Αυτό το "τιμές δεν βάζω γιατί η κάθεμια ζητάει ότι θέλει" μου θύμισε επίσκεψη της προηγούμενης εβδομάδας όπου και ήταν η τελευταία στο συγκεκριμένο μαγαζί. Κερνάω το πρώτο ποτό στην Φλώρα, πηγαίνουμε σε καναπέ.. και λίγο πριν το δεύτερο αρχίζω να ακούω τον δίπλα να κάνει διαπραγμάτευση και να γκρινιάζει για τις τιμές και η τύπισσα του άρχιζε τα πραμύθια.. ώπα λέω.. τι έγινε εδώ.. Κάτι δεν μου άρεσε αλλά λέω δε γαμιέται μπορεί να έτυχε και ο τύπος να μην ξέρει.. Κερνάω δεύτερο συμφωνούμε σε υπηρεσίες εξτρά χρήματα κλπ.. επιστρέφει ξεκινάει το κλαρίνο (άθλιο μηχανικό και βαριεστιμένο!! καμία σχέση με αυτό που ήξερα..) Αφού βλέπω πως δεν έχει όρεξη λέω ας περάσουμε στο κυρίως πιάτο.. και όταν της λέω ανέβα μου λέει με τόσα αποκλέιται! θέλω άλλα τόσα!! Της λέω μα σμφωνίσαμε.. εκεί άρχισε τις μαλακίες ... όχι δεν κατάλαβες καλά ενώ ήμουν ξεκάθαρος.. και έχω κάνει πολλές επισκέψεις και στο συγκεκριμένο και σε άλλα.. Ζήτησε περισσότερα απο όσο θέλουν σε στριπ για μισή ώρα.. 1000 φορές απο το συγκεκριμένο να πάτε σε στριπτιτζάδικο να διαλέξετε απο τα πολλά ένα νέο καλίγραμμο μωρό και να το έχετε σε καθαρό χώρο για ένα μισάωρο να το γαμάτε (δεν λέω που γίνετε αυτό δεν έχει σημασία όσοι ασχολείστε ξέρετε..) Κατάντια πιστεύω μετά απο τόσα χρόνια για την συγκεκριμένη αλλά και για το μαγαζί. Απλά προσπαθούν να δαγκώσουν όποιον μπορουν. Εγώ απλά ενημέρωσα όπως ενημερώνω για όλα όσα βλέπω. Όσοι θέλετε να πετάξετε τα λεφτά σας με μέτριες 40άρες ή κάπου εκει γύρω.. και να σας κοροιδεύουν.. ανοιχτός είναι ο δρόμος..