Καλησπέρα και από εμένα, σύνοψη προηγουμένης εβδομάδας, 4 επισκέψεις, 1η στην Αουρόρα που είναι γνωστή, κλασική συμπεριφορά με μία έξτρα εσάνς ξεπέτας αλλά δεν με άφησε και άχυστο Τρίτη βράδυ νομίζω, θέλω να βρώ κάποια παρόμοια λίγο ποιο καλή στο δωμάτιο, αν έχετε προτάσεις ακούω.
Μετάξι τώρα Λίλυ λατίνα Μ.Α. 21 ,έχει following από πάκια κλπ. αλλοδαπά, σερί δωμάτια, προφανώς η πολύ δουλειά την έχει κάψει, απλό πρόγραμμα τυπική θα έλεγα, όχι φόλα αλλά εμφανώς πεσμένη, Πέμπτη απόγευμα.
Βαλέρια, Ι 20Γ , έχουν γραφτεί αρκετά, αξιοπρεπές χύσιμο για 10.
New Entry για εμένα αν και προφανώς η κοπέλα είναι παλιά καραβάνα, Κ 15 (ίσως μίνι-πορνοmall ?
), πρώτο δεξιά όπως μπαίνεις, Άντζελα Αλβανίδα, αδύνατη - κοντούλα προς το πετίτ με μικρό βυζάκι χαλαρό, μικρό αλλά καλό κώλο/σώμα, ξανθοκάστανη στα 30+ θα έλεγα, απλό πρόγραμμα, οκ πίπα, καλό καβάλημα, θέλει και λίγο κουβεντούλα/κάνει χαβαλέ, σχετικά δεκτική-δεν φιλάει, αρκετά καθαρό δωμάτιο αλλά ο τσάτσος φώναξε στο 10λεπτο μπάμ και με έκανε να βιαστώ να τελειώσω (πήγα και εγώ μια φορά ξεκούραστος - όχι βιαστικός και μου την χάλασε).
Έκανα και μία βόλτα Κυριακή βράδυ ~ 21:00 και στο Ι44 ή Ι46 (μπερδεύομαι) όροφο που συνήθως έχει κάτι χοντρούλες πρώην ανατολικού μπλόκ, που παρουσιάσε η τσατσά ένα αδύνατο-μοντελέ πολύ όμορφο μελαχρινό με ~1,5-2 βυζάκι ονόματι Κατερίνα, ύψος με τακούνι ~1,75?, ζήταγε 15 για απλό αλλά ενώ με έψηνε εμφανισιακά , η έλλειψη κόσμου στα δωμάτια/αναμονή(για τόσο ωραίο μωρό) σε συνδιασμό με την ξινίλα στην φάτσα της με απέτρεψαν, η τσατσά προσπάθησε λέγοντας "δεν την βλέπεις μοντέλο είναι" και για πρώτη φορά συμφωνούσα αλλά δεν ξέρω το φοβήθηκα, πέρασε κανείς ? Είχε και ένα μεγάλο tatoo σχεδόν σε όλο το αριστερό μπράτσο και διάφορα άλλα διάσπαρτα.