Νέα

Ηelp! μου χρωστάνε 1200ευρω.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα djzan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κοροιδο εχει πιαστει φιλε μου ηδη,εφοσον δεχτηκε να δουλεψει ετσι.οταν συμφωνεις οτι θα δουλεψεις ετσι και ξερεις οτι δεν εισαι διασφαλισμενος κοιτας να προστατεψεις και τον ευατο σου.ζητας ημερισια η εβδομαδιαια αποζημιωση.εαν ο αλλος αρνηθει τοτε βρωμαει η δουλεια.τουλαχιστον δεν θα χανε το χρονο του.και επι της ουσιας τωρα αν ο αλλος δεν εχει η χρωσταει σε αλλους 50, και να τον καταγγειλει δεν θα παρει τιποτα απλα θα τον ταραξουν στα προστιμα χανοντας και την παραμικρη ελπιδα να παρει τα χρηματα του και κερδιζοντας την ικανοποιηση του δικαιου.διαλεγει και παιρνει

αμα ομως του κοψουν μερικα προστιμα να δεις πως θα τον ποναει και ειδικα το σδοε που ξεψαχνιζει μεχρι και την μυγα απο το ικα και την επιθεωρηση μπορει να τη γλιτωσει απο το σδοε ποτε ετσι για αντιποινα τουλαχιστον θα ξερει οτι πλεον δεν ειναι κοροιδο μπορει να κερδισε 800€ ο μαλακας αλλα το προστιμο θα ειναι  μεγαλυτερο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ρε παπάρα,μη με φτιάχνεις κι εσύ..
Είπα εγώ να το αφήσει έτσι??
Αν δεν κατάλαβες τι εννοώ γάματο.
Γιατί αρπάζεσαι ρε παπαρίδη,στα νύχια στέκεσαι????

Μόνο τη φράση περί τυχερού σχολίασα,που για μένα είναι άστοχο,άποψή μου...

Τα υπόλοιπα δεν αφορούν το δικό σου ποστ,είναι γενικό σχόλιο γι'αυτά που γράφτηκαν από κάποιους στο παρών νήμα...

ΟΥΣΣΣΤ... :P

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αμα ομως του κοψουν μερικα προστιμα να δεις πως θα τον ποναει και ειδικα το σδοε που ξεψαχνιζει μεχρι και την μυγα απο το ικα και την επιθεωρηση μπορει να τη γλιτωσει απο το σδοε ποτε ετσι για αντιποινα τουλαχιστον θα ξερει οτι πλεον δεν ειναι κοροιδο μπορει να κερδισε 800€ ο μαλακας αλλα το προστιμο θα ειναι  μεγαλυτερο

ναι ρε συ οκ ολα αυτα, συμφωνω,εγω μιλαω καθαρα απο την πλευρα του παιδιου και της ουσιας να ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Επισκέπτης
Γιατί αρπάζεσαι ρε παπαρίδη,στα νύχια στέκεσαι????

Μόνο τη φράση περί τυχερού σχολίασα,που για μένα είναι άστοχο,άποψή μου...

Τα υπόλοιπα δεν αφορούν το δικό σου ποστ,είναι γενικό σχόλιο γι'αυτά που γράφτηκαν από κάποιους στο παρών νήμα...

ΟΥΣΣΣΤ... :P

Δε στέκομαι στα νύχια ρε..
Αυτό που εννοώ με το τυχερός (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ) είναι το οτι έχει γεμίσει η πιάτσα με φέσια δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μιλάω για οφειλόμενα εργοδοτών προς εργαζόμενους.
Δεδουλευμένα δηλαδή.
Και κυρίως μην κολλήσει σε αυτόν τον εργοδότη ελπίζοντας πως θα πάρει και τα προηγούμενα γιατί το πιο πιθανό είναι να μπει κι άλλο μέσα.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αν κανει καταγγελια θα πληρωσει κιολας.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το "ελα μωρέ δε βαριέσαι..." μας έχει φάει σ'αυτή τη γαμωχώρα και όλοι εφαρμόζουν το "κατα κάυλαν σύστημα"...

το ελα μωρε δεν βαριεσαι το ειπε και ο ιδιος ομως απεναντι στα ενσημα και κατ επεκταση στην κατοχυρωση της εργασιας του.οκ ειχε αναγκη,αλλα οταν καποιος στο προτεινει αυτο πιθανον να μιλαμε για προβληματικες επιχειρησεις η προβληματικους χαρακτηρες αφεντικων.αν υπηρχαν βεβαια μηχανισμοι δεν θα τα συζηταγαμε τωρα αυτα...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε συ οκ ολα αυτα, συμφωνω,εγω μιλαω καθαρα απο την πλευρα του παιδιου και της ουσιας να ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

αν στον αλλο του χρωσταει λεφτα απο προπερσυ σιγα μην του δωσει του φιλου που ανοιξε το ποστ τοτε γιατι ανοιγετε και κανει event και δεν ξεχρεωνει τους υπαλληλους ειναι δυσκολο φιλε μου να παρει τα χρηματα του πισω δυστηχως και στην τελικη σε αυτα τα μαγαζια παιζουν πολλα χρηματα τα 800€ για εναν επιχειρματια ειναι λιγα χρηματα δηλαδη ο τραγουδιστης δεν θελει ενα 5000€ για μια βραδια δεν νομιζω να ερχετε για λιγοτερα
αλλα στην ελλαδα ξερεις τι χρειαζετε συστημα γερμανιας τολμα εξω να μην πληρωσει εισφορες ο επιχειρματιας και σου λεω εγω τι γινετε τοτε η τολμα να ξεχασεις να κοψεις αποδειξη και τα ξαναλεμε αλλα εδω σε αυτη τη χωρα το καθε λαμογιο εγινε επιχειρματιας

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δε στέκομαι στα νύχια ρε..
Αυτό που εννοώ με το τυχερός (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ) είναι το οτι έχει γεμίσει η πιάτσα με φέσια δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μιλάω για οφειλόμενα εργοδοτών προς εργαζόμενους.
Δεδουλευμένα δηλαδή.
Και κυρίως μην κολλήσει σε αυτόν τον εργοδότη ελπίζοντας πως θα πάρει και τα προηγούμενα γιατί το πιο πιθανό είναι να μπει κι άλλο μέσα.
Που να κολλήσει ρε αφού μόνο για καλοκαίρι πήγε και την κάνει...

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ δεδουλευμένα από εργοδότη προς εργαζόμενο???
Δηλαδίς τι σόϊ μισθό έπαιρναν αυτοί και για πόσο χρονικό διάστημα είναι απλήρωτοι..???

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
το ελα μωρε δεν βαριεσαι το ειπε και ο ιδιος ομως απεναντι στα ενσημα και κατ επεκταση στην κατοχυρωση της εργασιας του.οκ ειχε αναγκη,αλλα οταν καποιος στο προτεινει αυτο πιθανον να μιλαμε για προβληματικες επιχειρησεις η προβληματικους χαρακτηρες αφεντικων.αν υπηρχαν βεβαια μηχανισμοι δεν θα τα συζηταγαμε τωρα αυτα...
Κακώς,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να του τα χαρίσει...

Δηλαδή επειδή δέχομαι να μη μου κολλήσεις ένσημα αυτό σου δίνει το δικαίωμα να μη μου δώσεις και τα δεδουλευμένα???

Τι λε ρε παίχτη???

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κακώς,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να του τα χαρίσει...

Δηλαδή επειδή δέχομαι να μη μου κολλήσεις ένσημα αυτό σου δίνει το δικαίωμα να μη μου δώσεις και τα δεδουλευμένα???

Τι λε ρε παίχτη???

που το ειδες εσυ να γραφω οτι δεν πρεπει να του τα δωσει?... :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Που να κολλήσει ρε αφού μόνο για καλοκαίρι πήγε και την κάνει...

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ δεδουλευμένα από εργοδότη προς εργαζόμενο???
Δηλαδίς τι σόϊ μισθό έπαιρναν αυτοί και για πόσο χρονικό διάστημα είναι απλήρωτοι..???

Περίπτωση υπαλλήλου "γενικών καθηκόντων" σε επιχείρηση catering στην περιοχή μου με 1000 ευρώ μισθό,πάνω από 1 χρόνο απλήρωτος.
Πολιτικός μηχανικός σε κατασκευαστική της περιοχής μου επίσης απλήρωτος με φέσι γύρω στα 18000.
Χειριστής πρέσας σε εταιρεία με έτοιμο μπετόν πάνω από 10000 συνολικά.
Θες κι άλλα??

Επισκέπτης
Για να μη μιλήσω για εποχιακούς σε συσκευαστήρια που τους οφείλονται ολόκληρες σεζόν..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Αμα τα παρεις ποτε πισω γραψε μου...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Περίπτωση υπαλλήλου "γενικών καθηκόντων" σε επιχείρηση catering στην περιοχή μου με 1000 ευρώ μισθό,πάνω από 1 χρόνο απλήρωτος.
Πολιτικός μηχανικός σε κατασκευαστική της περιοχής μου επίσης απλήρωτος με φέσι γύρω στα 18000.
Χειριστής πρέσας σε εταιρεία με έτοιμο μπετόν πάνω από 10000 συνολικά.
Θες κι άλλα??
Πάνω από ένα χρόνο???

και κάθεται και δουλέυει πάνω από ένα χρόνο απλήρωτος και κάνει το παγώνι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom