Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (54 μέλη και 270 επισκέπτες)

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Την εχω πει εγω πιο παλια τη λύση σε αυτό το προβλημα αλλα με κοροϊδευαν.
Είσοδος σε συγκεκριμενα θρεντ οπως η ενημέρωση μονο σε μελη και με συμβολική μηνιαία συνδρομη.
Δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά δύσκολο! Το ποιο απλό είναι μια μεγάλη ομαδική σε Viber οποίος είναι μέλος και ενεργός παραμένει μέσα οποίος όχι βγαίνει.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.000
Πόντοι
1.056

Dennisistaken

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Μεταξουργείο κατά τις 18 00 πήγα για Ναταλία Ιασ27 αλλά λέει η τσατσά ότι ειναι διακοπές στην χώρα της, μετά από 2 μήνες επιστροφή.

Τελικά πήγα Κ30 εροτικ πρισον, λατίνες σοφία κ Εμμανουέλα (νομίζω)
Σοφία αδιάφορη λατινα, μικρό βυζάκι, νορμάλ κιλά. Πέρασα με την άλλη, λίγο παραπανίσια κιλακια, 2αρι+ βυζια, natural είπε αλλά περίεργο στην αφή. Σουτιέν δεν έβγαλε, είχε κάτι ραγάδες.

Μέτρια πιπα, τον έφαγε χωρίς παράπονα με τα πόδια στους ομους, σιγά στην αρχή μετά μέχρι πάτο, εκεί αρχίζει τις κραυγές και μετά από λίγο βάζει η τσατσά μια τσόντα σε δυνατή ένταση που ακούγετε μέχρι έξω, wtf

Κάμια πληροφορία για λιλυ Ταϊλάνδεζα κοντη, σφιχτό μουνακι από κολ32Γ υπόγειο και ιασ37 οροφο, ευχαριστώ.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.561
Πόντοι
3.246

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.000
Πόντοι
1.056
Την εχω πει εγω πιο παλια τη λύση σε αυτό το προβλημα αλλα με κοροϊδευαν.
Είσοδος σε συγκεκριμενα θρεντ οπως η ενημέρωση μονο σε μελη και με συμβολική μηνιαία συνδρομη.
Η είσοδος μόνο σε μέλη που συμβάλλουν στο φόρουμ..

Εγγρ.
18 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
0
Ποια είναι αυτή η Σαμπίνα που λέτε όλοι ? Λέω να την δοκιμασω αλλα σας ρωτάω για να είμαι σίγουρος να μην φάω φόλα αξίζει η κοπέλα ? η έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη ; Ευχαριστώ

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.772
Πόντοι
2.036
νομίζω Άντζελα την έλεγαν
Έχεις δίκιο, την έχω πάρει πόσες φορές και έχω κολλήσει στο Αλεξάνδρα για κάποιο λόγο, είναι από τα σκαλώματα που δεν φεύγουν, και με το που διάβασα το ποστ σου μου ήρθε σκηνικό που μπαίνω δωμάτιο, σκάει αυτή και της λέω "Γεια σου Αλεξάνδρα καύλα" και μου απαντάει "ποιά Αλεξάνδρα ρε, Άντζελα με λένε" και παρεξηγήθηκε, χαχαχαχ.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.555
Πόντοι
2.021
Πόσες φορές δεν έφυγα από τους οίκους ανοχής (στούντιο μπουρδέλα) με την σκέψη, δεν καθόμουν σπίτι να τον παίξω, καλύτερα θα ήταν! Η περίεργη αυτή σκέψη θα ήταν κάπως λογικό να οφείλετε στις άθλιες υπηρεσίες της κοπέλας, όχι, αρκετές φορές ευθύνονται η τσατσά η ο τσάτσος, που σου ανεβάζουν πίεση τόσο ώστε να μην μπορείς να γαμήσεις μετά, η γαμάς και δεν ευχαριστιέσαι.

Η όλη κατάσταση πλην εξαιρέσεων, θυμίζει κάπως έτσι, κοπέλες που τις έβαλαν με το ζόρι, πολλές φορές απεριποίητες, βρώμικες, εντελώς άσχετες, ίσα ίσα να δώσεις το 20€ και να φύγεις. Στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα, αλλά όχι πολύ καλύτερα.

Μόνο εγώ κάνω αυτές τις σκέψεις άραγε; :think:
Αγαπητέ μου το trafficking καλά κρατεί πάνω από 32 χρόνια , φυσικά με την κάλυψη όχι απλώς άνωθεν αλλά πολύ ποιο πάνω.
Δυστυχώς είναι μια τακτική που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο και αποφέρει απίστευτα κέρδη.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.645
Πόντοι
1.056
Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

:woldman::woldman::woldman:
710WhNLlZGL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
772
Πόντοι
81
Πλύσεις με μπλε φαντα πριν και μετά για απόλυτη αντισηψια

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.792
Πόντοι
1.936

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.792
Πόντοι
1.936
Λαϊκο προσκυνημα στο ζαμπονακι Τανια της Διδυμου 27 εχθες κατα την πρωινη βαρδια.Μαζι της η Φωτεινη η αλογα η οποια ειχε αισθητα λιγοτερα δωματια απο την κοντουλα γεματουλα ξανθουλα αλλα παντα χογελαστη Τανια.Αναμονη δυο δωματια προκριμενου να απολαυσω ξεφορτωμα στο στοματακι της.Ακριβως πισω μου στο φευγα,αναχωρησε και η Φωτεινη.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.369
Πόντοι
726

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Γρήγορη βόλτα στην πρωινή φυλης.
Φ65α κατια κ Χριστίνα τατου
Φ 65β Χριστίνα τσεχα
Φ 69α μαρια τσεχα
Φ 69β λανα
Φ 71 α λουσια αντζι κ Βαλεντίνα
Φ 84-86 κλειστα

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.772
Πόντοι
2.036
Betadin σαπούνι ? από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει σκεύασμα που να κάνει για όλα τα μικρόβια (μύκητες, ιούς, βακτήρια) μαζί, ρώτα φαρμακείο, πάντως να έχεις σίγουρο πως αν ασχολείσαι καιρό, κάποιο δερματικό θα τσιμπήσεις κάποια στιγμή.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.792
Πόντοι
1.936
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom