JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.904
- Πόντοι
- 3.446
Σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι?
Λοιπον εχουμε και λεμε πηγαιντε λιγο αργα ,και θα περασετε καλα ,αρνητικο το κρυο στο μαγαζι,για οσουs δεν ξερουν η Δωρα ειναι γεματουλα ,29 χρονων ,με γλυκο προσωπακι ,που κανει παιχνιδι στην καβαντζα,αλλα εγω δεν πηγα....Υπηρχε και αλλη μια αλλα χωριs δοντια ,και αλλη μια μεσα στην μπαρα ,μικρη και ομορφη,αλλα πιθανον δεν βγαινει εξω.....Τελικο κοστοs ολα μαζι ,στο Kiss bar ,25 ευρω.Λιγα ειναι τα μαγαζια ,που πεφτει χαμουρεμα καλο με 5 ευρω το κερασμα....Αυτα που ξερω εγω αναλογα και ποια κοπελα θα κερασετε ειναι,KISS BAR,Πριγκηπαs ,PLAYBOY και ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ αλλα εκει ειναι μονο για μπλα μπλα.Αν ξερει καποιοs κανενα αλλο φθηνο αs το ποσταρει.Αλλο να τρωs φολα με 5 ευρω και αλλο με 10......
Bασιλεωs εωργιου 52 ειναι, αν δειs μεσα μια Σαρα ,μονο αυτη αξιζει, με ωραια κωλαρα για χουφτωμα ....Αλλα δεν παιζει κατι αλλο, εκτοs αν καταφερειs τιποτα για εξω....Φίλε που είναι το σπήλαιο στο Παγκράτι?έχει μαυρουλες μέσα καλές?κάνουν τίποτα?
Παλια ειχε κοπελεs ,τωρα δεν εχω δει κατι, εχει γινει σαν καφενειο μαλλον.....Σου ειπαν κατι?ξερει κανεις τιποτα για το bar connection στην οδο κυμης ειναι στενακι στην αχαρνων
Που περίπου είναι φίλε η βασιλέως Γεωργίου στο Παγκράτι?
Περασα πριν λιγο ,τελικα εχει 4 κοπελεs ,μια ελληνιδα χοντρη,μια Βουλγαρα γκιλφ αδυνατη ,μια μικρη αδυνατη σαν Ρουμανα μου φανηκε ,και αλλη μια ξανθια 40αρα με 3αρη βυζι σχεδον ....Το θετικο 2.5 ευρω η μπυρα ,5 ευρω το ποτο τηs κοπελαs ,αλλα δεν μου ηρθε καμια....ξερει κανεις τιποτα για το bar connection στην οδο κυμης ειναι στενακι στην αχαρνων
Δεν σου ηρθε καμια γιατι δεν δουλευει καμια.Το μαγαζι ειχε κοπελες παλαιοτερα αλλα εδω και πολυ καιρο εχει αλλαξει.Σιγουρα πραγματα γιατι και γειτονας εκει ειμαι και δυο-τρεις φορες την εβδομαδα θα περασω για ποτο.Οι θαμωνες γνωριζομαστε μεταξυ μας και αυτες που ειδες συχναζουν εκει, δεν εργαζονται.Αντρικα και γυναικεια δεν υπαρχουν, 5 το ουισκι , 2,5 η μπυρα κλπ για ολους το ιδιο, και τα κερασματα πανε αβερτα αναμεσα στις παρεες.Περασα πριν λιγο ,τελικα εχει 4 κοπελεs ,μια ελληνιδα χοντρη,μια Βουλγαρα γκιλφ αδυνατη ,μια μικρη αδυνατη σαν Ρουμανα μου φανηκε ,και αλλη μια ξανθια 40αρα με 3αρη βυζι σχεδον ....Το θετικο 2.5 ευρω η μπυρα ,5 ευρω το ποτο τηs κοπελαs ,αλλα δεν μου ηρθε καμια....