Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έχει μαζεμένα ολα τα κόμπλεξ που μπορεί να έχει ένας ανώμαλος.
Λίγη προσοχή θέλει και του την δίνετε αφειδώς.Τι ασχολείσαι ρε τύπε;Χάσιμο χρόνου είναι.
Κρίνει όπως μόνο αυτός ξέρει και θεωρεί ότι επειδή είδε 2 πράγματα έχει και άποψη.

Tώρα που χειμωνιάζει, τα παντελόνια θα βρούνε ρόλο πάνω σου...

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φίλε γιωτά, τους βλέπεις! Σε μισούν εδώ...αλλά και στην ζωή!
Φταίμε εμείς μετά στην γραμμή υπεράσπισης;  :think:

Από την μία οι κομπλεξικοί καραβανάδες που δεν τους έκανες τον υπηρέτη.
Ποια πατρίδα και πράσινα άλογα; όλοι ξέρουμε ότι αν δεν μπορείς ούτε μία πρόκα να ισιώσεις  :2funny:
οι ταλαίπωροι γονείς σε πάνε για καραβανά.
Παλιότερα με τενεκέδες άχρηστο λάδι κι όχι το σημερινό εξαιρετικό του τίτανα Πανάγου7
που αποδεδειγμένα...γαμάει!  :respect:
Ενθυμούμαι τα λόγια θλίψης ορισμένων αδικημένων που έξοδο έβλεπαν με το ζόρι
κάνοντας όλες τις υπηρεσίες στελεχών του λόχου.
Που ήταν τα στελέχη; σεργιάνι στις πουτάνες;  ;)
θα τους καρφώσουμε στις γυναίκες τους (ααααααν υπάρχει γυναίκα να ανεχτεί βαλιτσάκια στρατιωτικό).  :2funny:
Γι'αυτό πεθαίνουν μόνοι και νηστικοί χωρίς να έχουν μάθει ούτε μία συνταγή... από την πενταγιώτισσα!  :sunglasses:

Συστηματική λούφα από καλοπληρωμένους κοπρίτες, σε βάρος φαντάρων που δεν είχαν ούτε για τυρόπιτα.
Κι αγγαρείες κάργα. No more! Υπηρέτες μόνο με πληρωμή! Θερίζει η ανεργία!  :S

Εξαιρούνται μόνο τα επίλεκτα σώματα που κουράζονταν και ήταν άνδρες!
Ελάχιστοι δηλαδή μπροστά στα... μιάσματα!

Από την άλλη κάτι πορωμένα μέλη επειδή δεν κάναμε αγγαρείες όπως (και) κλαψουρίζουν.
:klapste:
Ήμασταν όμως αληθινοί. Ακέραιοι. Δεν κουράσαμε κανέναν. Δεν τους φορτώσαμε σκοπιές κι αγγαρείες.
Μας έδιωξαν σύμφωνα με τον νόμο. Μας βρίζουν απουσία μας λοιπόν.
Δειλοί! Ανάξιοι! Κλαψομούνηδες!  :2funny:
Δεν συμφωνούμε ούτε με τους γιαλαντζί γιωτάδες γιατί δεν συμφωνούμε στο να φεύγουν χωρίς πρόβλημα.
Αλλά τους σεβόμαστε ως ανθρώπους.
Τώρα αν δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν, άλλο θέμα. Ας βρουν μια λύση!

Εμείς στηρίζουμε μόνο την πλευρά μας. Ανδρικά πράγματα!  :sunglasses:

Γι'αυτό μας μισούν! Γι'αυτό και μας ζηλεύουν!

Είμαστε οι περήφανοι αυθεντικοί γιωτάδες!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ε ....
8 ματς στο  tinder με ............. τρανς  δεν τα λες και  τυχαια ..... :cheesy:
με χωρα ταυλανδη που είναι τιγκα στα λεηντιμποη ναι αναμεσα σε 20 μπορει τα 8 να είναι τετοια ΤΥΧΑΙΑ, μαλακα εξυπνακια.

δεν πηγα και ταυλανδη για να εξακριβωσω την υποψια μου αλλα το γεγονός ότι παραηταν προθυμες με εβαλε σε υποψια , τελικα μπορει να ηταν 3 μπορει να ηταν και 11 και να μην περασε το μυαλο μου.

χαρηκες το τρολαρισμα σου τωρα? νομιζεις ότι με πειραξες? τιποτα δεν εδειξες.

καντε κομμα οι ντακοτες (ή μαλλον εχετε ηδη τον συριζα των ομοφυλοφιλων και εδώ τον πικερισμο του πισωγλεντη)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το πραηντ παρεηντ των γιωταδων θα γινει χωριστα από των ομοφυλοφιλων?
ο πικερ ως αυθεντικος υπερήφανος κωλοανοιγμενος , κατεβαινε παραλληλα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Νικόλα, τι σε οδήγησε να γράψεις
με κεφαλαία την λέξη "τυχαία" ;;;

και γιατί μμμμμμμμόνο αυτή την λέξη ;

άρνηση;;; τύψεις;;;

τι σημαίνει "μπορεί" ;

στο ένα πόδι (θα) ισορροπείς ;

γιατί μπορεί 3 ή μπορεί και 11
αφού 11 - 3 = 8.
Σε στοιχειώνει το νούμερο, έτσι ;;;

ιδρώνεις-καυλώνεις-ξεσαλώνεις

στην πραγματικότητα
που έζησες-απόλαυσες-ποθείς...

και (τελικά) δεν παραδέχεσαι;;;

μίλα ανοικτά, είσαι κοντά στην λύτρωση!

Γουστάρεις ή όχι τα ladyboy ;

τι "τυχαία", "μπορεί" και νούμερα
μας τσαμπουνάς;

πούτσα με βυζί πακέτο δεν ψάχνεις;

Eεεεεεεεεεεεεε;

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
με χωρα ταυλανδη που είναι τιγκα στα λεηντιμποη ναι αναμεσα σε 20 μπορει τα 8 να είναι τετοια ΤΥΧΑΙΑ, μαλακα εξυπνακια.

δεν πηγα και ταυλανδη για να εξακριβωσω την υποψια μου αλλα το γεγονός ότι παραηταν προθυμες με εβαλε σε υποψια , τελικα μπορει να ηταν 3 μπορει να ηταν και 11 και να μην περασε το μυαλο μου.

χαρηκες το τρολαρισμα σου τωρα? νομιζεις ότι με πειραξες? τιποτα δεν εδειξες.

καντε κομμα οι ντακοτες (ή μαλλον εχετε ηδη τον συριζα των ομοφυλοφιλων και εδώ τον πικερισμο του πισωγλεντη)
γιατι πηγες εκει;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Ουτε εγω πηγα στρατο για να απαξιωσω ανοιχτα την πατριδα. Μαλιστα εχω στειλει τα στοθχεια μου στο τουρκικο υπουργειο αμυνης δηλωνοντας προθυμος να συνεργαστω για το καλο του τουρκικου λαου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Να μην ξεχάσω να πω ότι το Ι5
δεν σου απαγορεύει το δημόσιο
διότι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
απαγορεύουν την αναγραφή του λόγου.

Συνεπώς δεν σου στερεί το δημόσιο.
Νομίζω το έχουν γράψει μέλη.

Μόνο σε σώματα ασφαλείας απαγορεύεται.
Κάτι που όμως δεν ενδιαφέρει κανέναν
εκτός όσων θέλουν να πάνε εκεί.

Δεν θα μάθετε ποτέ τα μυστικά μας!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατι πηγες εκει;
που πηγα;;; Δεν βλεπεις οτι εγραψα οτι ΔΕΝ πηγα;;;. Δοκιμαστικα εβαλα εφαρμογες γνωριμιων σαν το τιντερ ειδικα για ταυλανδη γιατι ολοι λενε οτι το φλερτ εκει ειναι πολυ πιο ευκολο και ηθελα να δω αν ισχυει. Οντως ισχυει δεκαπλάσια ματς σε σχεση με Ελλάδα και απο τις πρωτες ωρες μιλας με πολλες, αλλα θελει προσοχη γιατι αρκετες παροτι δεν φαινεται πρεπει να ειναι τρανς.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Να μην ξεχάσω να πω ότι το Ι5
δεν σου απαγορεύει το δημόσιο
διότι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
απαγορεύουν την αναγραφή του λόγου.

Συνεπώς δεν σου στερεί το δημόσιο.
Νομίζω το έχουν γράψει μέλη.

Μόνο σε σώματα ασφαλείας απαγορεύεται.
Κάτι που όμως δεν ενδιαφέρει κανέναν
εκτός όσων θέλουν να πάνε εκεί.

Δεν θα μάθετε ποτέ τα μυστικά μας!

τρολομαλακα υπερηφανος που σε εκρινε η επιτροπη υποδεεστερο τοσο πολυ οποτε ικανοτητα5;;;; Δηλαδη αν εμενα με κρινουν υποδεεστερο και δεν με παρουν για πυροσβεστη θα ειμαι υπερηφανος που με κρινανε ανικανο για πυροσβεστη;;;

Σε εκριναν ντακοτα οι ειδικοι, οποτε εισαι κοτα

Λημναίος

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Διαβαζω οτι:

- Η μη εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων αποτελεί κώλυμα διορισμού στο Δημόσιο, εφόσον αυτές δεν έχουν εκπληρωθεί κατά το χρόνο διορισμού του υπαλλήλου.

Μαλλον στον ιδιωτικο τομεα δεν παιζει κανενα ρολο, αλλα αντε μετα να λες στα παιδια σου οτι δεν υπηρετησες γιατι ησουνα Ι5.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
που πηγα;;; Δεν βλεπεις οτι εγραψα οτι ΔΕΝ πηγα;;;. Δοκιμαστικα εβαλα εφαρμογες γνωριμιων σαν το τιντερ ειδικα για ταυλανδη γιατι ολοι λενε οτι το φλερτ εκει ειναι πολυ πιο ευκολο και ηθελα να δω αν ισχυει. Οντως ισχυει δεκαπλάσια ματς σε σχεση με Ελλάδα και απο τις πρωτες ωρες μιλας με πολλες, αλλα θελει προσοχη γιατι αρκετες παροτι δεν φαινεται πρεπει να ειναι τρανς.

Mετα το "τυχαία" και το "μπορεί"

έσκασε μύτη και το "δοκιμαστικά"...

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Διαβαζω οτι:

- Η μη εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων αποτελεί κώλυμα διορισμού στο Δημόσιο, εφόσον αυτές δεν έχουν εκπληρωθεί κατά το χρόνο διορισμού του υπαλλήλου.

Μαλλον στον ιδιωτικο τομεα δεν παιζει κανενα ρολο, αλλα αντε μετα να λες στα παιδια σου οτι δεν υπηρετησες γιατι ησουνα Ι5.

Το 2000 η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα γνωμοδότησε ότι είναι παράνομο να αναγράφεται στο στρατιωτικό απολυτήριο ο λόγος της απαλλαγής από τη στράτευση.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κανένας είτε είναι εργοδότης, είτε το δημόσιο δεν μπορεί να ξέρει αν απαλλάχθηκες για ψυχολογικούς ή παθολογικούς λόγους.
Αν σε ρωτήσει ή αν προβεί σε διάκριση εναντίον σου εξαιτίας της απαλλαγής σου παραβιάζει το νόμο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εναντίον του.

Ο μοναδικός περιορισμός που έχεις σε περίπτωση που απαλλαγείς από τη στράτευση είναι πως δεν μπορείς να διοριστείς σε κάποιο από τα σώματα ασφαλείας (στρατός, αστυνομία, λιμενικό, κτλ).

Δεν ξέρω και δεν με απασχολεί αν είναι όλα ακόμα έτσι (δεν πιστεύω να άλλαξαν)
γιατί δεν είχα βύσμα για δημόσιο.
Μία ζωή ιδιωτικός υπάλληλος. Τιμή μου!
Εσύ έβαλες και ένα "εφόσον" όπως βλέπουμε.

Σε τέτοιες καταστάσεις είναι πιο χρήσιμος
Ο Νικόλας με τα "τυχαία", "μπορεί"
και τώρα το "δοκιμαστικά"...

Υ.Γ Δεν μπορούμε να μάθουμε
(εύκολα ρε γαμώτο) πόσοι γιωτάδες
είναι στο δημόσιο.  :S

Κρύβονται γιατί είναι γιαλαντζί!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τρολομαλακα υπερηφανος που σε εκρινε η επιτροπη υποδεεστερο τοσο πολυ οποτε ικανοτητα5;;;; Δηλαδη αν εμενα με κρινουν υποδεεστερο και δεν με παρουν για πυροσβεστη θα ειμαι υπερηφανος που με κρινανε ανικανο για πυροσβεστη;;;

Σε εκριναν ντακοτα οι ειδικοι, οποτε εισαι κοτα

Είμαι περήφανος που στηρίζω αυτούς
που κοροιδεύετε και χαλάνε την πιάτσα
με το να ψαρώνουν!

Η επιτροπή καλά έκανε.
Ο νόμος είναι έτσι.
Οπότε είμαι και περήφανος ως νομοταγής.

Αν δεν γίνεις πυροσβέστης (κι άλλο κόλλημα έχεις ; ) έχει ένα σωρό δουλειές. Άλλο αν λόγω ανεργίας
έχεις ή δεν έχεις γιωτόχαρτο
δεν θα βρεις εύκολα.

Δεν έχουμε όλοι βύσμα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Mετα το "τυχαία" και το "μπορεί"

έσκασε μύτη και το "δοκιμαστικά"...

και σου φαινεται περιεργο?
για ταυλανδη μιλαμε.
το νο1 σεξοτουριστικο προορισμο του πλανητη.
λογικο να δοκιμασω τι παιζει από διαδικτυακο καμακι.
και απολυτα λογικο μεγαλο ποσοστο να είναι λεηντιμποης αφου εκει είναι καργα γεματο και δεν τις ξεχωριζεις ευκολα εμφανισιακά λογω χαρακτηριστικων της φυλης τους.

αντίθετα εσυ ντακοτα δηλωνεις υπερήφανος που οι ειδικοι σε εκριναν ΑΝΙΚΑΝΟ για μια ΑΝΔΡΙΚΗ θητεια που κανουν τα 18χρονα κορίτσια στο ισραηλ. καταλαβες μηπως τωρα γιατι κρινεσαι από αποψης ανδρισμου κατώτερος από τους Ι1,Ι2,Ι3,Ι4???

Συνημμένα

• israel.jpg
    israel.jpg
    236,7 KB · Εμφανίσεις: 28
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν δεν γίνεις πυροσβέστης (κι άλλο κόλλημα έχεις ; ) έχει ένα σωρό δουλειές. Άλλο αν λόγω ανεργίας
το συνεχιζεις τρολομαλακα?
τι σχεση εχει αν γινω πυροσβέστης ή κατι άλλο? (που ποτέ δεν ειχα ονειρο κατι τετοιο)

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.

στο συγκεκριμενο μαλιστα δεν σε εκριναν βαση πχ υψους για να πεις δεν φταιω εγω. ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ,

τα κορίτσια του ισραηλ κανουν δεν είναι ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

Συνημμένα

• israel.jpg
    israel.jpg
    236,7 KB · Εμφανίσεις: 66

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
[/quote
ok  ..
θετω αλλοιως  το ερωτημα ..
γιατι  εβαλες  ταυλανδη ;

Επισκέπτης
Διαβαζω οτι:

ποιος θα κανει παιδια ρε μουνοδουλε;

Επισκέπτης
[/quote
ok  ..
θετω αλλοιως  το ερωτημα ..
γιατι  εβαλες  ταυλανδη ;
γιατι πουστηηηηηηης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom