Ναι κορόιδα είμαστε όσοι έχουμε υπηρετήσει. Άλλοι δεν υπηρετούν καθόλου και γίνονται υπουργοί και άλλοι δεν βλέπουν καθόλου παραμεθόριο. Αν το παλικάρι δεν έχει βύσμα καλά κάνει και μελετάει τις εναλλακτικές.
ο υπουργος αν κανουν ντου οι τουρκοι μπορει να βρισκεται ηδη , στην ελβετια, εσυ αν δεν ξες και δεν εχεις παρει οπλο απο τον στρατο θα σε γαμησουν σαν αδερφη.
πραγματικο ιστορικο γεγονος που εγινε στον χωριο μου στην Δραμα στην κατοχη το 1941, μπαινουν οι βουλγαροι μετα την αποτυχημενη επανασταση της Δραμας το 1941 (σε αυτη που εκτελεσανε το μισο Δοξατο αν εχετε ακουστα) και αρχιζουν ρημαζουν , καινε σπιτια και σκοτωνουν.
ΕΝΑΣ στην μεση του χωριου μεσα απο το σπιτι του αρχιζει να πυροβολαει συνεχεια με το οπλο του και το βουλγαρικο αποσπασμα νομιζοντας οτι εχουν να αντιμετωπισουν μεγαλυτερη αμυνα αφου δεν ηθελαν να χασουν κανεναν δικο τους, σταματανε. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΝΕΚΡΟΥΣ.
φανταζεστε αυτος ο ΕΝΑΣ , να μην ειχε παρει οπλο ή να μην ηξερε να το χρησιμοποιησει επειδη νομιζε οτι ο πολεμος γινεται για τους υπουργους, για τα αφεντικα που λενε κατι παλαβοι αριστεροι κλπ??? ποσοι επιπλεον θα ειχαν σκοτωθει?? τους συγγενεις του και τους γειτονες του εσωσε. αυτο ειναι πατριδα, οχι το κρατος, ο υπουργος, οι βιομηχανοι. θελετε να το καταλαβετε καλως, δεν θελετε καποια στιγμη η φυσικη επιλογη οταν θα σας βρει αοπλους λογω των πιστευω σας θα σας εξαφανισει και θα παρουν την θεση σας αλλοι πιο εξυπνοι που κρατανε οπλα.
Δεν τον γέννησε καμία πατρίδα, στους γονείς του το οφείλει.
και οι γονεις τι ειναι? εκτος πατριδας? εξωγηινοι ειναι? δεν ειναι συμπατριωτες του?
Συμπτωματικά οι γονείς του βρισκόταν Ελλάδα όταν γεννήθηκε.
αν βρισκοταν στην κινα ή στην πολωνια θα εκανε την θητεια του στην κινα και στην πολωνια για το γενικοτερο καλο και δικο του καλο.
Σε μια χώρα που αλλοδαποί βασανίζουν ηλικιωμένους για να τους ληστέψουν και βιάζουν γυναίκες εν καιρό ειρήνης ; Τι ανέκδοτα είναι αυτά που λέτε ;
Είδατε ότι κάποιοι πολίτες στην παραμεθόριο έμπλεξαν γιατί σταμάτησαν λαθρομετανάστες ;
και αλλου γινονται αυτα. δεν ειναι επιχειρημα η εγκληματικοτητα και η ανοχη στην λαθρομεταναστευση απο το ΚΡΑΤΟΣ για να μην υπερασπισεις την ΠΑΤΡΙΔΑ=ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΚΛΠ
Αυτά μας τα λέγανε όταν έπρεπε να παρουσιαστούμε εμείς και τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Είμαστε στο 2021 ξυπνήστε!
ακριβως επειδη ειμαστε στο 2021 και καθε μερα γινονται παραβιασεις απο τους τουρκους γι αυτο πρεπει να στρατευομαστε.
το 121 μ.Χ και το 221 μ.Χ δεν χρειαζοταν, ημασταν στην μεση μιας ρωμαικης αυτοκρατοριας που ειχε συνορα στην μολδαβια και τον ευφρατη και απολαμβαναμε την ρωμαικη ειρηνη.
Στη Γαλλία ακόμη και οι στρατιωτικοί τα έχουν πάρει με την ισλαμοποίηση του κράτους και το δούλεμα που τρώνε περί πατρίδας και καθήκοντος. 23000 από αυτούς έχουν υπογράψει επιστολή που προειδοποιούν τον Μακρον.
και καλα κανουν, ειπαν αυτοι οι καλοι στρατηγοι οτι κακως κανουν θητεια οι γαλλοι?
Το παλικάρι ζήτησε συμβουλές πως να αποφύγει τη θητεία. Δεν ζήτησε γνώμη για το αν θα παει να υπηρετήσει.
ωραια αν αυριο εγω ζητησω συμβουλες πως θα απατησω την συντροφο μου
ή πως θα εξαπατησω τον συνεταιρο μου και θα του φαω λεφτα,
μην ακουσω κανενα να μου κανει κυρηγμα οτι αυτα δεν ειναι σωστα πραγματα