφο το βράδυ και έλεγε
πως είναι από Ουγγαρία, έχει
πάρει αρκετά κιλάκια και δουλεύει στο vip massage ως Μιχαέλα!
Βαρδιές Αλήθειας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2024
- Like
- 248
- Πόντοι
- 20
Έχει σχέση η ανορεξία που προκαλεί ξηρότητα στο δέρμα. Γι'αυτό ανέφερα τα κιλά.Δεν εχει καμια σχεση το δερμα με τα κιλα..
πες μου πως έχει έρθει η Ιρίνα ...Γιατί με την Ιρίνα φ27 δε γίνεται χαμός? Μερικοί κοιμούνται στο αυτοκίνητο απο το προηγούμενο βράδι εξω απο τον οίκο για να πιάσουν σειρά..
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.204
- Πόντοι
- 9.846
Ρε Μήτσο για εμάς που πάμε 06:00 για δουλειά το πιο εύκολο είναι να ξυπνήσεις μισή ώρα νωρίτερα για να ρίξεις έναν μπούτσο. Βέβαια μετά τις 12:00 στη δουλειά δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου αλλά αυτό είναι αλλουνου παππά ευαγγελιο...Γιατί με την Ιρίνα φ27 δε γίνεται χαμός? Μερικοί κοιμούνται στο αυτοκίνητο απο το προηγούμενο βράδι εξω απο τον οίκο για να πιάσουν σειρά..
Καλα δεν το συζηταω για Σαμπινα.... προχτες πηγα 5 το πρωι για να την πετυχω χωρις δωματια αλλα νομιζα λαθος, χαμος και στις 5 το πρωι γινοταν... καλα δουλειες δεν εχουν ? δε σηκωνονται το πρωι ? Η τσατσα ειχε κλεισει τον οικο και μεσα ειχαμε μεινει 3 πελατες για να γαμησουμε τη Σαμπινα η οποια θα εφευγε μετα, πιτισρικαδες χτυπουσαν την πορτα και παρακαλουσαν την τσατσα να τους βαλει μεσα να γαμησουν, μονο τα κλαματα δεν εβαλαν . Η Σαμπινα εδειξε ποσο μεγαλη ψυχαρα ειναι και ανοιξε ο οικος οπου μπηκε ενας 18χρονος μεσα και γαμησε τελευταιος.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.008
- Πόντοι
- 1.056
Επισκεψη στην υπεροχη Ντιανα Φυλης 84 το πρωι.. Εκανα στοχευμενη τσαρκα (οπως παντα) καθως ο καιρος ηταν σε καλυτερη κατασταση..
Μετα απο μια ωραια πιπα την πηρα ορθια στον τοιχο που ηθελε και δεν της χαλασα χατιρι. Επισης την γαμησα ιεραποστολικα και μετα στα τεσσερα. Την γαμαγα κανα τεταρτο και αποφασισα να σταματησω καθως δεν ηθελα να την καθυστερησω αλλο..
Το κοριτσι ειναι υπεροχο και ευγενεστατο και πρεπει να το προσεχουμε..
Μετα απο μια ωραια πιπα την πηρα ορθια στον τοιχο που ηθελε και δεν της χαλασα χατιρι. Επισης την γαμησα ιεραποστολικα και μετα στα τεσσερα. Την γαμαγα κανα τεταρτο και αποφασισα να σταματησω καθως δεν ηθελα να την καθυστερησω αλλο..
Το κοριτσι ειναι υπεροχο και ευγενεστατο και πρεπει να το προσεχουμε..
xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 610
- Πόντοι
- 81
Παίχτες που βρίσκεται αυτή η gilf ξανθιά Ανδριάννα και τι ώρες είναι; Ξέρετε αν δουλεύει ακόμα ή πήγε διακοπές;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.204
- Πόντοι
- 9.846
Μπορεί να κάνει μόνιμες διακοπές για το 1ο Νεκροταφείο. Εμ βλέπεις μετά τα 70 είναι ευλογία να ξυπνάς....Παίχτες που βρίσκεται αυτή η gilf ξανθιά Ανδριάννα και τι ώρες είναι; Ξέρετε αν δουλεύει ακόμα ή πήγε διακοπές;
(μακάβριο αλλά τέτοια σχόλια κάνουμε εμείς οι Μεταλλαδες....).
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.784
- Πόντοι
- 2.036
Εγώ γιατί νομίζω πως απλά τρολλάρει και εσύ απαντάς σοβαρά ?Ρε Μήτσο για εμάς που πάμε 06:00 για δουλειά το πιο εύκολο είναι να ξυπνήσεις μισή ώρα νωρίτερα για να ρίξεις έναν μπούτσο. Βέβαια μετά τις 12:00 στη δουλειά δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου αλλά αυτό είναι αλλουνου παππά ευαγγελιο...
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.204
- Πόντοι
- 9.846
Εγώ απάντησα όπως θα πρεπε.Εγώ γιατί νομίζω πως απλά τρολλάρει και εσύ απαντάς σοβαρά ?
Μπορεί να ήταν ο γνωστός Γιούρι που πηδιουνται δίχως αύριο, κάθε φορά ρε φίλε λέω δεν παίζει τι της κάνει και τρελενεται τόσο. Μήπως πηγες Κυριακή που ανέφερε ένας συναγωνιστής ότι του κάνε τσαλιμακια;Γιατί με την Ιρίνα φ27 δε γίνεται χαμός? Μερικοί κοιμούνται στο αυτοκίνητο απο το προηγούμενο βράδι εξω απο τον οίκο για να πιάσουν σειρά..
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Λέγε ρε μύστη εγώ που έρχομαι από επαρχία και έχω περιβόλι να τιγκαρω το πορπαγκαζ κηπευτικά. Στείλε πμ αν ξέρεις και άλλες τέτοιες περιπτώσεις και θα φέρω πολλά κιλά να γαμησουμε και οι δύο. Από το να μοιράζω σε όλη την γειτονιάΕιχα γαμήσει την Αλεξάνδρα νιάου με αντίτιμο 5 κιλα ντομάτες τριπολιτσιωτικες.
Καθε φορα που πήγαινα την εβλεπα να τρώει ντομάτα και μου ειχε πει οτι πεθαίνει να τρώει ζουμερες κοκκινες τομάτες. Της εκανα προταση και δέχτηκε.
Δεν το ειχα γράψει στην κριτική για να μη σκάνε όλοι στον οίκο με καφάσια ντομάτες.
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
Ξέρουμε αν δουλεύει και αυτή υ βδομάδα ;;Γιατί με την Ιρίνα φ27 δε γίνεται χαμός? Μερικοί κοιμούνται στο αυτοκίνητο απο το προηγούμενο βράδι εξω απο τον οίκο για να πιάσουν σειρά..
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.792
- Πόντοι
- 1.936
εινΙ ελλιποβαρεις και γρια.Δεν ειναι δα και παιδουλα.Επισης ειναι αφυδατωμενηΠέρασμα με Εύα στο Αγκύρας 12 προχθές με μετριότατες εντυπώσεις. Όχι ιδιαίτερα δεκτική, μην πιάσεις ρώγα, μην γλείψεις κλπ. Χημεία μεταξύ μας κοντά στη βάση και με στρογγυλοποίηση προς τα πάνω, θα έλεγα. Ίσως ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή, νομίζω ότι ορισμένες κοπέλες είναι επιφυλακτικές την πρώτη φορά και ψιλοφοβούνται μην τις δαγκώσεις, μην τις κάνεις, μην τις ράνεις. Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα μου. Το δέρμα της σε κάποια σημεία φαίνεται σκληρό και κάπως περίεργο. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι υπερβολικ
Εγώ δεν πέρασα καλά μαζί σου . Απορώ για τον ντόροεινΙ ελλιποβαρεις και γρια.Δεν ειναι δα και παιδουλα.Επισης ειναι αφυδατωμενη
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 169
- Like
- 21.555
- Πόντοι
- 32.478
Κάνεις λάθος. Εάν δεν έχει λίγο λίπος το δέρμα αφυδατώνεται και ζαρωνει ειδικά στις μεγάλες ηλικίες. Έχεις δει ποτέ κοκαλιάρα άνω των 40 να έχει ωραίο δέρμα;;;Δεν εχει καμια σχεση το δερμα με τα κιλα..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις