Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (18 μέλη και 246 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.199
Πόντοι
19.236

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
οκ,ευχαριστω ,αλλα τωρα να πιστεψω εσενα ή τον vril,π λεει οτι ειναι αλλη,μην κατεβω αδικα
Ρε τύπε σου έγραψα ότι είναι άλλη από τη βλαχόφατσα Νικόλ στο 69, γιατί μπερδεύεσαι;

Πω λες τελικά τόσο πολύ να με γελάσανε τα μάτια και να είναι η ίδια; :confused:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.199
Πόντοι
19.236
Ρε τύπε σου έγραψα ότι είναι άλλη από τη βλαχόφατσα Νικόλ στο 69, γιατί μπερδεύεσαι;

Πω λες τελικά τόσο πολύ να με γελάσανε τα μάτια και να είναι η ίδια; :confused:
Έχει πάρει δύο τρία κιλακια και έχει φουντωσει λίγο και το μαλλί.
Ίσως για αυτό.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όλες οι πουτάνες ακολουθούν ένα κύκλο επώασης - ανάπτυξης - ωρίμανσης - μαρασμού, με το τελευταίο στάδιο να καταλήγει επώδυνο για την πελατεία (ούτως ειπείν μοιράζουν κάμποσες φόλες μέχρι ν' αποσυρθούν, ποτέ δεν το κάνουν στο απόγειο τής καριέρας τους). Άλλη μια επαλήθευση του συγκεκριμένου κανόνα βίωσα με την Εβελίνα. Εξαφανισμένη για καιρό, την ξαναβρήκα χτες και τελικά την επισκέφθηκα σήμερα το απόγευμα. Η κοπέλα έχει κόψει το σαλονάρισμα, λες και οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να την ξέρουν ή να την θυμούνται. Στο δωμάτιο ήρθε κακόκεφη, με εμφανή απροθυμία για προκαταρκτικά, δυσανασχέτησε που της ακούμπησα το σκουλαρίκι καθώς την αγκάλιασα, μου φόρεσε καπότα χωρίς να με ρωτήσει κι άρχισε μια βαθιά αλλά μηχανική πίπα χωρίς eye contact. Εν συνεχεία την πήρα στα τέσσερα, και πάλι σε πλήρη απάθεια λες και γαμούσα πλαστική κούκλα. Λίγο πριν τελειώσω, της έριξα δυο μπάτσες στα κωλομέρια. Μου είπε να είμαι "πιο τρυφερός άλλη φορά", ζήτησα συγγνώμη 2-3 φορές αν την πόνεσα, δεν είπε τίποτα κι αποχώρησε. Η τσατσά με περίμενε με άγριες διαθέσεις έξω απ' το δωμάτιο ρωτώντας με αν είμαι τρελός, ισχυριζόταν ότι άφησα σημάδια στην κοπέλα κλπ... Φυσικά πρόκειται για παλαβομάρες αλλά το ύφος της μ' έκανε να σοκαριστώ, πρώτον διότι απορούσα πόσο δυνατά μπορεί να βάρεσα την κοπέλα κι αν έχω σώας τας φρένας [σσ λίγο αργότερα το ξανασκέφτηκα και το απέκλεισα, αφού αποχωρώντας απ' το δωμάτιο δεν ήταν ούτε λίγο κόκκινος ο κωλος της], και δεύτερον μου πέρασε η ιδέα ότι μπορεί να επιληφθεί κάποιος "αρμόδιος", αφού όταν είσαι μόνος σ' ένα κατάστημα του υποκόσμου στον Άγιο Παντελεήμονα κανείς δεν εγγυάται την αρτιμέλειά σου. Σίγουρα μία απ' τις χειρότερες και πιο εξωφρενικές εμπειρίες μου στα τόσα χρόνια που ασκώ το σπορ. ΥΓ. Δεν ανεβάζω καν κριτική, αφού είναι θέμα χρόνου για την κοπέλα να κρεμάσει το στρινγκάκι της -όπως ήδη υποπτευόμουν- και δεν αξίζει να δώσω μεγαλύτερες διαστάσεις ούτε να εμπλακώ σε αντιδικίες. Καλή συνέχεια.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όλες οι πουτάνες ακολουθούν ένα κύκλο επώασης - ανάπτυξης - ωρίμανσης - μαρασμού, με το τελευταίο στάδιο να καταλήγει επώδυνο για την πελατεία (ούτως ειπείν μοιράζουν κάμποσες φόλες μέχρι ν' αποσυρθούν, ποτέ δεν το κάνουν στο απόγειο τής καριέρας τους). Άλλη μια επαλήθευση του συγκεκριμένου κανόνα βίωσα με την Εβελίνα. Εξαφανισμένη για καιρό, την ξαναβρήκα χτες και τελικά την επισκέφθηκα σήμερα το απόγευμα. Η κοπέλα έχει κόψει το σαλονάρισμα, λες και οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να την ξέρουν ή να την θυμούνται. Στο δωμάτιο ήρθε κακόκεφη, με εμφανή απροθυμία για προκαταρκτικά, δυσανασχέτησε που της ακούμπησα το σκουλαρίκι καθώς την αγκάλιασα, μου φόρεσε καπότα χωρίς να με ρωτήσει κι άρχισε μια βαθιά αλλά μηχανική πίπα χωρίς eye contact. Εν συνεχεία την πήρα στα τέσσερα, και πάλι σε πλήρη απάθεια λες και γαμούσα πλαστική κούκλα. Λίγο πριν τελειώσω, της έριξα δυο μπάτσες στα κωλομέρια. Μου είπε να είμαι "πιο τρυφερός άλλη φορά", ζήτησα συγγνώμη 2-3 φορές αν την πόνεσα, δεν είπε τίποτα κι αποχώρησε. Η τσατσά με περίμενε με άγριες διαθέσεις έξω απ' το δωμάτιο ρωτώντας με αν είμαι τρελός, ισχυριζόταν ότι άφησα σημάδια στην κοπέλα κλπ... Φυσικά πρόκειται για παλαβομάρες αλλά το ύφος της μ' έκανε να σοκαριστώ, πρώτον διότι απορούσα πόσο δυνατά μπορεί να βάρεσα την κοπέλα κι αν έχω σώας τας φρένας [σσ λίγο αργότερα το ξανασκέφτηκα και το απέκλεισα, αφού αποχωρώντας απ' το δωμάτιο δεν ήταν ούτε λίγο κόκκινος ο κωλος της], και δεύτερον μου πέρασε η ιδέα ότι μπορεί να επιληφθεί κάποιος "αρμόδιος", αφού όταν είσαι μόνος σ' ένα κατάστημα του υποκόσμου στον Άγιο Παντελεήμονα κανείς δεν εγγυάται την αρτιμέλειά σου. Σίγουρα μία απ' τις χειρότερες και πιο εξωφρενικές εμπειρίες μου στα τόσα χρόνια που ασκώ το σπορ. ΥΓ. Δεν ανεβάζω καν κριτική, αφού είναι θέμα χρόνου για την κοπέλα να κρεμάσει το στρινγκάκι της -όπως ήδη υποπτευόμουν- και δεν αξίζει να δώσω μεγαλύτερες διαστάσεις ούτε να εμπλακώ σε αντιδικίες. Καλή συνέχεια.

Τα μπατσάκια είτε στον κώλο είτε αλλού δεν αποτελούν μέρος του κανονικού προγράμματος μιας ιερόδουλης. Δεν είναι υποχρεωμένη να τα ανέχεται! (όπως και τα φιλιά στο στόμα, το γλυφομούνι κ.α)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Καλα, μου 'χει τυχει 2-3 φορές να δυσανασχετησει μια κοπέλα και να τα κοψω. Αλλά να φοβηθω φευγοντας και να περπαταω κοιταζοντας πισω απ' τον ωμο μου δεν μου 'χει ξανασυμβει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κοινώς, η Εβελίνα πουλούσε τρέλα (και απευθείας -καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού- και μέσω της τσατσάς που με τραμπούκισε στο τέλος).

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.882
Πόντοι
2.846
Κοινώς, η Εβελίνα πουλούσε τρέλα (και απευθείας -καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού- και μέσω της τσατσάς που με τραμπούκισε στο τέλος).
λοιπόν παιδιά, από τη γενικότερη συμπεριφορά της τσας - κι εμένα μου έκανε στραβή ήδη αρχές Δεκέμβρη και αδικαιολόγητα νομίζω - αλλά και από λεγόμενα της ίδιας της Ε., καταλαβαίνω ότι το κορίτσι μας όπου να 'ναι θα εγκαταλείψει το επάγγελμα. Πάμε για τέλος εποχής :wink:
Ας έχει καλή τύχη στην επόμενη σταδιοδρομία της. Αλλά γιατί διάλεξε να αποχωρήσει αφήνοντας κακές εντυπώσεις τώρα στο τέλος;
Τυχεροί όσοι την πρόλαβαν στην καλή της φάση (κι εγώ ευτυχώς έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις την πρώτη φορά).

Υ.Γ. Συμφωνώ βέβαια με τον προηγούμενο συνάδελφο ότι καμιά κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται μπάτσες στον κώλο και τα συναφή.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται τίποτα. Υπάρχει η μέθοδος της παρατήρησης στον πελάτη και η μέθοδος της αποχώρησης απ' το δωμάτιο. Οι θεατρινισμοί της τσα2 ότι δήθεν τη σακάτεψα και οι κραυγές μετατοπίζουν τα ψυχολογικά της Εβελίνας (ή τη δυσαρέσκειά της για την επαγγελματική της κατάσταση) σ' έναν άνθρωπο που πλήρωσε 20ευρω απ' το υστέρημά του για να περάσει καλά για 10 γαμημένα λεπτά. Προς στιγμήν ένιωσα εγκληματίας, δλδ έλεος.
*Σημειωτέον ότι έχω συνευρεθεί άλλες 5-6 φορές με την Εβελίνα σε βάθος δύο ετών και δεν νομίζω πως άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά μου.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.425
Πόντοι
31.618
λοιπόν παιδιά, από τη γενικότερη συμπεριφορά της τσας - κι εμένα μου έκανε στραβή ήδη αρχές Δεκέμβρη και αδικαιολόγητα νομίζω - αλλά και από λεγόμενα της ίδιας της Ε., καταλαβαίνω ότι το κορίτσι μας όπου να 'ναι θα εγκαταλείψει το επάγγελμα. Πάμε για τέλος εποχής :wink:
Ας έχει καλή τύχη στην επόμενη σταδιοδρομία της. Αλλά γιατί διάλεξε να αποχωρήσει αφήνοντας κακές εντυπώσεις τώρα στο τέλος;
Τυχεροί όσοι την πρόλαβαν στην καλή της φάση (κι εγώ ευτυχώς έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις την πρώτη φορά).

Υ.Γ. Συμφωνώ βέβαια με τον προηγούμενο συνάδελφο ότι καμιά κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται μπάτσες στον κώλο και τα συναφή.
Εμένα η Εβελίνα με έδιωξε εδώ και κάνα χρόνο.παντος πριν γίνει αυτό μου έλεγε πος θα γίνει ζαχαροπλάστης επίσης της αρέσει και έχει ταλέντο.
Εντάξει δεν μπορεί μια κοπέλα να την βγάλει μια ζωή πουτανα.
Πάντα μια πόρνη όταν ετοιμάζετε να την κάνει χαλάει την δουλειά,διλαδη τις υπηρεσίες

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται τίποτα. Υπάρχει η μέθοδος της παρατήρησης στον πελάτη και η μέθοδος της αποχώρησης απ' το δωμάτιο. Οι θεατρινισμοί της τσα2 ότι δήθεν τη σακάτεψα και οι κραυγές μετατοπίζουν τα ψυχολογικά της Εβελίνας (ή τη δυσαρέσκειά της για την επαγγελματική της κατάσταση) σ' έναν άνθρωπο που πλήρωσε 20ευρω απ' το υστέρημά του για να περάσει καλά για 10 γαμημένα λεπτά. Προς στιγμήν ένιωσα εγκληματίας, δλδ έλεος.
*Σημειωτέον ότι έχω συνευρεθεί άλλες 5-6 φορές με την Εβελίνα σε βάθος δύο ετών και δεν νομίζω πως άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά μου.

ΔΕΝ χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα ούτε να απολογείσαι τύπε.. λίγα είπες ελάχιστοι κατάλαβαν...

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Για εμένα δεν είναι τα 20 ευρώ πού θα με χαλούσε τόσο στην φάση σου.
Αλλά πού πάω κάπου να περάσω καλά και να χαλαρώσω το κεφάλι μου,και αντίθετος βγαίνω με προβληματισμό.
Δεν μου αρέσει να κατηγορώ κοπέλες καί δεν ήμουν εκεί.
Η Εβελίνα είναι από τής ξεχωριστές κοπέλες τού χώρου και είμαστε τυχεροί που την έχουμε.
Είναι έμπειρη όμως και δεν δικαιολογείται να μήν διάβαση την φάση και να την χειριστή έτσι που να μήν σε χαλάσει, όσο και άσχημη συμπεριφορά να είχες.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.973
Πόντοι
1.056
Ενώ την είχα βάλει κάτω στον ιεραποστολικό και τη γαμούσα άγρια, της έδωσα 2-3 χαστούκια στο πρόσωπο (μπατσάκια, τίποτα φοβερό) και τα παίρνει και μου δίνει μία με τα πόδια της (!) και σχεδόν με έριξε από το κρεβάτι.
Η καργιόλα, με παράτησε άχυστο και βγήκε επιτόπου στο σαλόνι βρίζοντας με!
Φιλε δεν κοροιδευω αλλα αυτο το σκηνικο ηθελα να το δω, πρεπει να ειχε πολυ γελιο.. :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Ενώ την είχα βάλει κάτω στον ιεραποστολικό και τη γαμούσα άγρια, της έδωσα 2-3 χαστούκια στο πρόσωπο (μπατσάκια, τίποτα φοβερό) και τα παίρνει και μου δίνει μία με τα πόδια της (!) και σχεδόν με έριξε από το κρεβάτι.
Η καργιόλα, με παράτησε άχυστο και βγήκε επιτόπου στο σαλόνι βρίζοντας με!
Σε καταλαβαίνω ότι έχεις κι εσύ τα βίτσια σου, τα οποία προσωπικά δε συμμερίζομαι αλλά οκ, αλλά την επόμενη φορά ρώτα την κοπέλα αν γουστάρει χαστούκια πριν πάρεις την πρωτοβουλία. Δεν είναι στοματόφιλα που δεν παθαίνει τίποτα, χαστούκια είναι που μπορεί να την πονέσουν.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Εντωμετακύ βλέπω για πολλές που δουλεύουν ταυτόχρονα σαν call girls και σε μπουρδέλο και δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν να κερδίσουν από αυτό. Δηλαδή το να πάνε από το μπουρδέλο σε γραφείο το καταλαβαίνω για περισσότερα λεφτά. Το να πάνε από το γραφείο σε μπουρδέλο επίσης το καταλαβαίνω, γιατί δε θα είχαν δουλειά. Το να δουλεύουν ταυτόχρονα και στα δύο τι νόημα έχει;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
43
Like
11.623
Πόντοι
3.436
Γνωρίζει κανείς αν στο χωματιανου ισχύει ακόμα το 30€ ή βαλαν μυαλό?
δεν ξερω για εκει αλλα παντως στο Φυλης109β οπου πριν κανα 20ημερο προσπαθησαν να το πανε στο 30αρι με εμμεσο τροπο βαζοντας τις κοπελες να ζητανε μεσα στο δωματιο εξτραδακια για να μεινουν λιγακι παραπανω και καλα....μαλλον εβαλαν μυαλο...την Παρασκευη που μας περασε πηγα αργα βραδυ και πηρα την Νελλη κανονικα με 20ρικο ουτε βιασυνες ουτε τιποτα....

war_on

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2023
Like
47
Πόντοι
0
Την πρώτη φορά η ίδια τα ζητούσε, φαίνεται τη δεύτερη δεν θα ήταν φτιαγμένη.
Επίσης εξήγησε μας σε παρακαλώ γιατί δεν τα συμμερίζεσαι; Αδελφή είσαι; Ή μήπως φοβάσαι να παραδεχτείς τι πραγματικά γουστάρεις;
Δεν σου είπα να την κάνεις τόπι στο ξύλο, όμως ποτέ μου δεν κατάλαβα το νοήμα του νερόβραστου σεξ τύπου μπες βγες/σκουπίστε τελειώσαμε.

Αν δεν ''ορμήσεις'' κατά πάνω της μόλις μπει στο δωμάτιο, αν δεν τη φιλήσεις σε όλο της το σώμα με πάθος, αν δεν τη γλείψεις από πάνω μέχρι κάτω, αν δεν επικεντρωθείς στη μουνάρα της μέχρι να τα χύσει όλα στο στόμα σου, και αν δεν τη βάλεις κάτω και της δώσεις το μουνί στο χέρι μέχρι να τελειώσεις, τότε ποιο το νόημα;
Καλύτερα να κάτσεις σπίτι και να βαρέσεις μαλακία. Γλιτώνεις και το 20ρικο.

Από την άλλη, εδώ υπάρχουν ανώμαλοι που δίνουν 20 ευρώ στη Ταϋλανδέζα για να τους φολιάσει, σε εσένα θα κολλήσουμε;
Εσύ είσαι σίγουρα πολύ μλκας

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Χθεσινοβραδινό (αστραπιαίο όπως αποδείχτηκε) πέρασμα από το καινουργιο λατινοπίπινο του 86 σκαλάκια, ονόματι Βαλεντίνα. Πετίτ, μελαχροινή, μελαμψή πιτσιρίκα με ωραίο πρόσωπο και ορισμένα διάσπαρτα ταττού, απ’ ό,τι κατάφερα να διακρίνω, κάτω από το baby doll που φορούσε και το οποίο, όπως λίγο αργότερα διαπίστωσα, δεν ψηνόταν να βγάλει. Αρχικά να σημειώσω πως μπήκε μέσα με το κινητό στο χέρι. Λίγα κουτσοϊσπανικά με σος αλαβανοαγγλικών στη πρώτη επαφή για να σπάσει ο πάγος, αλλά δυστυχώς η επικοινωνία ήταν σχεδόν αδύνατη. Πρώτη της κίνηση, να στρωθεί σα γοργόνα στο κρεβάτι και να αφήσει τη καπότα δίπλα της.

(μια εσάνς φόλας/ξεπέτας αρχίζει να γαργαλάει τα ρουθούνια μου)

Αφήνει το κινητό στο κομοδίνο και ξεκινώ ελαφρύ μπαλαμούτι προσπαθώντας παράλληλα να τη ψήσω (στη νοηματική κατά κύριο λόγο) να βγάλει αυτή την «εξάρτηση» με την οποία είχε μπει στο δωμάτιο μπας και κάνουμε δουλίτσα. Αποκαλύπτει με τα πολλά λίγο βυζί (~1,5 άρι), το οποίο άρχισα να σπατουλάρω, ενώ έκανα και μερικά περάσματα από το λαιμό και τα μάγουλα της. Αμήχανη αυτή καθ’ όλη τη διάρκεια και με μια έντονη τάση αποφυγής. Μόνη εξαίρεση, ορισμένα απότομα και αντιαισθητικά χαϊδέματα στους ώμους και τη πλάτη μου. Κατεβαίνω σιγά σιγά προς τα κάτω και καθώς πλησιάζω το υπεργρασαρισμένο (μύριζε πολύ έντονα το λιπαντικό) μουνί της, μεριάζω λίγο το στριγκάκι της και τρώω κατευθείαν άκυρο. Βάζει το χέρι της μπροστά και άρχισε κάτι ισπανικά, ενώ κάτι δεύτερα αργότερα παίρνει το κίνητο στέλνει κάπου φωνητικό μήνυμα :new_shocked: και βάζει να παίξει ένα άλλο που της είχαν στείλει. ΡΕ μλκς τι άλλο θα δούμε δλδ…;

!!Υποθέτω!! πως ρώτησε αν μπορούσε να με αφήσει στο 20άρι να τη γλείψω. Μου έκανε ένα νόημα για έξτρα λ7 γι’ αυτό πήγε εκεί το μυαλό μου. Όπως και νά’ χει δεν έχω ιδέα. Τεσπά η φόλα ήταν πλέον ολοφάνερη και απλά σηκώθηκα και της είπα να φύγει. Έκατσα μέσα περίπου 3´.

Όταν βγήκα έξω μανουριάστηκα με το :tn36:Χρήστο:tn36: σε γεμάτο σαλόνι για να μου επιστρέψει τα 20, όπου και τελικά έγινε, αφού με άρχισε στα κλασικά του αρχιδιλίκια. Του έριξα και γω κάτι μπινελίκια και σηκώθηκα και έφυγα, κλείνοντας με το ότι «τέλος η ανοχή σε τέτοιες μαλακίες» και εκείνον να μου απαντά ότι αυτά που κάνω είναι καραγκιοζιλίκια και να μην ξαναπατήσω.

Άδειασα εν τέλει αργότερα στη Βίκυ απέναντι κάνα τέταρτο πριν τις 23:00, όπου έληγε η βάρδια της, με άψογη συμπεριφορά (όπως πάντα απεναντί μου) και αρκετή διάθεση αν και ήμουν σίγουρα ο τελευταίος στη βάρδια της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom