Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όλες οι πουτάνες ακολουθούν ένα κύκλο επώασης - ανάπτυξης - ωρίμανσης - μαρασμού, με το τελευταίο στάδιο να καταλήγει επώδυνο για την πελατεία (ούτως ειπείν μοιράζουν κάμποσες φόλες μέχρι ν' αποσυρθούν, ποτέ δεν το κάνουν στο απόγειο τής καριέρας τους). Άλλη μια επαλήθευση του συγκεκριμένου κανόνα βίωσα με την Εβελίνα. Εξαφανισμένη για καιρό, την ξαναβρήκα χτες και τελικά την επισκέφθηκα σήμερα το απόγευμα. Η κοπέλα έχει κόψει το σαλονάρισμα, λες και οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να την ξέρουν ή να την θυμούνται. Στο δωμάτιο ήρθε κακόκεφη, με εμφανή απροθυμία για προκαταρκτικά, δυσανασχέτησε που της ακούμπησα το σκουλαρίκι καθώς την αγκάλιασα, μου φόρεσε καπότα χωρίς να με ρωτήσει κι άρχισε μια βαθιά αλλά μηχανική πίπα χωρίς eye contact. Εν συνεχεία την πήρα στα τέσσερα, και πάλι σε πλήρη απάθεια λες και γαμούσα πλαστική κούκλα. Λίγο πριν τελειώσω, της έριξα δυο μπάτσες στα κωλομέρια. Μου είπε να είμαι "πιο τρυφερός άλλη φορά", ζήτησα συγγνώμη 2-3 φορές αν την πόνεσα, δεν είπε τίποτα κι αποχώρησε. Η τσατσά με περίμενε με άγριες διαθέσεις έξω απ' το δωμάτιο ρωτώντας με αν είμαι τρελός, ισχυριζόταν ότι άφησα σημάδια στην κοπέλα κλπ... Φυσικά πρόκειται για παλαβομάρες αλλά το ύφος της μ' έκανε να σοκαριστώ, πρώτον διότι απορούσα πόσο δυνατά μπορεί να βάρεσα την κοπέλα κι αν έχω σώας τας φρένας [σσ λίγο αργότερα το ξανασκέφτηκα και το απέκλεισα, αφού αποχωρώντας απ' το δωμάτιο δεν ήταν ούτε λίγο κόκκινος ο κωλος της], και δεύτερον μου πέρασε η ιδέα ότι μπορεί να επιληφθεί κάποιος "αρμόδιος", αφού όταν είσαι μόνος σ' ένα κατάστημα του υποκόσμου στον Άγιο Παντελεήμονα κανείς δεν εγγυάται την αρτιμέλειά σου. Σίγουρα μία απ' τις χειρότερες και πιο εξωφρενικές εμπειρίες μου στα τόσα χρόνια που ασκώ το σπορ. ΥΓ. Δεν ανεβάζω καν κριτική, αφού είναι θέμα χρόνου για την κοπέλα να κρεμάσει το στρινγκάκι της -όπως ήδη υποπτευόμουν- και δεν αξίζει να δώσω μεγαλύτερες διαστάσεις ούτε να εμπλακώ σε αντιδικίες. Καλή συνέχεια.