tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Άσε ρε πουστράκι εσύ... έχουμε φάει όλη την κορινθια για να σε βρούμε, που στο διάολο έχεις χωθεί, σε καταφύγιο?
στην αργολίδα ψάξατε??
Άσε ρε πουστράκι εσύ... έχουμε φάει όλη την κορινθια για να σε βρούμε, που στο διάολο έχεις χωθεί, σε καταφύγιο?
Το σπιτάκι δεν θα το προσέξατε μάλλον!!!Άσε ρε πουστράκι εσύ... έχουμε φάει όλη την κορινθια για να σε βρούμε, που στο διάολο έχεις χωθεί, σε καταφύγιο?
Όχι,μηη,έλεος,λυπήσου τα νιάτα μου,την ομορφιά μου κ το μυαλό μου!!! :'(
Ευχαρστώ σωτήρα μου!!! :-* :-* :-*νεε μου θα σε παρω υπο την προστασια μου και δεν εχεις να φοβξθεις κανεναν. αρκει να εισαι σωστος ελληνας
Ευχαρστώ σωτήρα μου!!! :-* :-* :-*
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ,γαμιεται η θυρα 13!!!
Θέλω κ γω κέρασμα στην ταβέρνα!!!
στην αργολίδα ψάξατε??
Κορίνθια πούστρα είναι η Αλέκα... από Κιάτο μέχρι Βραχάτι κάθε βράδυ την παίρνουν νουμεράδα...
Μην σπαμάρεις ρε όλη την ώρα!!!λέω μπας και πήγε να κρυφτεί σε κανένα μποστάνι Αργος μεριά....
εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω.. δεν μου δίνουν βίζα για εκτός ελλάδος χωρια την δικαστική απαγόρευση που έχω
Κορίνθια πούστρα είναι η Αλέκα... από Κιάτο μέχρι Βραχάτι κάθε βράδυ την παίρνουν νουμεράδα...
Α)Από όλα αυτά μόνο η bmw αξίζει.bmw ασημι. σκουρο μπλε παντελονι, κιτρινο πουκαμισο, χρυσο ρολοι στο δεξι, κοντο μαλι και σωματωδης. μετα τις 9 στην ταβερνα που σου ειπα, θα παω για γουρνοπουλα. λεω να το ριξω λιγο εξω αποψε. οι καιροι ειναι δυσκολοι, αλλα δεν πρεπει να χανουμε το κουραγιο μας. αμα εισαι αντρας ελα. θα σε
Γ)Εχείς κ πούτσα 19-20 cm φαντάζομαι!!!
Και χρυσο ρολόι κ ασημί bmw,να τα λες όλα όχι μισά πράγματα!!!45 μελη 31 επισκεπτες. μιλαμε οτι οπου γραφει ο αλεκος χαμος γινεται.
εχω και φαησμπουκ
αποψε θα ειμαι στην ψησταρια απεναντι απο την εκλησια του αη γιαννη στο κιατο. ελα να σε κερασω
bmw ασημι. σκουρο μπλε παντελονι, κιτρινο πουκαμισο, χρυσο ρολοι στο δεξι, κοντο μαλι και σωματωδης. μετα τις 9 στην ταβερνα που σου ειπα, θα παω για γουρνοπουλα. λεω να το ριξω λιγο εξω αποψε. οι καιροι ειναι δυσκολοι, αλλα δεν πρεπει να χανουμε το κουραγιο μας. αμα εισαι αντρας ελα. θα σε
Eκεί θα είμαι στράκι.
Κοίτα μη δε σε πετύχω μωρή κοτάρα..
Υ.Γ. Ξεφτίλα τζαμπατζή, στην πιο φτηνιάρα γουρνοπούλα πας να φας ρε πεινάλα??
Eκεί θα είμαι στράκι.
η παρεα αποφασισε εκει κι εγω ακολουθω. παρε και το σασκα να κανουμε παρτουζα
Να 'ρθω απο Μάνη ή τον έχεις?
Να τραβάω με την κάμερα;;;Eκεί θα είμαι στράκι.