Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (37 μέλη και 220 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.463
Πόντοι
3.246
Διδύμου 8 τώρα
περιμένω να μπω για παρτούζα με 30€... Συνεχίζουμε σε
λίγο στο 27
να δω Μιλένα! Για όσους ενδιαφέρονται σήμερα Εβελίνα στο Περγάμου από 17:00 και μετά

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.946
Πόντοι
711
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα , απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδιλαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13αρια κλειστά.

Φωκαιας 17α Ναταλί, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 Ιζαμπελα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 25α θα ανοίξει σε κάνα μισάωρο, δε ξέρουν ακόμα με ποια κοπέλα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 27α Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.

Φωκαίας 27Β πάνω Κορινα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φίλε Smyrni, η Κατερίνα στο Φωκ.9,τι προελεύσεως είναι;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.463
Πόντοι
3.246
εδώ και φωτό

Συνημμένα

• 982CA5A7-47BB-47E6-9DA9-379A9D37D1D4.jpeg
    982CA5A7-47BB-47E6-9DA9-379A9D37D1D4.jpeg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 40

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Ε ρε φιλε δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο σε εμφάνιση , με έχει πιάσει κατάθλιψη! Προφανως η σαμπινα δεν την θεωρώ καλή μέσα.
Οι μισές δεν βλέπονται στα μπουρδελα τώρα πχια.
Είμαι περίεργα ψυχολογικά και έχω ανάγκη από πήδημα … που να πάω άλλου, καταντήσαμε με πατσαβούρες ( η εγώ δεν ξέρω τις καλές μιας και είμαι νεος στο άθλημα)
Σοβαρά τώρα ; Πρωινή βάρδια έχει 2-3 φυλής απίστευτες κοπέλες και το βράδυ 2-3 πολύ καλες !!

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.977
Πόντοι
206

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.271
Πόντοι
10.336
Ρε μαλακες αν είναι να γράφουμε ένα σχόλιο για μια κοπέλα και μετά να μας στέλνει μήνυμα να μας ζαλίζει η ίδια ο νταβάς της και η φαν της τότε να μην γράφουμε…
Δηλαδή έλεος , 20 μηνύματα είχα γιατί έγραψα αρνητικό σχόλιο για μια κοπέλα ( όνομα δεν θα πω μην με ζαλίζουν πάλι) .
ΤΥΠΕ ακου λιγο πως εχει η φαση. Εισαι ανωνυμος, δεν ξερω γιατι εισαι τοσο χεστης και δεν λες τα πραγματα με το ονομα τους. Ειναι δευτερη φορα σε λιγες μερες που κατηγορεις, για καποια κακως κειμενα του σαιτ. Η πρωτη να σου θυμισω ηταν στο νημα "σχολιασμος κριτικων" που μας ελεγες περι ψευτικων κριτικων, αλλα δεν μας υπεδειξες καμια κριτικη συγκεκριμενα, οταν στο ζητησαμε. Τωρα μας λες οτι σε ζαλιζουν νταβατζηδες και φανς πουτανων, αλλα δεν θα μας υποδειξεις παλι ποιος σε ενοχλει, με ονοματα, αντρικια.

Λοιπον, αν θες κατι να αλλαξει προς το καλυτερο, ή θα αρχισεις να μιλας σαν αντρας, ή θα σταματησεις να κλαψουριζεις σαν καριολιτσα. Λοιπον, στο θεμα μας, ποια πουτανα σου εστειλε μηνυμα εδω? ποιος νταβας? ο σαμπινος ο ψυχασθενης?

Δηλαδη πως το βλεπεις, αμα κλαιγεσαι για πραγματα που δεν ονομαζεις, πως θα βρεις λυση? Ξεκολληστε τα κεφαλια σας μαγκες, εδω ειμαστε ξεκαθαρα για να συζηταμε για τις εμπειριες μας και οχι για να χαιδευουμε αυτια. Καποιοι θα φανε μαυρο, αν μαυρο τους αξιζει. Ελεος.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.364
Πόντοι
726
Κολωνού 45μεσαια πόρτα όπως βλέπεις απέξω, μπαίνεις κανεις δεξιά.

Περιμέναμε να δούμε τυπισσα για να πηδήξουμε μ, η Τσατσα έκανε θέμα σε έναν, πως σε λένε δώσε ηλικία κλπ, έπαθε σοκ ο τύπος.
Λέει είμαι πάνω από 25 χαλάρωσε, λέει αυτή δεν είσαι δώσε ταυτότητα να την δω , αυτός έμεινε και λέει σιγά μην δώσω ταυτότητα στοιχεία μου σε εσας, Αυτή φώναζα θα φας ξύλο κλπ . Την είπαμε την Τσατσα δεν είναι ανήλικος , αυτή δεν καταλάβαινε. Φοβηθήκαμε φύγαμε εμείς μην έρθει αστυνομία.

Ταυτότητες και συα μπουρδελα , πλήρες φακέλωμα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.271
Πόντοι
10.336
Μου ξαναστελνει μηνυματα και μενα ο σαμπινος τωρα... :2funny: Οποιος δεν θελει ψευτονταβατζηδες να του βαζουν χερι για ΚΡΙΤΙΚΗ σε ιεροδουλες, σε σαιτ για κριτικες σε ιεροδουλες, ας του βαρεσει μια αναφορα, μεχρι το επομενο προφιλ...
Η πρωτη μου αγνοηση μετα απο 10 χρονια στο σαιτ, ουαου.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.364
Πόντοι
726
ΤΥΠΕ ακου λιγο πως εχει η φαση. Εισαι ανωνυμος, δεν ξερω γιατι εισαι τοσο χεστης και δεν λες τα πραγματα με το ονομα τους. Ειναι δευτερη φορα σε λιγες μερες που κατηγορεις, για καποια κακως κειμενα του σαιτ. Η πρωτη να σου θυμισω ηταν στο νημα "σχολιασμος κριτικων" που μας ελεγες περι ψευτικων κριτικων, αλλα δεν μας υπεδειξες καμια κριτικη συγκεκριμενα, οταν στο ζητησαμε. Τωρα μας λες οτι σε ζαλιζουν νταβατζηδες και φανς πουτανων, αλλα δεν θα μας υποδειξεις παλι ποιος σε ενοχλει, με ονοματα, αντρικια.

Λοιπον, αν θες κατι να αλλαξει προς το καλυτερο, ή θα αρχισεις να μιλας σαν αντρας, ή θα σταματησεις να κλαψουριζεις σαν καριολιτσα. Λοιπον, στο θεμα μας, ποια πουτανα σου εστειλε μηνυμα εδω? ποιος νταβας? ο σαμπινος ο ψυχασθενης?

Δηλαδη πως το βλεπεις, αμα κλαιγεσαι για πραγματα που δεν ονομαζεις, πως θα βρεις λυση? Ξεκολληστε τα κεφαλια σας μαγκες, εδω ειμαστε ξεκαθαρα για να συζηταμε για τις εμπειριες μας και οχι για να χαιδευουμε αυτια. Καποιοι θα φανε μαυρο, αν μαυρο τους αξιζει. Ελεος.
Για αρχή τύπε ότι θέλω θα γρφα. Και θα κάνω , δεν θ σε ρωτήσω . Επισης οποιος με ρώτησε σε προσωπικό μήνυμα τον είπα γι την κριτική. Όπως στον @vril του είπα για μια κριτική σ Ε προσωπική μήνυμα.
Αν εσένα σε χαλάει που λέω κάτι φια μια κοπέλα θέμα σου , κατανοητό.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.364
Πόντοι
726

Καριολοτσα άλλου μάγκα, από εδώ γραφεις ότι θέλεις από κοντά ομως σε βλέπω να κανεις πρωτάθλημα στο άλμα. Μαζέψου και μιλά όμορφα όπως μιλάω εγώ. Αλλιως έλα να τα πούμε εκτός σάιτ, να δεις σίδερο από κοντά βλάκα. Επισης μετά από μήνυμα που έλεγα για την σαμπινα σχολίασα αυτό που λες , δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας να καταλαβεις ότι μιλάω για αυτήν βλάκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσκεψη Τζούλια πρωκτικο κολωνο , έγραψε Σμύρνης πάνω πάνω σπίτι κλπ. Στενό κωλαρακι πήγε να το αποφύγει αλλά το κατάφερα, αξίζει αν σε αφήσει ‘

Σφίγγει να μην μπεις , προσοχή !

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.271
Πόντοι
10.336
Καριολοτσα άλλου μάγκα, από εδώ γραφεις ότι θέλεις από κοντά ομως σε βλέπω να κανεις πρωτάθλημα στο άλμα. Μαζέψου και μιλά όμορφα όπως μιλάω εγώ. Αλλιως έλα να τα πούμε εκτός σάιτ, να δεις σίδερο από κοντά βλάκα. Επισης μετά από μήνυμα που έλεγα για την σαμπινα σχολίασα αυτό που λες , δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας να καταλαβεις ότι μιλάω για αυτήν βλάκα
τσουτσουριασα

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.364
Πόντοι
726
Στείλε προσωπικό αν είσαι μάγκας σοσιαλ σου και κινητό άσε το μπου μην ζαλίζουμε

Σορρυ στην ημερήσια για το σπαμ μας

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Πέρασα από σαμπινα .έκλεινε το μαγαζί και έφευγε τρέχοντας. Μην πάτε σήμερα θα είναι κλειστά. Είναι άρρωστη .. ελπίζω να μην μας κόλλησε κάτι !

Δεν αξίζει σαν γκομενα .. απορώ αυτός που θα δώσει 150€ γιατί θα τα δώσει.. δίναμε 20€ γιατί δεν υπήρχε κάτι καλύτερο στα μπουρδελα όχι γιατί ήταν καλο μουνι.. με 170€ παίρνεις υπέρ μουναρα βίζιτα

Φυλής Βίκυ η όμορφη δοκιμάστηκε , δεν καθόταν για πήδημα, μου την είπε από την αρχή. Ολο βόλτες κανεις και δεν μπαίνεις και τι θέλεις είσαι περίεργος κλπ. Της εξήγησα πρώτη φορα ότι πάω και δεν την ήξερα αλλά αυτή παραμιλούσα , είχε νεύρα..
Τώρα τι να πω , την θεωρώ σίγουρα φόλα για τα δικά μου γούστα, ρηχή πιπα χωρίς τελείωμα ( ενώ θυμάμαι ν κάνει από κριτική ) μην με ακουμπάς στα μαλλιά , μην μπαίνεις έτσι μέσα.
Με ζάλισε…
Τελικά ένα θεματακι το έχεις.

Εγώ σε ρώτησα σε π.μ για Λίνα μιας και έβλεπα ότι δεν θέλεις να πεις εδώ για τή ακριβώς υγειονομική βόμβα είναι.

Ούτε εκεί απάντησές ούτε εδώ.
Αεροπλάνο που λες δεν καταλαβαίνω κάτι.
Δικαίωμα σου είναι βέβαια αλλά δεν βοηθάς.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.364
Πόντοι
726
Τελικά ένα θεματακι το έχεις.

Εγώ σε ρώτησα σε π.μ για Λίνα μιας και έβλεπα ότι δεν θέλεις να πεις εδώ για τή ακριβώς υγειονομική βόμβα είναι.

Ούτε εκεί απάντησές ούτε εδώ.
Αεροπλάνο που λες δεν καταλαβαίνω κάτι.
Δικαίωμα σου είναι βέβαια αλλά δεν βοηθάς.
Απάντησα στον @vril για την Λινα. Δεν μπορώ να απαντάω σε όλα συνέχεια , αν ξέχασα εσένα δεν το έκανε επίτηδες

Απάντησα στον @vril για την Λινα. Δεν μπορώ να απαντάω σε όλα συνέχεια , αν ξέχασα εσένα δεν το έκανε επίτηδες
Στείλε μου ξανά

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

Επίσκεψη Τζούλια πρωκτικο κολωνο , έγραψε Σμύρνης πάνω πάνω σπίτι κλπ. Στενό κωλαρακι πήγε να το αποφύγει αλλά το κατάφερα, αξίζει αν σε αφήσει ‘

Σφίγγει να μην μπεις , προσοχή !
Φοερο transition απο ραντεβου θανάτου στο στενό κωλαράκι της τζούλιας

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.364
Πόντοι
726

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.402
Πόντοι
19.236
Τιμή και δόξα στον Μέγιστο
Επιρρεπή!!!

Χθες Τρίτη βάρδια

Βέργας 7 Λανα!!!
Σε απλό και 69
Σταθερά πολύ καλή δουλειά!
(Πηγα για Σαμπινα αλλά έλειπε. )
Του το αφιερώνω το Ξεσκισμα αυτό γιατί τον στεναχωρησα λίγο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom