Νέα

Ηelp! μου χρωστάνε 1200ευρω.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα djzan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
  καλα  εδω  μεσα ο  καθε   :jerking:  θα  πει  τι  μαλακια  του! αλλος  λεει  σιγα  τα  λεφτα  παρατατα!!  μαλλον  δεν  εχουν  δουλεψει  ποτε  στη  ζωη  τους!   μην  το   αφησεις  ετσι!  κατευθειαν  επιθεωρηση   εργασιας  2  μαρτυρες  χρειαζεσε! για  το  οτι  δε  σου  κολλουσε  ενσυμα  θα  πεις  οτι  το  συζητησες  στη  αρχη  (ηθελες)  αλλα  επειδη  ειχες  αναγκη  τη  δουλεια  δεχτηκες  και  χωρις  ενσημα!  αντε  με  ολους  τους  κοπριτες  εδω  μεσα  που  λενε  χαρισε  του  τα!  σχιστωνα  τον  πουστη!  εισαι  παιδι  του  μεροκαματου,  μη  μασας!  και  μην  ακους  τον  καθε  κοπριτη  δημοσιοκοπριτηβολεμενο   εδω  μεσα :tickedoff:
μόλις τελειώσεις με αυτόν, έλα να σου δώσω εγώ οικογενειακές υποθέσεις (γονιών) για κάτι ψίχουλα.
9 εκατομύρια δρχ το  '90, 25.000 € το '04, όπως και καμιά 50αρια άλλες με χρέη 5-10 χιλιάρικα η κάθε μία και δεν είναι δουλειές αλλαγής cd και άνοιγμα ουισκιών.

Καλα το bourdela εχει και επισημο εκπροσωπο του ΠΑΜΕ???Μπραβο προοδος....
Ναι μεγαλε πηγαινε στην επιθεωρηση των Κυκλαδων η' σε οποιοαδηποτε νομου...θα τον γαμησουν τον πουστη τον αλητη τον αφεντικο σου....οχι 1200 θα παρεις αλλα 2500 ευρο επειδη "εισαι  παιδι  του  μεροκαματου,  και δεν μασας!"..... :dancing: :dancing:
αρε υπνος βαθυς ... :jerking: :jerking: :jerking:
ααα δεν τα 'μαθες; το πάμε έγινε νουδουπασοκικό :2funny: από τότε που απωλύει η τυποεκδοτική εργαζόμενους με βασικό μισθό :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
   καλα  εδω  μεσα ο  καθε   :jerking:  θα  πει  τι  μαλακια  του! αλλος  λεει  σιγα  τα  λεφτα  παρατατα!!  μαλλον  δεν  εχουν  δουλεψει  ποτε  στη  ζωη  τους!   μην  το   αφησεις  ετσι!  κατευθειαν  επιθεωρηση   εργασιας  2  μαρτυρες  χρειαζεσε! για  το  οτι  δε  σου  κολλουσε  ενσυμα  θα  πεις  οτι  το  συζητησες  στη  αρχη  (ηθελες)  αλλα  επειδη  ειχες  αναγκη  τη  δουλεια  δεχτηκες  και  χωρις  ενσημα!  αντε  με  ολους  τους  κοπριτες  εδω  μεσα  που  λενε  χαρισε  του  τα!  σχιστωνα  τον  πουστη!  εισαι  παιδι  του  μεροκαματου,  μη  μασας!  και  μην  ακους  τον  καθε  κοπριτη  δημοσιοκοπριτηβολεμενο   εδω  μεσα :tickedoff:

σα σωστος ανθρωπος που δε λεει τη μαλακια του εσυ, υποθετω οτι εχεις κανει καποια στιγμη τα παραπανω και πηρες και τα λεφτα σου στο φιναλε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φιλαράκο .. τα λεφτά σου δεν πρόκειται να τα παρεις εκτός αν κάνεις αγωγή (που σημαίνει δικαστήριο και για το ποσό αυτό είναι ειρηνοδικείο)... παρόλα αυτά συμβουλή μου είναι να πάρεις τα 400 και για να πας για καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και στο τοπικό ΙΚΑ.. η επιθεώρηση εργασίας θα του κάνει μήνυση (ποινικό) για την μη καταβολή μισθών (καλα μην νομίσεις ότι και θα πάει φυλάκα αλλά θα έχει να τρέχει με δικηγόρους κλπ) ενώ το ΙΚΑ θα τον σχίσει στα πρόστιμα (εφόσον φυσικά αποδείξεις ότι εργαζόσουν και δεν σου κολλούσε ένσημα ΧΩΡΙΣ την συναίνεση σου).. επιπλέον εαν καταφέρεις να πείσεις το ΙΚΑ ότι συνέβει αυτό κερδίζεις τα ένσημα και το ΙΚΑ τον κυνηγάει για λογαριασμό σου...

αρα.. βουτάς 400 (προσοχή δεν υπογράφεις κανένα χαρτί) και καπάκι επιθεώρηση εργασίας και ΙΚΑ...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
γραφτα και κλαφτα. ειναι πολυ μικρο ποσο για να τα διεκδικησεις...πλαγιως...αν με πιανεις. τι ειναι η τσοχα τι τα ραφτικα.

υ.γ. πρωτη φορα δουλευεις τετοια δουλεια? ολη η επικρατεια ειναι γεματη απο απληρωτα μεροκαματα και αβαβαδες αφεντικα.

Ακριβώς έτσι.

Η γνώμη μου για κάθε τέτοιας φύσης περίπτωση (και δεν είναι λίγες....):

Aν δε σε παίρνει να τα πάρεις με τσαμπουκά, απλά χαλάρωσε και ξέχασέ τα. Υπάρχει και η πιθανότητα να στα δόσει.

Πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
δουλευα ολο το καλοκαιρι σ'ενα καλοκαιρινο club σ'ενα νησι και μου χρωστανε 1200ευρω. μου ειπε το αφεντικο οτι δεν εχει να μου τα δωσει επειδη δεν δουλεψε πολυ καλα τον τελευταιο μηνα και οτι θα μου δωσει τωρα 400 για να φυγω και τα υπολοιπα θα τα στελνει λιγα λιγα μεχρι τα χριστουγεννα. χρωσταει σε ολο το προσωπικο και εμαθα εποισης απο εναν γνωστο μου dj οτι του χρωσταει 1500 απο προπερσι.
φοβαμαι πολυ οτι αν φυγω δεν προκειτε να τα παρω. μου ειπε επισης αν θελω να του κανω και μυνηση. δεν ξερω τι να κανω.
που μπορω να του κανω καταγγελια και θα του κανουν τιποτα? υποψιν οτι δεν μου κολλουσε ενσημα αλλα δεν ειχαμε καποια τετοια συμφωνια. ξερετε πως ειναι αυτες οι δουλειες.
τι να κανω???

ευχαριστω.
επιθεωρηση εργασιας κ ΙΚΑ για καρφωμα.
αλλιως πες του ''τοιχο τοιχο μη σε πετυχω''...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μάγκες το διαβάσετε αυτό..;;

δουλευα ολο το καλοκαιρι σ'ενα καλοκαιρινο club σ'ενα νησι και μου χρωστανε 1200ευρω. μου ειπε το αφεντικο οτι δεν εχει να μου τα δωσει επειδη δεν δουλεψε πολυ καλα τον τελευταιο μηνα και οτι θα μου δωσει τωρα 400 για να φυγω και τα υπολοιπα θα τα στελνει λιγα λιγα μεχρι τα χριστουγεννα. χρωσταει σε ολο το προσωπικο και εμαθα εποισης απο εναν γνωστο μου dj οτι του χρωσταει 1500 απο προπερσι.
φοβαμαι πολυ οτι αν φυγω δεν προκειτε να τα παρω. [size=20pt]μου ειπε επισης αν θελω να του κανω και μυνηση.[/size] δεν ξερω τι να κανω.
.....

Το Αφεντικό πάει για φούντο ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ  :uglystupid:

και εννοείτε ότι δεν θα πάρει τα λεφτά του..

Αλλά μπορεί να πάρει τουλάχιστο τα ένσημα αν το τραβήξει σωστά..

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλαράκο .. τα λεφτά σου δεν πρόκειται να τα παρεις εκτός αν κάνεις αγωγή (που σημαίνει δικαστήριο και για το ποσό αυτό είναι ειρηνοδικείο)... παρόλα αυτά συμβουλή μου είναι να πάρεις τα 400 και για να πας για καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και στο τοπικό ΙΚΑ.. η επιθεώρηση εργασίας θα του κάνει μήνυση (ποινικό) για την μη καταβολή μισθών (καλα μην νομίσεις ότι και θα πάει φυλάκα αλλά θα έχει να τρέχει με δικηγόρους κλπ) ενώ το ΙΚΑ θα τον σχίσει στα πρόστιμα (εφόσον φυσικά αποδείξεις ότι εργαζόσουν και δεν σου κολλούσε ένσημα ΧΩΡΙΣ την συναίνεση σου).. επιπλέον εαν καταφέρεις να πείσεις το ΙΚΑ ότι συνέβει αυτό κερδίζεις τα ένσημα και το ΙΚΑ τον κυνηγάει για λογαριασμό σου...

αρα.. βουτάς 400 (προσοχή δεν υπογράφεις κανένα χαρτί) και καπάκι επιθεώρηση εργασίας και ΙΚΑ...
:thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σα σωστος ανθρωπος που δε λεει τη μαλακια του εσυ, υποθετω οτι εχεις κανει καποια στιγμη τα παραπανω και πηρες και τα λεφτα σου στο φιναλε?
γνωρίζω για παρόμοια περίπτωση που τον απέλυσε του είχε πληρώσει όλα τα δεδουλευμένα, του έκανε καταγγελία στο ΙΚΑ για ένσημα και ακόμα τρέχει ο ιδιοκτήτης......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αλλιως πες του ''τοιχο τοιχο μη σε πετυχω''...

αν ηταν τετοιος τυπος δε θα ποσταρε στο μπου για λυση. τεσπα καλο ειναι πριν πιανει δουλεια κανεις να μαθαινει 5 πραματα για κει που θα δουλεψει, αν ειναι δαγκωνιαρης ή πληρωτης το αφεντικο κτλ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γνωρίζω για παρόμοια περίπτωση που τον απέλυσε του είχε πληρώσει όλα τα δεδουλευμένα, του έκανε καταγγελία στο ΙΚΑ για ένσημα και ακόμα τρέχει ο ιδιοκτήτης......

τον νεο τον ενδιαφερει να βαλει τα δουλεμενα στο παντελονι, οχι αν τρεξει η καλπασει το αφεντικο. για εισπραξη μετα απο τετοιες κινησεις ξερει κανεις? δε το λεω σαν εξυπναδα, απορια ειναι.

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μηνυση και καταγγελια,απλα πραγματα...
Προσεχε μονο να μην συμβιβαστεις με τα 400 αντι για τα 1200 που ηταν η συμφωνια...

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
δυστυχως, τα λεφτα σου θα τα παρεις μονο αν και οταν θελει αυτος να στα δωσει.οπως μπορεις να τον τρεξεις εσυ ετσι και αυτος μπορει να ισχυριστει τα παντα για να μη στα δωσει.καλυτερα να το πας σιγα σιγα,με σκεπτικο οτι δεν τρεχει τιποτα και οτι θα δουλεψεις και του χρονου.και το χειμωνα,αρχιζεις και τον παιρνεις τηλεφωνο καθε εβδομαδα  ζητωντας χρηματα λογω αναγκης.αν φαει το παραμυθι παιρνεις τα λεφτα σου η καποιο μερος,αν οχι τα εχασες.

Επισκέπτης
Μηνυση και καταγγελια,απλα πραγματα...
Προσεχε μονο να μην συμβιβαστεις με τα 400 αντι για τα 1200 που ηταν η συμφωνια...
ειναι παρα πολυ ευκολο να κανεις τον καμποσο οταν το θεμα ειναι για αλλους.
Η συμβουλη ειναι μια παρε οτι μπορεις πριν φιγεις και το μετα εξαρταται απο εσενα η λες εχασα ενα ποσο και πας για αλλα η τοθ κανεις καταγκελια στο ικα οπως σου ειπε ο περσονας και τον γαμας για καλα. απλα να ξερεις οτι μετα απο αυτη την κινηση δεν θα παρεις μια απλα θα βοηθησεις το ικα να εισπραξει ενα προστημο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ειναι παρα πολυ ευκολο να κανεις τον καμποσο οταν το θεμα ειναι για αλλους.
Η συμβουλη ειναι μια παρε οτι μπορεις πριν φιγεις και το μετα εξαρταται απο εσενα η λες εχασα ενα ποσο και πας για αλλα η τοθ κανεις καταγκελια στο ικα οπως σου ειπε ο περσονας και τον γαμας για καλα. απλα να ξερεις οτι μετα απο αυτη την κινηση δεν θα παρεις μια απλα θα βοηθησεις το ικα να εισπραξει ενα προστημο

όντως δεν θα πάρει μία.. αλλά θα έχει τα ένσημα του για την περίοδο που δούλεψε.. το ΙΚΑ αναλαμβάνει να τον κυνηγήσει...

Επισκέπτης
όντως δεν θα πάρει μία.. αλλά θα έχει τα ένσημα του για την περίοδο που δούλεψε.. το ΙΚΑ αναλαμβάνει να τον κυνηγήσει...
ναι τα ενσημα θα τα παρει αλλα απο οτι φενεται τον τυπο τον ενδιαφερουν τα φραγκα που σε περιπτωση καταγκελιας στο ικα "που ειναι μη αναστρεψιμη" τα εχει χαμενα

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
φοβαμαι πολυ οτι αν φυγω δεν προκειτε να τα παρω. μου ειπε επισης αν θελω να του κανω και μυνηση. δεν ξερω τι να κανω.
που μπορω να του κανω καταγγελια και θα του κανουν τιποτα? υποψιν οτι δεν μου κολλουσε ενσημα αλλα δεν ειχαμε καποια τετοια συμφωνια. ξερετε πως ειναι αυτες οι δουλειες.
τι να κανω??? σκιστου τον κωλο του αλητη

ευχαριστω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι τα ενσημα θα τα παρει αλλα απο οτι φενεται τον τυπο τον ενδιαφερουν τα φραγκα που σε περιπτωση καταγκελιας στο ικα "που ειναι μη αναστρεψιμη" τα εχει χαμενα

από ότι κατάλαβα από τα γραφόμενα του τύπου τα φράγκα μάλλον χαμένα τα έχει.. ας πάρει το 400ρι και τουλάχιστον ας κερδίσει καμμιά 50ρια ένσημα.. μάζευε και ας είν και ρώγες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom