Νέα

"Απ'έξω" φαγητό,τι προτιμάτε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• McDonald's

Ψήφοι: 4 3,9%
  • KFC

Ψήφοι: 5 4,9%
  • Goody's

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Everest

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γρηγόρης

Ψήφοι: 3 2,9%
  • Πίτα του Παππού

Ψήφοι: 9 8,8%
  • Burger King

• Πιτοπωλεία (Το βρίσκω πιο σωστό από τον όρο "τυροπιτάδικο")

Ψήφοι: 2 2,0%
  • Pizza Hut

Ψήφοι: 2 2,0%
  • Κρεατοταβέρνα

Ψήφοι: 9 8,8%
  • Ψαροταβέρνα

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Πίτα Παν

Ψήφοι: 1 1,0%
  • "Βρώμικο" (Ψητοπωλεία (Ο Θεός να τα κάνει) τύπου "Ο Αντώνης ο μερακλής",καντίνες,κτλ)

Ψήφοι: 19 18,6%
  • Friday's

Ψήφοι: 4 3,9%
  • Domino's Pizza

• Μαγειρία (με σπιτικό φαγητό)

Ψήφοι: 20 19,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις φίλε....εκεί τους τύπους σε τέτοιου είδους ψητοπωλεία δε τους πολυπάω....που μόλις μπαίνει ένας πελάτης αρκετές φορές τον χαιρετάνε με το μικρό του όνομα "καλώς τον κυρ-γιώργο,π.χ." και ο πελάτης με τον σουβλατζή έχουν μια πιο φιλική σχέση.....ΛΑΘΟΣ φίλε,κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Ακόμα και να γνωρίζονται,ο πελάτης με τον σουβλατζή πρέπει να μιλάνε στον ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ την ώρα της δουλειάς,σαν να μη γνωρίζονται μεταξύ τους..... ;)

Αλλά είπαμε....Ελλάδα..... :jerking:
σωστα... να υποθεσω ας πουμε οτι στην αγγλια που δε σε ξερει η κοπελα στο σουπερ μαρκετ και σου λεει "thank you love" και οχι "thank you sir"
ειναι ελληνιδα και οχι αγγλιδα ?

πας καλα μωρε ?
σε πειραξε που ο σουβλατζης ξερει τον πελατη και του μιλαει στον ενικο ?

εχεις κατεβασει ρολλά τελειως ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
σωστα... να υποθεσω ας πουμε οτι στην αγγλια που δε σε ξερει η κοπελα στο σουπερ μαρκετ και σου λεει "thank you love" και οχι "thank you sir"

πας καλα μωρε ?

φαντάρε έχουμε διανυκτέρευση απόψε? :birdman:

Επισκέπτης
η πιτα του παππου να κλεισει ειναι αηδια , αθλια !!!!!!!
απλο κλασσικο σουβλακι και τπτ αλλο ...  ;)

Καμιά σχέση....αν η Πίτα του Παππού είναι ελέφαντας τα κλασικά ψητοπωλεία είναι γατούλες..... ;)

Γενικά θέλω όπου και να πάω να φοράνε τη ΣΤΟΛΗ του μαγαζιού και φυσικά γάντια και καπέλο....αλλιώς ας το :jerking:

πας καλα μωρε ?

Α φίλε,άμα είναι καμιά μουνάρα εκεί αλλάζει η κατάσταση :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κοίτα να δεις φίλε....εκεί τους τύπους σε τέτοιου είδους ψητοπωλεία δε τους πολυπάω....που μόλις μπαίνει ένας πελάτης αρκετές φορές τον χαιρετάνε με το μικρό του όνομα "καλώς τον κυρ-γιώργο,π.χ." και ο πελάτης με τον σουβλατζή έχουν μια πιο φιλική σχέση.....ΛΑΘΟΣ φίλε,κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Ακόμα και να γνωρίζονται,ο πελάτης με τον σουβλατζή πρέπει να μιλάνε στον ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ την ώρα της δουλειάς,σαν να μη γνωρίζονται μεταξύ τους..... ;)

Αλλά είπαμε....Ελλάδα..... :jerking:
που νομίζεις ότι μπαίνεις ρε μαλάκα;στην τράπεζα ή στη βουλή των ελλήνων;
συνοικιακά μαγαζιά είναι τα περισσότερα και όχι γκουρμέ εστιατόρια, κάργα ελληνική φιλοσοφία και φιλοξενία.
μπήκε ο δούκας στα παλάτια του μπάκινχαμ, πάλι σκορδοστούμπι υψηλότατε θα πάρετε;

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
πήγε ένας συμφοιτητής στο πλαίσιο το πισί και του φάγανε 20 ευρώ, ότι και καλά το κοίταξε το πισί και φταίει το λειτουργικό και θα του τρώγανε άλλα 60 για να του κρατήσουνε μπακ απ και να το φτιάξουνε.

επειδή μου μαθαίνουν πως να σκέφτομαι αποδοτικά, σκέφτομαι ότι την κρέπα ή την πίτσα μπορώ να την φάω σπίτι, να την φτιάξω όπως θέλω και να μου μείνουν τα φράγκα για αλλού.
γιατί αλλού θα τα χαλάσω σίγουρα αλλά με τα 3-4 ευρώ που μπορείς να γλιτώσεις κάθε μέρα από τσιγάρα/αναψυκτικά/2-3 τυρόπιτες/2-3 καφέδες κτλ. μπορείς σε ένα μήνα να μαζέψεις σχεδόν μισό μηνιάτικο και να το ξοδέψεις αλλού.
φυσικά και όταν θα είμαι έξω δεν θα τα τσιγκουνευτώ όλα αυτά αν γουστάρω να φάω, αλλά γιατί να τα πετάξω τα λεφτά έτσι χωρίς λόγο και να φάω και κάτι που μου κάνει κακό.

σε περιόδους που πάω γυμναστήριο , το μόνο που αγοράζω απ' έξω είναι νερό και έναν σκέτο φραπέ.... τίποτε άλλο.
ναι αλλα ο αλλος μπορει να θελει να τα ξοδεψει εκει, και οχι στο αλλου που μπορει να θελεις εσυ...
εσυ πληρωνεις γυμναστηριο πχ... ο αλλος θα σου πει οτι το αποδοτικο θα ηταν αντι να πληρωνεις να πας σε ενα νταμαρι και να σηκωνεις πετρες για να γυμναστεις...
ειναι το πως το βλεπει ο καθενας...

καλα κανεις, δε σου λεω οχι...παντα ειναι καλυτερο να τρως σπιτι.. απλα δεν ειναι παντα ειτε εφικτο, είτε πρακτικο, είτε οικονομικοτερο...

Επισκέπτης
"Βρώμικο" (Ψητοπωλεία (Ο Θεός να τα κάνει) τύπου "Ο Αντώνης ο μερακλής",καντίνες,κτλ) - 4 (21.1%)

Ο Χριστός και Απόστολος (ΣουΒλάκος :2funny:)

που νομίζεις ότι μπαίνεις ρε μαλάκα;στην τράπεζα ή στη βουλή των ελλήνων;
συνοικιακά μαγαζιά είναι τα περισσότερα και όχι γκουρμέ εστιατόρια, κάργα ελληνική φιλοσοφία και φιλοξενία.
μπήκε ο δούκας στα παλάτια του μπάκινχαμ, πάλι σκορδοστούμπι υψηλότατε θα πάρετε;

Εγώ φίλε μου,όταν πάω σε μαγαζιά θέλω να με αποκαλούν ΚΥΡΙΟ :sunglasses:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καμιά σχέση....αν η Πίτα του Παππού είναι ελέφαντας τα κλασικά ψητοπωλεία είναι γατούλες..... ;)

Γενικά θέλω όπου και να πάω να φοράνε τη ΣΤΟΛΗ του μαγαζιού και φυσικά γάντια και καπέλο....αλλιώς ας το :jerking:
να παραγγέλνεις από το ιασώ τότε ή από το 401 που κάνουν καλό γκοτζίλα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Α φίλε,άμα είναι καμιά μουνάρα εκεί αλλάζει η κατάσταση :2funny:
στολη του μαγαζιου κλπ... δηλαδη στα μακ και τα παρομοια δε σε νοιαζει που το μπιφτεκι ειναι μεταλλαγμενο , αρκει να φορανε τη στολη...

και σπανιως ειναι μουναρα... το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι μια κλανα καμμενη απο τις μπυρες ...
εσυ απλα μπερδευεις την ψευτοευγενεια με την καλυτερη εξυπηρετηση... Λαθος...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
"Βρώμικο" (Ψητοπωλεία (Ο Θεός να τα κάνει) τύπου "Ο Αντώνης ο μερακλής",καντίνες,κτλ) - 4 (21.1%)

Ο Χριστός και Απόστολος (ΣουΒλάκος :2funny:)

Εγώ φίλε μου,όταν πάω σε μαγαζιά θέλω να με αποκαλούν ΚΥΡΙΟ :sunglasses:
γιατι ?
τι σου προσδιδει αυτο ?
σοβαρα σε ρωταω....

Επισκέπτης
γιατι ?
τι σου προσδιδει αυτο ?
σοβαρα σε ρωταω....

Κύρος..... ;)

στολη του μαγαζιου κλπ... δηλαδη στα μακ και τα παρομοια δε σε νοιαζει που το μπιφτεκι ειναι μεταλλαγμενο , αρκει να φορανε τη στολη...

και σπανιως ειναι μουναρα... το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι μια κλανα καμμενη απο τις μπυρες ...
εσυ απλα μπερδευεις την ψευτοευγενεια με την καλυτερη εξυπηρετηση... Λαθος...

Στην πίτα του παππού εδώ που είμαι υπάρχει μία που είναι αξιαγάμητο μουνί

Και νε φίλε,τουλάχιστον δεν τα πιάνουν με τα βρωμόχερά τους :birdman:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πιτα του παπου κλασικά.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Κύρος..... ;)

Στην πίτα του παππού εδώ που είμαι υπάρχει μία που είναι αξιαγάμητο μουνί

Και νε φίλε,τουλάχιστον δεν τα πιάνουν με τα βρωμόχερά τους :birdman:
αν εσυ νιωθεις οτι εχεις κυρος επειδη το παιδι στο σαντουιτσαδικο σου μιλαει στον πληθυντικο, μαλλον δεν σου αποδιδουν κυρος πουθενα αλλου
και το ψαχνεις λιγο απελπισμενα...

το οτι τηγανιζουν σε μεταλλαγμενα λαδια ειναι οκ... αρκει να φοραει γαντια οταν πιανει το ψωμι...
εχεις χασει το τοπι λιγο...

εχεις παει εξωτερικο καθολου? σου μιλουσαν στον πληθυντικο ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πιτα του παπου κλασικά.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

η πίτα του παππού έχει ωραίες αλλοδαπές σερβιτόρες, ωραίες γεύσεις και -το βασικό- μεγάλες μερίδες, οπότε συγκαταλέγεται άνετα στα value for money.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
καλα ρε μαγκα λες οτι οι ψαροταβερνες ειναι για ματσομενους.δηλαδη να γαμας τανες τι ειναι για τους μπατηρηδες.και αμα θες να βγαλεις εξω καμια που θα την πας στην πιτα του παππου :S.μη μου πεις οτι μετα θα θες και να τη γαμησεις :cum:μετα αμα λεω οτι οι πιο πολλοι οχι απλα δεν γαματε τανες αλλα αναθεμα αν εχετα παει και ποτε πεφτουν να με φανε.α ρε πλακα που εχετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom