Επίσκεψη στο Delirio Club, πρίν λίγο, στην πλατεία της Αλσούπολης στη Ν. Ιωνία..
Πολύ μεγάλο για τον κόσμο που φιλοξενεί πλέον, έζησε μεγαλεία στο παρελθόν από ότι έμαθα..
Με πλησίασε μία Ουκρανή 34 ετών με ξανθά μαλλιά και 10ποντα τακούνια, 1,65 καθαρό υπολογίζω, είναι 20 χρόνια Ελλάδα αλλά δεν μιλάει καλά ελληνικά από ότι διέκρινα... Δεν κέρασα εννοείται.
Μετά με πλησιάζει μια εντελώς μέτρια κοκκινομάλλλα ελληνίδα, 1,65 πάλι, καλούτσικη, καυλιάρα μού φανηκε, αλλά και πάλι δεν κέρασα. ..
Μια καλή μουνίτσα- ή μόνη που άξιζε- φορούσε ένα μαύρο γουνάκι, με μαύρα μαλλιά, κοντά 35, έπαιζε με το κινητό της, μπήκε μετά από εμένα, αλλά δεν έδωσε σημασία στο γύρω σκηνικό ... Δεν είμαι σίγουρος εάν τελικά δούλευε στο μαγαζί ή απλά ήταν επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα για να δεί γνωστή της.
Μια παρέα με 50άρηδες και βάλε μάλλον ΔΥ είχαν κάτσει στους καναπέδες και κερνούσαν ασύστολα κάποιες
τυπισσες κάτω του μετρίου. ..
Γενικά οι εν λόγω γκόμενες ήταν κάτω του μετρίου και είμαι και επιεικής σήμερα. Ποτό ανδρικό 5ε και γυναικείο 10.
Μετά από αυτό επίσκεψη στο Μπες Μπες , σύνορα Ν. Ιωνίας / Μεταμόρφωσης.
Εχει ομορφύνει σαν χώρος, έχει νέα διακόσμηση, αλλά φωτισμό που δεν επιτρέπει πολλά πολλά με τις κοπέλες.
Γενικά κυριλέ σκηνικό, μέτριες κοπέλες , κανά 2 που αξίζουν.
Η αφεντικίνα ευγενέστατη, πρόθυμη να κεράσει κάτι ως προς το ποτό ( μεζεδάκι πχ) , και πολύ καλό παιδί, τουλάχιστον από όσο μπορώ να κρίνω . Το ποτό 5 ευρώ , βέβαια έχει μπύρα και με 4 ευρώ ! Γυναικείο 10 ευρώ αλλά αν δεν απατώμαι έχει και απλό με 7 ευρώ, δεν είμαι σίγουρος βέβαια εάν το διατηρεί αυτό ακόμα, γιατι έχω να κεράσω 1 χρόνο κοπέλα.
Αλλά δεν μπορείς να καυλιαντίσεις ιδιαίτερα στο εν λόγω ίδρυμα καθώς είναι αρκετά κυρίλα. Οι γυναίκες, ελληνίδες, ουκρανές, ρουμάνες κλπ.