Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 397 άτομα (27 μέλη και 370 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.623
Πόντοι
5.631
Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος:
1) η Μπιάνκα από Φωκαίας 17 δουλεύει ή έχει φύγει?
2) η καινούρια Αλεξάνδρα (δεν την έχω δει) από Μαραθώνος/Βέργας3 αξίζει ή είναι κανένα χάλι?
Ευχαριστώ

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.623
Πόντοι
5.631
Τύπος ναυάγιο Τιτανικός γύρω στα 50 σήμερα Φυλής ζητούσε στο σαλόνι τον αριθμό της κορασίδας για να μιλήσουνε(δεν αναφέρω όνομα, ίσως δεν θέλει η κοπέλα).
Εκείνη τον απέφυγε και πήγε κουζινάκι. Εκείνος κουτοπόνηρος προσπαθούσε να πείσει την υπηρεσία να του το δώσει, τον έκλασε κι εκείνη. Για να τη δελεάσει τότε της είπε "Σου αρέσουνε τα σεμεδάκια? Θα σου φέρω να στολίσεις το σπίτι σου":tooth::tooth::tooth:
Τον ξαπόστειλαν τσακ μπαμ!
yamato-sinking-ship.gif

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Το αντισηπτικό schulke octenisept το βγάζει σε έλλειψη. Έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
Μετά υπάρχει η λοσιόν,κάτι σαν σαπούνι χωρίς σαπούνι...Εγώ πάντως το οκτενισεπτ στο Ίλιον το βρήκα με την πρώτη...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά το χειρότερο πράγμα μακράν είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη και να φαντάζεται πράγματα που δεν γίνονται. Όχι να σε γουστάρει με την καλή έννοια, ως πελάτη δηλαδή, αλλά να σκέφτεται άλλα, σχέσεις γάμους κτλ. Εκεί απλά τον πίνεις και αναγκαστικά δεν ξανά πας.

Το καλύτερο πράγμα μακράν, είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη ως πελάτη, δηλαδή να θέλει να πηγαίνεις και για να μην σε χάσει να σου κάνει τα κέφια (μέσα σε ένα όριο πάντα).
ναι αμέ...τα χω φτιάξει με Τάνα δύο φορές. Και με ήθελαν και έγινε φάση και με ήθελαν και δεν ήθελα και ήθελα και δεν με ήθελαν. Για μένα λογικό είναι να συμβεί...έχω 20 και βάλε χρόνια στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναπτυχθουν και άλλες ανθρώπινες σχέσεις πέραν από μια εμπορική συναλλαγή.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
692
Πόντοι
361
ναι αμέ...τα χω φτιάξει με Τάνα δύο φορές. Και με ήθελαν και έγινε φάση και με ήθελαν και δεν ήθελα και ήθελα και δεν με ήθελαν. Για μένα λογικό είναι να συμβεί...έχω 20 και βάλε χρόνια στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναπτυχθουν και άλλες ανθρώπινες σχέσεις πέραν από μια εμπορική συναλλαγή.
Ααααα ρε συνάδελφε.μια από τα ίδια και εγώ πριν κάποιους μήνες.και ήθελα και δεν ήθελα.και ήθελε και δεν ήθελε.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.529
Πόντοι
201
Επίσης απόγευμα στα Αγκύρας έχουν έρθει δύο καινούριες Μόνικα και Μερσίνη. Ακόμα τρέχω...:badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair:

Πριν λίγη ώρα ήμουν στην πιάτσα και στο συγκεκριμένο μπουρδέλο ήταν η Αναστασία με την εν λόγω Μερσίνη.
Η Μερσίνη είναι η Λώρα από το Μεταξουργείο, είχε δουλέψει στον όροφο της Κολωνού στα μεγάλα νούμερα, όπως επίσης και στα 44ρια της Ιάσωνος. Πριν χρόνια ήταν αξιοπρεπής επιλογή στο 10ρικό, για 20ρικο ούτε λόγος.

Η Μπιάνκα από Φωκαίας 17β είναι ψιλοφόλα, μπήκα σήμερα για την αφράτη κωλάρα της όμως μέσα είναι πολύ μέτρια. Ευτυχώς με αποζημίωσε η Καρολίνα από το ισόγειο της Φιλιππίδου. Κλασική αξία.

Κατά τα άλλα, έχει φακλανέψει η Λάνα και η Βίκυ από τα κεντρικά της Φυλής. Είχα να τις δω πάνω από χρόνο αφού δεν είχα κατέβει και σήμερα που έπεσα πάνω τους είδα πως έχουν στρογγυλεύσει. Το πιο ωραίο μουνί ήταν η Λίζα που αναφέρεις από Φωκαίας 19.

Thanasakis300

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Ααααα ρε συνάδελφε.μια από τα ίδια και εγώ πριν κάποιους μήνες.και ήθελα και δεν ήθελα.και ήθελε και δεν ήθελε.

Με ποιες τα χετε φτιάξει?!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Αυτή αποκλείεται να μην έχει aids και ηπατίτιδα. Είναι στατιστικά απίθανο.
Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσους έχει κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Ισως να έχει καποιο βαρύ αφροδίσιο αλλά ίσως κ όχι.
Με όλη την δράση της που είναι γνωστή σε όλους μας αυξάνουν οι πιθανότητες, αλλά δεν το ξέρουμε σίγουρα ότι έχει κάτι, υποθέσεις κάνουμε μπορεί να μην έχει κ τίποτα κ να έχει κάτι κάποια άλλη κοπελιά που είναι υπερανο υποψίας.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Η Κατερίνα η Πολωνέζα σε ποιον οίκο και σε ποια βάρδια δουλεύει?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129
Επίσκεψη στο Φωκαίας 19 για να δω την Λιζα.
Δεν είδα κανένα ινσταγκραμικο μουνί οπως γράφτηκε. Ουτε καμμία μουνάρα. Σωμα αδύνατο προς πλαδαρο. Φάτσα μέτρια.
Μαζι της η Όλγα γεμάτη τατού φορούσε γυαλιά, τα χειλη της αρκετά φουσκωμένα

Φ65 ισόγειο Κάτια και Κορίνα. Τα δωμάτια ολα αδεια.

Φ65 οροφος οι δύο Χριστινες η Τσεχα και η Ρουμάνα. Δωμάτια ολα άδεια και εδω.

Απέναντι στο Φ84 ειναι η Ντιανα η Ρουμάνα . Της εφαγα το μουνί με καβάλησε και μου τον εκανε να χύσει.
Δωμάτια όλα γεματα για Ντιάνα και 1 ατομο αναμονη.

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Είναι Έλενα Φυλής 67 την επερνα συνέχεια..
Αλλά τώρα τα τηλέφωνα αυτά δεν ισχύουν.
Καί επειδή δουλεύει αργά στο μαγαζί Δεν μπορώ να πάω οποίος έχει τό τηλ της νά μου το στείλει αν μπορεί
Ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom