You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηelp! μου χρωστάνε 1200ευρω.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα djzan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 157
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Να τραβάω με την κάμερα;;;
ναι αλλα θα τα ανεβασεις σε πορνοσαιτ, οχι γιουτουμπ γιατι το θεαμα θα ειναι χαρντκορ. το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα τους φαω για ορντεφ ή για επιδορπιο.
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
To ίδιο κ ο Οβελίξ!!!Ο πουστραλέκος με το "σωματώδης" προφανώς εννοεί χοντρός...
Επισκέπτης
Να 'ρθω απο Μάνη ή τον έχεις?
Δεν έρχεσαι γιατί φοβάμαι μη με γρατζουνίσει με το χρυσό ρολόϊ??
η παρεα αποφασισε εκει κι εγω ακολουθω.
Όλοι αθίγγανοι είστε στην παρέα??
Μόνο γύφτοι τρώνε εκεί..
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Είσαι ρατσιστής ρε!!!Όλοι αθίγγανοι είστε στην παρέα??
Μόνο γύφτοι τρώνε εκεί..
Ανθρώποι είναι κ αυτοί γιατί τους διαχωρίζεις;;;
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Δεν έρχεσαι γιατί φοβάμαι μη με γρατζουνίσει με το χρυσό ρολόϊ??
Όλοι αθίγγανοι είστε στην παρέα??
Μόνο γύφτοι τρώνε εκεί..
δεν ειμαστε γυφτοι ρε παπαρα. νταξη ειμαι λιγο μελαχρινος αλλα δεν μοιαζω και για γυφτος
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα θα τα ανεβασεις σε πορνοσαιτ, οχι γιουτουμπ γιατι το θεαμα θα ειναι χαρντκορ. το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα τους φαω για ορντεφ ή για επιδορπιο.
Είχες και στη στάνη "ορντέφ" ρε γίδι?
Ή μήπως στο τσαντήρι ρε γύφτο?
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, χοντρόπουστα...
Επισκέπτης
Είσαι ρατσιστής ρε!!!
Ανθρώποι είναι κ αυτοί γιατί τους διαχωρίζεις;;;
Κοίτα δε θέλω να ρατσίζω,αλλά κίτρινο πουκάμισο,μαύρο παντελόνι,χρυσό ρολόϊ και bmw..
Ε, δε μπορώ ν'αντισταθώ ρε συ στο συγκεκριμένο dress code..
Επισκέπτης
και εγω δεν το φανταζομαι σωματοδεις , μελαχρινος, χρυσο ρολοι, ασιμι bmw, και γουρουνοπουλα μαλον καποιο λαθος θα κανουν. μαλον λορδος εισαιδεν ειμαστε γυφτοι ρε παπαρα. νταξη ειμαι λιγο μελαχρινος αλλα δεν μοιαζω και για γυφτος
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
δεν ειμαστε γυφτοι ρε παπαρα. νταξη ειμαι λιγο μελαχρινος αλλα δεν μοιαζω και για γυφτος
Και χοντρός, και σκούρος, και γάμησέ τα κι άφησέ τα... όλο το αρχαιοελληνικό κάλος έχει επάνω του ο ελληνάρας...
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
χοντρογυφτόπουστρα...
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Κοίτα δε θέλω να ρατσίζω,αλλά κίτρινο πουκάμισο,μαύρο παντελόνι,χρυσό ρολόϊ και bmw..
Ε, δε μπορώ ν'αντισταθώ ρε συ στο συγκεκριμένο dress code..
αυτα να τα πεις στα γκομενακια, που με βλεπουν καυλωνουν και με παιζουν οπου παω.
Επισκέπτης
Θα πας και στο πανηγύρι του Αγιοφανούρη που'ναι κοντά για να ψωνίσεις επώνυμα ν'ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου ρε??
Ή θα περιμένεις τα Κιόνια που θα έχουν και πιο εξεζητημένα χρωματάκια??
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και μετά γιατί σκέφτεσαι να μπεις στον Σύριζα για να βρεις γκόμενα;;;αυτα να τα πεις στα γκομενακια, που με βλεπουν καυλωνουν και με παιζουν οπου παω.
Επισκέπτης
αλλα εσυ βραχος ε? πιστος στην ερατωαυτα να τα πεις στα γκομενακια, που με βλεπουν καυλωνουν και με παιζουν οπου παω.
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Και μετά γιατί σκέφτεσαι να μπεις στον Σύριζα για να βρεις γκόμενα;;;
για αλλαγη ρε φιλε. εγω εχω ανοιχτους οριζοντες, δεν κολλαω σε κομματικες ταμπελες.
Επισκέπτης
αυτα να τα πεις στα γκομενακια, που με βλεπουν καυλωνουν και με παιζουν οπου παω.
Ποιες ρε μαλάκα?
Αυτές που κυκλοφορούν στον πεζόδρομο του Κιάτου με το γυφτοπουστράκι με το ροζ τσαντήρι??
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Γι' αυτό ρε μαλάκα γαμάς μόνο πουτάνες και τραβέλια? Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, χοντρέ αγάμητε, γύφτο, πουστράκι....
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
αλλα εσυ βραχος ε? πιστος στην ερατω
μα ποια ειναι αυτη? και παλαιοτερα αλλος ενας μου εγραφε αν την εχω γκομενα. δεν την ξερω ρε φιλε.
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πες του να σου δωσει 600 κι εφυγες...αν δε στα δωσει παρε τα 400 και πες του οτι για να μη τον κανεις καταγγελια στο ικα και τρεχει μια ζωη να σου δωσει αλλα 200...στη χειροτερη θα εχεις 400 στο χερι...ετσι κι αλλιως δε θα ξαναδουλευες σε αυτον φανταζομαι...τα 1200 ξεχνα τα,αν τον τρεξεις με μηνυσεις δε θα βγει τιποτα και θα χασεις και τα 400 σε εξοδα....και πολλα παραπανω μπορει...οσο για το ικα μονο σαν απειλη χρησιμευει γιατι λεφτα δε θα παρεις...δουλευα ολο το καλοκαιρι σ'ενα καλοκαιρινο club σ'ενα νησι και μου χρωστανε 1200ευρω. μου ειπε το αφεντικο οτι δεν εχει να μου τα δωσει επειδη δεν δουλεψε πολυ καλα τον τελευταιο μηνα και οτι θα μου δωσει τωρα 400 για να φυγω και τα υπολοιπα θα τα στελνει λιγα λιγα μεχρι τα χριστουγεννα. χρωσταει σε ολο το προσωπικο και εμαθα εποισης απο εναν γνωστο μου dj οτι του χρωσταει 1500 απο προπερσι.
φοβαμαι πολυ οτι αν φυγω δεν προκειτε να τα παρω. μου ειπε επισης αν θελω να του κανω και μυνηση. δεν ξερω τι να κανω.
που μπορω να του κανω καταγγελια και θα του κανουν τιποτα? υποψιν οτι δεν μου κολλουσε ενσημα αλλα δεν ειχαμε καποια τετοια συμφωνια. ξερετε πως ειναι αυτες οι δουλειες.
τι να κανω???
ευχαριστω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις