Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (9 μέλη και 85 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.360
Πόντοι
726
Μαύρο στην σαμπινα από εμένα! Παραγνωριστήκαμε! Αδιαφορη σε στυλ με ξερεισ Σε ξέρω Ε σιγά κλπ
Αχυστος έφυγα! Δεν είμαστε φίλοι δεν γίνεται να μην τον τρως η να μιλάς συνέχεια!
Όπως και στην Φωκαίας κατά εκεί στην λατίνα Λινα πως λέγεται άκυρο από εμένα , γιατί είναι υγειονομική βόμβα ! Αυτά !
Το βράδυ δεν ξέρω που να πάω , αν θέλει καποιος να πάμε τσάρκα Ας πει

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Μαύρο στην σαμπινα από εμένα! Παραγνωριστήκαμε! Αδιαφορη σε στυλ με ξερεισ Σε ξέρω Ε σιγά κλπ
Αχυστος έφυγα! Δεν είμαστε φίλοι δεν γίνεται να μην τον τρως η να μιλάς συνέχεια!
Αφού η Σαμπίνα δε γουστάρει να γαμηθεί, τι ξαναπηγαίνεις κι εσύ; Υποτίθεται ότι μια γυναίκα δίνει περισσότερα στο σεξ όσο αποκτάτε οικειότητα, αλλά με τις πουτάνες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.360
Πόντοι
726
Αφού η Σαμπίνα δε γουστάρει να γαμηθεί, τι ξαναπηγαίνεις κι εσύ;
Ε ρε φιλε δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο σε εμφάνιση , με έχει πιάσει κατάθλιψη! Προφανως η σαμπινα δεν την θεωρώ καλή μέσα.
Οι μισές δεν βλέπονται στα μπουρδελα τώρα πχια.
Είμαι περίεργα ψυχολογικά και έχω ανάγκη από πήδημα … που να πάω άλλου, καταντήσαμε με πατσαβούρες ( η εγώ δεν ξέρω τις καλές μιας και είμαι νεος στο άθλημα)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Ε ρε φιλε δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο σε εμφάνιση , με έχει πιάσει κατάθλιψη! Προφανως η σαμπινα δεν την θεωρώ καλή μέσα.
Οι μισές δεν βλέπονται στα μπουρδελα τώρα πχια.
Είμαι περίεργα ψυχολογικά και έχω ανάγκη από πήδημα … που να πάω άλλου, καταντήσαμε με πατσαβούρες ( η εγώ δεν ξέρω τις καλές μιας και είμαι νεος στο άθλημα)
Άμα ψάχνεις όμορφες εμφανισιακά με υπεραπλά προγράμματα στο 20ρικο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές, πχ τα παλιά μοντελάδικα ή οι Λατίνες στα 86ρια.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.360
Πόντοι
726
Άμα ψάχνεις όμορφες εμφανισιακά με υπεραπλά προγράμματα στο 20ρικο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές, πχ τα παλιά μοντελάδικα ή οι Λατίνες στα 86ρια.
Παλιά μοντελάκια που είναι ; Δεν τα ξέρω με συγχωρείς

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Παλιά μοντελάκια που είναι ; Δεν τα ξέρω με συγχωρείς
Φυλής 54-56. Βέβαια οι κοπέλες τώρα είναι σκιά των παλιών "μοντέλων", αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετά δυνατά κομμάτια.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Φυλής 54-56. Βέβαια οι κοπέλες τώρα είναι σκιά των παλιών "μοντέλων", αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετά δυνατά κομμάτια.l

Επειδή ψάχνω και δεν βρίσκω, μπορείς να αναφέρεις μερικά δυνατά κομμάτια των 20 ευρώ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Επειδή ψάχνω και δεν βρίσκω, μπορείς να αναφέρεις μερικά δυνατά κομμάτια των 20 ευρώ;
Πχ η Αλεξάνδρα εκεί δυνατό θεωρείται. Και η Ορόρα για τις βυζάρες της. Αυτό αν σε ενδιαφέρει απλά η εμφάνιση βέβαια.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.568
Πόντοι
4.546
Πχ η Αλεξάνδρα εκεί δυνατό θεωρείται. Και η Ορόρα για τις βυζάρες της. Αυτό αν σε ενδιαφέρει απλά η εμφάνιση βέβαια.
Η Ορόρα δεν αξίζει από υπηρεσίες....

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446

Μένω μακριά από το κέντρο της Αθήνας και δεν τις έχω δοκιμάσει.

Μήπως έχεις να προτείνεις κι άλλες;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Μένω μακριά από το κέντρο της Αθήνας και δεν τις έχω δοκιμάσει.

Μήπως έχεις να προτείνεις κι άλλες;
Δεν έχει νόημα να σου προτείνω, τα γούστα σε εμφάνιση είναι υποκειμενικά. Γιατί δεν κάνεις μια βόλτα όλα τα σπιτάκια, όταν ξαναπάς, να δεις ποια θα σου γυαλίσει;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Δεν έχει νόημα να σου προτείνω, τα γούστα σε εμφάνιση είναι υποκειμενικά. Γιατί δεν κάνεις μια βόλτα όλα τα σπιτάκια, όταν ξαναπάς, να δεις ποια θα σου γυαλίσει;

Έμείς οι παντρεμένοι έχουμε πρόβλημα χρόνου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Έμείς οι παντρεμένοι έχουμε πρόβλημα χρόνου.
Αυτό να μου πεις. :P Στο Φυλής 105 β' βάρδια έχει μια Νικόλ που κάποιος έγραψε ότι δούλευε πριν σε ένα γραφείο. Στο Φυλής 86 έχει διάφορες Λατίνες γυρολόγους που λογικά τις φέρνουν από στούντιο. Επίσης τσέκαρε την Εβελίνα στο Περγάμου 1, αν δεν την έχεις δει ήδη.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Αυτό να μου πεις. :P Στο Φυλής 105 β' βάρδια έχει μια Νικόλ που κάποιος έγραψε ότι δούλευε πριν σε ένα γραφείο. Στο Φυλής 86 έχει διάφορες Λατίνες γυρολόγους που λογικά τις φέρνουν από στούντιο. Επίσης τσέκαρε την Εβελίνα στο Περγάμου 1, αν δεν την έχεις δει ήδη.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.902
Πόντοι
2.846
Το καβλακι η Μπέτυ που είχε περάσει από Λιοσίων 73 είναι ακόμα εκεί?
έχει φύγει από τον Σεπτέμβρη. Μεταπήδησε στα στούντιο όπου είναι ζήτημα αν δούλεψε 3 βδομάδες, "θα λείψω μερικές μέρες για να κάνω άλλες δουλειές" μου είπε κι από τότε άφαντη :(

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.902
Πόντοι
2.846
Βασικά άμα παίζεις ρώσικη ρουλέτα και είναι τη μια έτσι και την άλλη αλλιώς, καλύτερα πήγαινε με καμιά άλλη. Κι εσένα άμα δεν μπορούσες να έχεις σταθερή απόδοση στη δουλειά σου, θα σε απολύανε.
λένε ότι (η Ιζαμπέλα) έχει βάλει πλαστικό στήθος. Αν ισχύει, σε συνδυασμό και με τα υπερβολικά φουσκωμένα χείλη που της καταστρέφουν το πρόσωπο, δεν είναι και τόσο καλή είδηση.
Όσο για απόδοση, τον Αύγουστο που τη γνώρισα ήταν fast-track μεν η φάση αλλά είχα φύγει ευχαριστημένος. Λες να είναι κι αυτή ανάλογα με τα φεγγάρια της και να ήμουν τυχερός;

mounoilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
20
Like
299
Πόντοι
290
Ξέχασα να γράψω και για τη Λολίτα στο Μαραθώνος 59, η παλιά Ίνκα από Λιοσίων 73, που έχει γίνει τόσος ντόρος.
εννοεις μια ψηλη ξανθια μιλφ με πλαστικα βυζια;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.392
Πόντοι
19.236
Όπως και στην Φωκαίας κατά εκεί στην λατίνα Λινα πως λέγεται άκυρο από εμένα , γιατί είναι υγειονομική βόμβα ! Αυτά !
Το βράδυ δεν ξέρω που να πάω , αν θέλει καποιος να πάμε τσάρκα Ας πει
Φίλε μου λυπάμαι για την άσχημη εμπειρία σου με την Σαμπινα έστω και αν εμένα μου αρέσει η κουβέντα της και περνάω καλά.
Θέλεις να μας πεις και για την Λινα γιατί πηγαίνω και σε αυτήν μην με βρει κανα κακό, τι εννοείς?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom