Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θα πας μπροστά εσυΙ5 και αραλίκι μάγκες!!!
ειρωνικά του ειπααραλικι φιλε μπραβο !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτα τα ειχε πει ο Πάνος Καμμένος ο προδωμενος Ελληνας για το παιξει μαγκας μη τσιμπας !!!
ειχα τραβηξει μαλακία στη σκοπιαΕρωτευτηκατε στο στρατο ??
Εγω οχι αλλα θυμαμαι εναν Δραμινό που ειχε ερωτευτει εναν δόκιμο.Ερωτευτηκατε στο στρατο ??
Καλά δε λεω για τουαλέτα.. Εκεί ήταν σιγουρακι.. Εγώ σου λέω για σκοπιάΕιχα τραβηξει μαλακιες και ειχα χυσει στο μπανιο του στρατου !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαχχαχα Θυμαμαι αν αξιωματικο που του αρεσαν οι ανδρες !!!
Με την όπισθεν όπως όλες οι γιωτοσαβουρες....θα πας μπροστά εσυ
Οι γυναίκες δεν έχουν καμμία δουλειά στον Στρατό σε μάχιμες μονάδες...σε κανένα Κέντρο Εκπαίδευσης να φροντίζουν για τις αρβύλες π.χ.εκει έχουν θέση.Το ότι βγήκαν κάποιοι δικαιωματακηδες που τις έβαλαν μέσα στα τέλη της δεκαετίας '70 με αφήνει παγερά αδιάφορο.Δεν νομίζω να ανέβηκε το μαχητικό επίπεδο των μονάδων..Ερωτευτηκατε στο στρατο ??
Άλλο δυναμικές άλλο γκρινιάρες και φωνακλουδες....Ναι αλλά υπάρχουν γυναίκες πιο δυναμικές απο τους άνδρες !!!
Είδαμε μια στο κέντροΣ αρεσε καποια αξιωματικος απ αυτες ?? Ειχε μερικες πολυ καλες με τατουαζαρες !!!
Είναι απλά χαζοβιολες ελλεεινιδες...δεν σημαίνει ότι είναι και δυναμικές.Ειναι γκρινιαρες και πολυ φωνακλοδες χειροτερες και απο τους ανδρες !!!
Σιγά μην πάθουν τίποτα οι χαλβάδες,τα μαμοθρεφτα...εγώ έκανα 18 μηνες εκ των οποίων 10 μήνες και 10 μέρες στον Β.Εβρο...που λένε Έβρο την κοσμοπολίτικη και ευρισκόμενη στην θάλασσα Αλεξανδρούπολη...εγώ για να δω θάλασσα έπρεπε να πάω από τον ένα άκρο του Νομού Έβρου στο άλλο...να σέβεστε γατάκια.Αυτοί που πάνε 1 χρόνο τους λυπαμαι τώρα. Ενώ εγώ αυτόν τον χρόνο πηδαω στα στούντιο και στα μπουρδέλα, και αυτοί ξερωσταλιάζουν στην σκοπιά. Ωραία φάση.
Γιώτα Ευτυχιαοχι μονο ειναι υποχρεωτικο αλλα χανεις απο τ ζωη σ ουσιαστικα 1 χρονο..καποιος ερχεται κ σε κλεβει ενα χρονο ζωης..ι5 ολοι..ευκολο ειναι πλεον
Από την μια κάποιος το παίζει άντρας στα μπουρδέλα από την άλλη το παίζει τρελός η Αλίκη στο Ναυτικό για να αποφύγει την στράτευση...βρε ουστ κοπριες!Εννωειται οτι ειναι καλυτερα !!!
Παρακαλαω μαλιστα. Πηρα τηλ, του λεω γιατρε χαρτι για στρατο βγαζεις, μου λεει ναι 50 ευρω. Παω και του λεω γραψε. Του εδωσα 50ρικο κολαριστο απο τραπεζα. Δεν μου εκοψε ουτε αποδειξη. Ποιον παρακαλεσα;
Αυτοί που πάνε 1 χρόνο τους λυπαμαι τώρα. Ενώ εγώ αυτόν τον χρόνο πηδαω στα στούντιο και στα μπουρδέλα, και αυτοί ξερωσταλιάζουν στην σκοπιά. Ωραία φάση.
οχι μονο ειναι υποχρεωτικο αλλα χανεις απο τ ζωη σ ουσιαστικα 1 χρονο..καποιος ερχεται κ σε κλεβει ενα χρονο ζωης..ι5 ολοι..ευκολο ειναι πλεον