Τυπε συμφωνω απολυτα. Εισαι ετοιμος να το πας στο επομενο επιπεδο;
Θα βρασεις μακαρονια de cecco οπως ακριβως γραφει πανω το πακετο. Οταν τα βγαλεις, θα καψεις μεσα στη κατσαρολα ελαιολαδο μαζι με 2 κουταλιες βουτυρο lurpak (το γνησιο οχι το σοφτ). Για ενα λεπτο, εως να λιωσει το βουτυρο, οχι παραπανω. Πετας μακαρονια μεσα και ανακατευεις γερα επι ενα λεπτο ακομα. Τα τραβας απο τη φωτια.
Στο κιμα εχεις βαλει κανελα, γνησια αρωματικη. Μαυρο πιπερι, καγιεν, κυμινο, γαρυφαλλο, μπαχαρι, αλατι, ριγανη, θυμαρι, δεντρολιβανο, μια μικρη πιπερια κερατο κομμενη σε πολυ μικρα κομματια, κρεμμυδια σε μικρα κομματια. Μολις γινει, πετα μεσα και σε αυτο το μειγμα 3 κουταλιες βουτυρο λουρπακ.
Μειγμα τυριων, φετα τρικαλων, σφελα, κεφαλοτυρι, ξερη μυζηθρα.
Σερβιρεις με αφθονο φρεσκο ζυμωτο χωριατικο ψωμι με χοντρη κορα και Ουκρανικη βοτκα σε σφηνακια. Καθε 2-3 μπουκιες, κατεβαζε και ενα σφηνακι.
Το ανω σκηνικο ειναι μονο για ανθρωπους που δεν εχουν οικογενεια και τα εχουν ολα γραμμενα στα αρχιδια τους. Κινδυνος εθισμου και εμφραγματος στο κοντινο μελλον.