Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (28 μέλη και 240 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Eπισκεψη πριν απο λιγο στην κυρία Τατιανα, Ιασωνος 1β .
Τη γαμησα πολυ αγρια και το μουνι της εγινε μουσκεμα.
Κατι ελεγε οτι 8 του μηνα θα φυγει ? 8ο μηνα ? δεν καταλαβα, οποιος παει και συννενοηθει ας ενημερωσει να ξερουμε. :hi:
Έχει φύγει ήδη, μύστη! Απλά γάμησες τη σωσία της... :hi:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.253
Πόντοι
32.478
Καλημέρα

Διδύμου 22 κατω: Λίζα και Σύλβια

Διδύμου 8: Ελένη

Φώκαιας 7 οι γνωστες θειτσες γκροβερατζουδες.

Φυλής 84Α: Χριστίνα Τσέχα και δίπλα η θεία Σόνια.

Φυλής 65: Κάτια μελαχρινή πολυ καλό κορμάκι σχετικά καλή φάτσα.

Φυλής 69Α: η κλασσική γνωστή κούγκαρ Μοίρα με πρόγραμμα τα πάντα όλα εκτός γκροβερ. Μεγάλη επιστροφή για τους μερακλήδες.

Φυλής 69Β: Λανα

Φυλής 65Β: Χριστίνα Ρουμάνα τατουατζου.

Φιλιππίδου: Βαλέρια κάτωθεν, Καρολίνα άνωθεν.

Φώκαιας 19: Λίζα

Φώκαιας 17: δεν πήγα αφού ξερω λογικά ποιες θα δω. (Αλεξάνδρα, Ρίτα, Κλεοπάτρα). Με επιφύλαξη πάντα αφού δεν εισήλθα εις τους οικους αυτούς.

Έλλης 3: Ειρήνη, μπορεί να μου τον γλύφει για μισή ώρα και να μη μου σηκώνεται.... Για πολύ μερακλήδες μυστηδες.

Δίδυμου 27: Βικτώρια, πόσο πολύ θέλω να της σφαλιαρισω το 30 πόντους κούτελο που έχει....όπως κάναμε στο Δημοτικο!

Τελικά τα λεφτά μου τα κατέθεσα σε έναν καλό κρεοπωλη που αγοράζω χρόνια στη Βαρβάκειο. Πήρα 2 κιλά προβατίνα κι ένα κιλό αρνάκι γάλακτος ( εννοείται παϊδακια) με μπόλικη πανώλη γιατί εμείς οι Μεταλλαδες δε κολλάμε τίποτα. Ειδικά αν είναι αψητο κι έχει μπόλικο αιμα. Η γεύση της άρρωστης σάρκας μας εξιταρει! Εννοείται στη θράκα. Με ανωμαλους που ψήνουν αμνοερίφια σε κατσαρόλες και φούρνους δε μιλάω....
Μπήκα να ενημερώσω για Βικτώρια επειδή την ψάχνουν αρκετοί αλλά είδα ότι με πρόλαβες.
Πάντως δεν έχει τόσο μεγάλο κούτελο όπως λες.
Εγώ όμως της έριξα μια ελαφριά με την πούτσα μου για να σου φύγει ο καημός .
Την έχυσα στο στόμα και κάποια πρέπει να τα κατάπιε, αν όχι όλα, γιατί πριν πάει στον νιπτήρα μου μιλούσε. Όχι πολύ καθαρά αλλά μιλούσε. Θα έχει καμιά πατέντα να μιλάει με γεμάτο το στόμα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Μπήκα να ενημερώσω για Βικτώρια επειδή την ψάχνουν αρκετοί αλλά είδα ότι με πρόλαβες.
Την έχυσα στο στόμα και κάποια πρέπει να τα κατάπιε, αν όχι όλα, γιατί πριν πάει στον νιπτήρα μου μιλούσε. Όχι πολύ καθαρά αλλά μιλούσε. Θα έχει καμιά πατέντα να μιλάει με γεμάτο το στόμα.
Έτσι, πρέπει να υπάρχει συμπαράσταση μεταξύ των αρχιμυστών.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.416
Πόντοι
3.246
Music Video Girl GIF by Josie Dunne

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστές ! Παω πολυ σπανια τωρα πια στα κοριτσια μας συνήθως οταν μου σπανε πολυ τ αρχιδια για σχεση οι ελεΐνιδες και θελω να ευχαριστήσω μεσα απο την καρδια μου τα παιδια που γραφουν ενημερωσεις και βοηθανε τοσο πολυ! Πριν λιγες μερες πηγα στην Αντριάνα στο φιλιππιδου και περασα ομορφα καθοτι κωλακιας αρρωστος . Αν εβαζα στην τζωρτζιανα απο διδυμου ενα 8 θα εβαζα το ιδιο και στην αντριανα ,θα εβαζα ομως 9 ισως κ δεκα σε ενα μελαχρινό αδυνατο που δουλευε πριν πολλα χρονια στο φωκαιας και αχαρνων οταν ηταν η τσατσα μια καλουτσικη θεια γυρω στα 50 φευγα . Ξερει κανεις αν δουλευει ακομα αυτο το κοριτσι καπου ? Αποκλειεται να ειχε περασει απαρατηρητο απο τους μυστες εδω μεσα. Ευχαριστω πολυ παιδια καλο καλοκαιρι σε ολους!

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Βλέπω ότι πολλές έχουν ελαττώσει τελειωτικό στόμα , ισχύει ;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Πέρασμα από άγκυρας να δω την Αλινα που έγραφε ένας φίλος διθυράμβους ! Νεαρή μεν αλλά η εμφάνιση στην καλύτερη μέτρια όπως και η επιδερμίδα όσο πρόλαβα να δω! Πέρασμα με τα πολλά από μαραθωνος 59 στο μεσαίο στο πάνω όροφο με Γιασμίν! Εμφανισιακά καλή αδύνατη ψηλή με ωραίο κωλαρακι και μέτριο αλλά ψιλοκαυλωτικο πρόσωπο! Από υπηρεσίες πιπα με προφύλαξη μέτριας ηδονικότατας ενώ παράλληλα άφηνε πιασίματα! Στα 4 στηνόταν μέτρια γιατί δεν με άφηνε μα την πιάσω καλά ενώ παράλληλα έριχνα και κάτι ψιλές στην κωλαρα της! Το τέλος ήρθε με ιεραποστολικό όπου με καυλωνε η φάτσα της κι οι μορφασμοί της και με είχε πιάσει από τα χέρια ενώ έδινα πόνο! Λόγω εμφάνισης και υπηρεσιών το αξίζει το 20αρι! Όχι κάτι τρομερό αλλά για ξεφόρτωμα με αυτά που βλέπουμε τριγύρω είναι τίμιο !

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Η γνωστή Βικτώρια, λίγο τρομακτική, που δούλευε παλιά? Επέστρεψε από επαρχία?
Είχα πάει χτες αλλά δεν ήταν. Μόνο Φωτεινή ήταν

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056
Κατέβηκα να δω Αλινα στο αγκυρας και λίζα στη Φώκαιας και ήμουνα περίεργος χάρη σε αυτά που είχα ακούσει..
Τελικά δεν είδα τίποτα γιατί οι οίκοι ήταν κλειστοι καθώς ήταν περίπου 10:00 το πρωί..

Δεν γινόταν να μην γαμησω και επισκέφτηκα ένα από τα στανταράκια μου και γάμησα την Αντριάνα χωματιανου..

Όπως πάντα γαμάτες υπηρεσίες..,ήμουν κάνα τεταρτο τουλάχιστον και μπορούσα να κάτσω και παραπάνω (δεν είχε κόσμο) αλλά το τελείωσα εκεί καθως κατάλαβα ότι δεν θα τελειώσω ποτέ! Μαλιστα της εκανε εντυπωση της Αντριαννας οτι της ζητησα να σταματησουμε..:2funny:

Δυστυχώς οι σκέψεις μου επιβεβαιώθηκαν ότι θα δυσκολευτω να τελειώσω..

Για άλλη μια φορά κατάλαβα ότι για να τελειώσω σε μπουρδέλο θα πρέπει να είμαι αγάμητος τουλάχιστον 3 μέρες και χωρίς αυνανισμό.., πράγμα δύσκολο..

Τελευταία τροποποίηση:

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.308
Πόντοι
486

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.253
Πόντοι
32.478
Η γνωστή Βικτώρια, λίγο τρομακτική, που δούλευε παλιά? Επέστρεψε από επαρχία?
Είχα πάει χτες αλλά δεν ήταν. Μόνο Φωτεινή ήταν
Η γνωστή και μη εξαιρετέα. Επέστρεψε από μιναρούπολη καυλωμένη
Ευχαριστήθηκα τσιμπούκι και γαμήσι

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Διανοούμενος,ψάχνω ν βρω καμμία κριτική για την Πολωνέζα....αλλά δεν βρίσκω...τ φώτα σου παρακαλώ
Από εμφάνιση να ξέρεις είναι 3/10 φάτσα και γομάρα στο σώμα. Βυζάρες αλλά ακωλη. Δε θα ξεχάσω μια μέρα που περπατούσαμε σχεδόν δίπλα δίπλα, τυχαία εννοείται, από την Δίδυμου μέχρι τον οίκο της. Μιλούσε μόνη της. Άσε που άμα την δεις αβαφη και πρόχειρη με τα καθημερινά της ρούχα θα με θυμηθείς. Χάλια χοντροκαμωμένη θειτσα. Αλλά εδώ μέσα έγκριτοι, αξιοπιστοι και ειλικρινεις συναγωνιστές λένε πολύ θετικά σχόλια για τις υπηρεσίες της. Γαμας τα πάντα και σου γλύφει τα πάντα χωρίς μα και μου. Ο άτυπος νόμος των μπουρδέλων. Χάλια εμφάνιση, παπάδες στο κρεβάτι. Απλά μαθηματικά. Αχαστος νομος.

Τελευταία τροποποίηση:

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.308
Πόντοι
486
Από εμφάνιση να ξέρεις είναι 3/10 φάτσα και γομάρα στο σώμα. Βυζάρες αλλά ακωλη. Δε θα ξεχάσω μια μέρα που περπατούσαμε σχεδόν δίπλα δίπλα, τυχαία εννοείται, από την Δίδυμου μέχρι τον οίκο της. Μιλούσε μόνη της. Άσε που άμα την δεις αβαφη και πρόχειρη με τα καθημερινά της ρούχα θα με θυμηθείς. Χάλια χοντροκαμωμένη θειτσα. Αλλά εδώ μέσα έγκριτοι, αξιοπιστοι και ειλικρινεις συναγωνιστές λένε πολύ θετικά σχόλια για τις υπηρεσίες της. Γαμας τα πάντα και σου γλύφει τα πάντα χωρίς μα και μου. Ο άτυπος νόμος των μπουρδέλων. Χάλια εμφάνιση, παπάδες στο κρεβάτι. Απλά μαθηματικά. Αχαστος νομος.
Όσο σε διάβαζα...με το πατσαβούρα ήμουν οκ...το χοντροκομμένη όμως...κάθησε κάπως....όπως και να έχει ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.178
Πόντοι
1.651
Η ηρωϊκή κάθοδος σήμερα το απόγευμα στο Μετάξι , με τα ζόμπι πακι να περιφέρονται στα μεγάλα νούμερα μου έφερε μια αηδία σε συνδιασμό με τις μυρωδιές που η ζέστη έκανε αφόρητες+ ή μυρωδιά καμένου.

Κάνω κίνηση να φύγω γιατί το Ι.44 είχε κλειστό φώς και λέω : δεν πάω στο Ι 1Β ;

Πάω και βρίσκω Τατιάνα στις 18.40 μαζί με Ντασα .

Παράβολο περνάω δεξί.
Φορούσε ένα μεγάλο κομμάτι hansaplast και με νοήματα και την λέξη νερό κατάλαβα ότι κάτι έπεσε πάνω της κάτι τέτοιο.

Γαμεύθει όπως έπρεπε . Το τζελ μας τα χάλασε λίγο αλλά κακά τα ψέματα ! Της το έχουν ανοίξει το μουνι ντόπιοι και ξένοι επενδυτές.

Όση ώρα πηδούσα σε ιεραποστολικό η Τατιάνα ψηλαφιζε το μυϊκό σύστημα της πλάτης με δύναμη, από γλουτούς μέχρι τραπεζοειδείς !

Έχει ένα θέμα προφανώς με την καλή ανατομία!

Τα σέβη μου στους συναγωνιστές και σε όσους παραμένουν εδώ τον Αύγουστο !

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Καλησπέρα εάν είναι κανένας φίλος τώρα στον αγώνα ας γράψει εάν δουλεύει η Αντζυ η αλβανίδα απ' Φυλής 72 στο υπόγειο και ποια δουλεύει Φωκαίας 17 β στον όροφο

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.328
Πόντοι
5.435
Πριν από λίγο σε λίγα που μπήκα
Φωκαίας
19 η Λίζα. Πολύ όμορφη κοπέλα. Μελαχρινή με λίγα πιασίματα τόσο όσο πρέπει. Και ωραίο πρόσωπο. Απλό πρόγραμμα. Μαζί της η Ιωάννα. Μελαχρινή με κωλαρα

17 επάνω. Μια ξανθιά μιλφ

17 κάτω. Μιχαελα. Είσαι μεγάλη καβλα. Πιπα με γυαλιά και να σε κοιτάει στα μάτια. Από τα στανταρακια μου εδώ και καιρό. Και ας έχει πάρει κιλά.

27 σκαλιά η Ναταλία

13 υπόγειο. Γκαλινα καινούργια είπε. Λατινα όπως όλες οι άλλες

13 ισόγειο. Η κοντή Σοφία και η Ελένη από το αδερφάκι Φ69

Φυλής
84 η Ρανια με μεγάλη αναμονή

65 ισόγειο η Κορίνα

69 κάτω. Η Εμμυ με πολλά νεύρα. Συναγωνιστής την έκραξε γιατί την προηγούμενη φορά δεν τον πήρε δωμάτιο λόγω ηλικίας. Καλά της έκανε.

59 ισόγειο η Μόνικα η μουναρα λατινα

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
676
Πόντοι
361
Η ηρωϊκή κάθοδος σήμερα το απόγευμα στο Μετάξι , με τα ζόμπι πακι να περιφέρονται στα μεγάλα νούμερα μου έφερε μια αηδία σε συνδιασμό με τις μυρωδιές που η ζέστη έκανε αφόρητες+ ή μυρωδιά καμένου.

Κάνω κίνηση να φύγω γιατί το Ι.44 είχε κλειστό φώς και λέω : δεν πάω στο Ι 1Β ;

Πάω και βρίσκω Τατιάνα στις 18.40 μαζί με Ντασα .

Παράβολο περνάω δεξί.
Φορούσε ένα μεγάλο κομμάτι hansaplast και με νοήματα και την λέξη νερό κατάλαβα ότι κάτι έπεσε πάνω της κάτι τέτοιο.

Γαμεύθει όπως έπρεπε . Το τζελ μας τα χάλασε λίγο αλλά κακά τα ψέματα ! Της το έχουν ανοίξει το μουνι ντόπιοι και ξένοι επενδυτές.

Όση ώρα πηδούσα σε ιεραποστολικό η Τατιάνα ψηλαφιζε το μυϊκό σύστημα της πλάτης με δύναμη, από γλουτούς μέχρι τραπεζοειδείς !

Έχει ένα θέμα προφανώς με την καλή ανατομία!

Τα σέβη μου στους συναγωνιστές και σε όσους παραμένουν εδώ τον Αύγουστο !
Μπράβο σε παραδέχομαι αν πήγες στο μετάξι με την δυσοσμία που έχει λόγο ζέστης πρέπει να έχεις κάνει σε στρατόπεδο υλικού πολέμου.μπραβο και πάλι μπράβο

krikritaramtaram

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Η Μπιούτι δουλεύει αυτές τις μέρες? Την έχει δει κανείς?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom