Νέα

"Απ'έξω" φαγητό,τι προτιμάτε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• McDonald's

Ψήφοι: 4 3,9%
  • KFC

Ψήφοι: 5 4,9%
  • Goody's

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Everest

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γρηγόρης

Ψήφοι: 3 2,9%
  • Πίτα του Παππού

Ψήφοι: 9 8,8%
  • Burger King

• Πιτοπωλεία (Το βρίσκω πιο σωστό από τον όρο "τυροπιτάδικο")

Ψήφοι: 2 2,0%
  • Pizza Hut

Ψήφοι: 2 2,0%
  • Κρεατοταβέρνα

Ψήφοι: 9 8,8%
  • Ψαροταβέρνα

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Πίτα Παν

Ψήφοι: 1 1,0%
  • "Βρώμικο" (Ψητοπωλεία (Ο Θεός να τα κάνει) τύπου "Ο Αντώνης ο μερακλής",καντίνες,κτλ)

Ψήφοι: 19 18,6%
  • Friday's

Ψήφοι: 4 3,9%
  • Domino's Pizza

• Μαγειρία (με σπιτικό φαγητό)

Ψήφοι: 20 19,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ναι βρε ... για την ψυχη της μανας μου το δινω !
δεν δεχομαι χρηματα ...  :boobies:

θα γίνεις κωλγκέρλ?

κοίτα όταν θα ανοίξεις το θρεντ να διευκρινήσεις στον τίτλο πως είσαι η Βίλμα η Ελληνίδα διότι υπάρχει και μια άλλη Βίλμα που είναι κωλγκέρλ που είναι λιθουανή για να μην σας μπερδεύουμε :grin: :grin: :grin: :grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ναι βρε ... για την ψυχη της μανας μου το δινω !
δεν δεχομαι χρηματα ...  :boobies:

σιγά μην το κάνεις τζάμπα....

χτές που πήγα μπουζούκια μια κοπέλα με το που είδε το πορτοφόλι μου φουσκωμένο στο τραπέζι και το άνοιξε και είχε μέσα παραπάνω κάρτες παρά χαρτονομίσματα ξενέρωσε και σηκώθηκε και έφυγε από το τραπέζι μας....  :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
θα γίνεις κωλγκέρλ?

κοίτα όταν θα ανοίξεις το θρεντ να διευκρινήσεις στον τίτλο πως είσαι η Βίλμα η Ελληνίδα διότι υπάρχει και μια άλλη Βίλμα που είναι κωλγκέρλ που είναι λιθουανή για να μην σας μπερδεύουμε :grin: :grin: :grin: :grin:

οχι βρε εγω εχω κατασταλαξει επαγγελματικα  :grin:

...  :cool2: με εχουν ηδη ενημερωσει για την συνονοματη παντως ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θα γίνεις κωλγκέρλ?

:o :o :o :o :o :o
τοσο καιρο διαβαζα βλημα.... :rolleyes:
URL]]

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
σιγά μην το κάνεις τζάμπα....

χτές που πήγα μπουζούκια μια κοπέλα με το που είδε το πορτοφόλι μου φουσκωμένο στο τραπέζι και το άνοιξε και είχε μέσα παραπάνω κάρτες παρά χαρτονομίσματα ξενέρωσε και σηκώθηκε και έφυγε από το τραπέζι μας....  :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

κοιτα σοβαρα τωρα ... :rolleyes: αλλα νομιζω οτι η ενασχοληση μερικων απο 'δω μεσα με κατα κυριο λογο γυναικες του χωρου σας εχει κανει να νομιζετε οτι ολες θελουμε την τσεπη σας ...

(χωρις παρεξηγηση απλα ηθελα να κανω μια παρατηρηση  :cheesy: :-* )

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
:o :o :o :o :o :o
τοσο καιρο διαβαζα βλημα.... :rolleyes:http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/157fs837411.gif[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/url?source=imgres&ct=img&q=http://d2eosjbgw49cu5.cloudfront.net/business-computer-blog.co.uk/imgname--blue_screen_of_death---50226711--images--flickr_2269574538.jpg&sa=X&ei=sD_xTJKmBt6S4gap7In_CQ&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNH6OlVwnYHpnyWyn2GDkweJFQKtIQ[/img[/URL]]

το μυαλό σου...... ;D

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
κοιτα σοβαρα τωρα ... :rolleyes: αλλα νομιζω οτι η ενασχοληση μερικων απο 'δω μεσα με κατα κυριο λογο γυναικες του χωρου σας εχει κανει να νομιζετε οτι ολες θελουμε την τσεπη σας ...

(χωρις παρεξηγηση απλα ηθελα να κανω μια παρατηρηση  :cheesy: :-* )

δεν είναι έτσι????? μα υπάρχει ο έρωτας και η αγάπη?  :o :rolleyes: :think:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
δεν είναι έτσι????? μα υπάρχει ο έρωτας και η αγάπη?  :o :rolleyes: :think:

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

μεσα σ αυτο το site ειμαι η μικροτερη νομιζω ... so θα μου λετε οτι θελω να ακουσω , δεν θα μου χαλασετε εσεις το ονειρο μεσιε  :tickedoff: !!!!!

Επισκέπτης

μεσα σ αυτο το site ειμαι η μικροτερη νομιζω ... so θα μου λετε οτι θελω να ακουσω , δεν θα μου χαλασετε εσεις το ονειρο μεσιε  :tickedoff: !!!!!
Από το cosmopolitan μας κουβαληθήκατε κ σεις δεσποσύνη;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

kaρφωνεσαι..... :uglystupid:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Βλέπω ότι μέχρι τώρα οι μπουρδελιάρηδες είναι διχασμένοι ανάμεσα στο ''βρώμικο'' και το ''σπιτικό-μαγειρευτό'' :rolleyes:.  Προφανώς θα υπάρχει αντιστοιχία,δηλαδή  όσοι πάνε μπουρδέλα-πιάτσες θα τρώνε ''βρώμικο'' και οι υπόλοιποι(στούντιο,κωλ-γκερλ,στριπ κλπ.) ''σπιτικό-μαγειρευτό'' :grin: :grin:.Το χρήμα κάνει και αυτή την διαφορά :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny:
αυτο ρωτανε ολοι .... οχι ομως δεν εχω σχεση απο αλλου σας βρηκα !
επειδη εγω ειμαι ο μεγαλυτερος του σαιτ ελα να σε παρω στα γονατα μου πατρικα.... :sunglasses:
Βλέπω ότι μέχρι τώρα οι μπουρδελιάρηδες είναι διχασμένοι ανάμεσα στο ''βρώμικο'' και το ''σπιτικό-μαγειρευτό'' :rolleyes:.  Προφανώς θα υπάρχει αντιστοιχία,δηλαδή  όσοι πάνε μπουρδέλα-πιάτσες θα τρώνε ''βρώμικο'' και οι υπόλοιποι(στούντιο,κωλ-γκερλ,στριπ κλπ.) ''σπιτικό-μαγειρευτό'' :grin: :grin:.Το χρήμα κάνει και αυτή την διαφορά :headbang: :headbang:
λαθος κωστακη...για στουντιο μπορω να δωσω και ενα κατοσταρι πχ αλλα την χαρη που εχει το βρωμικο μετα στην καλη καντινα δεν το αλλαζω με τιποτα.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom