vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Έκανε κλωνοποίηση;Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός
Dimitris XXX!!!
Έκανε κλωνοποίηση;Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός
Dimitris XXX!!!
Μόνος σου τα λες, μόνος σου απαντάς.Να υποθέσω ότι έτσι άγριος και τσσμπουκάς είσαι και όταν μπαίνεις στο γραφείο του αφεντικού σου για να ζητήσεις αύξηση ή κάτι παρόμοιο. Τι όχι; Το φαντάστηκα
Δεν θέλω να σου το χαλάσω αλλά θα σου το χαλάσω Παλιέ.Γενικά τι έχει γίνει και παντού έχουμε πήξει στα απλά, αποστειρωμένα προγράμματα; Δεν μπορούν να ανεβάσουν τις τιμές, οπότε ρίχνουν τις υπηρεσίες ή όλες έχουν φοβηθεί με τον covid, ο οποίος με το φτωχό τους το μυαλό δεν κολλάει με την ανάσα και τα σεντόνια, αλλά με τα φιλιά και το γλείψιμο;
Δε μου είναι καθόλου δύσκολο να πουλήσω φίδια και να το παίξω εραστής, αλλά δε θα το κάνω.Δεν θέλω να σου το χαλάσω αλλά θα σου το χαλάσω Παλιέ.
Έτσι για να ξέρεις εγώ και πολλοί πολλοί άλλοι εδώ μέσα παίρνουμε πολλά πολλά περισσότερα ακόμα και στο πλήρως υπεραπλο πρόγραμμα..
PS. Περιμένουμε ενημέρωση σου.
Όπως είναι έξω με τής γκόμενες έτσι είναι και με τής πουτανες.Δε μου είναι καθόλου δύσκολο να πουλήσω φίδια και να το παίξω εραστής, αλλά δε θα το κάνω.
Εξακολουθει να εχει ακομα αυτα τα κατσουφιασμενα μουτρα οταν σε βλεπει στο σαλονι και στο δωματιο λες και κανει την υπερτατη αγγαρεια...αποφευγει τα φιλια ως δια ροπαλου...ουτε καν στο μαγουλο δεν δεχεται...και οταν την γαμας εξακολουθει να εχει το βλεμμα της στο απειρο....τωρα απο σωμα ειναι το ιδιο σκελετιαρα και petit σε σημειο υπερβολης... παω μαζι της γιατι που και που μαρεσει να δοκιμαζω και με αυτον τον σωματοτυπο...Παντως να πω οτι την Παρασκευη που την δοκιμασα οταν τελειωσα και σηκωθηκε να φυγει για πρωτη φορα επειτα απο 5 φορες που εχω παει μαζι της μου εσκασε ενα χαμογελο εστω και ψοφιο και αναρωτηθηκα πηγα να της πω "εισαι ενταξει κοριτσι μου? Να αρχισω να ανησυχω επειδη πηγες να χαμογελασεις?" χαχαχαχαΚαλή ήταν τυπε γτ έχει σπάσει λίγο , παλιά πέρναγα καλά αλλά τώρα φοβάμαι μη με φολιασει ....
Εγώ μίλησα όμως για υπηρεσίες που προσφέρουν γενικά, όχι για το αν παίρνουμε κάτι παραπάνω ή λιγότερο από αυτά που ανακοινώνονται. Σε πολλά σπιτάκια δίνουν έμφαση στο "τα πάντα με προφύλαξη" από το σαλόνι και στο νορμάλ. Ή και αντίστοιχα ανακοικώνεται ότι κάνει τα πάντα η κοπέλα. Έναν προβληματισμό έθεσα και κατέληξε σε προσωπική επίθεση και υπονοούμενα για το τι αξίζω. Αντί να συζητάμε εδώ για ποιες πουτάνες είναι πιο επαγγελματίες καθόμαστε και κάνουμε αναμέτρηση ποιος είναι καλύτερος εραστής. Κι εγώ έχω πάρει κάποια πράγματα περισσότερα (και παράνομα έξτρα), αλλά δεν κάθομαι να τα γράφω όχι για να μη με πούνε φίδια, αλλά γιατί είμαι πιο μετριόφρων.Όπως είναι έξω με τής γκόμενες έτσι είναι και με τής πουτανες.
Η το χεις η δεν το χεις...
Εγω δεν γράφω τέτοια γιατί είναι κάτι τύποι σαν και εσένα που εκτός που δεν πιστεύουν θα σε πούνε φιδια.
Μην τα γράφεις αυτά, θα σου πούνε ότι δεν το έχεις με τις γυναίκες.αποφευγει τα φιλια ως δια ροπαλου...ουτε καν στο μαγουλο δεν δεχεται...και οταν την γαμας εξακολουθει να εχει το βλεμμα της στο απειρο....
Πολλοί ξετρελαίνονται για το συγκεκριμένο σωματότυπο και ειδικά λόγω των συνειρμών που γίνονται.παω μαζι της γιατι που και που μαρεσει να δοκιμαζω και με αυτον τον σωματοτυπο...
Ετσι ειναι τα πραματα bro... Η γυναικες/σεξ ειναι ενα παιχνιδι δυσκολο στο οποιο δεν κερδιζεις παντοτε χαχαχαΜην τα γράφεις αυτά, θα σου πούνε ότι δεν το έχεις με τις γυναίκες.
Όχι ... παρεξηγήσεις.Εγώ μίλησα όμως για υπηρεσίες που προσφέρουν γενικά, όχι για το αν παίρνουμε κάτι παραπάνω ή λιγότερο από αυτά που ανακοινώνονται. Σε πολλά σπιτάκια δίνουν έμφαση στο "τα πάντα με προφύλαξη" από το σαλόνι και στο νορμάλ. Ή και αντίστοιχα ανακοικώνεται ότι κάνει τα πάντα η κοπέλα. Έναν προβληματισμό έθεσα και κατέληξε σε προσωπική επίθεση και υπονοούμενα για το τι αξίζω. Αντί να συζητάμε εδώ για ποιες πουτάνες είναι πιο επαγγελματίες καθόμαστε και κάνουμε αναμέτρηση ποιος είναι καλύτερος εραστής. Κι εγώ έχω πάρει κάποια πράγματα περισσότερα (και παράνομα έξτρα), αλλά δεν κάθομαι να τα γράφω όχι για να μη με πούνε φίδια, αλλά γιατί είμαι πιο μετριόφρων.
Τώρα να γράψω κι εγώ ότι μου έκανε φοβερό κρεβάτι (όντως χωρίς τρολαρισμα); Karma is a bitch.Δεν πρόλαβα να γράψω πόσο τα καταφέρνω με τής πουτανες,και έφαγα φόλα ολικής..
Φίλης 109β Μπελά.
Δεν θυμάμαι ποιος είχε γράψει ότι είναι σε ομορφιά ισάξια με Άντζελα φιλ 74 και Βίκι., καμία σχέση, έχει κοιλιά και ότι λέει από φατσα.
Βγήκε από το δωμάτιο και χασκογελούσε λέγοντας κάτι ρωσικά....με έπεισε.
Έρχεται δωμάτιο και μου δείχνει το κρεβάτι...προσπερνάω ..
Πίπα πάει να βάλει προφυλακτικό και την σταματάω,α οκ αφτερ μου λέει...όταν το έβαλε πόνεσα ,τόσο ατσαλα
Να μην το τραβάω... στα 5 λεπτά μου λέει να τελειώσω συνεχίζω και ξανά λέει ταιμ..
Σηκώθηκα στο καπάκι.. αυτή έμεινε στο κρεβάτι και μου έλεγε αν θύμωσα.
Χρόνια έχω να φάω τέτοια φόλα.
Και η τσατσά έλεγε στο πρόγραμμα παπάδες.
Και πάς σε απλό και γαμας σαν να είναι η γκόμενα σου.
Αυτά.παω κάπου να χύσω.