You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.246
Η πρωινή βάρδια από τα τεμάχια που είδα σε φυλής βέργας και πέριξ είναι για κλάμματα! Τσάμπα η γύρα
μες τον ήλιο τόσην ώρα… Γι αυτό έχουν δωμάτια κάτι Τάνιες και Τζέσικες τόσο καιρό πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 20ΡΙΚΟ!
μες τον ήλιο τόσην ώρα… Γι αυτό έχουν δωμάτια κάτι Τάνιες και Τζέσικες τόσο καιρό πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 20ΡΙΚΟ!
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα! Μάλλον εννοείς δεν υπάρχει κάτι καινούργιο,που να μην την έχεις πάρει... Πρωινή βάρδια κάτι βρίσκεται, το βράδυ είναι που δεν έχει τίποτα.Η πρωινή βάρδια από τα τεμάχια που είδα σε φυλής βέργας και πέριξ είναι για κλάμματα! Τσάμπα η γύρα
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.545
- Πόντοι
- 1.071
Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;Η πρωινή βάρδια από τα τεμάχια που είδα σε φυλής βέργας και πέριξ είναι για κλάμματα! Τσάμπα η γύρα
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Αξίζει η Τζέσικα; Από ότι έχω καταλάβει δουλεύει περιστασιακά...Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 201
Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;
Πριν λίγες ημέρες αυτή η μαλάκω με είχε και περίμενα 20 λεπτά + στο δωμάτιο ενώ την άκουγα να σαχλαμαρίζει μιλώντας αλβανικά με την Άντζελα(;) που παλαιότερα δούλευε στο 59 ισόγειο. Από αυτό και μόνο για εμένα είναι Χ (για πάντα).
*Προφανώς και πήρα πίσω το 20ρικο κάνοντας σαματά και διώχνοντας 2-3 πελάτες, μπουρδελιάρηδες είμαστε, όχι μαλάκες.
Πετιτ μοντελε μωράκι, σκουροχρωμο δέρμα, μαύρα μαλλιά, την είχα πετύχει αρχικά στο φυλης 59 πάνω και μετά στο Φωκαίας 19 βραδινές βάρδιες.Καμμία σχέση, του 84/65 είναι μοντελέ ή έστω λεπτή ξανθιά βαμμένη, με σιλικόνη το βυζί καλοσχηματισμένο και πηγαινοέρχεται Ρουμανία, η άλλη του Φιλιπ11 έχει τσιμπήσει κιλά, μελαχρινή κοντή συμπαθής πονηρόφατσα κλπ
Τώρα,για ποια Ντιάνα ρουμάνα και μάλιστα "πετίτ" στο φωκ19 έλεγε ο αρχικός παίκτης τρεις παραθέσεις πιο πίσω. ..δεν ξέρω. Υπήρχε μια ρουμάνα εκεί την άνοιξη δε θυμάμαι όνομα αλλά υπήρχε και η Κάρλα που όντως ήταν πετίτ.
Ίσως κάποιος πιο έμπειρος να θυμάται καλύτερα.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.246
η Τζέσικα γενικά κάνει μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα σταΠριν λίγες ημέρες αυτή η μαλάκω με είχε και περίμενα 20 λεπτά + στο δωμάτιο ενώ την άκουγα να σαχλαμαρίζει μιλώντας αλβανικά με την Άντζελα(;) που παλαιότερα δούλευε στο 59 ισόγειο. Από αυτό και μόνο για εμένα είναι Χ (για πάντα).
*Προφανώς και πήρα πίσω το 20ρικο κάνοντας σαματά και διώχνοντας 2-3 πελάτες, μπουρδελιάρηδες είμαστε, όχι μαλάκες.
δωμάτια…
kaizer1888
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
λες να ειναι μια Ναντια π γαμαγα πριν 6-7 χρονια στην Φωκαιας 7, εκανε φοβερες τρελες, με ειχε σταματησει να χαιρετησει εξω κ μετα ξαναμπηκε κ συνεχισαμε γαμησι , κ κοιταγε ποσο χυνω αν εχω παει αλλου, πηγαινα καθε εβδομαδαΠριν λίγο πέρασμα με Ναντια Ι30 παραλίγο τραγωδία η κοπέλα δε πάει καλά
Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Θα σου πω και κάτι που ίσως δεν το παρατήρησες, δεν ισχύει μόνο σε όσες δείχνουν ότι δεν θέλουν, αλλά και σε όσες δείχνουν ότι σε γουστάρουν και λες, τι έγινε τώρα;Αγαπητέ μου το trafficking καλά κρατεί πάνω από 32 χρόνια , φυσικά με την κάλυψη όχι απλώς άνωθεν αλλά πολύ ποιο πάνω.
Δυστυχώς είναι μια τακτική που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο και αποφέρει απίστευτα κέρδη.
Από την άλλη πως μπορείς να βοηθήσεις; Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία.
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Φιλε σορρυ. Δεν πήγα κατά κει. Ήταν μίνι τσάρκαΤζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Καλησπερα στη παρεα,ενημερωνω για σημερινο περιστατικο που με παραξενεψε πολυ....
Κατεβαινω 5 παρα λ73β για να παρω την Εμμυ,σαλονι μαζευτηκαμε 3-4 οπου περιμεναμε.Η ωρα ειχε παει 5μιση και σαλοναρισαν 2 κοριτσια μια μελαχρινη αδυνατη και μια αλλη με φυσικες βυζαρες μετριο σωμα λογω μικρης κοιλιτσας αλλα κωλαρα δυνατη.Ονομα αν κ ρωτησα 2 φορες δεν θυμαμαι,Καρλα,Μερλι κατι τετοιο.
Βαρεθηκα να περιμενω την Εμμυ και πηρα αυτη με τις βυζαρες.
Δινω 2 δεκαρικα καθως μπαινω στο δωματιο κ τοτε η τσα2 μου λεει εχεις να μου δωσεις κατι παραπανω??Εγω σαστησα λιγο και αμηχανα της ειπα οχι ηρθα με αυτα τα χρηματα μονο.
Στο πορτοφολι μου ειχα 2 10ρικα και ενα 5€ λεω λες να εδωσα 15€ και να μου ζητησε κι αλλα η τσα2 ?? Αφου εκανα τσεκ οτι οντως εδωσα 2 10€ περιμενα την κοπελα.
Φοβερα φυσικα βυζια οπου κ περιποιηθηκα,πολυ καλη υγρη πιπα χωρις χερια οπου εφτυνε αραια κ που αλλα στο γαμησι πολυ χαλι.
Την εβαλα στα 4 οπου κουνιοταν τρελα και με αποσυντονιζε χοροπηδαγε σαν κατσικι,τη γυρναω ιεραποστολικο οπου κι εκει αρχιζε να κουνιεται κ δεν μα ρεσε,της περναω τα ποδια στον ωμο και ησυχασα,το μουνι της παντως πετρελαιοπηγη του Ιρακ πηγαδι κανονικο....
Εχει τυχει στον εν λογω οικο να σας ζητησουν περ/ρα λεφτα;;
Παω εκει 7 χρονια ακριβως απειρες φορες ποτε δεν μου τυχε αυτο.
Κατεβαινω 5 παρα λ73β για να παρω την Εμμυ,σαλονι μαζευτηκαμε 3-4 οπου περιμεναμε.Η ωρα ειχε παει 5μιση και σαλοναρισαν 2 κοριτσια μια μελαχρινη αδυνατη και μια αλλη με φυσικες βυζαρες μετριο σωμα λογω μικρης κοιλιτσας αλλα κωλαρα δυνατη.Ονομα αν κ ρωτησα 2 φορες δεν θυμαμαι,Καρλα,Μερλι κατι τετοιο.
Βαρεθηκα να περιμενω την Εμμυ και πηρα αυτη με τις βυζαρες.
Δινω 2 δεκαρικα καθως μπαινω στο δωματιο κ τοτε η τσα2 μου λεει εχεις να μου δωσεις κατι παραπανω??Εγω σαστησα λιγο και αμηχανα της ειπα οχι ηρθα με αυτα τα χρηματα μονο.
Στο πορτοφολι μου ειχα 2 10ρικα και ενα 5€ λεω λες να εδωσα 15€ και να μου ζητησε κι αλλα η τσα2 ?? Αφου εκανα τσεκ οτι οντως εδωσα 2 10€ περιμενα την κοπελα.
Φοβερα φυσικα βυζια οπου κ περιποιηθηκα,πολυ καλη υγρη πιπα χωρις χερια οπου εφτυνε αραια κ που αλλα στο γαμησι πολυ χαλι.
Την εβαλα στα 4 οπου κουνιοταν τρελα και με αποσυντονιζε χοροπηδαγε σαν κατσικι,τη γυρναω ιεραποστολικο οπου κι εκει αρχιζε να κουνιεται κ δεν μα ρεσε,της περναω τα ποδια στον ωμο και ησυχασα,το μουνι της παντως πετρελαιοπηγη του Ιρακ πηγαδι κανονικο....
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Αδερφέ την πέτυχα πριν φυγω διακοπες ( τελος Ιουλίου ) σε ένα στην Άγκυρας δεν θυμάμαι νούμερο ….Βαζεις δυσκολα συναδελφε.Πηγαινε Καρολινα Φιλιπιδου 11.Σιγουρο χυσιμο.Δεν θα κλαψεις εικοσαρικο
Πλύσεις με μπλε φαντα πριν και μετά για απόλυτη αντισηψια
Κόκκινη FANTA (με ανθρακικό)
Την πίνεις και δεν την χύνεις!
Καινούργια ήταν η τσατσά ;Δινω 2 δεκαρικα καθως μπαινω στο δωματιο κ τοτε η τσα2 μου λεει εχεις να μου δωσεις κατι παραπανω??Εγω σαστησα λιγο και αμηχανα της ειπα οχι ηρθα με αυτα τα χρηματα μονο.
............................
Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις η άμεση απάντηση είναι : εσύ τι θα μου δώσεις ;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Καλημέρα!
Φυλής 65 κάτω: Κάτια, Ντιάνα
Φυλής 65 άνω: Κορινα
Διδύμου το τέρμα κάτω η αλόγα Βικτώρια.
Φυλής στη θέση της η θεία Σόνια
Φυλής 84Α: Χριστίνα Ρουμάνα (με τα τατου).
Φυλής 59 κάτω: Μόνικα
Δίπλα από το 59 υπόγειο: Σολ
Φυλής 66Δ: Μαίρη χοντρή άσπρη, Άννα μαύρη.
Φώκαιας 13: Σύλβια
Φώκαιας 17 κάτω: Αλεξάνδρα
Φώκαιας 17 άνω: Κλεοπάτρα και Ρίτα
Φώκαιας 19: Λίζα διμετρο ινσταγκραμικο μουνι.
Φώκαιας 27 κάτω: Ελένη κλασική χειραψία.
Διδύμου 20: Ντιάνα
Διδύμου 8: Ελενη
Η Κορίνα κόντεψε να μου πάρει πίπα στο σαλόνι. Πολύ επιθετικο μάρκετινγκ. Συνήθως σε αυτά επακόλουθο είναι η φόλα...!
Πακιστανοκαφετέρια Διδύμου με Αχαρνών επίνε μόνο του καφέ ένα τρελό μωράκι με μπουρκα. Κάπου στα 20 καλοκαίρια. Κορμάρα με τζιν κολλητό, σαγιονάρα στρινγκ τέλειο δαχτυλακι πιπίλα πεντικιούρ μανικιούρ, φάτσα 10αρι εκτυφλωτικό. Ω ρε φίλε και αυτή φουλ κωλο μόνο λόγω θρησκείας. Τι τυχεροί οι Πέρσες γαμω τη μπουτανα μου....
Η Κορίνα κόντεψε να μου πάρει πίπα στο σαλόνι. Πολύ επιθετικο μάρκετινγκ. Συνήθως σε αυτά επακόλουθο είναι η φόλα...!
Πακιστανοκαφετέρια Διδύμου με Αχαρνών επίνε μόνο του καφέ ένα τρελό μωράκι με μπουρκα. Κάπου στα 20 καλοκαίρια. Κορμάρα με τζιν κολλητό, σαγιονάρα στρινγκ τέλειο δαχτυλακι πιπίλα πεντικιούρ μανικιούρ, φάτσα 10αρι εκτυφλωτικό. Ω ρε φίλε και αυτή φουλ κωλο μόνο λόγω θρησκείας. Τι τυχεροί οι Πέρσες γαμω τη μπουτανα μου....
Τελευταία τροποποίηση:
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.434
- Πόντοι
- 446
3/3 φολιασμα μαζι με κλασιμο κ να βρωμάει, με Κορίνα δεν ξαναπερναωΚαλημέρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Δεν πήγα να γαμησω, αλλά για ενημέρωση. Μου εγλυψε το αυτί και το μάγουλο και το στόμα της μύριζε γάμησε τα.... Κρίμα γιατί σαν σύνολο μετράει πολύ. Ειδικά το κορμάκι της είναι απίστευτο. Τεσπά....3/3 φολιασμα μαζι με κλασιμο κ να βρωμάει, με Κορίνα δεν ξαναπερναω
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.873
- Πόντοι
- 3.886
Σε ποιο είναι η συγκεκριμένη;Αυτη ηταν ? Εχω καιρο να περασω να τη δω.
Η βανεσσα παντως παει με το γκομενο της στη δουλεια, τον εχω πετυχει πολλες φορες να ειναι μεσα στο δωματιο υπηρεσιας στην Ιασωνος . Οταν τον βλεπω μεσα στο κουζινακι επιλεγω παντα δωματιο κοντα στο δωματιο υπηρεσιας, σφυροκοπω αγρια τη μικρη μεσα στο δωματιο ενω την λεω φωναχτα πουταναρα, αφου την γαμησω σκληρα πριν φυγω περναω απο το κουζινακι και λεω στην υπηρεσια οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο μεσα στο δωματιο και γουσταρει πολυ να γαμιεται.
Ο τυπος ηταν ετοιμος να εκραγει την τελευταια φορα.
Ελληνας ειναι ο κερατας, Γιωργο τον λενε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις