Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φαγητό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο φαγητο σας αρεσει περισσοτερο?

• μουσακα

Ψήφοι: 15 5,6%
  • παστιτσιο

Ψήφοι: 22 8,1%
  • μακαρονια με σαλτσα

Ψήφοι: 5 1,9%
  • μακαρονια με κιμα

Ψήφοι: 32 11,9%
  • μακαρονια αλα κρεμ

Ψήφοι: 2 0,7%
  • μπαμιες

Ψήφοι: 4 1,5%
  • φασολακια

Ψήφοι: 1 0,4%
  • φασολαδα

Ψήφοι: 6 2,2%
  • φακες

Ψήφοι: 3 1,1%
  • ρεβυθια

• μπριζολες

Ψήφοι: 18 6,7%
  • πατατες στο φουρνο με κρεας απιλογης

Ψήφοι: 9 3,3%
  • κεφτεδακια

Ψήφοι: 14 5,2%
  • τηγανιτες πατατες

Ψήφοι: 8 3,0%
  • πιτσα

Ψήφοι: 12 4,4%
  • καρμποναρα

Ψήφοι: 7 2,6%
  • ψαρια-

Ψήφοι: 21 7,8%
  • μαλάκια

Ψήφοι: 4 1,5%
  • οστρακοειδη

• αγγιναρες

• κοτοσουπα

• βραστο κρεας με λαχανικα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • τραχανας

• γκριλ επιλογης

• κοτοπουλο στο γκριλ

• αρακας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ολα ειμαι χοντρος

Ψήφοι: 29 10,7%
  • ολα αλλα κανω διαιτα τωρα. γρ!!!!

Ψήφοι: 7 2,6%
  • πιτογυρος

Ψήφοι: 18 6,7%
  • χαμπουργκερ

Ψήφοι: 8 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    270

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Πολύ σημαντικό είναι να δίνει κώλο πάντα και να τα καταπίνει.
Χωρίς τα 2 τελευταία, δεν γίνεται τίποτε.

Και να τον παίρνει και αργά μέσα στη νύχτα. Όταν ξυπνάει ο άλλος και του είναι μπετόβεργα,
να μην μένει ρέστος !!!!!!!

κοιτα με στη νυχτα ενω κοιμαμαι να αρχιζει ο αλλος να με παρενοχλει ισως κ να με γαμαει με φτιαχνει..

αλλα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι δε το προτιμω αλλα το κανω λολλ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
ειδες στα λογια μ ερχεσαι.

Για να δουμε στη θεωρια πως εισαι.

Ποια ειναι η πιο δυσκολη συνταγη στο να πετυχει; Ποια συνταγη ειναι η αγαπημενη στο να κρινει ενας αυστηρος κριτης; Με ποια συνταγη "μετραει" τη μαγειρικη ικανοτητα των μαγειρων;

Με λιγα λογια, ποια συνταγη θα σου ζητησει να φτιαξεις ωστε να σε δει αν το εχεις γενικα το αθλημα;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
κοιτα με στη νυχτα ενω κοιμαμαι να αρχιζει ο αλλος να με παρενοχλει ισως κ να με γαμαει με φτιαχνει..

αλλα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι δε το προτιμω αλλα το κανω λολλ

Κακως, συνηθως το πρωι πεφτουν οι δυνατες πουτσιες. Δοκιμασε να αλλαξεις προτιμησεις για κανα 3μηνο.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Για να δουμε στη θεωρια πως εισαι.

Ποια ειναι η πιο δυσκολη συνταγη στο να πετυχει; Ποια συνταγη ειναι η αγαπημενη στο να κρινει ενας αυστηρος κριτης; Με ποια συνταγη "μετραει" τη μαγειρικη ικανοτητα των μαγειρων;

Με λιγα λογια, ποια συνταγη θα σου ζητησει να φτιαξεις ωστε να σε δει αν το εχεις γενικα το αθλημα;

συνηθως οι συνταγες που εχουν μπεσαμελ η αυγολεμονο ειναι πιο ευκολο να πανε κατα διαολου

εγω φτιαχνω τα παντα, ακομα και να μη ξερω τη συνταγη τη διαβαζω ακολουθω τα βηματα κ μ βγαινει
δεν ειμαι τοσο καλη στη ζαχαροπλαστικη ομως οταν δουλευα νταντα τα διδυμα ειχαν τα πρωτα τους γενεθλια και η μανα τους μου ειχε ζητησει να φτιαξω 2 τουρτες με σχημα των αριθμο 1.
παροτι ηταν πρωτη φορα ακουλουθησα συνταγη και βγηκαν 2 ερασιτεχνικες μεν αλλα ευπαρουσιαστες δε και νοστιμες τουρτες. Επισης φτιαχνω ωραια τσιζκεικ και γλυκα ψυγειου, μπανοφι κλπ δε το εχω ομως με τα κεικ. δε μου πετυχαινουν οπως θα ηθελα.

φτιαχνω τελειο μουσακα, ψαροσουπα, μακαροναδες με οτι υλικο μου ερθει στο μυαλο
επισης οταν ημουν φοιτητρια εφτιαχνα fajitas και καλουσα τις συμφοιτητριες να φαμε
επισης ανοιγω φυλλο και κανω πιτες οπως κιμαδοπιτα, κοτοπιτα , σπανακοπιτα και φτιαχνω και δικες μου πιτσες

εχθες εφτιαξα τραχανοσουπα :)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
συνηθως οι συνταγες που εχουν μπεσαμελ η αυγολεμονο ειναι πιο ευκολο να πανε κατα διαολου

εγω φτιαχνω τα παντα, ακομα και να μη ξερω τη συνταγη τη διαβαζω ακολουθω τα βηματα κ μ βγαινει
δεν ειμαι τοσο καλη στη ζαχαροπλαστικη ομως οταν δουλευα νταντα τα διδυμα ειχαν τα πρωτα τους γενεθλια και η μανα τους μου ειχε ζητησει να φτιαξω 2 τουρτες με σχημα των αριθμο 1.
παροτι ηταν πρωτη φορα ακουλουθησα συνταγη και βγηκαν 2 ερασιτεχνικες μεν αλλα ευπαρουσιαστες δε και νοστιμες τουρτες. Επισης φτιαχνω ωραια τσιζκεικ και γλυκα ψυγειου, μπανοφι κλπ δε το εχω ομως με τα κεικ. δε μου πετυχαινουν οπως θα ηθελα.

φτιαχνω τελειο μουσακα, ψαροσουπα, μακαροναδες με οτι υλικο μου ερθει στο μυαλο
επισης οταν ημουν φοιτητρια εφτιαχνα fajitas και καλουσα τις συμφοιτητριες να φαμε
επισης ανοιγω φυλλο και κανω πιτες οπως κιμαδοπιτα, κοτοπιτα , σπανακοπιτα και φτιαχνω και δικες μου πιτσες

εχθες εφτιαξα τραχανοσουπα :)
Πωωω πείνασα ρε κοπελιά. Πίτσα ε? Πωωωω, αν είχα μια τώρα, άνετα την ξάπλωνα!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
τελικα ολα τα πιο ενδιαφεροντα τεμαχια π εχω γνωρισει ειναι βορειοελλαδιτικα!
Είμαστε ερωτιάρηδες, τι να κάνουμε! Για να δεις τι μου έκανες, μόλις έβαλα μια αυτοσχέδια πίτσα στο φούρνο!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Είμαστε ερωτιάρηδες, τι να κάνουμε! Για να δεις τι μου έκανες, μόλις έβαλα μια αυτοσχέδια πίτσα στο φούρνο!

οχι ρε φιλεεε χαχαχαχα
για πες πως την εκανες, με ψωμι του τοστ?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
οχι ρε φιλεεε χαχαχαχα
για πες πως την εκανες, με ψωμι του τοστ?
Όχι, αν και το σκέφτηκα. Πήρα μια τορτίγια, έβαλα μουστάρδα (την προτιμώ από το κέτσαπ), κίτρινο τυρί και γαλοπούλα φουαντρέ.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Όχι, αν και το σκέφτηκα. Πήρα μια τορτίγια, έβαλα μουστάρδα (την προτιμώ από το κέτσαπ), κίτρινο τυρί και γαλοπούλα φουαντρέ.

ααα εξαιρετικη επιλογη! κι εγω πλεον με τορτιγιες τις κανω γτ βαριεμαι να ανοιγω φυλλο οταν φτιαχνω πιτσα μονο για μενα.
αλλα εγω λατρευω κετσαπ οποτε βαζω κετσαπ αλλιως και με χωρις κετσαπ μια χαρα ειναι γτ βαζω ντοματα απο πανω

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ααα εξαιρετικη επιλογη! κι εγω πλεον με τορτιγιες τις κανω γτ βαριεμαι να ανοιγω φυλλο οταν φτιαχνω πιτσα μονο για μενα.
αλλα εγω λατρευω κετσαπ οποτε βαζω κετσαπ αλλιως και με χωρις κετσαπ μια χαρα ειναι γτ βαζω ντοματα απο πανω
Μια χαρά και η δικιά σου εκδοχή. Ε τώρα ξέρεις, θα βάλω και ρίγανη όταν ψηθεί και λίγο φρέσκο πιπεράκι...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Κακός συμμετέχω στην συζήτηση γιατί δεν ειμαι φαν του φαγητού γενικα..Αλλά μια φιλική συμβουλή.Οπου κέτσαπ βάλτε κέτσαπ στέβια.Την είχα σε διατροφές,δνε καταλαβαίνεις διαφορά!

κοιτα εγω παιρνω αυτη με τη λιγοτερη ζαχαρη νομιζω λεει 50% λιγοτερη ειναι με τη μπλε ετικετα
αυτη με τη στεβια δε την εχω δει
πηρα μια απο proteinshop κετσαπ χωρις θερμιδες λεει αλλα ειναι αηδιααα

γτ δεν εισαι φαν του φαγητου βρε? ειναι απολαυση ιδια οσο το σεξ! λολ

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό! Αγγλία λοιπόν. Ξέρεις πόσες κρύες νύχτες θα σου είχα ζεστάνει?

ετσι ενα αντρα σαν κ σενα θελω που να με ζεσταινει τις νυχτες και να μη κολωνει να αναψει φουρνο στις 3 το πρωι!

να τρωμε και να κανουμε σεξ ολη νυχτα! χαχαχα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ετσι ενα αντρα σαν κ σενα θελω που να με ζεσταινει τις νυχτες και να μη κολωνει να αναψει φουρνο στις 3 το πρωι!

να τρωμε και να κανουμε σεξ ολη νυχτα! χαχαχα
Τέλεια!! Φαγητό και σεξ!! Οι δυο απολαύσεις μαζί!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom