Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
Ενδείκνυται για σκησιμο κωλοτρυπίδας?Φώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.
Θωρηκτό Αβέρωφ.
Ενδείκνυται για σκησιμο κωλοτρυπίδας?Φώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.
Θωρηκτό Αβέρωφ.
Νουμερα οδων?Φώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.
Θωρηκτό Αβέρωφ.
Γωνία. Είμαι σαφέστατος.Νουμερα οδων?
Δες την πρώτα κι αν σε καβλωνει σκιστην. Εγώ δεν, αλλά όλοι οι παλιοί εδώ μέσα που την έχουν πάρει λένε καλά σχόλια.Ενδείκνυται για σκησιμο κωλοτρυπίδας?
Μήπως έχει πάει Άγκυρας τώρα γιατί νομίζω είναι και εκεί.Φώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.
Θωρηκτό Αβέρωφ.
Μέχρι και πριν ένα μήνα ήταν εκεί. Και ήταν εκεί για πολύ καιρό. Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε.Μήπως έχει πάει Άγκυρας τώρα γιατί νομίζω είναι και εκεί.
Τράβα στα 48αρια. Κολωνού.Καλημέρα μυστες παίζει τίποτα καλό πρώτη βάρδια φυλής η Μεταξουργείο να γλύφει αρχιδια ??
Αυτό είναι δικό μου θέμα και Δεν μπορώ να εκθέσω την κοπέλα με τον οποιοδήποτε εδώ μέσα.Με ποιες τα χετε φτιάξει?!
Εγώ το έγραψα γιατί μου φάνηκε μουναρα. Για τη Λίζα Φωκαίας 19 λέω.Επίσκεψη στο Φωκαίας 19 για να δω την Λιζα.
Δεν είδα κανένα ινσταγκραμικο μουνί οπως γράφτηκε. Ουτε καμμία μουνάρα. Σωμα αδύνατο προς πλαδαρο. Φάτσα μέτρια.
Μαζι της η Όλγα γεμάτη τατού φορούσε γυαλιά, τα χειλη της αρκετά φουσκωμένα
Φ65 ισόγειο Κάτια και Κορίνα. Τα δωμάτια ολα αδεια.
Φ65 οροφος οι δύο Χριστινες η Τσεχα και η Ρουμάνα. Δωμάτια ολα άδεια και εδω.
Απέναντι στο Φ84 ειναι η Ντιανα η Ρουμάνα . Της εφαγα το μουνί με καβάλησε και μου τον εκανε να χύσει.
Δωμάτια όλα γεματα για Ντιάνα και 1 ατομο αναμονη.
αφού είσαι νυχτόβιος τι την θες την πρώτη βάρδια;;;Καλημέρα μυστες παίζει τίποτα καλό πρώτη βάρδια φυλής η Μεταξουργείο να γλύφει αρχιδια ??
Νταξει τα έχουμε ξαναπει, γουστα ειναι αυτά, εμενα δε με επεισε να περασω δωμάτιο απο εμφάνιση παντως. Αυτές που ανέφερα στα φ65 και φ84 τις θεωρώ καλύτερες εμφανισιακά απο τη Λιζα, ειδικά την Κάτια που δεν αφήνει 69 ομως.Εγώ το έγραψα γιατί μου φάνηκε μουναρα. Για τη Λίζα Φωκαίας 19 λέω.
Η Ντιάνα του 84 είναι ίδια με αυτή που ήταν χθες πρωινή στο 65 όροφος; Ξανθιά μαλλιά λίγο πιο κάτω από τον ώμο και κορμί λαμπάδαΑπέναντι στο Φ84 ειναι η Ντιανα η Ρουμάνα . Της εφαγα το μουνί με καβάλησε και μου τον εκανε να χύσει.
Δωμάτια όλα γεματα για Ντιάνα και 1 ατομο αναμονη.
ναι και μαυρισμένη απόΗ Ντιάνα του 84 είναι ίδια με αυτή που ήταν χθες πρωινή στο 65 όροφος; Ξανθιά μαλλιά λίγο πιο κάτω από τον ώμο και κορμί λαμπάδα
Ωραίος ευχαριστώ μάγκα μου!ναι και μαυρισμένη από
σολάριουμ
Kaμια πιο εμφανίσιμη που να δίνει κώλο υπάρχει?Δες την πρώτα κι αν σε καβλωνει σκιστην. Εγώ δεν, αλλά όλοι οι παλιοί εδώ μέσα που την έχουν πάρει λένε καλά σχόλια.
Εμφανισιμες και κωλο στις σημερινές εποχές πάνε μύστη μου έχει γίνει η φυλής επίπεδο ΜεταξουργείουKaμια πιο εμφανίσιμη που να δίνει κώλο υπάρχει?
Δεν υπάρχουν εμφανισιμες πλέον στην περιοχή φυλής κ πέριξ να παρέχουν αυτή την υπηρεσία....Kaμια πιο εμφανίσιμη που να δίνει κώλο υπάρχει?