vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Ξέχασα να γράψω και για τη Λολίτα στο Μαραθώνος 59, η παλιά Ίνκα από Λιοσίων 73, που έχει γίνει τόσος ντόρος.Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
Ξέχασα να γράψω και για τη Λολίτα στο Μαραθώνος 59, η παλιά Ίνκα από Λιοσίων 73, που έχει γίνει τόσος ντόρος.Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
έχει φύγει από τον Σεπτέμβρη. Μεταπήδησε στα στούντιο όπου είναι ζήτημα αν δούλεψε 3 βδομάδες, "θα λείψω μερικές μέρες για να κάνω άλλες δουλειές" μου είπε κι από τότε άφαντηΤο καβλακι η Μπέτυ που είχε περάσει από Λιοσίων 73 είναι ακόμα εκεί?
λένε ότι (η Ιζαμπέλα) έχει βάλει πλαστικό στήθος. Αν ισχύει, σε συνδυασμό και με τα υπερβολικά φουσκωμένα χείλη που της καταστρέφουν το πρόσωπο, δεν είναι και τόσο καλή είδηση.Βασικά άμα παίζεις ρώσικη ρουλέτα και είναι τη μια έτσι και την άλλη αλλιώς, καλύτερα πήγαινε με καμιά άλλη. Κι εσένα άμα δεν μπορούσες να έχεις σταθερή απόδοση στη δουλειά σου, θα σε απολύανε.
εννοεις μια ψηλη ξανθια μιλφ με πλαστικα βυζια;Ξέχασα να γράψω και για τη Λολίτα στο Μαραθώνος 59, η παλιά Ίνκα από Λιοσίων 73, που έχει γίνει τόσος ντόρος.
Φίλε μου λυπάμαι για την άσχημη εμπειρία σου με την Σαμπινα έστω και αν εμένα μου αρέσει η κουβέντα της και περνάω καλά.Μαύρο στην σαμπινα από εμένα! Παραγνωριστήκαμε! Αδιαφορη σε στυλ με ξερεισ Σε ξέρω Ε σιγά κλπ
Αχυστος έφυγα! Δεν είμαστε φίλοι δεν γίνεται να μην τον τρως η να μιλάς συνέχεια!
Όπως και στην Φωκαίας κατά εκεί στην λατίνα Λινα πως λέγεται άκυρο από εμένα , γιατί είναι υγειονομική βόμβα ! Αυτά !
Το βράδυ δεν ξέρω που να πάω , αν θέλει καποιος να πάμε τσάρκα Ας πει
συγκεκριμένα το 27 γι αυτό καιγόμαστε περισσότεροΣήμερα έχουμε καμία ενημέρωση από Διδύμου τι παίζει τι είναι ανοιχτό τι κλειστό
Μιλενασυγκεκριμένα το 27 γι αυτό καιγόμαστε περισσότερο
Σωστός...Φίλε μου λυπάμαι για την άσχημη εμπειρία σου με την Σαμπινα έστω και αν εμένα μου αρέσει η κουβέντα της και περνάω καλά.
Θέλεις να μας πεις και για την Λινα γιατί πηγαίνω και σε αυτήν μην με βρει κανα κακό, τι εννοείς?
Φωκαίας Ιζαμπέλα είναι αυτή που λέγατε ότι κάνει πρωκτικο αλλά έκοψε ; Έβαλε ξΑνα τελειωτικό και ελεύθερο ; Αξίζει η πιπα της ; Γιατί ήθελα να δοκιμάσω. Καλημέρασυνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα , απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδιλαγνεια.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13αρια κλειστά.
Φωκαιας 17α Ναταλί, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17β Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 19 Ιζαμπελα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 24 κλειστό.
Φωκαιας 25α θα ανοίξει σε κάνα μισάωρο, δε ξέρουν ακόμα με ποια κοπέλα.
Φωκαιας 25β κλειστό.
Φωκαιας 27α Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαίας 27Β πάνω Κορινα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
ΝαιΦωκαίας Ιζαμπέλα είναι αυτή που λέγατε ότι κάνει πρωκτικο αλλά έκοψε ; Έβαλε ξΑνα τελειωτικό και ελεύθερο ; Αξίζει η πιπα της ; Γιατί ήθελα να δοκιμάσω. Καλημέρα
Σε ευχαριστώ
Άλλη Νικόλ η μία και άλλη η άλλη.παιδια μια ερωτηση ,τελικα η Νικολ που ηταν φυλης 69 ,τωρα ειναι στο 105 ?δεν εχω τσεκαρει κ αν ναι τι βαρδια?ευχαριστω