You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Σε
Κάτι θα είχε μαζί μου..
Από το προηγούμενο δωμάτιο έκανε ώρα να βγει...
Και σε αυτόν τον οίκο χτυπάνε στο 15λεπτο.
Εσύ φταις... χαχαχαχα
Σε πιστεύω..Τώρα να γράψω κι εγώ ότι μου έκανε φοβερό κρεβάτι (όντως χωρίς τρολαρισμα); Karma is a bitch.
Κάτι θα είχε μαζί μου..
Εσύ φταις... χαχαχαχα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ περίεργη. Όταν την πήρα, είχε βγει έξαλλος ο προηγούμενος πελάτης λέγοντας "απαράδεκτη", αλλά παρόλα αυτά είπα να το ρισκάρω γιατί στο σαλόνι φάνηκε να υπάρχει potential. Στο τέλος τη ρώτησα στα αγγλικά τι παίχτηκε με τον προηγούμενο αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί δεν τα μιλάει καλά όπως όλες δηλαδή. Πρέπει να μου είπε ότι ήταν πιωμενος ή τρελός, χωρίς να είμαι και σίγουρος. Οπότε αν σε κόψει για τέτοιον για δικούς της λόγους, σίγουρα θα σε φολιασει.Σε πιστεύω..
Κάτι θα είχε μαζί μου..
Εσύ φταις... χαχαχαχα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Για να κάνω και μια ενημέρωση, πέρασα με την Τζούλια από Βενεζουέλα στο Φυλής 134. Πολύ γλυκιά και ερωτική κοπέλα, στα του αγώνα της αρέσει το δυνατό γαμήσι, έπεσαν μερικά στοματόφιλα και 69. Στα αρνητικά ότι έδειξε σημάδια βιασύνης, ενώ το γλειφομούνι και τα φιλιά τα έκοβε μετά από λίγο. Ο τσάτσος τελείως στην κοσμάρα του, τον ρωτούσαν στο σαλόνι αν οι κοπέλες κάνουν 69 και δεν ήξερε να απαντήσει, γιατί είναι καινούριες (άραγε να κάνουν επιλεκτικά; ) Μετά μου έστειλε και λάθος κοπέλα. Βέβαια στο να χτυπήσει την πόρτα τον είχε μια χαρά το νου του.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Βέργας 3.
Μελαχρινή με ωραία πόδια, μάλλον Κωνσταντίνα .
Ότι αναφέρθηκε στο σαλόνι έκανε,ακα πίπα αισθησιακή και δεν έκλεβε.
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Εγω πλεον την Μπελλα οποτε την βλεπω στο σαλονι την αγνοώ επιδεικτηκα ειδικα οταν δουλευει μαζι και αλλη κοπελα (πχ Νελλη ή Ελενη ή Ροντικα) αφου ερχονται και οι δυο στο σαλονι διπλα διπλα, δειχνω την Μπελλα με το δαχτυλο μου και λεω στην τσατσα "No Bella, Not Good" και τσαντιζεται και μαλλον πρεπει να με βριζει στα Ρωσικα χαχαχα...Ε ναι ρε συ η τυπισα πρεπει να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα...Τρεις φορες εχω δοκιμασει μαζι της, την πρωτη περασα μετρια προς καλα με την ιδια να βιαζεται λιγακι, την δευτερη περασα σουπερ χωρις βιασυνες και την τριτη επαθα προωρη εξπερματωση αφου μου τα επρηζε για εξτρα μπουρμπουαρ για χρονο παραμονης κτλ...ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΖΩ μαζι της....Δεν πρόλαβα να γράψω πόσο τα καταφέρνω με τής πουτανες,και έφαγα φόλα ολικής..
Φίλης 109β Μπελά.
Δεν θυμάμαι ποιος είχε γράψει ότι είναι σε ομορφιά ισάξια με Άντζελα φιλ 74 και Βίκι., καμία σχέση, έχει κοιλιά και ότι λέει από φατσα.
Βγήκε από το δωμάτιο και χασκογελούσε λέγοντας κάτι ρωσικά....με έπεισε.
Έρχεται δωμάτιο και μου δείχνει το κρεβάτι...προσπερνάω ..
Πίπα πάει να βάλει προφυλακτικό και την σταματάω,α οκ αφτερ μου λέει...όταν το έβαλε πόνεσα ,τόσο ατσαλα
Να μην το τραβάω... στα 5 λεπτά μου λέει να τελειώσω συνεχίζω και ξανά λέει ταιμ..
Σηκώθηκα στο καπάκι.. αυτή έμεινε στο κρεβάτι και μου έλεγε αν θύμωσα.
Χρόνια έχω να φάω τέτοια φόλα.
Και η τσατσά έλεγε στο πρόγραμμα παπάδες.
Και πάς σε απλό και γαμας σαν να είναι η γκόμενα σου.
Αυτά.παω κάπου να χύσω.
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Σωστός ο παίκτης. Συμφωνώ κι επαυξάνω. Μόνο αρνητικό το υπεραπλό πρόγραμμα, λογικό όμως κι αυτό........Φωκαιας 19
Νάταλι Υπερμουνο του κέρατα. Από το διπλανό μαγαζί στην πρωινή βάρδια
Πρόγραμμα Υπεραπλο...
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
Είχα γράψει το τι Φόλα είχα φάει...Δεν πρόλαβα να γράψω πόσο τα καταφέρνω με τής πουτανες,και έφαγα φόλα ολικής..
Φίλης 109β Μπελά.
Δεν θυμάμαι ποιος είχε γράψει ότι είναι σε ομορφιά ισάξια με Άντζελα φιλ 74 και Βίκι., καμία σχέση, έχει κοιλιά και ότι λέει από φατσα.
Βγήκε από το δωμάτιο και χασκογελούσε λέγοντας κάτι ρωσικά....με έπεισε.
Έρχεται δωμάτιο και μου δείχνει το κρεβάτι...προσπερνάω ..
Πίπα πάει να βάλει προφυλακτικό και την σταματάω,α οκ αφτερ μου λέει...όταν το έβαλε πόνεσα ,τόσο ατσαλα
Να μην το τραβάω... στα 5 λεπτά μου λέει να τελειώσω συνεχίζω και ξανά λέει ταιμ..
Σηκώθηκα στο καπάκι.. αυτή έμεινε στο κρεβάτι και μου έλεγε αν θύμωσα.
Χρόνια έχω να φάω τέτοια φόλα.
Και η τσατσά έλεγε στο πρόγραμμα παπάδες.
Και πάς σε απλό και γαμας σαν να είναι η γκόμενα σου.
Αυτά.παω κάπου να χύσω.
Συγγνώμη ας διαβαζες...
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Τα γράφουν αυτά ρε.Εγω πλεον την Μπελλα οποτε την βλεπω στο σαλονι την αγνοώ επιδεικτηκα ειδικα οταν δουλευει μαζι και αλλη κοπελα (πχ Νελλη ή Ελενη ή Ροντικα) αφου ερχονται και οι δυο στο σαλονι διπλα διπλα, δειχνω την Μπελλα με το δαχτυλο μου και λεω στην τσατσα "No Bella, Not Good" και τσαντιζεται και μαλλον πρεπει να με βριζει στα Ρωσικα χαχαχα...Ε ναι ρε συ η τυπισα πρεπει να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα...Τρεις φορες εχω δοκιμασει μαζι της, την πρωτη περασα μετρια προς καλα με την ιδια να βιαζεται λιγακι, την δευτερη περασα σουπερ χωρις βιασυνες και την τριτη επαθα προωρη εξπερματωση αφου μου τα επρηζε για εξτρα μπουρμπουαρ για χρονο παραμονης κτλ...ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΖΩ μαζι της....
Μα γλιτώσει κανένας το 20ευρο.
Και να πάει σπίτι της.
Πώς με ξεγέλασε έτσι;
Δεν πηδαγα Ράνια η έστω Άντζελα και ας κάθεται ακίνητη.. είναι κορμάρες..
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Αν διάβαζα στο σχολείο όσο έχω διαβάσει εσένα θα ήμουν γιατρός.Είχα γράψει το τι Φόλα είχα φάει...
Συγγνώμη ας διαβαζες...
Όσο περνάει η ώρα κάτι θυμάμαι...., έχω καί άνοια λόγω ηλικίας
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Μήπως Ντιάνα, μια στο αριστερό λιγάκι μπαμπάτσικη με γαλάζια μάτια και τατουάζ;Βέργας 3.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
Φίλε μου δεν είναι αυτό το αρνητικό. Απλό πρόγραμμα Οκ.Σωστός ο παίκτης. Συμφωνώ κι επαυξάνω. Μόνο αρνητικό το υπεραπλό πρόγραμμα, λογικό όμως κι αυτό........
Τέτοια μουνια δεν υπάρχουν ούτε σε Εσκορτ.
Και το σούπερ κακό και αρνητικό είναι ότι όσα και αν της εταξα ήταν κάθετη και απόλυτη. Απλό και αν σου αρέσει.
Πρέπει να λατρεύει τον αγαπητικο.!
Βέβαια για μια φορά για την εμπειρία πρέπει να την δοκιμάσουν όλοι!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
πήγα πριν λίγο από το φωκ 19Φίλε μου δεν είναι αυτό το αρνητικό. Απλό πρόγραμμα Οκ.
Τέτοια μουνια δεν υπάρχουν ούτε σε Εσκορτ.
Και το σούπερ κακό και αρνητικό είναι ότι όσα και αν της εταξα ήταν κάθετη και απόλυτη. Απλό και αν σου αρέσει.
Βέβαια για μια φορά για την εμπειρία πρέπει να την δοκιμάσουν όλοι!
για να τη δώ, ήμουν μόνος στο σαλόνι! η τσατσά μου λέει οτι η κοπέλα δεν θέλει να βγει!!! λέω γιατί;; ε
μου
λέει δεν θέλει τι να σου πω και μπήκε και αυτή
ξανά μέσα στο σαλονάκι... μου το κρατούσε
μανιάτικο από μια μέρα
που δούλευε
δίπλα στο 17
μαζί
με Μικαέλα
και της είπα οτι δεν θέλω να τη δω γιατί ξέρω τη Μικαέλα
και θα περάσω μ αυτή. αλλά
πού σκατά
με θυμόταν η καριόλα;; ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΥΡΟ!
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Καληγραμα πόδια μικρό στήθος κανονική σε κυλά όχι μοντελε.Μήπως Ντιάνα, μια στο αριστερό λιγάκι μπαμπάτσικη με γαλάζια μάτια και τατουάζ;
Μελαχρινή με μακριά μαλλιά.
Σαν να είχε λίγο ακμή στο πρόσωπο αλλά Σαμπίνα.
Με το ζόρι έσκασε ένα χαμόγελο στο σαλοναρισμα, αλλά μέσα ήταν αισθησιακή., από φιλιά μια επαφή και απέφυγε.
Ήταν δεξιά μαζί με μία χοντρή.
Τατού δεν θυμάμαι.
Αξίζει ένα πέρασμα πάντως.
Αλλά όχι τίποτα σπουδαίο.
Ήμουν και από φόλα...
Αυτοπεποίθηση μηδέν.
Γαμω την Μπελαμου γαμω
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Ξαναλέω, έχει χαλάσει η φάση. Δεν έχει νόημα να το παίζουμε γκόμενοι. Έτσι κι αλλιώς, άμα ήμασταν, δε θα είχαμε ανάγκη τα μπουρδέλα.Με το ζόρι έσκασε ένα χαμόγελο στο σαλοναρισμα, αλλά μέσα ήταν αισθησιακή., από φιλιά μια επαφή και απέφυγε.
είναι όπως τα απορρυπαντικά: ίδια τιμή και μικρότερη ποσότητα στη συσκευασίαΓενικά τι έχει γίνει και παντού έχουμε πήξει στα απλά, αποστειρωμένα προγράμματα; Δεν μπορούν να ανεβάσουν τις τιμές, οπότε ρίχνουν τις υπηρεσίες ή όλες έχουν φοβηθεί με τον covid, ο οποίος με το φτωχό τους το μυαλό δεν κολλάει με την ανάσα και τα σεντόνια, αλλά με τα φιλιά και το γλείψιμο;
κι αυτό σχετικό είναι. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για να πάει κανείς στα κορίτσια.Ξαναλέω, έχει χαλάσει η φάση. Δεν έχει νόημα να το παίζουμε γκόμενοι. Έτσι κι αλλιώς, άμα ήμασταν, δε θα είχαμε ανάγκη τα μπουρδέλα.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
@Atridis
@κλεοβουλος
Γυρίστε πίσω!
Έχετε πορνομεταναστευσει
σε Λάθος - Άκυρες Πόλεις!
Απαράδεκτον για πορνοπράκτορες!
Το κουφάρι μας λείπει μόνο μύστη....το πνεύμα μας είναι εκεί...
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Ναι εντάξει, εγώ ο κυριότερος λόγος είναι η αδρεναλίνη και το να γαμήσω άμεσα χωρίς να πρέπει να βγω 1-2 ραντεβού, να δώσω ολόκληρη παράσταση και να πω ή να ακούσω ένα σωρό άσχετα πράγματα που δε με ενδιαφέρουν.κι αυτό σχετικό είναι. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για να πάει κανείς στα κορίτσια.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
Η τσατσα που είδα εγώ ήταν μια Θηριοδης χοντρή ξανθιά που δεν την έχω ξαναδεί..πήγα πριν λίγο από το φωκ 19
για να τη δώ, ήμουν μόνος στο σαλόνι! η τσατσά μου λέει οτι η κοπέλα δεν θέλει να βγει!!! λέω γιατί;; ε
μου
λέει δεν θέλει τι να σου πω και μπήκε και αυτή
ξανά μέσα στο σαλονάκι... μου το κρατούσε
μανιάτικο από μια μέρα
που δούλευε
δίπλα στο 17
μαζί
με Μικαέλα
και της είπα οτι δεν θέλω να τη δω γιατί ξέρω τη Μικαέλα
και θα περάσω μ αυτή. αλλά
πού σκατά
με θυμόταν η καριόλα;; ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΥΡΟ!
Αυτή δούλευε δίπλα πρωί???
Το πιθανότερο πιστεύω ότι θα έκανε πάρα πάρα πολλά δωμάτια και θα είχε ξενερώσει τη ζωή της...
Ούτε τα τσαζ δεν θα έβγαλε.
Θα απαλυνει τον πόνο της το αγόρι της φαντάζομαι το βράδυ!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K