You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.445
- Πόντοι
- 19.236
Είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για την ίδια Ναταλία???Παικτη μου συμπαθα με αλλα νομιζω οτι ειχε λιγη κυτταριτιδα στο κωλαρακι της οταν την ειχα παρει στο βούρκο της μεγαλέκου το καλοκαιράκι.
Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί κάπου για Μετάξι.
Η τιμή των 20 ευρώ έχει παγιωθεί εδώ και πολλά χρόνια και μια αύξηση στα 30, όπως στα Χωματιανού, θα είναι μια παταγωδης αποτυχία, γιατί θα χτυπάει άσχημα ψυχολογικά και δε θα πατάει κανένας.
Αντίθετα αν κρατήσουν ίδια την τιμή και μειώσουν το χρόνο αυστηρά στο 10λεπτο, ίσως και λιγότερο, όπου η κοπέλα θα σε παρατάει αμέσως χωρίς να περιμένει καν να τελειώσεις, και μέσα θα κάνει τα απολύτως απαραίτητα χωρίς φιλιά, 69, προκαταρκτικά κλπ αποστειρωμενα, τότε εσύ θα το αποδώσεις απλά στο ότι η κοπέλα ενδεχομένως δε σε γούσταρε ή την πέτυχες σε κακή μέρα ή έπεσες σε μαλακισμένη τσατσά και κοιμάσαι ήσυχος.
Αυτό ήδη συμβαίνει από πέρυσι το καλοκαίρι στα μπουρδέλα του 20ρικου.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 486
Ειναι ζημαρακι οπως εχει γραψει καο συμαγωνιστης σε κριτικήεπιτυχημένη συνεδρία, το κορίτσι οκ είναι λίγο στρουμπουλό αλλά το ισοσταθμίζει με την ενέργεια που βγάζει και το καλό τσιμπούκι!
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Τίποτα καλό μετάξι πρωινή βάρδια?
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 486
Εχει αργησει η ενημερωση σημερα...κατεβα για ρεπορτο...Τίποτα καλό μετάξι πρωινή βάρδια?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.625
- Πόντοι
- 5.827
Εννοείς από το καλοκαίρι του '21, στη μετά covid εποχή.Αυτό ήδη συμβαίνει από πέρυσι το καλοκαίρι στα μπουρδέλα του 20ρικου.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.771
- Πόντοι
- 2.036
Καλησπέρα και από εμένα, σύνοψη προηγουμένης εβδομάδας, 4 επισκέψεις, 1η στην Αουρόρα που είναι γνωστή, κλασική συμπεριφορά με μία έξτρα εσάνς ξεπέτας αλλά δεν με άφησε και άχυστο Τρίτη βράδυ νομίζω, θέλω να βρώ κάποια παρόμοια λίγο ποιο καλή στο δωμάτιο, αν έχετε προτάσεις ακούω.
Μετάξι τώρα Λίλυ λατίνα Μ.Α. 21 ,έχει following από πάκια κλπ. αλλοδαπά, σερί δωμάτια, προφανώς η πολύ δουλειά την έχει κάψει, απλό πρόγραμμα τυπική θα έλεγα, όχι φόλα αλλά εμφανώς πεσμένη, Πέμπτη απόγευμα.
Βαλέρια, Ι 20Γ , έχουν γραφτεί αρκετά, αξιοπρεπές χύσιμο για 10.
New Entry για εμένα αν και προφανώς η κοπέλα είναι παλιά καραβάνα, Κ 15 (ίσως μίνι-πορνοmall ? ), πρώτο δεξιά όπως μπαίνεις, Άντζελα Αλβανίδα, αδύνατη - κοντούλα προς το πετίτ με μικρό βυζάκι χαλαρό, μικρό αλλά καλό κώλο/σώμα, ξανθοκάστανη στα 30+ θα έλεγα, απλό πρόγραμμα, οκ πίπα, καλό καβάλημα, θέλει και λίγο κουβεντούλα/κάνει χαβαλέ, σχετικά δεκτική-δεν φιλάει, αρκετά καθαρό δωμάτιο αλλά ο τσάτσος φώναξε στο 10λεπτο μπάμ και με έκανε να βιαστώ να τελειώσω (πήγα και εγώ μια φορά ξεκούραστος - όχι βιαστικός και μου την χάλασε).
Έκανα και μία βόλτα Κυριακή βράδυ ~ 21:00 και στο Ι44 ή Ι46 (μπερδεύομαι) όροφο που συνήθως έχει κάτι χοντρούλες πρώην ανατολικού μπλόκ, που παρουσιάσε η τσατσά ένα αδύνατο-μοντελέ πολύ όμορφο μελαχρινό με ~1,5-2 βυζάκι ονόματι Κατερίνα, ύψος με τακούνι ~1,75?, ζήταγε 15 για απλό αλλά ενώ με έψηνε εμφανισιακά , η έλλειψη κόσμου στα δωμάτια/αναμονή(για τόσο ωραίο μωρό) σε συνδιασμό με την ξινίλα στην φάτσα της με απέτρεψαν, η τσατσά προσπάθησε λέγοντας "δεν την βλέπεις μοντέλο είναι" και για πρώτη φορά συμφωνούσα αλλά δεν ξέρω το φοβήθηκα, πέρασε κανείς ? Είχε και ένα μεγάλο tatoo σχεδόν σε όλο το αριστερό μπράτσο και διάφορα άλλα διάσπαρτα.
Μετάξι τώρα Λίλυ λατίνα Μ.Α. 21 ,έχει following από πάκια κλπ. αλλοδαπά, σερί δωμάτια, προφανώς η πολύ δουλειά την έχει κάψει, απλό πρόγραμμα τυπική θα έλεγα, όχι φόλα αλλά εμφανώς πεσμένη, Πέμπτη απόγευμα.
Βαλέρια, Ι 20Γ , έχουν γραφτεί αρκετά, αξιοπρεπές χύσιμο για 10.
New Entry για εμένα αν και προφανώς η κοπέλα είναι παλιά καραβάνα, Κ 15 (ίσως μίνι-πορνοmall ? ), πρώτο δεξιά όπως μπαίνεις, Άντζελα Αλβανίδα, αδύνατη - κοντούλα προς το πετίτ με μικρό βυζάκι χαλαρό, μικρό αλλά καλό κώλο/σώμα, ξανθοκάστανη στα 30+ θα έλεγα, απλό πρόγραμμα, οκ πίπα, καλό καβάλημα, θέλει και λίγο κουβεντούλα/κάνει χαβαλέ, σχετικά δεκτική-δεν φιλάει, αρκετά καθαρό δωμάτιο αλλά ο τσάτσος φώναξε στο 10λεπτο μπάμ και με έκανε να βιαστώ να τελειώσω (πήγα και εγώ μια φορά ξεκούραστος - όχι βιαστικός και μου την χάλασε).
Έκανα και μία βόλτα Κυριακή βράδυ ~ 21:00 και στο Ι44 ή Ι46 (μπερδεύομαι) όροφο που συνήθως έχει κάτι χοντρούλες πρώην ανατολικού μπλόκ, που παρουσιάσε η τσατσά ένα αδύνατο-μοντελέ πολύ όμορφο μελαχρινό με ~1,5-2 βυζάκι ονόματι Κατερίνα, ύψος με τακούνι ~1,75?, ζήταγε 15 για απλό αλλά ενώ με έψηνε εμφανισιακά , η έλλειψη κόσμου στα δωμάτια/αναμονή(για τόσο ωραίο μωρό) σε συνδιασμό με την ξινίλα στην φάτσα της με απέτρεψαν, η τσατσά προσπάθησε λέγοντας "δεν την βλέπεις μοντέλο είναι" και για πρώτη φορά συμφωνούσα αλλά δεν ξέρω το φοβήθηκα, πέρασε κανείς ? Είχε και ένα μεγάλο tatoo σχεδόν σε όλο το αριστερό μπράτσο και διάφορα άλλα διάσπαρτα.
Τελευταία τροποποίηση:
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 2.696
Διάβασα για τις σφαλιάρες που έριξε ο άλλος στην πουτάνα,και θυμήθηκα μια φάση στον όροφο του 65 καμιά 20αρια χρόνια πριν!Πληρώνω,μπαίνω στο δωμάτιο,απέναντι αριστερά από την είσοδο,έρχεται η γκόμενα,τυπικές χαιρετούρες πάω να πιάσω τα βυζιά της,τα χέρια μου ήταν παγωμένα μιας και ήταν χειμώνας κι έξω έκανε πολύ κρύο.Τινάχτηκε λες και τη χτύπησε ρεύμα!Μου λέει:
- "τα χέρια σου κρύα".
-"Να τα βάλω στο μουνάκι σου να ζεσταθούν;"
-"Όχι μουνί".
-"Καλά γύρνα στα 4 να σε γαμήσω"
-"Ναι,να με γαμήσεις,ά στο διάολο"
και σηκώνεται και φεύγει βρίζοντας!!!!
Ντύνομαι γρήγορα βγαίνω έξω και ζητάω τα λεφτά από την τσατσά,και ακούω μέσα από το δωμάτιο
"Φύγε μαλάκααααα"
- "τα χέρια σου κρύα".
-"Όχι μουνί".
Ντύνομαι γρήγορα βγαίνω έξω και ζητάω τα λεφτά από την τσατσά,και ακούω μέσα από το δωμάτιο
"Φύγε μαλάκααααα"
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 2.696
Όπως έκανα σκρολινκ διάβασα BMW κοριτσι...αν και υπαρχει σαν*θεμα* ενα BBW κοριτσι που θα βρουμε Αθηνα;
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.734
- Πόντοι
- 2.836
20 χρόνια πριν ?? Ελληνίδα ήταν η ιερόδουλη??? Θυμασαι?με τέτοια συμπεριφορά προς τον πελάτη τι άλλο θα ήταν.....Διάβασα για τις σφαλιάρες που έριξε ο άλλος στην πουτάνα,και θυμήθηκα μια φάση στον όροφο του 65 καμιά 20αρια χρόνια πριν!Πληρώνω,μπαίνω στο δωμάτιο,απέναντι αριστερά από την είσοδο,έρχεται η γκόμενα,τυπικές χαιρετούρες πάω να πιάσω τα βυζιά της,τα χέρια μου ήταν παγωμένα μιας και ήταν χειμώνας κι έξω έκανε πολύ κρύο.Τινάχτηκε λες και τη χτύπησε ρεύμα!Μου λέει:
- "τα χέρια σου κρύα".
-"Όχι μουνί".
"Φύγε μαλάκααααα"
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Ξεκόλλα λίγο με τη μίρλα ρε μλκ. Όλοι τα ίδια σκατά και την ίδια ξενέρα τρώμε μ’ αυτές τις σαβούρες και τη γενικότερη κατάσταση, αλλά τσίλλαρε λίγο να πούμε...Ξαναλέω, έχει χαλάσει η φάση. Δεν έχει νόημα να το παίζουμε γκόμενοι. Έτσι κι αλλιώς, άμα ήμασταν, δε θα είχαμε ανάγκη τα μπουρδέλα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.625
- Πόντοι
- 5.827
Καλά, δε νομίζω να έχω γκρινιάξει και τόσο πολύ.Ξεκόλλα λίγο με τη μίρλα ρε μλκ. Όλοι τα ίδια σκατά και την ίδια ξενέρα τρώμε μ’ αυτές τις σαβούρες και τη γενικότερη κατάσταση, αλλά τσίλλαρε λίγο να πούμε...
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Ε δεν θα στό’ λεγα ειδάλλως...Καλά, δε νομίζω να έχω γκρινιάξει και τόσο πολύ.
Άσε που όση διαμαρτυρία και να ρίξουμε εμείς εδώ δεν αναμένεται καμμία αλλαγή.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.445
- Πόντοι
- 19.236
Πριν λίγο...
Διδυμου 27
Μιλενα σε ελεύθερο τελειωτικό και 69.
Μάλλον πήγα νωρίς και δεν είχε δωμάτιο. Ψυχή στον οίκο!
Δεν έχασα βέβαια την ευκαιρία!!!
Κοντή χοντρή και άσχημη.
Ούτε απέξω!
Μετάξι....
Ιάσωνος 37 Ισόγειο
ΑΛΙΝΑ απλό και 69 να προσπαθεί να συνεννοηθεί σε όλες τις γλώσσες...
(που είσαι Νάσο)
Ιάσωνος 37 πάνω
Ζεφη από Ρωσία
Ψηλό χαριτωμένο γλυκό! Απλό και 69!!! Μμμμμμμ
Η Τρανς Απουσα.
Διδυμου 27
Μιλενα σε ελεύθερο τελειωτικό και 69.
Μάλλον πήγα νωρίς και δεν είχε δωμάτιο. Ψυχή στον οίκο!
Δεν έχασα βέβαια την ευκαιρία!!!
Κοντή χοντρή και άσχημη.
Ούτε απέξω!
Μετάξι....
Ιάσωνος 37 Ισόγειο
ΑΛΙΝΑ απλό και 69 να προσπαθεί να συνεννοηθεί σε όλες τις γλώσσες...
(που είσαι Νάσο)
Ιάσωνος 37 πάνω
Ζεφη από Ρωσία
Ψηλό χαριτωμένο γλυκό! Απλό και 69!!! Μμμμμμμ
Η Τρανς Απουσα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο