μπέμπα τον έπαιξες σήμερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για πιρφόρισμα (μαλακία)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Chevalier Fidèle
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οχι, αλλα λεω να ριξω μια οπου να νε
εγώ όπου να είναι φεύγω
Επισκέπτης
χθεσινο βραδινο πιρφορισμα μετα τιν προπονα!οτι πρεπει για να αποβαλισ τιν εντασι τισ προπονασ και να ιρεμισισ!!!
Αναφέρατε τα κάτωθι στοιχεία:
1) Αντικείμενο πόθου, για το οποίο την παίξατε τελευταία φορά (π.χ. σύζυγος, ερωμένη, δασκάλα, καθηγήτρια, προϊσταμένη, ψιλικατζού, celebrity, διπλανή στο λεωφορείο, πουτάνα, τσατσά πορδέλλου, τσατσά στούντιο, κτλ).
2) Ηλικία και πληθικός αριθμός τρικ-τρικ της εν λόγω γυναίκας.
3) Σύντομη περιγραφή της εμφάνισης, που σας άναψε (π.χ. φούστα, μαγκούρα και χρυσά κοσμήματα).
4) Περιγράψτε τη φαντασίωσή σας (π.χ. ότι είστε Πάκης και βοηθάτε την α-καπέλο να ανέβει στο λεωφορείο).
5) Ημερομηνία / ώρα / τόπος εκσπερμάτωσης.
6) Ψυχολογική κατάσταση πριν από τη μαλακία (αισθανόστασταν στρεσαρισμένος εξαιτίας της δουλειάς σας και θέλατε κάπου να ξεσπάσετε; αισθανόστασταν απλά καυλωμένος;).
7) Ψυχολογική κατάσταση μετά τη μαλακία (π.χ. ανακούφιση, αίσθηση πληρότητας, αίσθημα κενού, κτλ).
8) Εκτιμώμενη διάρκεια του σπορ (από τότε, που αρχίσατε να την παίζετε, πόσο χρόνο σας πήρε μέχρι να χύσετε στο βρακί σας;).
Σας ακούω.
1) Αντικείμενο πόθου, για το οποίο την παίξατε τελευταία φορά (π.χ. σύζυγος, ερωμένη, δασκάλα, καθηγήτρια, προϊσταμένη, ψιλικατζού, celebrity, διπλανή στο λεωφορείο, πουτάνα, τσατσά πορδέλλου, τσατσά στούντιο, κτλ).
3) Σύντομη περιγραφή της εμφάνισης, που σας άναψε (π.χ. φούστα, μαγκούρα και χρυσά κοσμήματα).
4) Περιγράψτε τη φαντασίωσή σας (π.χ. ότι είστε Πάκης και βοηθάτε την α-καπέλο να ανέβει στο λεωφορείο).
6) Ψυχολογική κατάσταση πριν από τη μαλακία (αισθανόστασταν στρεσαρισμένος εξαιτίας της δουλειάς σας και θέλατε κάπου να ξεσπάσετε; αισθανόστασταν απλά καυλωμένος;).
7) Ψυχολογική κατάσταση μετά τη μαλακία (π.χ. ανακούφιση, αίσθηση πληρότητας, αίσθημα κενού, κτλ).
8) Εκτιμώμενη διάρκεια του σπορ (από τότε, που αρχίσατε να την παίζετε, πόσο χρόνο σας πήρε μέχρι να χύσετε στο βρακί σας;).
Σας ακούω.
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σας ακούω.
Μήπως είσαι μαλάκας?
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Σας ακούω.
Και γαμό τα θέματα! χα χα χα
1. Αντικείμενο πόθου ένα μελανούρι που ξεκίνησε να εργάζεται πριν δύο μήνες σε μία εταιρεία που συνεργάζομαι. Πολύ σέξυ και καβλιάρα φαίνεται. Σώμα ελληνικό, με μικρομεσαίο στηθος και μεγάλη περιφέρεια, αλλά πολύ τουρλωτό κώλο, τον οποίο φροντίζει να επιδεικνύει συνέχεια.
2. Ηλικία γύρω στα 37 - 38 απάνω στις καύλες της. Αν δεν ήταν παντρεμένη θα είχα κάνει κίνηση αμέσως. Τώρα απλά περμένω την ευκαιρία.
3. Με άναψε μια μίνι φούστα που φορούσε και οι αμαρτωλές γόβες της. Πήγαμε σε μια δουλειά μαζί και πήρα μάτι αρκετά ανάμεσα στα πόδια της, ίσα με το εσώρουχο.... μαύρο.... όποτε το σκέφτομαι ερεθίζομαι....
4. Η φαντασίωσή μου είναι μόνο μία.... με το που θα μπω μέσα να με πλησιάσει και να μου ρίξει ένα υποννοούμενο. Δεν το χει κάνει ποτέ η ρουφιάνα, ενώ εγώ της έχω ρίξει τουλάχιστον 100! Μετά αναλαμβάνει ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ να κάνει παιχνίδι... Αλλά δεν... Τουλάχιστον όχι ακόμα...
5. Προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται.
6. Μόνο που την σκέφτομαι καυλώνω.
7. Ήθελα ξανά...
8. Προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται.
Αααααααχ καύλα... ύστερα από δύο μήνες υποννοούμενα... ούτε για καφέ δεν βγαίνει το πουτανάκι... ο άντρας της τρωει καλά... ο μοναχοφάης....
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Απο το 1
.
.
.
.
.
.
.
.
.
έως το 8
το νήμα με τα γκομενακια που αυτοφωτογραφιζονται........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
έως το 8
το νήμα με τα γκομενακια που αυτοφωτογραφιζονται........
Εκτός από περιστατικά εκσπερμάτωσης στον ιδιωτικό σας χώρο, μπορείτε να αναφέρετε και περιστατικά πιρφορισμού σε στούντιο ή πορδέλλα (είτε λόγω βίτσιου, είτε λόγω πίεσης χρόνου, είτε λόγω κακής χημείας με την πο8τάνα, είτε λόγω προσωρινής ή μόνιμης αδυναμίας του πέους να διεισδύσει εις τα έγκατα του αιδοίου).
1) Αντικείμενο πόθου: Χοντρή ψιλικατζού και Πολωνή εβγατζού.
2) Ηλικία: 50 - 60 και οι δυο τους.
3) Πολυκαυλωτικά στοιχεία: Η 1η φοράει χρυσά ριγκάκια και έχει ένα πολύ επιθετικό στυλάκι, η 2η κατά καιρούς ντύνεται πολύ σέξι (κοντή φούστα, γόβες, τρικ-τρικ). Καμία από τις δυο τους δεν είναι sex symbol, αλλά έχω τόσο καιρό να χουφτώσω χέρι α-καπέλο, που έχω αρχίσει να τρελαίνομαι.
4) Φαντασίωση: Φαντασιώνομαι ότι στις 24/12/2012 το βράδυ περνάω από τη χοντρή ψιλικατζού, αγοράζω μια cosmo-κάρτα των 20 ευρώ και τη χαιρετάω με ηγεμονικό sandwich. Αυτή να με κοιτάζει επιθετικά και να προσπαθεί να ξεκολλήσει το χέρι της και εγώ να της σκάω αλεπάλληλλα stamp στα γρι-γρι, να της λέω διάφορες μαλακίες και να μην της αφήνω τα χέρια με τίποτα. Κατόπιν, να περνάω από το μαγαζί της Πολωνής, για να αγοράσω ένα πακέτο χαρτομάντηλα. Αυτή να είναι στολισμένη για τα Χριστούγεννα, να φοράει φούστα, γόβες και πανάκριβα χρυσά κοσμήματα. Εγώ να τη χαιρετάω με μητροπολητικό sandwich, εκπέμποντας την αύρα του Γάλλου εραστή, και αυτή να με κοιτάζει αποσβωλομένη.
5) Ημερομηνία / τόπος εκσπερμάτωσης: 16/12/2012, 17:50, στο σεντόνι του κρεβατιού μου.
2) Ηλικία: 50 - 60 και οι δυο τους.
3) Πολυκαυλωτικά στοιχεία: Η 1η φοράει χρυσά ριγκάκια και έχει ένα πολύ επιθετικό στυλάκι, η 2η κατά καιρούς ντύνεται πολύ σέξι (κοντή φούστα, γόβες, τρικ-τρικ). Καμία από τις δυο τους δεν είναι sex symbol, αλλά έχω τόσο καιρό να χουφτώσω χέρι α-καπέλο, που έχω αρχίσει να τρελαίνομαι.
4) Φαντασίωση: Φαντασιώνομαι ότι στις 24/12/2012 το βράδυ περνάω από τη χοντρή ψιλικατζού, αγοράζω μια cosmo-κάρτα των 20 ευρώ και τη χαιρετάω με ηγεμονικό sandwich. Αυτή να με κοιτάζει επιθετικά και να προσπαθεί να ξεκολλήσει το χέρι της και εγώ να της σκάω αλεπάλληλλα stamp στα γρι-γρι, να της λέω διάφορες μαλακίες και να μην της αφήνω τα χέρια με τίποτα. Κατόπιν, να περνάω από το μαγαζί της Πολωνής, για να αγοράσω ένα πακέτο χαρτομάντηλα. Αυτή να είναι στολισμένη για τα Χριστούγεννα, να φοράει φούστα, γόβες και πανάκριβα χρυσά κοσμήματα. Εγώ να τη χαιρετάω με μητροπολητικό sandwich, εκπέμποντας την αύρα του Γάλλου εραστή, και αυτή να με κοιτάζει αποσβωλομένη.
5) Ημερομηνία / τόπος εκσπερμάτωσης: 16/12/2012, 17:50, στο σεντόνι του κρεβατιού μου.
6) Ψυχολογική κατάσταση πριν από τη μαλακία: Ένταση εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων, καρτερικότητα (μετράω τις μέρες, να έρθω Αθήνα, να δώ την καρδουλίτσα μου) και κατάθλιψη.
7) Ψυχολογική κατάσταση μετά τη μαλακία: Ηρεμία (σχεδόν αμέσως με πήρε ο ύπνος).
8) Εκτιμώμενη διάρκεια του σπορ: 18 λεπτά.
7) Ψυχολογική κατάσταση μετά τη μαλακία: Ηρεμία (σχεδόν αμέσως με πήρε ο ύπνος).
8) Εκτιμώμενη διάρκεια του σπορ: 18 λεπτά.
1) Αντικείμενο πόθου: Μια από τις υπηρεσίες με ριγκάκια, που δουλεύει στα Κασσανδροειδή.
2) Ηλικία: 65-70
3) Πολυκαυώτικά στοιχεία: Φοράει μια πληθώρα από πολυδιαθλαστικά χρυσά τρικ-τρικ, το παίζει δύσκολη.
4) Φαντασίωση: Φαντασιώνομαι ότι της σκάω 70 ευρώ, μπαίνει μαζί μου στο δωμάτιο και βαράω μαλακία θωπεύοντας τα τρικ-τρικ.
5) Ημερομηνία / τόπος εκσπερμάτωσης: 22/12/2012, 08:26, στο σεντόνι του κρεβατιού μου.
2) Ηλικία: 65-70
3) Πολυκαυώτικά στοιχεία: Φοράει μια πληθώρα από πολυδιαθλαστικά χρυσά τρικ-τρικ, το παίζει δύσκολη.
4) Φαντασίωση: Φαντασιώνομαι ότι της σκάω 70 ευρώ, μπαίνει μαζί μου στο δωμάτιο και βαράω μαλακία θωπεύοντας τα τρικ-τρικ.
5) Ημερομηνία / τόπος εκσπερμάτωσης: 22/12/2012, 08:26, στο σεντόνι του κρεβατιού μου.
6) Ψυχολογική κατάσταση πριν από τη μαλακία: ταχυπαλμία (είχα σκοπό να πάρω τη Σταυρούλα στις 13:15 και είχα αγωνία, μήπως την πετύχαινα καμία Φυλής).
7) Ψυχολογική κατάσταση μετά από τη μαλακία: μια προσωρινή ανακούφιση και μετά τα ίδια σκατά.
8) Εκτιμώμενη διάρκεια του σπορ: 10-12 λεπτά.
7) Ψυχολογική κατάσταση μετά από τη μαλακία: μια προσωρινή ανακούφιση και μετά τα ίδια σκατά.
8) Εκτιμώμενη διάρκεια του σπορ: 10-12 λεπτά.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Χτεσινη κατασταση πιρφορισματοs.Τοποθεσια Στη δουλεια
Γυναικαρα πυρετοs 37αρα και κατι ψιλα......Την βοηθησα σε προβλημα που ειχε με το pc....Ευχαριστηριο τηλεφωνημα απο μερουs τηs με πολλα σαλτσοειδη τυπου "εισαι πολυs γλυκοs" γελακια και τα τοιαυτα
Αξια πιρφορισματοs = ανεκτιμητη
Λογω απαγορευσεων στη δουλεια , εκδικηθηκα με ...ρευσειs στο σπιτι
Γυναικαρα πυρετοs 37αρα και κατι ψιλα......Την βοηθησα σε προβλημα που ειχε με το pc....Ευχαριστηριο τηλεφωνημα απο μερουs τηs με πολλα σαλτσοειδη τυπου "εισαι πολυs γλυκοs" γελακια και τα τοιαυτα
Αξια πιρφορισματοs = ανεκτιμητη
Λογω απαγορευσεων στη δουλεια , εκδικηθηκα με ...ρευσειs στο σπιτι
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.169
- Πόντοι
- 1.936
To ζητουσε διακαως ο λαος.
Ποτε, ποσες , πόσο , με ποιες και οποιοδήποτε αλλο ερωτημα συνδεεται ουσιωδως με ενα αγαπημενο και προσφιλες σπορ .
Τζαμπα, ασφαλες, προσφορο οποιαδηποτε ωρα και στιγμη και γυμναζει και τενοντες και δικεφαλα.
Οριστε παμε...
Πολλά like στόν moderator!!!
Λοιπόν....το δικό μου χειρονακτικό ατόπημα έχει να κάνει την δικιά μου (την πατσαβουρίτσα....) και την καυλίτσα την κορούλα της που είναι δεν είναι στα 18 της και όλο θέλει να την πηγαίνω στο φροντιστήριο,στις φίλες της στο Μπουρνάζι (άλλα καυλάκια από εκεί...) όποτε μπορώ,με την μηχανή.Και όλο γελάκια και χάχανα και ματιές κλεφτές όταν δεν βλέπει η άλλη και πόσο γουστάρει τις μηχανές και θα ήθελε ο καλός της ( ένας τσόγλανος με λοφίο και μπίλια στην μύτη ) να είχε σαν τη δικιά μου.Και εγώ τι να κάνω???Κάνω το παγώνι και όταν ξεφορτώνομαι τη μάνα της και γυρνάω σπίτι μου,ανοίγω το κομπιούτερ,redtube και τον κάνω λάστιχο για πάρτη της....!Ρήξη ομοπλάτης θα μου κάνει το πουτανάκι..
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Αντικείμενο πόθου: Φίλη της πρώην γυναίκας μου και πρώην υπάλληλός μου...
Εμφάνιση: Κοντοπούτανο, ελαφρώς παχουλή, μεγάλο στήθος, καταπληκτική κωλάρα τουρλωτή, κουκλίστικο πρόσωπο, μελαχροινή, μαύρα μαλλιά κορακίσια, επιδερμίδα μαυρισμένη, δέρμα απαλό.
Την πρώτη φορά που καύλωσα μαζί της ήταν όταν καθάριζε τον χώρο εργασίας κάτω από το γραφείο μου, σκυμμένη στα 4. Ατένισα την πανέμορφη κωλάρα της που κουνιόταν ρυθμικά ενώ καθάριζε και αισθάνθηκα ένα κάψιμο στην κοιλιά μου.
Ήμουν παντρεμένος τότε... ήταν κι εκείνη... Κόλωσα.
Επί 10 μέρες η μαλακία πήγε σύννεφο. Έχυνα για πάρτη της παντού την ονειρευόμουν σε όλες τις στάσεις που μπορέι να φανταστεί άνθρωπος.
Κάποτε χώρισα... Πρωτύτερα είχε χωρίσει κι εκείνη.
Δεν έχω βρει την ευκαιρία να την ξαναδώ.... Μόλις την δω από κοντά, θα της την πέσω στα γεμάτα.
Αυτό το μουνί πρέπει να το γαμήσω.... Απωθημένα....
Εμφάνιση: Κοντοπούτανο, ελαφρώς παχουλή, μεγάλο στήθος, καταπληκτική κωλάρα τουρλωτή, κουκλίστικο πρόσωπο, μελαχροινή, μαύρα μαλλιά κορακίσια, επιδερμίδα μαυρισμένη, δέρμα απαλό.
Την πρώτη φορά που καύλωσα μαζί της ήταν όταν καθάριζε τον χώρο εργασίας κάτω από το γραφείο μου, σκυμμένη στα 4. Ατένισα την πανέμορφη κωλάρα της που κουνιόταν ρυθμικά ενώ καθάριζε και αισθάνθηκα ένα κάψιμο στην κοιλιά μου.
Επί 10 μέρες η μαλακία πήγε σύννεφο. Έχυνα για πάρτη της παντού την ονειρευόμουν σε όλες τις στάσεις που μπορέι να φανταστεί άνθρωπος.
Δεν έχω βρει την ευκαιρία να την ξαναδώ.... Μόλις την δω από κοντά, θα της την πέσω στα γεμάτα.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε πρεπει να το γαμησεις το μουνι!!!!!τηλ της δεν εχεις να την σκισεις;;;;Αντικείμενο πόθου: Φίλη της πρώην γυναίκας μου και πρώην υπάλληλός μου...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
τυπε πρεπει να το γαμησεις το μουνι!!!!!τηλ της δεν εχεις να την σκισεις;;;;
Όχι τηλέφωνο δεν έχω.
Μένουμε και σε άλλη πόλη κι αυτό δυσκολεύει πολύ τα πράγματα.
Έχω μία ελπίδα να τη δω τον Μάρτη. Αλλά και τότε θα ναι δύσκολα να την πηδήσω, ακόμα κι αν το θέλει κι εκείνη. Έχει ένα παιδί και δεν έχει που να το αφήσει.
Ξέρω όμως το αδύνατο σημείο της.
Αν όλα μου έρθουν βολικά, θα το εκμεταλλευτώ και θα πηδήσω.... Το πότε δεν ξέρω... κι αν μου κάτσει ποτέ η φάση...
1) Αντικείμενο πόθου:
.
2) Ηλικία: 70.
3) Πολυκαυλωτικά στοιχεία: Η εικόνα μιλάει από μόνη της.
4) Φαντασίωση: Φαντασιώνομαι ότι συναντιόμαστε στη στάση Kings Cross - St Pancras του London Underground, της χαρίζω του Γύπα τα εννιάμερα και της κάνω μητροπολητικό sandwich διαρκείας στα τρικ-τρικ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Ο αράπης, που ζητιανεύει παίζοντας κιθάρα στις σκάλες του μετρό, μόλις βλέπει το σκηνικό, βγάζει έξω την πούτσα του και αυνανίζεται δημοσίως.
5) Ημερομηνία / τόπος εκσπερμάτωσης: 07/02/2013, 17:29, στο σεντόνι του κρεβατιού μου.
6) Ψυχολογική κατάσταση πριν από τη μαλακία: Σκεφτόμουν την κλασσική τσατσά, χαϊδευα το σεντόνι και φώναζα κλαίγοντας "Στομαχάκι μου γλυκό, καρδούλα μου, σε παρακαλώ πολύ θέλω την αγάπη σου".
8) Εκτιμώμενη διάρκεια του σπορ: 15 - 16 λεπτά.
.
2) Ηλικία: 70.
3) Πολυκαυλωτικά στοιχεία: Η εικόνα μιλάει από μόνη της.
4) Φαντασίωση: Φαντασιώνομαι ότι συναντιόμαστε στη στάση Kings Cross - St Pancras του London Underground, της χαρίζω του Γύπα τα εννιάμερα και της κάνω μητροπολητικό sandwich διαρκείας στα τρικ-τρικ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Ο αράπης, που ζητιανεύει παίζοντας κιθάρα στις σκάλες του μετρό, μόλις βλέπει το σκηνικό, βγάζει έξω την πούτσα του και αυνανίζεται δημοσίως.
5) Ημερομηνία / τόπος εκσπερμάτωσης: 07/02/2013, 17:29, στο σεντόνι του κρεβατιού μου.
6) Ψυχολογική κατάσταση πριν από τη μαλακία: Σκεφτόμουν την κλασσική τσατσά, χαϊδευα το σεντόνι και φώναζα κλαίγοντας "Στομαχάκι μου γλυκό, καρδούλα μου, σε παρακαλώ πολύ θέλω την αγάπη σου".
8) Εκτιμώμενη διάρκεια του σπορ: 15 - 16 λεπτά.