Νέα

Ηelp! μου χρωστάνε 1200ευρω.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα djzan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• katafigio_fs_fs.jpg
    katafigio_fs_fs.jpg
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 34

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Όχι,μηη,έλεος,λυπήσου τα νιάτα μου,την ομορφιά μου κ το μυαλό μου!!! :'( :helpplea:

νεε μου θα σε παρω υπο την προστασια μου και δεν εχεις να φοβξθεις κανεναν. αρκει να εισαι σωστος ελληνας

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
νεε μου θα σε παρω υπο την προστασια μου και δεν εχεις να φοβξθεις κανεναν. αρκει να εισαι σωστος ελληνας
Ευχαρστώ σωτήρα μου!!! :-* :-* :-*

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!! :rockon:

Θέλω κ γω κέρασμα στην ταβέρνα!!! :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κορίνθια πούστρα είναι η Αλέκα... από Κιάτο μέχρι Βραχάτι κάθε βράδυ την παίρνουν νουμεράδα...

λέω μπας και πήγε να κρυφτεί σε κανένα μποστάνι Αργος μεριά....

εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω.. δεν μου δίνουν βίζα για εκτός ελλάδος χωρια την δικαστική απαγόρευση που έχω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
λέω μπας και πήγε να κρυφτεί σε κανένα μποστάνι Αργος μεριά....

εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω.. δεν μου δίνουν βίζα για εκτός ελλάδος χωρια την δικαστική απαγόρευση που έχω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην σπαμάρεις ρε όλη την ώρα!!! :birdman: :s&m_3:

Καταντάει εκνευριστικό!!! :tickedoff:

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Το σκισατε ΚΑΙ αυτο το θρεντ.

Η αποψη μου: Κατ αρχας μερικοι που λενε "σιγα τα λεφτα" ας είναι πιο υποκειμενικοί για κάποιους είναι ψίχουλα για κάποιους μπορεί να είναι μια περιουσία.

Μεγάλε όταν κάνεις τετοιες δουλειές, να ξέρεις οτι αυτα ειναι μέσα στο πρόγραμμα απο οτι λες χρωσταει σε ολο το προσωπικο δεν ειναι οτι τα χει βαλει μαζι σου απο κει και περα εγω θα εκανα το εξης καθε βραδυ στο σχολασμα αφεντικο μου χρωστας τοσα.

Αφου δεν το εκανες ετσι και όπως λες δεν ειχατε συμφωνησει για ενσημα κλπ τι θες να σου κανει τωρα να κοψει το λαιμο του? και καλα λεει ενα ποστ στη πρωτη σελιδα εισαι προβατο! χωρις παρεξηγηση αλλα ετσι ειναι. Το γαμηδι το κατεστημενο στο Ελλαδισταν ετσι δουλευει... τουτεστιν για 1200 € εσυ ΚΑΙ αυτος θα τραβιεστε σε επιθεωρηση εργασιας ικα μαλακιες...

Το πιο σοφό ειναι να πάρεις επιταγή και ΟΧΙ να μην παρεις την οποία μπορείς να δώσεις κάπου αλλου η αν θες να του κάνεις ζημιά να του την σφραγισεις αν μεινει ακαλυπτη. Και μην σκεφτεσαι αμεσως πως να γαμησεις τον αλλον μπορει οντως να εχει προβλημα, καταλαβαινω οτι κ συ θες τα μεροκαματα σου βρειτε τα καπου στη μεση δε χρειαζετε να γαμηθει το συμπαν

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Κορίνθια πούστρα είναι η Αλέκα... από Κιάτο μέχρι Βραχάτι κάθε βράδυ την παίρνουν νουμεράδα...

bmw ασημι. σκουρο μπλε παντελονι, κιτρινο πουκαμισο, χρυσο ρολοι στο δεξι, κοντο μαλι και σωματωδης. μετα τις 9 στην ταβερνα που σου ειπα, θα παω για γουρνοπουλα. λεω να το ριξω λιγο εξω αποψε. οι καιροι ειναι δυσκολοι, αλλα δεν πρεπει να χανουμε το κουραγιο μας. αμα εισαι αντρας ελα. θα σε  :s&m_1:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
και για να μην ειμαστε off topic προτεινω στο παλικαρι να παρει τα 400 και να γινει λουης. καλιο 400 και στο χερι παρα 1200 και καρτερι. κατι ξερουν οι παλιοι.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
bmw ασημι. σκουρο μπλε παντελονι, κιτρινο πουκαμισο, χρυσο ρολοι στο δεξι, κοντο μαλι και σωματωδης. μετα τις 9 στην ταβερνα που σου ειπα, θα παω για γουρνοπουλα. λεω να το ριξω λιγο εξω αποψε. οι καιροι ειναι δυσκολοι, αλλα δεν πρεπει να χανουμε το κουραγιο μας. αμα εισαι αντρας ελα. θα σε  :s&m_1:
Α)Από όλα αυτά μόνο η bmw αξίζει.

Β)Ακού χρυσό ρολόι κ στο δεξί!!! :cheesy:

Γ)Εχείς κ πούτσα 19-20 cm φαντάζομαι!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
45 μελη 31 επισκεπτες. μιλαμε οτι οπου γραφει ο αλεκος χαμος γινεται.

εχω και φαησμπουκ

Επισκέπτης
αποψε θα ειμαι στην ψησταρια απεναντι απο την εκλησια του αη γιαννη στο κιατο. ελα να σε κερασω :2funny: :2funny:

Eκεί θα είμαι στράκι.
Κοίτα μη δε σε πετύχω μωρή κοτάρα..

Υ.Γ. Ξεφτίλα τζαμπατζή, στην πιο φτηνιάρα γουρνοπούλα πας να φας ρε πεινάλα??

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μαλάκα... και πούστης και καγκουρόγυφτας...

Ρε πουστράκι, θυμάσαι πριν από κάτι μήνες που η αντιτρομοκρατική έψαχνε στο Κιάτο?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Eκεί θα είμαι στράκι.

η παρεα αποφασισε εκει κι εγω ακολουθω. παρε και το σασκα να κανουμε παρτουζα :2funny:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
η παρεα αποφασισε εκει κι εγω ακολουθω. παρε και το σασκα να κανουμε παρτουζα :2funny:
Να 'ρθω απο Μάνη ή τον έχεις?
Eκεί θα είμαι στράκι.

Να τραβάω με την κάμερα;;; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom