Επισκέπτης
μα ποια ειναι αυτη? και παλαιοτερα αλλος ενας μου εγραφε αν την εχω γκομενα. δεν την ξερω ρε φιλε.
Άσε δεν ξέρεις.
Δεν είχατε κλέψει ακόμα ρεύμα για τα τσαντήρια για να'χετε τηλεόραση τότε..
μα ποια ειναι αυτη? και παλαιοτερα αλλος ενας μου εγραφε αν την εχω γκομενα. δεν την ξερω ρε φιλε.
αυτος ειναι ο μαναβαρος βρε....Για κάποιον λόγο μου έχει καρφωθεί ότι ο Αλέκος ο ΙΙ θα είναι κάπως έτσι:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KΑΠΩΣ ΕΤΣΙ είπα ρε,ξεστραβώσου!!!αυτος ειναι ο μαναβαρος βρε....![]()
![]()
![]()
δουλευα ολο το καλοκαιρι σ'ενα καλοκαιρινο club σ'ενα νησι και μου χρωστανε 1200ευρω. μου ειπε το αφεντικο οτι δεν εχει να μου τα δωσει επειδη δεν δουλεψε πολυ καλα τον τελευταιο μηνα και οτι θα μου δωσει τωρα 400 για να φυγω και τα υπολοιπα θα τα στελνει λιγα λιγα μεχρι τα χριστουγεννα. χρωσταει σε ολο το προσωπικο και εμαθα εποισης απο εναν γνωστο μου dj οτι του χρωσταει 1500 απο προπερσι.
φοβαμαι πολυ οτι αν φυγω δεν προκειτε να τα παρω. μου ειπε επισης αν θελω να του κανω και μυνηση. δεν ξερω τι να κανω.
που μπορω να του κανω καταγγελια και θα του κανουν τιποτα? υποψιν οτι δεν μου κολλουσε ενσημα αλλα δεν ειχαμε καποια τετοια συμφωνια. ξερετε πως ειναι αυτες οι δουλειες.
τι να κανω???
ευχαριστω.
εγραψες και ενα Σωστο ποστ επιτελους.....Αυτά είναι συνηθισμένα μαν,
γι αυτό όταν δουλευουμε με τέτοιο συστημα,
κάνουμε συμφωνία στο τέλος της κάθε βραδιας να παίρνουμε το μεροκάματο...
κι αν δεις 2-3-4 βραδια και δεν πληρώνει σηκώνεσαι και φευγεις.
Τωρα θα τραβηχτείς και μαλλον δε θα πάρεις τίποτα,
οπότε πάρτου όσα μπορείς με καλό τρόπο,
και τουλάχιστον διεκδήκησε τα ένσημα,
μιας και τωρα τελευταία την έχουν πάρει λίγο πιο σοβαρά την εισφοροδιαφυγή.
Όσο για κάτι μαλάκες (τους συνηθισμένους) που πετάχτηκαν να σου πουν πως δεν είναι τίποτα,
βγάλτε τα ρε και δωστε τα από τη τσεπη σας στο παλικάρι αν δεν είναι τίποτα για σας.
Μπορεί να σας διαφεύγει ότι κάποιοι δουλεύουν μεροκάματο.
Μεγιστάνες που μαζευτήκατε όλοι εδώ μέσα![]()
![]()
![]()
εγραψες και ενα Σωστο ποστ επιτελους.....![]()
![]()
Καλώστα μου και τα δυο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γι' αυτό ρε μαλάκα γαμάς μόνο πουτάνες και τραβέλια? Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, χοντρέ αγάμητε, γύφτο, πουστράκι....
χρωσταει σε ολο το προσωπικο λες...ποιες οι διαθεσεις των υπολοιπων???καντε του αμεσα καταγγελια του καριολη, και βγαλε και τα προσωπικα του στοιχεια στη φορα,μαγαζι,ονομα κ.λ,να μην τη πατησουν και αλλα παιδια στο μελλον...δουλευα ολο το καλοκαιρι σ'ενα καλοκαιρινο club σ'ενα νησι και μου χρωστανε 1200ευρω. μου ειπε το αφεντικο οτι δεν εχει να μου τα δωσει επειδη δεν δουλεψε πολυ καλα τον τελευταιο μηνα και οτι θα μου δωσει τωρα 400 για να φυγω και τα υπολοιπα θα τα στελνει λιγα λιγα μεχρι τα χριστουγεννα. χρωσταει σε ολο το προσωπικο και εμαθα εποισης απο εναν γνωστο μου dj οτι του χρωσταει 1500 απο προπερσι.
φοβαμαι πολυ οτι αν φυγω δεν προκειτε να τα παρω. μου ειπε επισης αν θελω να του κανω και μυνηση. δεν ξερω τι να κανω.
που μπορω να του κανω καταγγελια και θα του κανουν τιποτα? υποψιν οτι δεν μου κολλουσε ενσημα αλλα δεν ειχαμε καποια τετοια συμφωνια. ξερετε πως ειναι αυτες οι δουλειες.
τι να κανω???
ευχαριστω.
χρωσταει σε ολο το προσωπικο λες...ποιες οι διαθεσεις των υπολοιπων???καντε του αμεσα καταγγελια του καριολη, και βγαλε και τα προσωπικα του στοιχεια στη φορα,μαγαζι,ονομα κ.λ,να μην τη πατησουν και αλλα παιδια στο μελλον...
τι ρουφιανος μωρη γαμιολα??τους χρωστα λεφτα ο καριολης,το 'χει συστημα,και θα τον αφησουν ετσι??τον προτρεπεις να γινει ρουφιανος?
τι ρουφιανος μωρη γαμιολα??τους χρωστα λεφτα ο καριολης,το 'χει συστημα,και θα τον αφησουν ετσι??
αν εσυ εχεις μαθει να στηνεις κωλο,προβλημα σου....
φιλε ζαν καταρχην θελω να σου πω οτι αυτο το ποστ σου αναιρει το προιγουμενο ο ανθρωπος δεν ειναι ενα μουνοπανο που "τρωει" τους υπαληλους του απλα του κατσανε στραβες και δεν εχει να πληρωσει και αφου οι ντοπιοι νομιζουν οτι θα τα παρουν το χειμωνα θα σου πρωτεινα να παρεις οτι μπορεις και να κανεις υπομονηκαταρχην να ευχαριστησω οσους απαντησαν με σοβαροτητα στο θεμα μου.
το περιμενα οτι θα κανουν καποιοι χαβαλε εδω μεσα οπως κανουν και σε αλλα thread. δεν με πειραζει.
δεν ειμαι κανας χθεσινος σ'αυτη την δουλεια. την κανω χρονια και ποτε δεν ειχα παρομοιο προβλημα.
εχω δουλεψει και σε αλλο νησι και μου χρωστουσανε και τα πηρα την μερα που εφυγα.
στην αρχη συμφωνησα μ'αυτο που μου προτεινε, να μου δωσει τωρα τα 400ευρω και τα υπολοιπα μετα. αλλα μετα εστειλα ενα μηνυμα σ'εναν γνωστο μου και μου ειπε οτι και σ'αυτον χρωσταει απο προπερσι.
αν το ηξερα εννοειτε οτι δεν θα πηγαινα. επισης εχω ακουσει και αλλες ιστοριες αυτες τις μερες για τον συγκεκριμενο και γι'αυτο φοβαμαι μηπως δεν θα μου τα δωσει.
να πω επισης οτι δεν ειμαι τελειως απληρωτος. εχω παρει αρκετα λεφτα οταν δουλευε το μαγαζι. εκανε την προηγουμενη βδομαδα 3 event με καλεσμενους τραγουδιστες και δεν τραβηξε και ετσι μπηκε μεσα. αλλιως θα μας ειχε ξεπληρωσει ολους. τουλαχιστον αυτους που εφερε απ'εξω επρεπε να τους ειχε ξεπληρωσει. τους ντοπιους μπορει να τους πληρωσει και τον χειμωνα. δεν χανονται. εχει μεχρι και τους σεκιουριταδες απληρωτους που ειναι και αυτοι χρονια στην νυχτα. ο ενας ηταν στο tropicana και στο cavo paradiso στην μυκονο.
πραγματικα δεν θελω να μπλεξω με ικα και καταγγελιες και να φανω μαλακας. μακαρι να μαζευομασταν ολο το προσωπικο και να καναμε μαζι τις κινησεις μας αλλα απο'τι λενε ελπιζουν να τα παρουν το χειμωνα.
φιλε ζαν καταρχην θελω να σου πω οτι αυτο το ποστ σου αναιρει το προιγουμενο ο ανθρωπος δεν ειναι ενα μουνοπανο που "τρωει" τους υπαληλους του απλα του κατσανε στραβες και δεν εχει να πληρωσει και αφου οι ντοπιοι νομιζουν οτι θα τα παρουν το χειμωνα θα σου πρωτεινα να παρεις οτι μπορεις και να κανεις υπομονη