alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
συμφερει...ενα χαμπουργκερ,πατατες αναψυχτικο και δωρο 3.50 ευρω.
ενω ενα τζιζ μονο κανει 2 ευρω.
Αχου μωλε. Παιρνεις και δωρακι?
Τουλάχιστον τα έβερεστ είναι πιο καθαρά από τα βρωμοσούβλακα που τρως εσύ ;)
Και ένα σάντουιτς δεν είναι 10 € όπως λες...εγώ σήμερα πήρα ένα σάντουιτς με μπιφτέκι και τυρί μέσα,μια μερίδα πατάτες,και ένα φρεντουτσίνο με σοκολάτα και μου κόστισαν όλα αυτά,7.40 €....τι 10 € μου λες εσύ;
Αχου μωλε. Παιρνεις και δωρακι?
επειδη εχω κανει φοιτητης και στο εξωτερικο, με πολυ στενο budget, εγω προσωπικα πιστευω οτι και πρακτικοτερο και οικονομικοτερο ειναι πολλεςδεν θα χαλασουν ρε,οτι περισσεψει παει στην καταψυξη.και ναι κοστιζει λιγοτερο,και ειναι πολυ πιο γευστικο.
1ον μπορείς να φτιάξεις με ένα αυγό κάποια ποσότητα χυλού που είναι για την κρέπα και όσο δεν χρησιμοποιήσεις το βάζεις για 2-3 μέρες στην συντήρηση.θελεις να μου πεις οτι αν παρω για παραδειγμα υλικα για να φτιαξω μια κρεπα με τυρι-ζαμπον-μπεικον και μαγιονεζα θα μου κοστισει λιγοτερο απο 3-4 ευρω? συν το γαλα, τα αυγα κλπ... ?
και μη μου πεισ οτι θα μου μεινουν ,γιατι δεν μαγειρευω καθε μερα κρεπες και θα χαλασουν...
ενα τζουνιορ
Επιλογή "σουβλατζίδικο" δεν έχει και έχει "Fridays";
εχω ρε φιλε ψυγειο και τ αυγα μπορω να βαλω και ολα...
το θεμα ειναι οτι οτι σου μεινει, παλι να το μαγειρεψεις πρεπει βραχυπροθεσμα.
απλα λεω οτι δεν ειναι πρακτικο πολλες φορες επειδη απλα θες να φας μια κρεπα οτι ωρα σου καβλωσει να εισαι φουλ εξοπλισμενος με ολα τα υλικα...
εξαρταται το δωρακι!:o
Και τα δωράκια τι τα κάνεις;
Τουλάχιστον τα έβερεστ είναι πιο καθαρά από τα βρωμοσούβλακα που τρως εσύ ;)
Και ένα σάντουιτς δεν είναι 10 € όπως λες...εγώ σήμερα πήρα ένα σάντουιτς με μπιφτέκι και τυρί μέσα,μια μερίδα πατάτες,και ένα φρεντουτσίνο με σοκολάτα και μου κόστισαν όλα αυτά,7.40 €....τι 10 € μου λες εσύ;
μπιφτεκι, πατατες και φρεντΟΥτσινο με σοκολατα ?Τουλάχιστον τα έβερεστ είναι πιο καθαρά από τα βρωμοσούβλακα που τρως εσύ ;)
ναι!!!!!!!!!!!!!!!!Αχου μωλε. Παιρνεις και δωρακι?
ακριβως αυτο λεω κι εγω....ελα μωρε τωρα... αν γουσταρεις μια κρεπα θα την παρεις απεξω....
Τσιγκουνεσαι τα 3-4 ευρω? σιγα τα αυγα.
πως το καταφερες ?
γιατι εγω τον φρεντοτσινο με γευση τον εχω πλερωσει μονο του 5 ευρα στο everest ...
πως το καταφερες ?
γιατι εγω τον φρεντοτσινο με γευση τον εχω πλερωσει μονο του 5 ευρα στο everest ...
εξαρταται το δωρακι!
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!Με τις ψευτιες και εγω καταφερνω πολλα
απλα λεει μαλακιες για να υποστηριξει την αποψη του
Απλα ο τυπος φοβαται τα μικροβια....
δεν πλησιαζει σουβλατζιδικα
δεν παει σε μπουρδελα
δεν χεζει σε δημοσιες τουαλετεςκτλπ
εχεις απολυτο δικιο, αλλα στην ουσια μου λες οτι πρεπει να φαω κρεπες 3 φορες την εβδομαδα...1ον μπορείς να φτιάξεις με ένα αυγό κάποια ποσότητα χυλού που είναι για την κρέπα και όσο δεν χρησιμοποιήσεις το βάζεις για 2-3 μέρες στην συντήρηση.
τα υπόλοιπα υλικά, μαγιονέζες, ζαμπόνια, τυριά, ξύδια μύδια όλα στην συντήρηση κρατάνε τουλάχιστον μια βδομάδα σφραγισμένα καλά μετά το άνοιγμα.
αλλιώς μπορείς να παίρνεις χύμα 5 φέτες από το κάθε ένα και να φτιάχνεις ανά 2-3 μια κρέπα και να τρως και να μην πετάς τίποτα, αλλά σίγουρα η κάθε κρέπα έρχετε πιο φθηνή απ'ότι την παίρνεις στο μαγαζί.
για να την ψήσεις απλά βάζεις 2 σταγόνες λάδι σε ένα τηγάνι και το απλώνεις με μια χαρτοπετσέτα δεξιά αριστερά(καθόλου αν ειναι αντικολλητικό) και έχεις όσες κρέπες θες και πάρα πολύ φθηνά από έξω.
Α εγώ μόλις μπαίνω μέσα τους λέω "είμαι μάριος και θα μου τα δώσετε φτηνότερα",δοκίμασέ το και συ,100% επιτυχία
Γλυκουλίνι μου εσύ....
Μετά τα γκούντις,θες να σε πάω κούνιες;
ακριβως αυτο λεω κι εγω....
ειναι γιατη χωνεψη το φρεντοτσινομπιφτεκι, πατατες και φρεντΟΥτσινο με σοκολατα ?
what the fuck ???????