Αυτό είναι δικό μου θέμα και Δεν μπορώ να εκθέσω την κοπέλα με τον οποιοδήποτε εδώ μέσα.Με ποιες τα χετε φτιάξει?!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.904
- Πόντοι
- 9.846
Εγώ το έγραψα γιατί μου φάνηκε μουναρα. Για τη Λίζα Φωκαίας 19 λέω.Επίσκεψη στο Φωκαίας 19 για να δω την Λιζα.
Δεν είδα κανένα ινσταγκραμικο μουνί οπως γράφτηκε. Ουτε καμμία μουνάρα. Σωμα αδύνατο προς πλαδαρο. Φάτσα μέτρια.
Μαζι της η Όλγα γεμάτη τατού φορούσε γυαλιά, τα χειλη της αρκετά φουσκωμένα
Φ65 ισόγειο Κάτια και Κορίνα. Τα δωμάτια ολα αδεια.
Φ65 οροφος οι δύο Χριστινες η Τσεχα και η Ρουμάνα. Δωμάτια ολα άδεια και εδω.
Απέναντι στο Φ84 ειναι η Ντιανα η Ρουμάνα . Της εφαγα το μουνί με καβάλησε και μου τον εκανε να χύσει.
Δωμάτια όλα γεματα για Ντιάνα και 1 ατομο αναμονη.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.277
- Πόντοι
- 3.246
αφού είσαι νυχτόβιος τι την θες την πρώτη βάρδια;;;Καλημέρα μυστες παίζει τίποτα καλό πρώτη βάρδια φυλής η Μεταξουργείο να γλύφει αρχιδια ??
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
Νταξει τα έχουμε ξαναπει, γουστα ειναι αυτά, εμενα δε με επεισε να περασω δωμάτιο απο εμφάνιση παντως. Αυτές που ανέφερα στα φ65 και φ84 τις θεωρώ καλύτερες εμφανισιακά απο τη Λιζα, ειδικά την Κάτια που δεν αφήνει 69 ομως.Εγώ το έγραψα γιατί μου φάνηκε μουναρα. Για τη Λίζα Φωκαίας 19 λέω.
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 1.071
Η Ντιάνα του 84 είναι ίδια με αυτή που ήταν χθες πρωινή στο 65 όροφος; Ξανθιά μαλλιά λίγο πιο κάτω από τον ώμο και κορμί λαμπάδαΑπέναντι στο Φ84 ειναι η Ντιανα η Ρουμάνα . Της εφαγα το μουνί με καβάλησε και μου τον εκανε να χύσει.
Δωμάτια όλα γεματα για Ντιάνα και 1 ατομο αναμονη.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.277
- Πόντοι
- 3.246
ναι και μαυρισμένη απόΗ Ντιάνα του 84 είναι ίδια με αυτή που ήταν χθες πρωινή στο 65 όροφος; Ξανθιά μαλλιά λίγο πιο κάτω από τον ώμο και κορμί λαμπάδα
σολάριουμ
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 1.071
Ωραίος ευχαριστώ μάγκα μου!ναι και μαυρισμένη από
σολάριουμ
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.213
- Πόντοι
- 201
Kaμια πιο εμφανίσιμη που να δίνει κώλο υπάρχει?Δες την πρώτα κι αν σε καβλωνει σκιστην. Εγώ δεν, αλλά όλοι οι παλιοί εδώ μέσα που την έχουν πάρει λένε καλά σχόλια.
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 1.071
Εμφανισιμες και κωλο στις σημερινές εποχές πάνε μύστη μου έχει γίνει η φυλής επίπεδο ΜεταξουργείουKaμια πιο εμφανίσιμη που να δίνει κώλο υπάρχει?
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.371
- Πόντοι
- 2.836
Δεν υπάρχουν εμφανισιμες πλέον στην περιοχή φυλής κ πέριξ να παρέχουν αυτή την υπηρεσία....Kaμια πιο εμφανίσιμη που να δίνει κώλο υπάρχει?
2 βουλγάρες ξέρω με μέτρια εμφάνιση όμως που η μια κοροϊδεύει κ η αλλη παρέχει αυτή την υπηρεσία......ανάλογα με το φεγγάρι
Άμα βρεις εμφανίσιμη με φουλ ρίξε σύρμα.....
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.510
- Πόντοι
- 4.646
Μόνο στο Μετάξι, τύπε!Kaμια πιο εμφανίσιμη που να δίνει κώλο υπάρχει?
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.904
- Πόντοι
- 9.846
Η πιο εμφανίσιμη που δίνει κωλο είναι η Ελένη στο Διδύμου 18 υπογειο. Αν έχει κάποιος κάποια άλλη ας την προτείνει.
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Έχω αλλάξει και εγώ βάρδιες φιλαράκι άσε τις εξυπνάδες και πρότεινε κανένα κορίτσι σαν καλός μύστης...αφού είσαι νυχτόβιος τι την θες την πρώτη βάρδια;;;
Thanasakis300
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σεβαστό. Sorry.Αυτό είναι δικό μου θέμα και Δεν μπορώ να εκθέσω την κοπέλα με τον οποιοδήποτε εδώ μέσα.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.737
- Πόντοι
- 201
καλησπερα,χτες κατεβηκα με καβλες να δω ποια 8α σουβλισω,(2ηβαρδια)φωκαιας 17 πανω,Ρουσλανα καλη αλλα φολα μ φανηκε κ δε δοκιμασα,κ Μπιανκα π δε μ αρεσε,μετα φωκαιασ 13 κατω π ηταν μια Καρολινα ,καινουργια,στο σαλοναρισμα μ αρεσε ,στο δωματιο,ξενερωσα,χαλαρη κοιλια κ χαλαρος κωλος,δεν η8ελα να σπαταλησω το σπρεμα μ,μετα παω φυλης 71 πανω,Σανελ π την ειχα παρει πριν κανα 2 βδομαδες καλη μεσα κ εμφανισιακα για μενα πολυ καλη,κ Βερονικα κ αυτη εμφανισιμη οπου αυτη πηρα για 1η φορα,καλη κ αυτη αλλα προτιμω Σανελ
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.737
- Πόντοι
- 201
επισης πηγα φυλης 86 πανω ,μπαινω βλεπω τσατσα ,ενα πακι,κ ενα ζευγαρι wtf,τουριστες ηλικιας45+περιπου?τους βαζει μεσα δωματιο,βαζει κ τον πακι σε αλλο δωματιο,κ μ λεει η τσατσα οτι 1η φορα της συμβαινει κ οτι περασε το ζευγαρι δωματιο να γαμισει ο αντρας κ να κατσει η γυναικα τ στη καρεκλα να τους βλεπει,εμεινα κ γω μαλακας,η κοπελα π δουλευε εκει ηταν η Κατερινα π δουλευε στο φωκαιας 27 υπογειο,γεμιζει το σαλονι μετα απο κανα5 λεπτο κ λεει η τσατσα σε εναν τυπο οτι μ πε,εμεινε κ αυτος μαλακας,ρωταει π ειναι κανοντας κινηση να παει να τους δει ,λεει η τσατσα π πας περιμενε να βγουνε,να λεει αυτος π ειναι αυτη φερτην εδω να την γαμισουμε να νιωσει πουτσα,ολοι στο σαλονι ειχαμε μεινει μαλακες κ γελαγαμε με αυτα π λεγε ο τυπος
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.277
- Πόντοι
- 3.246
φωκαίας 27 Φωτεινή
φυλής 71 όροφος Άντζυ το πιο ωραίο κορμί που είδα σήμερα, Τζένη και Λουίζα
φυλής 71 κάτω Βαλεντίνα και άλλη μια αδιάφορη η τσα2 δεν είπε όνομα την καυλάντιζε ένας οπαδόα της Ρόμα και είχε κάτσει πάνω του
φυλής 69 σκαλάκια Βίκυ με λίγα
παραπανίσια κιλά ( της πάνε! ) και Λάνα
φυλής 86 πάνω Σταμάτα
φυλής 61 υπόγα Σολ
φυλής 69 όροφος Μαρία "Τσέχα" φυλής 86 κάτω Τζέσικα
φυλής 66 αριστερό Μαίρη
Φυλής 67 περιμένουν κοπέλα
στα υπόλοιπα ενημέρωσε ο συναγωνιστής πριν για Κάτια, Ντιάνα ( το δεύτερο ωραίοτερο κορμί μαζί
με της Κάτιας), Χριστίνες και Κορίνα
φωκαίας 7 κάτω μια γυφτοπούλα αλλά από το σκοτάδι δε βλέπεις τη μύτη σου
φωκαίας 7 μεσαίο η θείτσα
που είναι και στο dream girls
φωκαίας 9 Κατερίνα
φωκαίας 13 κλειστα
φωκαίας 17 κάτω η μελαχρινή μιλφ από τη Διδύμου
φωκαίας 17 πάνω Χριστίνα
φωκαίας 19 Λίζα και Όλγα
φωκαίας 25 Μανταλίνα
φωκαίας 27 υπόγα Ελένη
φωκαίας 27 σκαλάκια κλειστό
φυλής 71 όροφος Άντζυ το πιο ωραίο κορμί που είδα σήμερα, Τζένη και Λουίζα
φυλής 71 κάτω Βαλεντίνα και άλλη μια αδιάφορη η τσα2 δεν είπε όνομα την καυλάντιζε ένας οπαδόα της Ρόμα και είχε κάτσει πάνω του
φυλής 69 σκαλάκια Βίκυ με λίγα
παραπανίσια κιλά ( της πάνε! ) και Λάνα
φυλής 86 πάνω Σταμάτα
φυλής 61 υπόγα Σολ
φυλής 69 όροφος Μαρία "Τσέχα" φυλής 86 κάτω Τζέσικα
φυλής 66 αριστερό Μαίρη
Φυλής 67 περιμένουν κοπέλα
στα υπόλοιπα ενημέρωσε ο συναγωνιστής πριν για Κάτια, Ντιάνα ( το δεύτερο ωραίοτερο κορμί μαζί
με της Κάτιας), Χριστίνες και Κορίνα
φωκαίας 7 κάτω μια γυφτοπούλα αλλά από το σκοτάδι δε βλέπεις τη μύτη σου
φωκαίας 7 μεσαίο η θείτσα
που είναι και στο dream girls
φωκαίας 9 Κατερίνα
φωκαίας 13 κλειστα
φωκαίας 17 κάτω η μελαχρινή μιλφ από τη Διδύμου
φωκαίας 17 πάνω Χριστίνα
φωκαίας 19 Λίζα και Όλγα
φωκαίας 25 Μανταλίνα
φωκαίας 27 υπόγα Ελένη
φωκαίας 27 σκαλάκια κλειστό
Τελευταία τροποποίηση:
Λοιπον πέρασμα απο Κάτια Φ65κάτω, κλασσικά σώμα στουντιακού επιπέδου στα 20Ε κωλάρα βυζάρα καλή αίσθηση κλπ αξίζει όσο υπάρχει διότι μόλις ήρθε μετά απο ένα μπρεικ.
Έπειτα με Ελίζα ?! Φωκ19, είσοδο με τακούνια 20 πόντους που την φτάνει στο 190 στο δωμάτιο έπεσε γύρω στο 170 Ρουμάνα 2 χρόνια συνεχόμενα εδώ (6 συνολικά) και ξέρει καλά Ελληνικά. Στα του αγώνα έχει τατού ταναπούς στην μέση είναι λίγο αξύριστη αλλά δωτική και σφηχτή σε επίπεδο που δεν με βόλευε. αξίζει μία δοκιμή.
Τέλος στην 21 Μ.Α, η Αλίνα απο Κίεβο 29 χρονών νεαρή εμφανισιακά, άσπριδερη, ψηλή με μεγάλο σώμα-κώλο αλλά καθόλου χοντρή δλδ τέλεια και όλο το πακέτο στα 10. Προφανώς γεμάτα δωμάτια, καταλαβαίνει Αγγλικά αλλά επικοινωνία έγινε στα Ρώσικα. Με τατου την Ουκρανική τρίαινα στο χέρι με έβαλε σε σκέψεις που να βρισκότανε άραγε ο γκόμενος της, μάλλον σε κανά χαντάκι με το ΑΚ στο χέρι. Δεν με ξεπέταξε και μείναμε σίγουρα ένα 10λεπτο μέσα. Είχε ωραίο κώλο και καλή αίσθηση αλλά υπήρχε μια ελαφριά δυσοσμία κάτω που δεν μ'αρεσε κατά τα άλλα δεν ξέρω για πόσο θα μείνει στο Σκατουργείο.
Έπειτα με Ελίζα ?! Φωκ19, είσοδο με τακούνια 20 πόντους που την φτάνει στο 190 στο δωμάτιο έπεσε γύρω στο 170 Ρουμάνα 2 χρόνια συνεχόμενα εδώ (6 συνολικά) και ξέρει καλά Ελληνικά. Στα του αγώνα έχει τατού ταναπούς στην μέση είναι λίγο αξύριστη αλλά δωτική και σφηχτή σε επίπεδο που δεν με βόλευε. αξίζει μία δοκιμή.
Τέλος στην 21 Μ.Α, η Αλίνα απο Κίεβο 29 χρονών νεαρή εμφανισιακά, άσπριδερη, ψηλή με μεγάλο σώμα-κώλο αλλά καθόλου χοντρή δλδ τέλεια και όλο το πακέτο στα 10. Προφανώς γεμάτα δωμάτια, καταλαβαίνει Αγγλικά αλλά επικοινωνία έγινε στα Ρώσικα. Με τατου την Ουκρανική τρίαινα στο χέρι με έβαλε σε σκέψεις που να βρισκότανε άραγε ο γκόμενος της, μάλλον σε κανά χαντάκι με το ΑΚ στο χέρι. Δεν με ξεπέταξε και μείναμε σίγουρα ένα 10λεπτο μέσα. Είχε ωραίο κώλο και καλή αίσθηση αλλά υπήρχε μια ελαφριά δυσοσμία κάτω που δεν μ'αρεσε κατά τα άλλα δεν ξέρω για πόσο θα μείνει στο Σκατουργείο.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 156
- Like
- 20.107
- Πόντοι
- 32.478
Πρέπει να έχει πάει στα Αγκύρας 9 και 12 εδώ και κάνα δυο εβδομάδεςΦώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.
Θωρηκτό Αβέρωφ.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.904
- Πόντοι
- 9.846
Τελικά το επίπεδο των Αγκύρας έχει πιάσει πάτο.... Τσάμπα οι δωματιαρες που έχει το 9.Πρέπει να έχει πάει στα Αγκύρας 9 και 12 εδώ και κάνα δυο εβδομάδες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις