P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
ε τωρα πολλα κουτακια βαζεις
σιγα μωρε οποτε θες τη φτιαχνειςς
Πιθανολογω οτι τύπος πουλι εχει θητευσει στο Αγιο ΟροςBonus: αγιοριτικη μαγειριτσα με μαρουλια, αγρια χορτα, σουπιες και γαμπαρη αυγολεμονο
Ξερεις να φτιαχνεις;
εχω γυρισει το μισο και εχω μεινει σε καμια 10αρια μονες για καιροΠιθανολογω οτι τύπος πουλι εχει θητευσει στο Αγιο Ορος
αμε τα παντα φτιαχνω εχω μαγειρικη αντιληψη
εχω γυρισει το μισο και εχω μεινει σε καμια 10αρια μονες για καιρο
τα φαγια του ορους δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε στα καλυτερα εστιατορια των αθηνων, ουτε στα παρισια, ουτε στα λονδινα
ακομα και η ταχινοσουπα ηταν μελι
καλα για θαλασσινα και ψαρια δε μιλαμε καν
να φας σουπιες μαγειριτσα, να φας σφυριδα με αγκιναρες, να φας χταποδοκεφτεδες, να φας μπουγιαμπεσα να γλειφεις το σβερκο σου
ολα σε τσουκαλια και σε θρακα με ξυλα
1000 χρονια μαγειρικη εμπειρια
Απο οτι λες, κανεις καλο σεξ, εισαι θερμη γυναικα, εισαι μορφωμενη, τωρα λες οτι μαγειρευεις κιολας, τελικα γιατι εχεις μεινει στην ακρη και δεν σε εχει κανει κανεις νυφουλα;
Τι παιζει;
Ξερεις ποσες ευκαιριες ειχα? Αν ηθελα θα ημουν παντρεμενη τωρα..απλα δεν εχω βρει ακομα αυτον που θα πω οτι ναι θελω να περασω το υπολοιπο της ζωης μου μαζι του!
υγ. να ξερεις οτι συνηθως οποιος ξερει να τρωει καλα, ξερει κ να μαγειρευει καλα!
απο ελληνες ειχες προτασεις η μονο απο αλλοδαπους;Ξερεις ποσες ευκαιριες ειχα? Αν ηθελα θα ημουν παντρεμενη τωρα..απλα δεν εχω βρει ακομα αυτον που θα πω οτι ναι θελω να περασω το υπολοιπο της ζωης μου μαζι του!
υγ. να ξερεις οτι συνηθως οποιος ξερει να τρωει καλα, ξερει κ να μαγειρευει καλα!
Χοιρινο απο χωριο, φετα απο χωριο, ντοματες απο χωριο, ριγανη-ελαιολαδο απο χωριο, μαχαιρι απο Ρωσια, ξυλο κοπης ουτε καν ξερω απο που.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=7511.0;attach=1183658;image[/img[/URL]]
[/quote]
Ποιο μελος τεμαχισες τυπε :think: :S :S :S
Απο οτι λες, κανεις καλο σεξ, εισαι θερμη γυναικα, εισαι μορφωμενη, τωρα λες οτι μαγειρευεις κιολας, τελικα γιατι εχεις μεινει στην ακρη και δεν σε εχει κανει κανεις νυφουλα;
Τι παιζει;
Πολύ σημαντικό είναι να δίνει κώλο πάντα και να τα καταπίνει.
Χωρίς τα 2 τελευταία, δεν γίνεται τίποτε.
Και να τον παίρνει και αργά μέσα στη νύχτα. Όταν ξυπνάει ο άλλος και του είναι μπετόβεργα,
να μην μένει ρέστος !!!!!!!
Πιστευω οτι εχει τις προδιαγραφες που εγραψες
Αν ηθελα θα ημουν παντρεμενη τωρα..απλα δεν εχω βρει ακομα αυτον που θα πω οτι ναι θελω να περασω το υπολοιπο της ζωης μου μαζι του!
Οποιος τρωει καλα, μαγειρευει καλα, κανει καλο σεξ. Νομος.
Λάθος σε κόβω.
Ειδικά την προδιαγραφή να είναι έτοιμη να τον πάρει η γυναίκα μεταξύ 04.30 με 08.00
αφού έχει κοιμηθεί , δεν την πληρεί καμία ελληνίδα.
Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ.
Μεταξύ 06.00 και 10.00 δεν υπάρχει ούε βίζιτα να γαμήσεις.Αστεία λέμε τώρα ;