Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.193
- Πόντοι
- 19.236
Να πιστέψεις τα μάτια σου!οκ,ευχαριστω ,αλλα τωρα να πιστεψω εσενα ή τον vril,π λεει οτι ειναι αλλη,μην κατεβω αδικα
Πας βλέπεις και μας ενημερώνεις!
Να πιστέψεις τα μάτια σου!οκ,ευχαριστω ,αλλα τωρα να πιστεψω εσενα ή τον vril,π λεει οτι ειναι αλλη,μην κατεβω αδικα
Ρε τύπε σου έγραψα ότι είναι άλλη από τη βλαχόφατσα Νικόλ στο 69, γιατί μπερδεύεσαι;οκ,ευχαριστω ,αλλα τωρα να πιστεψω εσενα ή τον vril,π λεει οτι ειναι αλλη,μην κατεβω αδικα
Έχει πάρει δύο τρία κιλακια και έχει φουντωσει λίγο και το μαλλί.Ρε τύπε σου έγραψα ότι είναι άλλη από τη βλαχόφατσα Νικόλ στο 69, γιατί μπερδεύεσαι;
Πω λες τελικά τόσο πολύ να με γελάσανε τα μάτια και να είναι η ίδια;
Είναι όντως η Νικόλ από το Φυλής 69;; Μου φάνηκε διαφορετική στη φάτσα.Έχει πάρει δύο τρία κιλακια και έχει φουντωσει λίγο και το μαλλί.
Ίσως για αυτό.
Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όλες οι πουτάνες ακολουθούν ένα κύκλο επώασης - ανάπτυξης - ωρίμανσης - μαρασμού, με το τελευταίο στάδιο να καταλήγει επώδυνο για την πελατεία (ούτως ειπείν μοιράζουν κάμποσες φόλες μέχρι ν' αποσυρθούν, ποτέ δεν το κάνουν στο απόγειο τής καριέρας τους). Άλλη μια επαλήθευση του συγκεκριμένου κανόνα βίωσα με την Εβελίνα. Εξαφανισμένη για καιρό, την ξαναβρήκα χτες και τελικά την επισκέφθηκα σήμερα το απόγευμα. Η κοπέλα έχει κόψει το σαλονάρισμα, λες και οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να την ξέρουν ή να την θυμούνται. Στο δωμάτιο ήρθε κακόκεφη, με εμφανή απροθυμία για προκαταρκτικά, δυσανασχέτησε που της ακούμπησα το σκουλαρίκι καθώς την αγκάλιασα, μου φόρεσε καπότα χωρίς να με ρωτήσει κι άρχισε μια βαθιά αλλά μηχανική πίπα χωρίς eye contact. Εν συνεχεία την πήρα στα τέσσερα, και πάλι σε πλήρη απάθεια λες και γαμούσα πλαστική κούκλα. Λίγο πριν τελειώσω, της έριξα δυο μπάτσες στα κωλομέρια. Μου είπε να είμαι "πιο τρυφερός άλλη φορά", ζήτησα συγγνώμη 2-3 φορές αν την πόνεσα, δεν είπε τίποτα κι αποχώρησε. Η τσατσά με περίμενε με άγριες διαθέσεις έξω απ' το δωμάτιο ρωτώντας με αν είμαι τρελός, ισχυριζόταν ότι άφησα σημάδια στην κοπέλα κλπ... Φυσικά πρόκειται για παλαβομάρες αλλά το ύφος της μ' έκανε να σοκαριστώ, πρώτον διότι απορούσα πόσο δυνατά μπορεί να βάρεσα την κοπέλα κι αν έχω σώας τας φρένας [σσ λίγο αργότερα το ξανασκέφτηκα και το απέκλεισα, αφού αποχωρώντας απ' το δωμάτιο δεν ήταν ούτε λίγο κόκκινος ο κωλος της], και δεύτερον μου πέρασε η ιδέα ότι μπορεί να επιληφθεί κάποιος "αρμόδιος", αφού όταν είσαι μόνος σ' ένα κατάστημα του υποκόσμου στον Άγιο Παντελεήμονα κανείς δεν εγγυάται την αρτιμέλειά σου. Σίγουρα μία απ' τις χειρότερες και πιο εξωφρενικές εμπειρίες μου στα τόσα χρόνια που ασκώ το σπορ. ΥΓ. Δεν ανεβάζω καν κριτική, αφού είναι θέμα χρόνου για την κοπέλα να κρεμάσει το στρινγκάκι της -όπως ήδη υποπτευόμουν- και δεν αξίζει να δώσω μεγαλύτερες διαστάσεις ούτε να εμπλακώ σε αντιδικίες. Καλή συνέχεια.
λοιπόν παιδιά, από τη γενικότερη συμπεριφορά της τσας - κι εμένα μου έκανε στραβή ήδη αρχές Δεκέμβρη και αδικαιολόγητα νομίζω - αλλά και από λεγόμενα της ίδιας της Ε., καταλαβαίνω ότι το κορίτσι μας όπου να 'ναι θα εγκαταλείψει το επάγγελμα. Πάμε για τέλος εποχήςΚοινώς, η Εβελίνα πουλούσε τρέλα (και απευθείας -καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού- και μέσω της τσατσάς που με τραμπούκισε στο τέλος).
Εμένα η Εβελίνα με έδιωξε εδώ και κάνα χρόνο.παντος πριν γίνει αυτό μου έλεγε πος θα γίνει ζαχαροπλάστης επίσης της αρέσει και έχει ταλέντο.λοιπόν παιδιά, από τη γενικότερη συμπεριφορά της τσας - κι εμένα μου έκανε στραβή ήδη αρχές Δεκέμβρη και αδικαιολόγητα νομίζω - αλλά και από λεγόμενα της ίδιας της Ε., καταλαβαίνω ότι το κορίτσι μας όπου να 'ναι θα εγκαταλείψει το επάγγελμα. Πάμε για τέλος εποχής
Ας έχει καλή τύχη στην επόμενη σταδιοδρομία της. Αλλά γιατί διάλεξε να αποχωρήσει αφήνοντας κακές εντυπώσεις τώρα στο τέλος;
Τυχεροί όσοι την πρόλαβαν στην καλή της φάση (κι εγώ ευτυχώς έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις την πρώτη φορά).
Υ.Γ. Συμφωνώ βέβαια με τον προηγούμενο συνάδελφο ότι καμιά κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται μπάτσες στον κώλο και τα συναφή.
Η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται τίποτα. Υπάρχει η μέθοδος της παρατήρησης στον πελάτη και η μέθοδος της αποχώρησης απ' το δωμάτιο. Οι θεατρινισμοί της τσα2 ότι δήθεν τη σακάτεψα και οι κραυγές μετατοπίζουν τα ψυχολογικά της Εβελίνας (ή τη δυσαρέσκειά της για την επαγγελματική της κατάσταση) σ' έναν άνθρωπο που πλήρωσε 20ευρω απ' το υστέρημά του για να περάσει καλά για 10 γαμημένα λεπτά. Προς στιγμήν ένιωσα εγκληματίας, δλδ έλεος.
*Σημειωτέον ότι έχω συνευρεθεί άλλες 5-6 φορές με την Εβελίνα σε βάθος δύο ετών και δεν νομίζω πως άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά μου.
Για εμένα δεν είναι τα 20 ευρώ πού θα με χαλούσε τόσο στην φάση σου.Η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται τίποτα. Υπάρχει η μέθοδος της παρατήρησης στον πελάτη και η μέθοδος της αποχώρησης απ' το δωμάτιο. Οι θεατρινισμοί της τσα2 ότι δήθεν τη σακάτεψα και οι κραυγές μετατοπίζουν τα ψυχολογικά της Εβελίνας (ή τη δυσαρέσκειά της για την επαγγελματική της κατάσταση) σ' έναν άνθρωπο που πλήρωσε 20ευρω απ' το υστέρημά του για να περάσει καλά για 10 γαμημένα λεπτά. Προς στιγμήν ένιωσα εγκληματίας, δλδ έλεος.
*Σημειωτέον ότι έχω συνευρεθεί άλλες 5-6 φορές με την Εβελίνα σε βάθος δύο ετών και δεν νομίζω πως άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά μου.
Φιλε δεν κοροιδευω αλλα αυτο το σκηνικο ηθελα να το δω, πρεπει να ειχε πολυ γελιο..Ενώ την είχα βάλει κάτω στον ιεραποστολικό και τη γαμούσα άγρια, της έδωσα 2-3 χαστούκια στο πρόσωπο (μπατσάκια, τίποτα φοβερό) και τα παίρνει και μου δίνει μία με τα πόδια της (!) και σχεδόν με έριξε από το κρεβάτι.
Η καργιόλα, με παράτησε άχυστο και βγήκε επιτόπου στο σαλόνι βρίζοντας με!
Σε καταλαβαίνω ότι έχεις κι εσύ τα βίτσια σου, τα οποία προσωπικά δε συμμερίζομαι αλλά οκ, αλλά την επόμενη φορά ρώτα την κοπέλα αν γουστάρει χαστούκια πριν πάρεις την πρωτοβουλία. Δεν είναι στοματόφιλα που δεν παθαίνει τίποτα, χαστούκια είναι που μπορεί να την πονέσουν.Ενώ την είχα βάλει κάτω στον ιεραποστολικό και τη γαμούσα άγρια, της έδωσα 2-3 χαστούκια στο πρόσωπο (μπατσάκια, τίποτα φοβερό) και τα παίρνει και μου δίνει μία με τα πόδια της (!) και σχεδόν με έριξε από το κρεβάτι.
Η καργιόλα, με παράτησε άχυστο και βγήκε επιτόπου στο σαλόνι βρίζοντας με!
δεν ξερω για εκει αλλα παντως στο Φυλης109β οπου πριν κανα 20ημερο προσπαθησαν να το πανε στο 30αρι με εμμεσο τροπο βαζοντας τις κοπελες να ζητανε μεσα στο δωματιο εξτραδακια για να μεινουν λιγακι παραπανω και καλα....μαλλον εβαλαν μυαλο...την Παρασκευη που μας περασε πηγα αργα βραδυ και πηρα την Νελλη κανονικα με 20ρικο ουτε βιασυνες ουτε τιποτα....Γνωρίζει κανείς αν στο χωματιανου ισχύει ακόμα το 30€ ή βαλαν μυαλό?
Εσύ είσαι σίγουρα πολύ μλκαςΤην πρώτη φορά η ίδια τα ζητούσε, φαίνεται τη δεύτερη δεν θα ήταν φτιαγμένη.
Επίσης εξήγησε μας σε παρακαλώ γιατί δεν τα συμμερίζεσαι; Αδελφή είσαι; Ή μήπως φοβάσαι να παραδεχτείς τι πραγματικά γουστάρεις;
Δεν σου είπα να την κάνεις τόπι στο ξύλο, όμως ποτέ μου δεν κατάλαβα το νοήμα του νερόβραστου σεξ τύπου μπες βγες/σκουπίστε τελειώσαμε.
Αν δεν ''ορμήσεις'' κατά πάνω της μόλις μπει στο δωμάτιο, αν δεν τη φιλήσεις σε όλο της το σώμα με πάθος, αν δεν τη γλείψεις από πάνω μέχρι κάτω, αν δεν επικεντρωθείς στη μουνάρα της μέχρι να τα χύσει όλα στο στόμα σου, και αν δεν τη βάλεις κάτω και της δώσεις το μουνί στο χέρι μέχρι να τελειώσεις, τότε ποιο το νόημα;
Καλύτερα να κάτσεις σπίτι και να βαρέσεις μαλακία. Γλιτώνεις και το 20ρικο.
Από την άλλη, εδώ υπάρχουν ανώμαλοι που δίνουν 20 ευρώ στη Ταϋλανδέζα για να τους φολιάσει, σε εσένα θα κολλήσουμε;