Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Δεν έγραψες τη λέξη "Ελληνίδες" στο κείμενό σου στο οποίο απάντησα.

Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι θα κάνουν οι Ελληνίδες σε καιρό πολέμου, ούτε και εσυ ξέρεις.

Οποιος κληθεί να υπηρετήσει και βρίσκει τρόπους να το αποφύγει, κρυβόμενος πισω απο το πέπλο προστασίας που προσφέρουν όσοι υπηρετουν, είναι σκουλίκι.

Εν καιρώ πολέμου, δεν υπάρχει προστασία προσωπικών δεδομένων. Αν είναι να πάρεις πούλο και να κρυφτείς, κάντο πριν σε βρουν όσοι θα απονέμουν δικαιοσύνη εκείνη την περίοδο.

Δεν ξέρω αν σου απάντησα, αλλά αν έχεις απορίες ρώτα.
Ισότητα φύλων δεν έχουμε;
Οι γυναίκες γιατί δεν παν στρατό;
Στο Ισραήλ γιατί πάνε;
Γιατί να πάω στρατό που πάει μόνο η μειοψηφία των Ελλήνων πολιτών;

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.704
Πόντοι
486
Έρε κλάμα που θα έπεφτε από τις γυναίκες αν τις ανάγκαζαν και αυτές.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Ισότητα φύλων δεν έχουμε;
Οι γυναίκες γιατί δεν παν στρατό;
Στο Ισραήλ γιατί πάνε;
Πρόσεξε τι απαντάς όταν βάζεις εμένα σε παράθεση

Εντόπισε στην απάντησή μου τη φράση που λέει οτι οι γυναικες δεν πρέπει να πάνε στρατό.
Γιατί να πάω στρατό που πάει μόνο η μειοψηφία των Ελλήνων πολιτών;
Υπάρχουν πολλοί λογοι, δε θα σου κάνω μάθημα. Η οικογένειά σου φταίει που βγήκες έτσι και ισως η παιδική σου ηλικία

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ειναι γελοιο καποιος να το παιζει ανδρας στα μπουρδελα και ταυτοχρονα να ειναι τοσο χλεχλες ωστε να μην θελει να παει φανταρος.Ανδρας α λα καρτ ...η πουστης α λα καρτ;Τι να ισχυει;
Εκατοντάδες στρακια υπηρετούν …πόλοι αξιωματικοί …είχα και διοικητή στρακι κουνήστο κρατημένο όχι αστεία … το ότι τον πήδηξα μια φορά με κάνει περισσότερο άνδρα πιστεύεις που υπηρέτησα και κανονικά από εκείνο ;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εκατοντάδες στρακια υπηρετούν …πόλοι αξιωματικοί …είχα και διοικητή στρακι κουνήστο κρατημένο όχι αστεία … το ότι τον πήδηξα μια φορά με κάνει περισσότερο άνδρα πιστεύεις που υπηρέτησα και κανονικά από εκείνο ;
Άμα τον φας στον στρατό σε κάνει πιο άνδρα.
Πώς θα συσφίξουν οι σχέσεις μεταξύ των στρατιωτών;
Όπως λέγαν οι Σπαρτιάτες πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ των στρατιωτών για να δίνει τη ζωή του ο ένας για τον άλλο.

Και γενικά δηλαδή πώς θα γίνεις άντρας αν δε σε γαμήσει πρώτα ένας άντρας;
Πώς θα μάθεις να γαμάς σωστά αν δε γαμηθείς πρώτα;
Γιαυτό ο στρατός λειτουργεί ως ασφαλιστική δικλείδα και γίνονται άντρες τα παιδάκια που δεν τα κατάφεραν να γίνουν άντρες στο σχολείο.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Πρόσεξε τι απαντάς όταν βάζεις εμένα σε παράθεση

Εντόπισε στην απάντησή μου τη φράση που λέει οτι οι γυναικες δεν πρέπει να πάνε στρατό.

Υπάρχουν πολλοί λογοι, δε θα σου κάνω μάθημα. Η οικογένειά σου φταίει που βγήκες έτσι και ισως η παιδική σου ηλικία
Τράβα ψόφα εσύ στον πόλεμο για τον Κούλη :2funny:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.778
Πόντοι
5.396
Το ιδανικό θα ήταν όλοι ανεξαρτήτου φύλου να έκαναν μια υποτυπώδη εκπαίδευση 1-2 βδομάδων για περίοδο πραγματικής κρίσης.
Όχι για να πολεμήσουν αλλά για να μην παρενοχλούν, από ασχετοσύνη κυρίως, αυτούς που θα κινδυνεύουν και για αυτούς.
Κατά τα άλλα από η δική μου εμπειρία αν είχα επιλογή να μην πάω δεν θα πήγαινα, χάσιμο χρόνου, κάτι που το τόνισα πολλάκις σε αναφορές ως αναφερόμενος.
Ήμουν υποχρεωμένος και πήγα, όχι από επιλογή. Φυσικά δεν έβαλα μέσο επειδή δεν ήθελα να εκθέσω κανέναν δικό μου άμα/όταν απασφάλιζα (και φυλακές γραμμένες έφαγα και πολλες κρατήσεις).
Έριξα μπόλικο κράξιμο και σε κάποιες περιπτώσεις έπιασε τόπο αφού κάποιοι καραβανάδες άλλαξαν τρόπους και δε μας είχαν σαν υπηρέτες, οπότε κέρδισαν το σεβασμό τον δικό μου και των συνφάνταρών μου.

Αυτούς που αντιπάθησα όπως όλοι ήταν τα βύσματα τα οποία λογίζονται ως μάχιμοι, αλλά δεν είναι αφού υπηρεσίες δεν κάνουν όταν βρίσκονται εντός στρατοπέδου.
Αν ο φίλος και ο όποιος φίλος, είναι να γίνει τέτοιος για να περάσει καλά, καλύτερα απλά να μην καταταχθεί.
Με τόσες αυτοκτονίες και λόγο καριέρας έχω ακούσει έχουν γίνει "light"στις απαλλαγές.
Φυσικά επειδή οι υπόλοιποι μαλάκες δεν είμαστε, αν δε μπορεί να εξαγοράσει θητεία (άδικο για τους μη έχοντες) ας κάνει κοινωνική εργασία ή ότι άλλο προβλέπεται αλλά να έχει την επιλόγη αν θα πάει ή όχι...

υγ. το μόνο που μου λείπει από τότε ήταν το ότι ήμουν πολύ νεότερος και χωρίς πραγματικές ευθύνες (φαΐ, στέγη περίθαλψη, εξασφαλισμένα)

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.408
Πόντοι
31.628
Απλά πραγματάκια, ή θα προσφέρουν όλοι κάτι ή κανένας. Αγοράκια, κοριτσάκια, πουστράκια, τραβελάκια και δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει. Ασ φτιάξουν μία παλέτα 12μηνης προσφοράς προς το έθνος, πατρίδα, κοινωνανία, πείτε το όπως θες. Μπορεί να είναι στρατός, μπορεί να είναι νοσοκόμος, μπορεί να είναι μάγειρας για συσίτιτα, πάντα υπάρχει κάτι να κάνεις ως προσφορά, πυροπροστασία το καλοκαίρι, δεν ξέρω διάφορα, μπορεί να είναι κάτι που έχει σχέση με το τι σπούδασες, κάτι πάντως να κάνεις για κάποιο διάστημα σαν προσφορά και να ισχύει για όλους. Δεν είναι κάποιοι μαλάκες και άλλοι έξυπνοι. Για όλους είναι χάσιμο χρόνου, δεν είναι μόνο για κάποιους, και κανενός ο χρόνος δεν είναι πιο σημαντικός από κάποιου άλλου. Προσφορά όλοι, ειδικά τα κοριτσάκια και οι διάφορες περιθωριακές ομάδες (είτε για σεξουαλικούς ή άλλους λόγους). Και ιδανικά, χωρίς αναβολές και μπούρδες, κατευθείαν μετά το σχολείο, 18 χρονών που οι περισσότεροι είναι σχετικά ίδιοι (στην πάντα τα λεφτά) και κυρίως έχουν μεγαλύτερες αντοχές και ανοχές. Πριν αρχίσουν οι μαλακίες ότι εγώ που σπούδαζα δεν θα με βάζουν να πλένω χέστρες. Άσε ρε φίλε να πούμε, πήρες ένα πτυχίο και νομίζεις ότι έπιασες τον θεό από τα αρχίδια, 700 ευρώ στην καλύτερη θα πάρεις μόλις βγεις για δουλειά έτσι όπως είναι τα πράγματα πλέον. Ξέρω, τι θα γίνει με τα βύσματα, λένε όλοι. Αυτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Όχι μόνο στο στρατό, αλλά και στην δουλειά και στην ζωή γενικότερα. Βύσματα έχει ακόμη και στα μπουρδέλα τι λέμε τώρα. Κάποιοι μπορούν να έιναι και δεν θα απολογηθούν για αυτό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι σαν το Ισραήλ.
Αλλά αυτό απαιτεί καλλιέργεια εθνικής συνείδησης και όχι εθνομηδενιστικές μπαφιάρικες μαλακίες.

Όσοι δεν υπηρετούν κανονικά χωρίς προφανή λόγο,να κάνουν 2-3 χρόνια κοινωνική εργασία.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις σεσημασμένων ανθελληνικών σκουπιδιών,
να στέλνονται χωρίς επιστροφή στη Β.Κορέα και στην Κούβα.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Γιατί να προσφέρω;
Η πατρίδα τι μου προσφέρει;
Υψηλούς φόρους για να τα τρώει ο Κούλης και ο κάθε Κούλης και η οικογένειά του;
Είναι φαιδρό να μιλάει κανείς για προσφορά τη σήμερον ημέρα που όλα κινούνται γύρω από το χρήμα.
Θες κάτι από μένα;
Πλήρωνε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γιατί να προσφέρω;
Η πατρίδα τι μου προσφέρει;
Υψηλούς φόρους για να τα τρώει ο Κούλης και ο κάθε Κούλης και η οικογένειά του;
Είναι φαιδρό να μιλάει κανείς για προσφορά τη σήμερον ημέρα που όλα κινούνται γύρω από το χρήμα.
Θες κάτι από μένα;
Πλήρωνε.
Τι σχέση έχει η πατρίδα με τον κάθε κούλη και τους φόρους;
Aν κάποιοι πριν 200 χρόνια σκέφτονταν έτσι,θα είμασταν σε κανά χαρέμι τώρα..

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201
Μετα απο ώριμη σκεψει θα πάρω ναρκωτικά και θα πάω φτιαγμένος στον ψυχίατρο....Οχι σοβαρά χαίρομαι που γίνεται συζήτηση αλλα δεν με καλύπτει κάποια απάντηση.Θα αρχίσω να ψάχνω για ψυχίατρο και βλεπουμε αλλα απο οτι καταλαβενω αν δεν θες δεν σε κρατανε με το ζωρι γενικα.

Να ξέρεις όλα είναι στο μυαλό.
Αυτή τη κρυάδα στο σώμα όταν ήρθε το χαρτί τη νιώσαμε όλοι...καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Από κει και πέρα είναι η ψυχική δύναμη που θα σε κάνει να το αντιμετωπίσεις.Σκέψου ότι παρόμοια ψυχική δύναμη θα χρειαστείς πολλές φορές στη ζωή σου....στην εργασία σου,στα προσωπικά σου,οικογένεια,χτύπα ξύλο κάποια απώλεια....σε πολλές περιπτώσεις δεν θα έχεις το plan Β ....τι θα πεις θα πάρω ντράγκια και θα το παίξω τρελίτσα?
Εάν δεν θέλεις να πας στρατό πάντως στις μέρες μας μπορείς να μη πας.Θα πας σε ψυχολόγο ιδιώτη θα του πεις ακριβώς το θέμα και θα σου γράψει λογικά κάτι σαν μορφή κατάθλιψης.Όταν θα είναι η μέρα να παρουσιαστείς θα περάσεις από γιατρούς θα είσαι λυπημένος και θα δείξεις το χαρτί.Λογικά θα σου δώσουν αναβολή το ίδιο βιολάκι θα το κάνεις και όταν λήξει η αναβολή και μετά θα πάρεις την απαλλαγή.Συνήθως έτσι πάει.Εκτός έαν έχεις κάτι άλλο παθολογικό και το εκμεταλευτείς τραβώντας το από τα μαλλιά.
Πρόσεχε όμως γιατί δεν είναι και μαλάκες οι γιατροί.Εάν σε μυριστούν ότι είσαι φυγόπονος θα σε κατατάξουν σαν ι4 άοπλο και υπηρετείς κανονικά .Έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τι σχέση έχει η πατρίδα με τον κάθε κούλη και τους φόρους;
Aν κάποιοι πριν 200 χρόνια σκέφτονταν έτσι,θα είμασταν σε κανά χαρέμι τώρα..
Άλλος ο κόσμος πριν 200 χρόνια άλλος σήμερα.
Τότε δεν κυβέρναγε το χρήμα αλλά υπήρχαν ιδεώδη όπως πατρίδα, έθνος κλπ.
Σήμερα έχουν πεθάνει αυτά και το μόνο που κυβερνάει είναι το χρήμα.
Σωστό, λάθος δεν ξέρω αλλά έτσι είναι.
Δεν είναι τυχαίο που ο πιο πετυχημένος στρατός στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι ο Αμερικανικός, που είναι μισθοφορικός.
Κι όταν πήγαν να κάνουν draft στο Βιετνάμ πήραν ταρχίδια των σχιστομάτηδων γιατί κανείς δεν ήθελε να πολεμήσει.

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.408
Πόντοι
31.628
Στην κοινωνία προσφέρεις παίχτη, δεν προσφέρεις στον Κούλη και κάθε Κούλη. Τράβα σε ένα ίδρυμα με γέρους, με ορφανά, με ανάπηρους να βοηθήσεις εάν δεν θες να βάλεις χακί και να κρατάς όπλο. Τράβα εκεί και πλύνε χέστρες, συντήρησε κτίρια, πλύνε κουζίνα, κόψε πατάτα, κάνε τον οδηγό να τους πας στον γιατρό, κάνε τον κλόουν στα παιδάκια και να τους προσφέρεςι χαμόγελο, κάνε κάτι. ¨Οχι για τον Κούλη, αλλά για αυτούς που προανέφερα. Τράβα μάζεψε σκουπίδια, υπάρχουν άπειρα που μπορείς να κάνεις για την κοινωνία, όχι για τον Κούλη, όχι για την σημαία ή ότι άλλο δεν ταιριάζει στην ιδεολογία σου.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Στην κοινωνία προσφέρεις παίχτη, δεν προσφέρεις στον Κούλη και κάθε Κούλη. Τράβα σε ένα ίδρυμα με γέρους, με ορφανά, με ανάπηρους να βοηθήσεις εάν δεν θες να βάλεις χακί και να κρατάς όπλο. Τράβα εκεί και πλύνε χέστρες, συντήρησε κτίρια, πλύνε κουζίνα, κόψε πατάτα, κάνε τον οδηγό να τους πας στον γιατρό, κάνε τον κλόουν στα παιδάκια και να τους προσφέρεςι χαμόγελο, κάνε κάτι. ¨Οχι για τον Κούλη, αλλά για αυτούς που προανέφερα. Τράβα μάζεψε σκουπίδια, υπάρχουν άπειρα που μπορείς να κάνεις για την κοινωνία, όχι για τον Κούλη, όχι για την σημαία ή ότι άλλο δεν ταιριάζει στην ιδεολογία σου.
Σιγά μην πλύνω χέστρες και μαζέψω σκουπίδια.
Γιατί να τα κάνω εγώ αυτά που έχω άλλες ικανότητες που αυτοί που τα κάνουν δεν έχουν;
Αυτοί που μαζεύουν σκουπίδια και πλένουν χέστρες είναι οι ανειδίκευτοι.
Ας μην τα κάναν πουτάνα στο σχολείο και ας παίρναν πτυχίο να κάναν άλλα πράγματα δε φταίω εγώ.
Ούτως οι άλλως όλοι αυτοί μέσα στις επόμενες δεκαετίες θα αντικατασταθούν από ρομπότ που φτιάχνουν οι πτυχιούχοι σαν κι εμένα.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.408
Πόντοι
31.628
:grin: ...καλή προσγείωση εύχομαι. I rest my case.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Άλλος ο κόσμος πριν 200 χρόνια άλλος σήμερα.
Τότε δεν κυβέρναγε το χρήμα αλλά υπήρχαν ιδεώδη όπως πατρίδα, έθνος κλπ.
Σήμερα έχουν πεθάνει αυτά και το μόνο που κυβερνάει είναι το χρήμα.
Σωστό, λάθος δεν ξέρω αλλά έτσι είναι.
Δεν είναι τυχαίο που ο πιο πετυχημένος στρατός στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι ο Αμερικανικός, που είναι μισθοφορικός.
Κι όταν πήγαν να κάνουν draft στο Βιετνάμ πήραν ταρχίδια των σχιστομάτηδων γιατί κανείς δεν ήθελε να πολεμήσει.
Εμείς επειδή δεν είμαστε Αμερική,Ρωσία ή έστω Γαλλία να έχουμε πρώτη γραμμή καμία Λεγεώνα των Ξένων,
ούτε καμιά τρελή οικονομία να συντηρούμε μισθοφόρους,συν ότι στη δύσκολη στιγμή πρέπει να σωθούμε μόνοι μας,
πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Άλλωστε το σενάριο λέει πάντα άμυνα και κάθε μορφής πασιφιστής παπατζής,είναι απλά ένα δειλό παράσιτο.
Ακόμη και οι δήθεν αντιφασίστες,είναι κοινοί υποκριτές,γιατί π.χ.ο ερντογάν είναι η προσωποποίηση του φασισμού και του ιμπεριαλισμού.

Από την άλλη, πολλά πράγματα στο στράτευμα πρέπει να διορθωθούν,
έχω δει τραγικες νοοτροπίες κυρίως από στελέχη κατά τη διάρκεια της θητείας μου...

Στην Ελλάδα μας έφαγαν οι αμπελοφιλοσοφίες και οι μπαρούφες της αριστεράς που γαλούχησε τους Έλληνες απάτριδες και φυγόπονους..

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
:grin: ...καλή προσγείωση εύχομαι. I rest my case.
Προσγείωση;
Ποιά προσγείωση ρε τύπε;
Όταν εσείς κυνηγάγατε γκομενάκια όλη μέρα στο σχολείο και καλοπερνάγατε, εγώ διάβαζα με τις ώρες.
Ας προσέχατε.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εμείς επειδή δεν είμαστε Αμερική,Ρωσία ή έστω Γαλλία να έχουμε πρώτη γραμμή καμία Λεγεώνα των Ξένων,
ούτε καμιά τρελή οικονομία να συντηρούμε μισθοφόρους,συν ότι στη δύσκολη στιγμή πρέπει να σωθούμε μόνοι μας,
πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Άλλωστε το σενάριο λέει πάντα άμυνα και κάθε μορφής πασιφιστής παπατζής,είναι απλά ένα δειλό παράσιτο.
Ακόμη και οι δήθεν αντιφασίστες,είναι κοινοί υποκριτές,γιατί π.χ.ο ερντογάν είναι η προσωποποίηση του φασισμού και του ιμπεριαλισμού.

Από την άλλη, πολλά πράγματα στο στράτευμα πρέπει να διορθωθούν,
έχω δει τραγικες νοοτροπίες κυρίως από στελέχη κατά τη διάρκεια της θητείας μου...

Στην Ελλάδα μας έφαγαν οι αμπελοφιλοσοφίες και οι μπαρούφες της αριστεράς που γαλούχησε τους Έλληνες απάτριδες και φυγόπονους..
Δεν έχουμε οικονομία;
Τι λες ρε τύπε.
Ξέρεις πόσα λεφτά χαλάμε στο στρατό;
Καμία σχέση με άλλες χώρες. 2.5% της οικονομίας πάει στο στρατό.
Επειδή τα τρώνε οι Κούληδες και οι Τσοχατζόπουλοι;
Να παν να γαμηθούν.
Πολύ πάνω από Γαλλίες και Αγγλίες είμαστε που δε χαλάν ούτε το 2% ενώ η Αμερική μόλις το 3,4% και είναι υπερδύναμη.
Φτάνουν και παραφτάνουν αν δε τα τρώνε μερικοί που τους ψηφίζουν κάτι χαϊβάνια σαν κι εσένα.
Εσείς που τους ψηφίζετε λοιπόν και τους γουστάρετε να πάτε στρατό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν έχουμε οικονομία;
Τι λες ρε τύπε.
Ξέρεις πόσα λεφτά χαλάμε στο στρατό;
Καμία σχέση με άλλες χώρες. 2.5% της οικονομίας πάει στο στρατό.
Επειδή τα τρώνε οι Κούληδες και οι Τσοχατζόπουλοι;
Να παν να γαμηθούν.
Πολύ πάνω από Γαλλίες και Αγγλίες είμαστε που δε χαλάν ούτε το 2% ενώ η Αμερική μόλις το 3,4% και είναι υπερδύναμη.
Φτάνουν και παραφτάνουν αν δε τα τρώνε μερικοί που τους ψηφίζουν κάτι χαϊβάνια σαν κι εσένα.
Εσείς που τους ψηφίζετε λοιπόν και τους γουστάρετε να πάτε στρατό.
Και που ξέρεις τι ψηφίζω.
Εσύ συγχέεις πατρίδα με κούλη,τσοζατζόπουλο και λες εμένα χαϊβάνι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom