Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
:o :o :o :o :oεχεις ωραιο κωλο,μικρο βυζι και ασχημο προσωπο?
τι βλεπω ????????
:o :o :o :o :oεχεις ωραιο κωλο,μικρο βυζι και ασχημο προσωπο?
καλα λες....κανε μια περιληψη αλλα βασικα παμε τσατ...εδω μιλαν για φαγιακαι να τα παρω ολα με τη σειρα και να γραφω ?
Nτάξει είσαι ξανθιά!!!και να τα παρω ολα με τη σειρα και να γραφω ?
Όχι πια!!!εισαι μοντ αλλου;να αρχισουμε απο τα βασικα.....
καλα λες....κανε μια περιληψη αλλα βασικα παμε τσατ...εδω μιλαν για φαγια
Nτάξει είσαι ξανθιά!!!
Στα κουκουραπου να παμε ?
Ξέρω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα κάπου χωμένο (το θυμάμαι από παλιότερα) αλλά δεν είχε τόσες επιλογές....ποια είναι τα αγαπημένα σας εστιατόρια;;;
Ας κάνω λοιπόν μια αξιολόγηση
McDonald's: Το δημοφιλέστερο εστιατόριο στον κόσμο....δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας το φαγητό αλλά όπως και να χει.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9/10
KFC: Καλό,αλλά επειδή προτιμώ βοδινό από κοτόπουλο... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10
Goody's: Γαμάνε...αλλά όχι σαν τα Μακ,και επειδή είναι αντιγραφή... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10
Everest: Τα καλύτερεα απλά!!!! Σαφώς ανώτερη ποιότητα από τα παραπάνω ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10/10
Γρηγόρης: Θέλει να μοιάσει στα έβερεστ....αλλά δεν....όπως και να'χει δεν είναι και άσχημος ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10
Πίτα του Παππού: Μια άλλη άποψη από το κλασικό Σουβλάκι με πίτα....πρωτότυπη ιδέα σε όποιον την ξεκίνησε....αλλά επειδή τα κάνει τεράστια,χάνει 2 μονάδες ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10
Burger King: Ελάχιστες φορές έχω φάει εκεί.....οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη....βάζω ένα 6αρι,λόγω του ότι είναι αντιγραφή των μακ και αυτά.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10
Πιτοπωλεία: Τίποτα το ιδιαίτερο....κλασικά πράγματα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10
Pizza Hut: Επειδή δεν έχει πίτσα με γύρο,της κόβω 3 μοναδούλες ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10
Κρεατοταβέρνα: Δε τη γουστάρω καθόλου...εντελώς βλάχικη ατμόσφαιρα,αλλά επειδή είναι ελαφρώς ανώτερης ποιότητας από το "βρώμικο",παίρνει μια μοναδίτσα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1/10
Ψαροταβέρνα: Μαγαζί για ματσομένους....ελάχιστες φορές έχω φάει....και επειδή δεν είμαι πολύ φίλος του ψαριού,αλλά σαφώς είναι ανώτερης ποιότητας από της κρεατοταβέρνες.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4/10
Πίτα Παν: Κλασικό Πιτόγυρο/Πιτοσούβλακο μεν,κυριλέ δε... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10
Βρώμικο: Για τον πούτσο εντελώς...ούτε να πατήσω σε τέτοια μαγαζιά που είναι μέσα ένας 60φεύγα ετών γερομπισμπίκης (που θα έλεγε και ο φάε έναν μαλάκα) με μαυρισμένο νύχι,σάπια δόντια και να τυλίγει πίτες.....μπλιαξ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0/10
Friday's: Δεν τα συναντάω συχναά και έχω φάει ελάχιστες φορές εκεί...αλλά απ'όσες φορές έχω φάει,είναι καλής ποιότητας το φαγητό... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10
Domino's Pizza: Αντιγραφή πίτσας χατ,και δεν έχει πίτσα μεγύρο...... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10
Μαγειρία: Μπορώ να φτιάξω και φαγητό σπίτι μου,γιατί να σας πληρώσω; Τουλάχιστον είστε καθαροί ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10
υπαρχουν στην Ελλαδα??Burger King: Ελάχιστες φορές έχω φάει εκεί.....οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη....βάζω ένα 6αρι,λόγω του ότι είναι αντιγραφή των μακ και αυτά.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
μεσα σ αυτο το site ειμαι η μικροτερη νομιζω λάθος νομίζεις ... so θα μου λετε οτι θελω να ακουσω , δεν θα μου χαλασετε εσεις το ονειρο μεσιε !!!!!
την καλυτερη δουλεια κανεις....Απο πιτσαρίες η καλύτερη ποιότητα είναι παρασάγας της Dominos σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Τα οικονομικά μου όμως δεν μου επιτρέπουν να αγοράζω τα καλύτερα και για αυτό βολεύομαι με pizza fun και μάλιστα για να κάνω οικονομία πάω και παραλαμβάνω εγώ απο το κατάστημα.
Για την δουλειά φτιάχνω τοστ απο το σπίτι διότι όπως είπα δεν υπάρχει €.
θελουν να γινουν γκουντις αλλα δε θα γινουν ποτε...
σουβλάκια από Μαραζιώτη