Νέα

"Απ'έξω" φαγητό,τι προτιμάτε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• McDonald's

Ψήφοι: 4 3,9%
  • KFC

Ψήφοι: 5 4,9%
  • Goody's

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Everest

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γρηγόρης

Ψήφοι: 3 2,9%
  • Πίτα του Παππού

Ψήφοι: 9 8,8%
  • Burger King

• Πιτοπωλεία (Το βρίσκω πιο σωστό από τον όρο "τυροπιτάδικο")

Ψήφοι: 2 2,0%
  • Pizza Hut

Ψήφοι: 2 2,0%
  • Κρεατοταβέρνα

Ψήφοι: 9 8,8%
  • Ψαροταβέρνα

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Πίτα Παν

Ψήφοι: 1 1,0%
  • "Βρώμικο" (Ψητοπωλεία (Ο Θεός να τα κάνει) τύπου "Ο Αντώνης ο μερακλής",καντίνες,κτλ)

Ψήφοι: 19 18,6%
  • Friday's

Ψήφοι: 4 3,9%
  • Domino's Pizza

• Μαγειρία (με σπιτικό φαγητό)

Ψήφοι: 20 19,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συμφερει...ενα χαμπουργκερ,πατατες αναψυχτικο και δωρο 3.50 ευρω.
ενω ενα τζιζ μονο κανει 2 ευρω.

Ναι ναι... νταξει
παιδακι εισαι ρε... εδω λιγουρευοσουν τις τσαντες των 5χρονων

παιρνει και το μενου η αλλη για το δωρο μεσα ΧΑΧΑΧΧΑ θα τη χτυπησω  :headbang:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Τουλάχιστον τα έβερεστ είναι πιο καθαρά από τα βρωμοσούβλακα που τρως εσύ ;)

Και ένα σάντουιτς δεν είναι 10 € όπως λες...εγώ σήμερα πήρα ένα σάντουιτς με μπιφτέκι και τυρί μέσα,μια μερίδα πατάτες,και ένα φρεντουτσίνο με σοκολάτα και μου κόστισαν όλα αυτά,7.40 €....τι 10 € μου λες εσύ; :headbang:

πως το καταφερες ?
γιατι εγω τον φρεντοτσινο με γευση τον εχω πλερωσει μονο του 5 ευρα στο everest ... :headbang:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δεν θα χαλασουν ρε,οτι περισσεψει παει στην καταψυξη.και ναι κοστιζει λιγοτερο,και ειναι πολυ πιο γευστικο.
επειδη εχω κανει φοιτητης και στο εξωτερικο, με πολυ στενο budget, εγω προσωπικα πιστευω οτι και πρακτικοτερο και οικονομικοτερο ειναι πολλες
φορες απλα να παρεισ κατι απ εξω.... αν δε γουσταρεις να τρως μακαρονι καθε μερα που ειναι οικονομικο...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θελεις να μου πεις οτι αν παρω για παραδειγμα υλικα για να φτιαξω  μια κρεπα με τυρι-ζαμπον-μπεικον και μαγιονεζα θα μου κοστισει λιγοτερο απο 3-4 ευρω? συν το γαλα, τα αυγα κλπ... ?

και μη μου πεισ οτι θα μου μεινουν ,γιατι δεν μαγειρευω καθε μερα κρεπες και θα χαλασουν...
1ον μπορείς να φτιάξεις με ένα αυγό κάποια ποσότητα χυλού που είναι για την κρέπα και όσο δεν χρησιμοποιήσεις το βάζεις για 2-3 μέρες στην συντήρηση.

τα υπόλοιπα υλικά, μαγιονέζες, ζαμπόνια, τυριά, ξύδια μύδια όλα στην συντήρηση κρατάνε τουλάχιστον μια βδομάδα σφραγισμένα καλά μετά το άνοιγμα.
αλλιώς μπορείς να παίρνεις χύμα 5 φέτες από το κάθε ένα και να φτιάχνεις ανά 2-3 μια κρέπα και να τρως και να μην πετάς τίποτα, αλλά σίγουρα η κάθε κρέπα έρχετε πιο φθηνή απ'ότι την παίρνεις στο μαγαζί.

για να την ψήσεις απλά βάζεις 2 σταγόνες λάδι σε ένα τηγάνι και το απλώνεις με μια χαρτοπετσέτα δεξιά αριστερά(καθόλου αν ειναι αντικολλητικό) και έχεις όσες κρέπες θες και πάρα πολύ φθηνά από έξω.

Επισκέπτης

:o

Και τα δωράκια τι τα κάνεις; :think:

Επιλογή "σουβλατζίδικο" δεν έχει και έχει "Fridays";    :think: :think: :think:

Ψητοπωλείο είναι ο σωστός όρος,και αυτό συμπεριλαμβάνεται στα "βρώμικα".

Ψητοπωλεία τύπου,Τα ακαρνανικά όρη,Ο Μπαρμπα-Στάθης,Ο τσίφτης,κτλ,που μόλις μπαίνεις μέσα έχει 5 γερομπισμπίκηδες και συζητάνε για ποδόσφαιρο, εκεί τα συγκαταλέγω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω ρε φιλε ψυγειο και τ αυγα μπορω να βαλω και ολα...
το θεμα ειναι οτι οτι σου μεινει, παλι να το μαγειρεψεις πρεπει βραχυπροθεσμα.
απλα λεω οτι δεν ειναι πρακτικο πολλες φορες επειδη απλα θες να φας μια κρεπα οτι ωρα σου καβλωσει να εισαι φουλ εξοπλισμενος με ολα τα υλικα...

ελα μωρε τωρα... αν γουσταρεις μια κρεπα θα την παρεις απεξω....
Τσιγκουνεσαι τα 3-4 ευρω? σιγα τα αυγα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Και ένα σάντουιτς δεν είναι 10 € όπως λες...εγώ σήμερα πήρα ένα σάντουιτς με μπιφτέκι και τυρί μέσα,μια μερίδα πατάτες,και ένα φρεντουτσίνο με σοκολάτα και μου κόστισαν όλα αυτά,7.40 €....τι 10 € μου λες εσύ; :headbang:

τα έβερεστ είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ακριβά για την ποιότητα που προσφέρουν (για παράδειγμα έχω βρει σαντουιτσάδικο τύπου έβερεστ -όχι αλυσίδα όμως- κοντά στη δουλειά μου, που είναι φθηνότερο, έχει ΠΟΛΥ καλύτερα υλικά και δεν κάνει τσιπιές/απατεωνιές όπως να στρώνει το σάντουιτς μα ΜΙΣΕΣ (!!!) φέτες τυρί και ζαμπόν)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

μπιφτεκι, πατατες και φρεντΟΥτσινο με σοκολατα ?

what the fuck ??????? :headbang: :headbang: :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αχου μωλε. Παιρνεις και δωρακι?
ναι!!!!!!!!!!!!!!!!
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πως το καταφερες ?
γιατι εγω τον φρεντοτσινο με γευση τον εχω πλερωσει μονο του 5 ευρα στο everest ... :headbang:

Με τις ψευτιες και εγω καταφερνω πολλα

απλα λεει μαλακιες για να υποστηριξει την αποψη του  :grin:

Απλα ο τυπος φοβαται τα μικροβια....

δεν πλησιαζει σουβλατζιδικα
δεν παει σε μπουρδελα
δεν χεζει σε δημοσιες τουαλετες
κτλπ

Επισκέπτης
πως το καταφερες ?

Α εγώ μόλις μπαίνω μέσα τους λέω "είμαι μάριος και θα μου τα δώσετε φτηνότερα",δοκίμασέ το και συ,100% επιτυχία :grin:

εξαρταται το δωρακι!

Γλυκουλίνι μου εσύ.... :cheesy:

Μετά τα γκούντις,θες να σε πάω κούνιες; :grin: :P

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Με τις ψευτιες και εγω καταφερνω πολλα

απλα λεει μαλακιες για να υποστηριξει την αποψη του  :grin:

Απλα ο τυπος φοβαται τα μικροβια....

δεν πλησιαζει σουβλατζιδικα
δεν παει σε μπουρδελα
δεν χεζει σε δημοσιες τουαλετεςκτλπ
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
1ον μπορείς να φτιάξεις με ένα αυγό κάποια ποσότητα χυλού που είναι για την κρέπα και όσο δεν χρησιμοποιήσεις το βάζεις για 2-3 μέρες στην συντήρηση.

τα υπόλοιπα υλικά, μαγιονέζες, ζαμπόνια, τυριά, ξύδια μύδια όλα στην συντήρηση κρατάνε τουλάχιστον μια βδομάδα σφραγισμένα καλά μετά το άνοιγμα.
αλλιώς μπορείς να παίρνεις χύμα 5 φέτες από το κάθε ένα και να φτιάχνεις ανά 2-3 μια κρέπα και να τρως και να μην πετάς τίποτα, αλλά σίγουρα η κάθε κρέπα έρχετε πιο φθηνή απ'ότι την παίρνεις στο μαγαζί.

για να την ψήσεις απλά βάζεις 2 σταγόνες λάδι σε ένα τηγάνι και το απλώνεις με μια χαρτοπετσέτα δεξιά αριστερά(καθόλου αν ειναι αντικολλητικό) και έχεις όσες κρέπες θες και πάρα πολύ φθηνά από έξω.
εχεις απολυτο δικιο, αλλα στην ουσια μου λες οτι πρεπει να φαω κρεπες 3 φορες την εβδομαδα...

εγω απλα σου λεω οτι αμα σου καβλωσει να φας απλα μια κρεπα, συμφερει να την παρεις απ εξω...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ακριβως αυτο λεω κι εγω....

αν το παμε ετσι....
απεξω θα φας μια στο τοσο
ενω αμα αρχισεις να τρως απο το σπιτι σου στο τελος
θα παχυνεις κιολας...(αρα δεν θα σου κανουν τα παλια ρουχα, αρα θα αγορασεις καινουργια) η θα παθεις
κανα ζαχαρο και θα τα δινεις στις ινσουλινες....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δινεις μια στο τοσο 2.5 ευρω και τρως απεξω μια κρεπα.... παρα στο σπιτι και καθημερινα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom