Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Ντροπη ειναι να εχεις τιμωρητικη διαρκεια στην εναλλακτικη θητεια και να μην την επιτρεπεις κιολας στους περισσοτερους, αψηφωντας εντολες της ΕΕ, επιβεβαιωνοντας τι τριτοκοσμικη χωρα εισαι για αλλη μια φορα. Ι5 λοιπον παιδια, γαμηστε τους τα ραμματα.

ΥΓ: Δεν περιμενα τοση στενομυαλια απο σενα. Μερικες φορες τα φαινομενα απατουν.

ΌΤαν ζεις Τσάμπε ή Τσαμπέ πως σε λένε εκει σε μια κοινωνία θα πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες της. Ναι σε όλα αυτά έχεις δίκιο. ΌΤαν όμως θα κληθείς να εξηγήσεις σε κύκλους σου όλα αυτά θα πουν πολύ απλά ότι είσαι ένας τεμπελάκος που απλά δεν θέλει να ζοριστεί καθόλου. Αυτά με την Ευρώπη και τα λοιπά είναι πολύ σωστά. Αλλά μη μου πεις ότι τα θυμήηκες τώρα ξαφνικα με το στρατό... Αστα αυτά. Πας στρατό και μετά αγωνίζεσαι να τον καταργήσεις. Να γραφεις άρθρα, να συμμετέχεις σε κινήσεις κατά τους στρατού κλπ Τότε θα σε παραδεχτώ. Δεν το κάνεις σαν μέσο να διάγεις τη τεμπελιά σου.

Δεν τα λέω σε σένα προσωπικα. Δεν σε ξέρω. Το λέω μέσω εσένα σε όλους όσους δεν έχουν πάει φαντάροι και το παίζουν επαναστάτες.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ΌΤαν ζεις Τσάμπε ή Τσαμπέ πως σε λένε εκει σε μια κοινωνία θα πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες της. Ναι σε όλα αυτά έχεις δίκιο. ΌΤαν όμως θα κληθείς να εξηγήσεις σε κύκλους σου όλα αυτά θα πουν πολύ απλά ότι είσαι ένας τεμπελάκος που απλά δεν θέλει να ζοριστεί καθόλου. Αυτά με την Ευρώπη και τα λοιπά είναι πολύ σωστά. Αλλά μη μου πεις ότι τα θυμήηκες τώρα ξαφνικα με το στρατό... Αστα αυτά. Πας στρατό και μετά αγωνίζεσαι να τον καταργήσεις. Να γραφεις άρθρα, να συμμετέχεις σε κινήσεις κατά τους στρατού κλπ Τότε θα σε παραδεχτώ. Δεν το κάνεις σαν μέσο να διάγεις τη τεμπελιά σου.

Δεν τα λέω σε σένα προσωπικα. Δεν σε ξέρω. Το λέω μέσω εσένα σε όλους όσους δεν έχουν πάει φαντάροι και το παίζουν επαναστάτες.
Τυπε δε με ξερεις καλα. Με προσβαλλεις αν νομιζεις οτι εχω κυκλους ντουβαρια και λοιπα υλικα οικοδομων που θα μπορουσαν να σκεφτουν εστω και 1% απο τα παραπανω. Τελος παντων, καμια ορεξη δεν εχω να συζηταω σοβαρα με μικρα μυαλα. Αστο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
Τυπε δε με ξερεις καλα. Με προσβαλλεις αν νομιζεις οτι εχω κυκλους ντουβαρια και λοιπα υλικα οικοδομων που θα μπορουσαν να σκεφτουν εστω και 1% απο τα παραπανω. Τελος παντων, καμια ορεξη δεν εχω να συζηταω με μικρα μυαλα. Αστο.

Μα αντιθέτως, αν είχα όρεξη να σε προσβάλω θα σε έβριζα. Εγώ σου παραθέτω επιχειρήματα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τυπε δε με ξερεις καλα. Με προσβαλλεις αν νομιζεις οτι εχω κυκλους ντουβαρια και λοιπα υλικα οικοδομων που θα μπορουσαν να σκεφτουν εστω και 1% απο τα παραπανω. Τελος παντων, καμια ορεξη δεν εχω να συζηταω σοβαρα με μικρα μυαλα. Αστο.
εισαι απο τους μεγαλους διανοουμενους εδω μεσα.
Τον εκοψες τον αλλο οτι ειναι μικρο μυαλο... καλα τον εκανες, δεν πρεπει να σου μιλαει ετσι γιατι προσβληνεσαι ευκολα.
Αστροναυτες ειστε ολοι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.345
Πόντοι
2.356
εισαι απο τους μεγαλους διανοουμενους εδω μεσα.
Τον εκοψες τον αλλο οτι ειναι μικρο μυαλο... καλα τον εκανες, δεν πρεπει να σου μιλαει ετσι γιατι προσβληνεσαι ευκολα.
Αστροναυτες ειστε ολοι.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ακριβώς

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μην το πεις πουθενα αυτο θα γελανε μαζι σου. Μονο ουρα εδωσα στο 424. Στο 401 μου δωσαν αναβολη αμεσως. Μονο στο 424 εκανα εισαγωγη 5-6 μερες.
Επισης, χρηστης δεν θεωρηται μονο ο πρεζακιας, αλλα κι αυτος που πινει κουμπια. Αρνταν, υπνους, ακενεντον και τα σχετικα.
έπινες και "ρόπια"/αρντανόσουπες...  :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
διαβαζω αργοτερα στις αρχικες σελιδες οτι συγκρινουνε τις αλλες βαλκανικες χωρες με την ελλαδα που εχει στρατο.
Θελουνε οι καραγκιοζηδες να μας κανουνε σαν την αλβανια, τη ρουμανια 'η τους βρομοσκοπιανους, οι οποιοι λογω μηδενικης στρατιωτικης δυναμης, εχουνε μπει οι αμερικανοι μεσα και τους στελνουν, ειδικα κατι αλβανους στο αφγανισταν και σφαζονται για τα πετρελαια των αμερικανων.

Καταλαβατε;
Αυτη ειναι η προοδος, να ζεις στην αλβανια και το δολλαριο να εχει μεγαλυτερη περαση απο το ντοπιο νομισμα.
Ολες οι μεγαλες δυναμεις της γης, βουλγαρορουμανοι και σια των βαλκανιων δεν εχουν υποχρεωτικη στρατευση.
Αν δεν την καταργησουμε, ολοι αυτοι που ειναι κατα της στρατιωτικης στρατευσης θα φυγουν και θα πανε να ζησουν στην αλβανια και στα σκοπια.
Ουτε στην Ελβετια δεν πηγαινουν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μην ειστε σκληροι με τους ακροαριστερους,αυτοπαρουσιαζονται ως  ουγκανοι καθως μιλανε χωρις επιχειρηματα και φαινονται εμμονικες προσωπικοτητες με ολα αυτα τα παλαβα και παραλογα  που αραδιαζουν που δε στεκουν σε συζητηση γι αυτο συχνα καταφευγουν σε υβρεις,αλλα τα πιστευουν,ειναι ιδεολογια και τροπος ζωης τους.Για παραδειγμα πληρης καταργηση θητειας.Μη πληρωνετε ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,εισιτηρια στα ΜΜΜ,διοδια και γενικα ειναι ανθρωποι που θελουν μονο να απολαμβανουν υπηρεσιες και μονο να ζητανε και να παιρνουν αλλα αρνουνται πεισματικα και με παθος να προσφερουν κι αυτοι κατι.Στο μυαλο τους το βλεπουν ως κατι αυτονοητο και ελεω Θεου προνομιακο δικαιωμα να αποφυγουν τις υποχρεωσεις τους.Εκει που καθε λογικος ανθρωπος λοιπον λεει οτι τη θητεια πρεπει να την αποφυγει καποιος που εχει προβληματα υγειας,εκεινοι λενε να την αποφυγουν ολοι.Εκει που καθε λογικος ανθρωπος λεει οτι εισιτηριο στο λεωφορειο δε πρεπει να πληρωνει ο ανεργος εκεινοι λενε να μη πληρωνει κανεις.Και παει λεγοντας.Σαν το σχολειο που στη Γυμναστικη στα 15 παιδια οι 14 επαιζαν μπαλα και ο ενας δεν ηθελε να φορεσει καν φορμα και το μονο που τον ενδιεφερε ηταν να μυηθει στα μυστικα της αναρχιας-μαλακιας.Περιθωριακοι παντα θα υπαρχουν.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μην ειστε σκληροι με τους ακροαριστερους,αυτοπαρουσιαζονται ως  ουγκανοι καθως μιλανε χωρις επιχειρηματα και φαινονται εμμονικες προσωπικοτητες με ολα αυτα τα παλαβα και παραλογα  που αραδιαζουν που δε στεκουν σε συζητηση γι αυτο συχνα καταφευγουν σε υβρεις,αλλα τα πιστευουν,ειναι ιδεολογια και τροπος ζωης τους.Για παραδειγμα πληρης καταργηση θητειας.Μη πληρωνετε ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,εισιτηρια στα ΜΜΜ,διοδια και γενικα ειναι ανθρωποι που θελουν μονο να απολαμβανουν υπηρεσιες και μονο να ζητανε και να παιρνουν αλλα αρνουνται πεισματικα και με παθος να προσφερουν κι αυτοι κατι.Στο μυαλο τους το βλεπουν ως κατι αυτονοητο και ελεω Θεου προνομιακο δικαιωμα να αποφυγουν τις υποχρεωσεις τους.Εκει που καθε λογικος ανθρωπος λοιπον λεει οτι τη θητεια πρεπει να την αποφυγει καποιος που εχει προβληματα υγειας,εκεινοι λενε να την αποφυγουν ολοι.Εκει που καθε λογικος ανθρωπος λεει οτι εισιτηριο στο λεωφορειο δε πρεπει να πληρωνει ο ανεργος εκεινοι λενε να μη πληρωνει κανεις.Και παει λεγοντας.Σαν το σχολειο που στη Γυμναστικη στα 15 παιδια οι 14 επαιζαν μπαλα και ο ενας δεν ηθελε να φορεσει καν φορμα και το μονο που τον ενδιεφερε ηταν να μυηθει στα μυστικα της αναρχιας-μαλακιας.Περιθωριακοι παντα θα υπαρχουν.
ειναι τα ψεματα που ενοχλουν παρα οι μαλακιες που κουβαλουν στο κεφαλι τους.

Δεν ξερει κανεις οτι η αμερικη εχει στην αλβανια ανθρωπους και τους κανουν κουμαντο.
Δεν ξερει οτι αλβανοι ειναι μισθοφοροι της αμερικης και πηγαινουν και ψοφολογανε στις επιχειρησεις της αμερικης.

Καθονται λοιπον και σου παρουσιαζουν το καθε κωλοχωρι της βαλκανικης ως παραδειγμα προς μιμηση.

Δεν σου λενε απο την αλλη οτι ο στρατος σωζει ζωες μεταφεροντας αρρωστους απο τα νησια,
δε σου λεει οτι ο στρατος εφτιαξε γεφυρες,
δε σου λεει οτι ο στρατος ανοιγει δρομους σε δυσβατες περιοχες που πεφτουν πετρες... χωρια οι πυροσβεσεις που κανουν και τα συνορα που φυλανε πιανοντας εμπορους/λαθραιους κ.ο.κ. που πανε και φερνουν ναρκωτικα 'η ρημαζουν ακριτικα χωρια.

ξαφνικα οι κλειδαριες γινανε περιττες το 2015... επειδη καποιοι συνηθισαν το σκοταδι στο υπογειο της μανας τους.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Μην ειστε σκληροι με τους ακροαριστερους,αυτοπαρουσιαζονται ως  ουγκανοι καθως μιλανε χωρις επιχειρηματα και φαινονται εμμονικες προσωπικοτητες με ολα αυτα τα παλαβα και παραλογα  που αραδιαζουν που δε στεκουν σε συζητηση γι αυτο συχνα καταφευγουν σε υβρεις,αλλα τα πιστευουν,ειναι ιδεολογια και τροπος ζωης τους.Για παραδειγμα πληρης καταργηση θητειας.Μη πληρωνετε ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,εισιτηρια στα ΜΜΜ,διοδια και γενικα ειναι ανθρωποι που θελουν μονο να απολαμβανουν υπηρεσιες και μονο να ζητανε και να παιρνουν αλλα αρνουνται πεισματικα και με παθος να προσφερουν κι αυτοι κατι.Στο μυαλο τους το βλεπουν ως κατι αυτονοητο και ελεω Θεου προνομιακο δικαιωμα να αποφυγουν τις υποχρεωσεις τους.Εκει που καθε λογικος ανθρωπος λοιπον λεει οτι τη θητεια πρεπει να την αποφυγει καποιος που εχει προβληματα υγειας,εκεινοι λενε να την αποφυγουν ολοι.Εκει που καθε λογικος ανθρωπος λεει οτι εισιτηριο στο λεωφορειο δε πρεπει να πληρωνει ο ανεργος εκεινοι λενε να μη πληρωνει κανεις.Και παει λεγοντας.Σαν το σχολειο που στη Γυμναστικη στα 15 παιδια οι 14 επαιζαν μπαλα και ο ενας δεν ηθελε να φορεσει καν φορμα και το μονο που τον ενδιεφερε ηταν να μυηθει στα μυστικα της αναρχιας-μαλακιας.Περιθωριακοι παντα θα υπαρχουν.
να τους λες ψευδοαριστερους τυπε.ιστορικα δεν υπηρξε αριστερη κοινωνια που να μη στηριχθηκε στο στρατο και στην εκπληρωση των υποχρεωσεων των πολιτων προς το κρατος.το μεγαλυτερο προβλημα της ελλαδας μετα τον πιρφορισμο,ειναι οτι ολοι το παιζουν αριστεροι σε ο,τι αφορα τα δικαιωματα τους αλλα προσπαθουν να αποφυγουν την καθε υποχρεωση τους

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
θα ερθεις πχ εσυ (ή οποιοσδήποτε αλλος) να σε προσλαβω στην επιχειρησή μου, θα σου ζητησω (που θα σου ζητησω!) πιστοποιητικό τυπου Α για να δω αν εχεις η οχι υποχρεωσεις με το στρατό, θα μου δώσεις χαρτι που να φαίνεται οτι απαλαχτηκες με "Ι5" και πιστευεις οτι εγω δεν θα σε ρωτησω "γιατι" και "πως"...! Ετσι νομίζεις!

Ονειρεψου!

Ρε τυπε εγω προσωπικα που απο το 2001 δουλευα συνεχεξα τα καλοκαιρια  για να ωγαλω φραγκα μιας και ημουν φοιτητης και απο το 2007 που εχω αλλαξει 2 δουλειες κανενας δεν μου ζητησα το χαρτι αυτο.Απλα ενημερωνα πως οι υποχρεωσεις μου ειναι εκπληρωμενες και παπαλα.Στις περισσοτεες περιπτωσεις εκτος δημοσιου δεν στο ζητανε.Υπαρχουν ομως και καποιες οπως αυτες που αναφερεις που ορθως το ζητουν.
Μην γενικευεις λοιπον για να αποδειξεις κατι που δεν ισχυει παντου.

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Ρε τυπε εγω προσωπικα που απο το 2001 δουλευα συνεχεξα τα καλοκαιρια  για να ωγαλω φραγκα μιας και ημουν φοιτητης και απο το 2007 που εχω αλλαξει 2 δουλειες κανενας δεν μου ζητησα το χαρτι αυτο.Απλα ενημερωνα πως οι υποχρεωσεις μου ειναι εκπληρωμενες και παπαλα.Στις περισσοτεες περιπτωσεις εκτος δημοσιου δεν στο ζητανε.Υπαρχουν ομως και καποιες οπως αυτες που αναφερεις που ορθως το ζητουν. Μην γενικευεις λοιπον για να αποδειξεις κατι που δεν ισχυει παντου.
Είπα και πριν, αν σκοπευεις να εργαζεσαι ντηλιβερας σε πιτσαρια ή να μοιραζεις φυλαδια στα φαναρια ή να βραζεις το μπρικι του καφε στα Μικελ και να παιρνεις 300 ευρω, ναι κανεις δεν προκειται να σου ζητησει κανενα πιστοποιητικό και κανενα χαρτι, εφοσον εισαι πληρως αναλωσιμος και την θεση σου μπορει να την παρει καποιος αλλος την ιδια κιολας μερα. Εαν όμως ερθεις να εργαστεις για την δικη μου επιχειρηση, που θα επενδυσω πανω σου και θα μου εισαι απαραιτητος, που θα χειριζεσαι μηχανηματα υψηλης τεχνολογιας και απο τις ενεργειες σου θα εξαρτωνται ζωές και θα αμοιβεσαι με πρωτο μισθο 1600 ευρω, όχι μονο κοσκινο θα περασεις για να προσληφθεις, αλλα θα σε τσεκαρω οσο δεν φανταζεσαι.

Ναι, πρωτο κριτηριο αξιολογησης και επιλογης υπαλληλων στην δικη μου επιχειρηση ειναι οι σπουδες, τα πτυχια (τα σχετικα με την εργασια) και οι τεχνικες σου δεξιοτητες, αλλα όσο καλος κι αν εισαι, οσα πτυχια κι αν εχεις, εάν δω "Ι5" ή οτιδηποτε περιεργο στο ποινικο σου μητρώο, θα κανεις μεταβολή και θα φυγεις πιο γρηγορα από όσο φανταζεσαι.

Το "Ι5" για εμενα ειναι συνωνυμο του τεμπελη (εκτός κι αν προκειται για καποιον που τεκμηριωμενα πηρε απαλλαγη για λογους υγειας αν και ο ίδιος ήθελε να υπηρετησει και οχι επειδη ειναι εκ πεποιθησεως τεμπελχανας, μηδενιστης χαραμοφαης, πρεζονας και ψυχακιας) και το λερωμενο ποινικο μητρωο ειναι συνωνυμο του παραβατικου. Εφοσον εγω πληρωνω και σου εξασφαλιζω πολυ ικανοποιητικο μισθό συν επιπλεον προσφορες και σου παρεχω ευχαριστο περιβαλλον εργασιας, εγω οριζω τους κανονες οπως μου γουσταρει κι οποιον δεν του αρεσει, μπορει να παει να εργαστει αλλου, στα Μικελ πχ ή να ξεφορτωνει σκουπιδιαρικο και να αμοιβεται ψιχουλα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Είπα και πριν, αν σκοπευεις να εργαζεσαι ντηλιβερας σε πιτσαρια ή να μοιραζεις φυλαδια στα φαναρια ή να βραζεις το μπρικι του καφε στα Μικελ και να παιρνεις 300 ευρω, ναι κανεις προκειται να σου ζητησει κανενα πιστοποιητικό και κανενα χαρτι, εφοσον εισαι πληρως αναλωσιμος και την θεση σου μπορει να την παρει καποιος αλλος την ιδια κιολας μερα. Εαν όμως ερθεις να εργαστεις για την δικη μου επιχειρηση, που θα επενδυσω πανω σου και θα μου εισαι απαραιτητος, που θα χειριζεσαι μηχανηματα υψηλης τεχνολογιας και απο τις ενεργειες σου θα εξαρτωνται ζωές και θα αμοιβεσαι με πρωτο μισθο 1600 ευρω, όχι μονο κοσκινο θα περασεις για να προσληφθεις, αλλα θα σε τσεκαρω οσο δεν φανταζεσαι.

Δεν κανω  καμια απο τις δουλειες που ανεφερες και φυσικα ακομα και σαυτες να εργαζουμουν θα μπορουσα πολυ ευκολα αν ημουν πραγματικα Ι5 να δημιουργησω προβλημα σε ζωες αλλων οχι μονο αν χειριζομουν μηχανηματα.Απλα το σχολιο μου αφορουσε σε κατι που συμβαινει πολυ συχνα και ισως στην μεγαλυτερη πλειοψηφια των ιδιωτικων υπαλληλων.Το να μην τους ζητιεται δλδ το χαρτι.Συμπληρωματικα αναφερω αν και δεν εχει καμια σημασια οτι η εργασια μ μεχρι τωρα ειναι στο οικονομικο κομματι επιχειρησεων εμπορικου και βιομηχανικου χαραχτηρα.
Φυσικα και δεν επικροτω την εκ του πονηρου αποφυγη του στρατου μεσω αυτης της οδου παραλληλα ομως θεωρω την θητεια με τον τροπο που γινεται τωρα ενα μεγαλο χασιμο χρονου

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Είπα και πριν, αν σκοπευεις να εργαζεσαι ντηλιβερας σε πιτσαρια ή να μοιραζεις φυλαδια στα φαναρια ή να βραζεις το μπρικι του καφε στα Μικελ και να παιρνεις 300 ευρω, ναι κανεις δεν προκειται να σου ζητησει κανενα πιστοποιητικό και κανενα χαρτι, εφοσον εισαι πληρως αναλωσιμος και την θεση σου μπορει να την παρει καποιος αλλος την ιδια κιολας μερα. Εαν όμως ερθεις να εργαστεις για την δικη μου επιχειρηση, που θα επενδυσω πανω σου και θα μου εισαι απαραιτητος, που θα χειριζεσαι μηχανηματα υψηλης τεχνολογιας και απο τις ενεργειες σου θα εξαρτωνται ζωές και θα αμοιβεσαι με πρωτο μισθο 1600 ευρω, όχι μονο κοσκινο θα περασεις για να προσληφθεις, αλλα θα σε τσεκαρω οσο δεν φανταζεσαι.

Ναι, πρωτο κριτηριο αξιολογησης και επιλογης υπαλληλων στην δικη μου επιχειρηση ειναι οι σπουδες, τα πτυχια (τα σχετικα με την εργασια) και οι τεχνικες σου δεξιοτητες, αλλα όσο καλος κι αν εισαι, οσα πτυχια κι αν εχεις, εάν δω "Ι5" ή οτιδηποτε περιεργο στο ποινικο σου μητρώο, θα κανεις μεταβολή και θα φυγεις πιο γρηγορα από όσο φανταζεσαι.

Το "Ι5" για εμενα ειναι συνωνυμο του τεμπελη (εκτός κι αν προκειται για καποιον που τεκμηριωμενα πηρε απαλλαγη για λογους υγειας αν και ο ίδιος ήθελε να υπηρετησει και οχι επειδη ειναι εκ πεποιθησεως τεμπελχανας, μηδενιστης χαραμοφαης, πρεζονας και ψυχακιας) και το λερωμενο ποινικο μητρωο ειναι συνωνυμο του παραβατικου. Εφοσον εγω πληρωνω και σου εξασφαλιζω πολυ ικανοποιητικο μισθό συν επιπλεον προσφορες και σου παρεχω ευχαριστο περιβαλλον εργασιας, εγω οριζω τους κανονες οπως μου γουσταρει κι οποιον δεν του αρεσει, μπορει να παει να εργαστει αλλου, στα Μικελ πχ ή να ξεφορτωνει σκουπιδιαρικο και να αμοιβεται ψιχουλα.

:rockon: :rockon: :rockon:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ρε μαλακες 26 σελιδες για ενα ψωλοχαρτο...αν θες βγαινεις τρελος και παιρνεις i5  αν οχι πας και κανεις την πουτανοθητεια...για ενα τρελοχαρτο ειπε ο καριολης και γραφουμε ενα σκασμο πιπες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε κ ο φιλος σου ο Δημητρακης δεν πηγε στρατο  :grin: :grin: :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ρε μαλακες 26 σελιδες για ενα ψωλοχαρτο...αν θες βγαινεις τρελος και παιρνεις i5  αν οχι πας και κανεις την πουτανοθητεια...για ενα τρελοχαρτο ειπε ο καριολης και γραφουμε ενα σκασμο πιπες

Εβαλες το χερι σου και εσυ ωστε να γινουν 27 :grin:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.234
Πόντοι
2.356
ειναι τα ψεματα που ενοχλουν παρα οι μαλακιες που κουβαλουν στο κεφαλι τους.

Δεν ξερει κανεις οτι η αμερικη εχει στην αλβανια ανθρωπους και τους κανουν κουμαντο.
Δεν ξερει οτι αλβανοι ειναι μισθοφοροι της αμερικης και πηγαινουν και ψοφολογανε στις επιχειρησεις της αμερικης.

Καθονται λοιπον και σου παρουσιαζουν το καθε κωλοχωρι της βαλκανικης ως παραδειγμα προς μιμηση.

Δεν σου λενε απο την αλλη οτι ο στρατος σωζει ζωες μεταφεροντας αρρωστους απο τα νησια,
δε σου λεει οτι ο στρατος εφτιαξε γεφυρες,
δε σου λεει οτι ο στρατος ανοιγει δρομους σε δυσβατες περιοχες που πεφτουν πετρες... χωρια οι πυροσβεσεις που κανουν και τα συνορα που φυλανε πιανοντας εμπορους/λαθραιους κ.ο.κ. που πανε και φερνουν ναρκωτικα 'η ρημαζουν ακριτικα χωρια.

ξαφνικα οι κλειδαριες γινανε περιττες το 2015... επειδη καποιοι συνηθισαν το σκοταδι στο υπογειο της μανας τους.

Στο πρώτο σκέλος της τοποθετήσεως σου συμφωνούμε. Στο δεύτερο πού γράφεις για τα κατορθώματα του ΕΣ είσαι σε γενικές γραμμές λάθος.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παιδια ο ελληνικος στρατος θα σας τσακισει

Stories

Νέο!

Stories