Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.563
- Πόντοι
- 736
Ναι!Αν σε στείλει κανας βουλευτής,στο ζητάνε;
Ναι!Αν σε στείλει κανας βουλευτής,στο ζητάνε;
Αν σε στείλει κανας βουλευτής,στο ζητάνε;
γυριζοντας το χρονο πισω,εννοειται πως ουτε εγω θα υπηρετουσα.χαμενος χρονος και ΔΕΝ κερδιζεις απολυτως τιποτα.
Εξαρτάται και απο το τί ζωή κάνεις έξω.Αν αφήνεις δουλειά ή συντηρείς οικογένεια,ηλικιωμένο πατέρα κλπ τότε ναι είναι χαμένος χρόνος.Αν είσαι ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη,τα ξύνεις που τα ξύνεις,τουλάχιστον ξυστα με παραλλαγή
Τι σε ρωτήσανε, τύπε;Μολις πηρα ι5 τελείως τυπική διαδικασία.1 χαρτί ψυχιάτρου,δεν κάνουν ερωτήσεις,μια μερα ολόκληρη μου πηρε μέσω στρατοπέδου.
Εγώ έχω κατάθλιψη και κάνω όλο χαζομάρεςΤι σε ρωτήσανε, τύπε;
Έχεις ψυχολογικά και τέτοια;
Ο Βενιζέλος το έκανε;Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ 2001 ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ !!
Όχι κάνω υπομονή να απολυθω πάλι καλά που φοβούνται για φωτιές και δεν ρίξαμε θα έκανα και εκεί χαζομάραΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΙΑΤΡΟΣ ?? ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Τύπε, να υποθέσω ότι δεν τον πας τον χοντρό, ε;ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!! ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ !!
Αμ τι είμασταν...Για να δουλέψεις στο Δημόσιο, ζητάνε πάντα πιστοποιητικό από Στρατολογικό γραφείο κτλ.
ομοίως για τράπεζες κτλ.
αν θες να πας να κόβεις χόρτα, όντως δεν θα χρειαστεί.
πάντως το Ι5 ψυχολογικό ειναι βαρυ
εμεις μαλάκες ειμασταν που πηγαμε?
Του οποίου την τέχνη κατέχουν οι Ρωσίδες (και Ουκρανές)...ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΧΟΛΗΤΙΚΟ !!!
Οι εξ΄εφέδρων έχουν καταργηθεί από δεκαετίες...γι 'αυτους που δεν εχουν σπουδασει,θα μπορουσαν συνεχισουν πχ ως δοκιμοι. και ποτε δε ξερεις μετα.
δεν το λεω υποτιμητικα,σοβαρολογω! πρεπει να σ αρεσει και λιγο ομως.
καλα,αν εισαι τελειως ρεμαλι,ειναι αναγκαιο κακο
Αρχίσανε και ζητάνε πτυχία πυρηνικής φυσικής για ΕΠΟΠ;Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει μεγάλο πακέτο προσλήψεων ΕΠΟΠ αλλά πρέπει να έχεις τελειώσει κάτι ΑΕΙ ΤΕΙ θέλουν να δώσουν έμφαση σε όσους έχουν πτυχία !!
Για να μειωθεί ο μέσος όρος στην ηλικία των αξιωματικών
Είχες εμπειρίες με τουρίστριες ή σπούδασες στην Ιταλία; (ή και τα δύο;)...Τα καλύτερα τσιμπούκια κάνουν μαζί με τις Ιταλίδες !!!