Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 216
Εχει καβατζα καληαλανι μου δεν εχω παει ακομα δεν ξερω.
Εχει καβατζα καληαλανι μου δεν εχω παει ακομα δεν ξερω.
Εδώ και πολύ καιρό, είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από το 65, από τη γειτονιά εδώ.Δωρα επιστροφη?
Μπραβο αρχηγε μου φτιαξε μαςΕδώ και πολύ καιρό, είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από το 65, από τη γειτονιά εδώ.
Συναγωνιστες γεια σας.Σε κωλομπαρο δεν εχω ξαναπαει θα ειναι πρωτη φορα εχετε να μου προτεινετε καποιο? γιατι αν εξαιρεσουμε μπουρδελα και στριπτητζαδικα δεν εχω ιδεα απο κωλομπαρα.Σκεφτομαι επισης να παω με ενα ατομο ακομα.Τι λετε να παω μονος μου η με φιλο τι ειναι καλυτερο?.
Φιλε με μεγαλη χαρα σε βλεπω! Χιλια χρονια να ζησεις. Επιεικεια στο παλικαρι ειναι φρεσκοςΡε τυπε εδώ σκαμε καμια φορα και σε κανονικά μπαράκια μόνοι μας και να κάνουμε παιχνιδι με καμια ελεηνιδα ιθαγενή και εσυ σκέφτεσαι να πας παρεακι στο κολα δικό;;;; ?
Είπα να κάνω χθες μια αυτοψία στα ιστορικά μαγαζιά της γειτονιάς μου κατά τις 01.00-01.30. Πρώτη στάση Pirouette, μέσα δυο τύποι ακροβολισμένοι στις άκρες της μπάρας, γυναίκα δεν είδα καμία. Μεταβολή και πέρασμα έξω από το 65 ένα τραπεζάκι στο πεζοδρόμιο, δυο καρέκλες, λέω άστο για μετά. Στο Life ήξερα ποιές είναι, με είχαν ενημερώσει μπας και περάσω για ενίσχυση Στρίβω προς Balloolloo, ένας πελάτης εκεί καθόταν με μια, και άλλες δυο στην μπάρα μόνες. Καί λέω να καταλήξω στο 65, αλλά είχαν βγει τρεις και καθόταν στο τραπεζάκι/πεζοδρόμιο. Διέκρινα από απόσταση την γνωστή Σοφία, την πληθωρική Δώρα με τις βυζάρες και μια που ήταν πλάτη και δεν κατάλαβα. Τελικά την έκανα διακριτικά για το σπίτι μην με πάρει χαμπάρι η Δώρα και μπω στον πειρασμό
Φιλε με μεγαλη χαρα σε βλεπω! Χιλια χρονια να ζησεις. Επιεικεια στο παλικαρι ειναι φρεσκος
Φιλε το Baloulou (μου θυμιζει κατι απο στρατο χαλουλου-παλουλου) οπως το θυμαμαι απο παλια ειτανε αισχρη κοροιδια απο αναφτριλικια. αλλα δεν εχω παει τελευταια μη σε παρω στο λαιμο μου. Περιμενω ενημερωση αλα Μασαζονομαχος με τρελλο κειμενοΑπό τις περιγραφες που κάνετε βλέπω το Baloulou ωραίο μαγαζί πρεπει να είναι θα καβαλήσω τη μηχανη και θα σκάσω καμια μερα να δω τιπαιζειι για να λέει ο τυπος πιο πάνω ότι η μια του χουφτωσε τον καβάλο δηλαδή τον πουτσο σημαίνει ότι κάτι θα κανεις εκεί μέσα εκτός και αν δεν έχει καβάντζα.
Το Balloolloo είναι η παλιά Μάσκα, ιστορικό μαγαζί εδώ στη γειτονιά, αλλά τώρα έχει πέσει πάρα πολύ. Και καβάτζα κανονική δεν έχει, μόνο την γωνιά της μπάρας τέρμα αριστερά μόλις μπεις για κάνα φραπεδάκι αν βρεθεί κάποια να τον φτιάξει βέβαια, μέχρι εκεί. Γενικά δεν έχει χοντρό παιχνίδι στο μαγαζί, μην ελπίζεις σε πολλά αν πας.Από τις περιγραφες που κάνετε βλέπω το Baloulou ωραίο μαγαζί πρεπει να είναι θα καβαλήσω τη μηχανη και θα σκάσω καμια μερα να δω τιπαιζειι για να λέει ο τυπος πιο πάνω ότι η μια του χουφτωσε τον καβάλο δηλαδή τον πουτσο σημαίνει ότι κάτι θα κανεις εκεί μέσα εκτός και αν δεν έχει καβάντζα.
Το Balloolloo είναι η παλιά Μάσκα, ιστορικό μαγαζί εδώ στη γειτονιά, αλλά τώρα έχει πέσει πάρα πολύ. Και καβάτζα κανονική δεν έχει, μόνο την γωνιά της μπάρας τέρμα αριστερά μόλις μπεις για κάνα φραπεδάκι αν βρεθεί κάποια να τον φτιάξει βέβαια, μέχρι εκεί. Γενικά δεν έχει χοντρό παιχνίδι στο μαγαζί, μην ελπίζεις σε πολλά αν πας.
Συμφωνω απολυτα και το ιδιο μου εχει τυχει και εμενα πολλες φορες ξενοδοχειο-εκτος μπαρ κλπ. Ειχα βαλει και πιο παλια εμπειρεια απο Κατερινα Μπαρ και το θρυλικο Επωνυμο στο περιστεριΛοιπόν να πω και εγώ 2-3 πραγματα καθώς με τα κωλόμπαρα έχω ασχοληθεί από το 2013. Μια μάχιμη 6 έτια.
Είμαι στο χώρο του αγοραιου έρωτα από το 2006 με μπουρδελα και μασάζ κατά διαστήματα αποχές αλλά δεν έχει τόσο σημασία αυτό.
Τα κωλαδικα που δεν έχουν καβατζα είναι όντως για λίγα πραγματα δηλαδή ένα χαμουρεμα κανα φραπεδάκι στη γωνια του μπαρ και αντε κανα τσιμπουκι η ακόμη και στο όρθιο σε καμία τουαλέτα για τους πιο μερακλήδες.
Αλλά μπορείς αν η γκομενα σε γουστάρει γιατί κάποιες από αυτές δεν είναι γεννημένες καραβανες και πανε ένα διάστημα για περιεργεια και εξαφανίζονται μετά οπότε αν σε κάνει καμια από αυτές κεφι μπορείς να τη τραβήξεις εκτός μπαρ.
Δεν ξέρω ποσοι συναγωνιστές θα ταυτιστούν με αυτό που γράφω εγώ έτυχε να γνωρίσω μια τέτοια παλαιοτερα και πηδιόμασταν στο έτσι για κανα 3μηνο.
Αν εξαιρέσεις τα κεράσματα στο μπαρ με 50 ευρώ και μερικά ποτα μετά έξω σε κανονικό μπαρ και τα χοτελ μου βγήκε πολυ οικονομικά το όλο πακετο. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από τις συνθήκες κάποιες φορές.
Ποιος είσαι, ποια είναι, σε τι φάση τη πετυχαινεις κτλπ κτλπ.
Περιμένω να δω αν θα συμφωνήσουν κ άλλοι μαζί μου κ αν έχετε να παραθεσετε μια παρομοια εμπειρία να καυλωσουμε λίγο. Να είστε καλά και να περνατε ακόμη καλυτερα.
Αράξτε σε αυτό το θρεντ να τα λέμε και να ενημερωνόμαστε. Είναι ωραίο στέκι.
Το 65 είναι πιο στενό, στριμωγμένο και βολεύει για ωραία παιχνίδια στις γωνίες, έχω περάσει πολύ καλά εκεί. Το Balloolloo είναι μεγάλο, με πολύ ελεύθερο χώρο, κρύο σαν ατμόσφαιρα, δεν βγάζει την "καλτίλα" του κωλόμπαρου, ενώ το 65 έχει άφθονηΣε ευχαριστώ για την απάντηση τυπε. Με γλιτώνεις από ασκοπη στάση αν και μια περασαδα δεν είναι κακή ιδέα.
Και επειδή και ένας φίλος πριν ψάχνοταν από εδώ για καβάντζα να πουμε επίσης ότι και η PUB 64 είναι στο ίδιο Μοτιβο που περιγραφεις.... Στη γωνια της μπαρας γίνεται ότι γίνεται.
Όταν είχα παρι τελευταία φορά το 2018 είχε παιχτει φραπές εκεί στη μπάρα ουτε καν στη γωνια.
Τελειωτικος φραπές με γλωσσοφιλα. Ωραία φάση ήταν αλλά θέλει μια καβατζα. Όπως το Χαλαρά στο Περιστέρι που έχει τη καλυτερη. Γαμησι κανονικό σε όλες τις στάσεις στους καναπέδες.
παιδια ξερει κανει κανεις αν παιζει καβατζα η φραπεδια στο bar life στην Κεφαλληνιας απο ροστερ ξερω ειναι σιγουρα η Ελένη ξερετε αν προσωραει σε φραπε?
Καβάτζα δεν έχει και γενικά δεν βολεύει το μαγαζί για πολλά, εκτός από το τραπέζι αμέσως δεξιά από την είσοδο που έχει κάποια απομόνωση, βολικό για φραπέ αλλά μέχρι εκεί. Η Ελένη δεν ξέρω τι κάνει, δεν έχω ασχοληθεί μαζί της τόσα χρόνια.παιδια ξερει κανει κανεις αν παιζει καβατζα η φραπεδια στο bar life στην Κεφαλληνιας απο ροστερ ξερω ειναι σιγουρα η Ελένη ξερετε αν προσωραει σε φραπε?