Νέα

Ιδέες για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prwtar1s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

prwtar1s

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι ένας όχι και τόσο νέος, μόνιμος κάτοικος επαρχίας, που λόγω μίας σωματικής ιδιαιτερότητας, δε μου δόθηκε μέχρι τώρα η ευκαιρία να  κάνω σεξ.
Επειδή για ένα διάστημα θα είμαι Αθήνα και θέλω πλεόν να "σπάσω το ρόδι", θα ήθελα να ακούσω πρότάσεις από τα μέλη, στις απορίες μου.

Διαβάζοντας το φόρουμ, είδα ότι αν προηγουμένως ενημερώσεις ότι είναι η πρώτη σου φορά, η κοπέλα θα σε "προσέξει". Εγώ που ενώ είμαι πρωτάρης, δεν είμαι πιτσιρικάς υποθέτω μπορώ να ζητήσω κάτι τέτοιο;
Ακολουθώ κάποια διαδικασία; Πάω, λέω την περίπτωσή μου, πληρώνω, περνάω μέσα κτλ;
Το κυριότερο. Υπάρχει κάποια πρόταση που να συνίσταται για πρωτάρη; Στούντιο μήπως; Συγκεκριμένη κοπέλα; Σίγουρα θα ήθελα να μην υπάρχει πίεση χρόνου, τουλάχιστον για την πρώτη φορά. Το οικονομικό είναι ψιλοαδιάφορο.
Τίθεται θέμα με την καθαριότητα/ υγιεινή; Εννοείται θα πάρω όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, αλλά θα ήθελα να είναι καθαρά, όσο είναι εφικτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Είμαι ένας όχι και τόσο νέος, μόνιμος κάτοικος επαρχίας, που λόγω μίας σωματικής ιδιαιτερότητας, δε μου δόθηκε μέχρι τώρα η ευκαιρία να  κάνω σεξ.
Επειδή για ένα διάστημα θα είμαι Αθήνα και θέλω πλεόν να "σπάσω το ρόδι", θα ήθελα να ακούσω πρότάσεις από τα μέλη, στις απορίες μου.

Διαβάζοντας το φόρουμ, είδα ότι αν προηγουμένως ενημερώσεις ότι είναι η πρώτη σου φορά, η κοπέλα θα σε "προσέξει". Εγώ που ενώ είμαι πρωτάρης, δεν είμαι πιτσιρικάς υποθέτω μπορώ να ζητήσω κάτι τέτοιο;
Ακολουθώ κάποια διαδικασία; Πάω, λέω την περίπτωσή μου, πληρώνω, περνάω μέσα κτλ;
Το κυριότερο. Υπάρχει κάποια πρόταση που να συνίσταται για πρωτάρη; Στούντιο μήπως; Συγκεκριμένη κοπέλα; Σίγουρα θα ήθελα να μην υπάρχει πίεση χρόνου, τουλάχιστον για την πρώτη φορά. Το οικονομικό είναι ψιλοαδιάφορο.
Τίθεται θέμα με την καθαριότητα/ υγιεινή; Εννοείται θα πάρω όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, αλλά θα ήθελα να είναι καθαρά, όσο είναι εφικτό.

καλησπέρα τι ακριβώς έχεις να σε κατευθύνουμε αναλόγως..δεν είναι κακό..μια παρέα είμαστε όλοι εδώ :-

OP
OP
P

prwtar1s

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πέρα από την προφανή αγαμία, κατά τα λοιπά είμαι αυτοδύναμος, παρά την ύπαρξη θέματος υγείας. Οπότε όποιος ξέρει και δε βαριέται, καταθέτει προτάσεις.
Καλώς σας βρήκα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Σε ενοχλει που ρωταμε για το προβλημα σου?Αν οχι,θες να μας πεις τι ειναι?Αν καποιος σε κοροιδεψει θα ειναι μαλακας και θα τον κραξουμε.Αν δε θες,δικαιωμα σου βεβαια...Εμεις παντως ρωταμε για να βοηθησουμε...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τι σημασία έχει το πρόβλημα του πιο είναι αφου σου λέει λειτουργικός είναι σεξουαλικά.
Εγώ σου προτείνω αφου δεν έχεις και οικονομικό θέμα να προτιμήσεις ενα call-girl που να μιλάει ελληνικά για να μπορέσεις να διευθετήσεις κανένα θεματάκι πρακτικό την ώρα του ραντεβού.

OP
OP
P

prwtar1s

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά δε με ενοχλεί. Όμως όπως είπα προηγουμένως, είμαι μόνιμος κάτοικος επαρχίας, ο κόσμος είναι μικρός. Οπότε θα προτιμούσα να μην αναφέρω. Ελπίζω να είναι κατανοητό. Πάντως δεν αφορά κινητικά θέματα, οπότε δεν τίθεται ζήτημα με προσβασιμότητα και τα σχετικά.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Συμφωνω με την προταση του call girl.Σε ενα ξενοδοχειο και ουτε πολλα βλεμματα ουτε τιποτα.Θα ενημερωσεις κ το κοριτσι για το οτι εισαι πρωταρης και ολα καλα...Το χρηματικο ειναι ζητημα?

OP
OP
P

prwtar1s

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω με την προταση του call girl.Σε ενα ξενοδοχειο και ουτε πολλα βλεμματα ουτε τιποτα.Θα ενημερωσεις κ το κοριτσι για το οτι εισαι πρωταρης και ολα καλα...Το χρηματικο ειναι ζητημα?

Μέγα θέμα όχι, αλλά δεν τρέχουν κιόλας.

Βασικά επειδή δεν ξέρω την πόλη, τι και πώς, έλεγα μήπως υπάρχει κάτι που να μπορώ να πάω επί τόπου.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Είμαι ένας όχι και τόσο νέος, μόνιμος κάτοικος επαρχίας, που λόγω μίας σωματικής ιδιαιτερότητας, δε μου δόθηκε μέχρι τώρα η ευκαιρία να  κάνω σεξ.

Πιστεύω οτι η καλύτερη περίπτωση είναι ενα call girl οπως σου προτείνουν, σε στυλ GFE.Ενημερώνεσαι και διαλέγεις.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Συμφωνώ και εγώ... Ξενοδοχείο να έχεις την ησυχία σου.

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Φιλε , η αποψη μου ειναι να προτιμησεις καποια απο τις κοπελες που αναφερουν οι φιλοι στις κριτικες και δεν ειναι πιτσιρικα αλλα ν α σου αρεσει κιολας απο την περιγραφη. Οταν θα ερθει η ακομα κι στο τηλ εξηγησε οτι δεν εχεις εμπειριες και θελεις αναλογη αντιμετωπιση. Τελος παρε δωματιο σε ξενοδοχειο ημδιαμονης κανε το ντουζακι σου χαλαρωσε κανα μισαωρο πριν ερθει  (1-2 ποτα βοηθανε).
Μετα γραψε εντυπωσεις!!!
Καλη διασκεδαση!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Πέρα από την προφανή αγαμία, κατά τα λοιπά είμαι αυτοδύναμος, παρά την ύπαρξη θέματος υγείας. Οπότε όποιος ξέρει και δε βαριέται, καταθέτει προτάσεις.
Καλώς σας βρήκα.

Καλως ηρθες στο φορουμ φιλε και ευχομαι βελτιωση στο προβλημα υγειας! Συγνωμη που ρωτω ειλικρινα δε καταλαβα τι ακριβως εννοεις οτι εισαι αυτοδύναμος..;; οτι αυτοεξυπηρετησαι στα πρακτικα θεματα ή οτι εισαι αυτονομος οικονομικα..; επισης αν θελεις καθως αναφερεις οτι δεν εισαι πιτσιρικας ουτε και τοσο νεος αν δε σε πειραζει λες ποσο χρονων εισαι;

Ευχαριστω και παλι καλη αρχη στο φορουμ :)!

Erikk

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε θα σου πρότεινα κάποιο city tour. Η συννενόηση γινεται εύκολα με sms και πηγαίνεις άνετα σε κάποιο ξενοδοχείο.

Ενημέρωσε την κοπέλα ότι είναι πρώτη φορά και θες να το πάτε σιγά σιγά και όλα κάλα.

Αν νομίζεις ότι θες άνεση χρόνου και μπορείς να δώσεις τα έξτρα χρήματα επέλεξε δίωρο.

Αν θες πιο συγκεκριμένες πληροφορίες στείλε μου pm...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
καλως ηρθες στην παρεα μας,αφου ειναι η πρωτη σου φορα κ εγω συμφωνω με τους υπολοιπους συναγωνιστες να πας με κανα καλο call girl  για να μην εχεις πιεση χρονου να χαλαρωσεις κ να το απολαυσεις :fuck1: :tits:  ,για την επιλογη τωρα υπαρχουν αρκετα σχετικα σχολια στη κατηγορια call girls  αμα θελεις,καλο πιτσιλισμα,κ σε περιμενουμε να μας πεις εμπειριες  ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Εδω βλεπουμε την ιδιεταιροτητα του φιλου!  :rockon:

14.jpg

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
κάποιο καλό call girl (διάβασε κριτικές) ή μασατζίδικο (επίσης προσοχή στις κριτικές)

αλλιώς studio.

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
ΕΠΙΣΗΣ, μην προγραμματίσεις μόνο μια φορά. Ειδικά αν μείνεις μέρες φρόντισε να κάνεις 2-3 διαφορετικά ραντεβού πχ ενα call girl, μια επίσκεψη σε studio για να πάρεις εμπειρίες.

OP
OP
P

prwtar1s

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ άπαντες για τις απαντήσεις και ειδικά τον SPEED για τη φωτογραφία. Γέλασα με την καρδιά μου. Μακάρι να ήταν τέτοιας φύσης, σε τέτοια περίπτωση όλοι οι άνδρες θα έσπευδαν οικειοθελώς στην ουρά, να το αποκτήσουν.  :grin:

Πήρα μία ιδέα, θα κάνω την έρευνά μου και θα βρώ το δρόμο μου.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom