ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.873
- Πόντοι
- 216
Είπα και πριν, αν σκοπευεις να εργαζεσαι ντηλιβερας σε πιτσαρια ή να μοιραζεις φυλαδια στα φαναρια ή να βραζεις το μπρικι του καφε στα Μικελ και να παιρνεις 300 ευρω, ναι κανεις δεν προκειται να σου ζητησει κανενα πιστοποιητικό και κανενα χαρτι, εφοσον εισαι πληρως αναλωσιμος και την θεση σου μπορει να την παρει καποιος αλλος την ιδια κιολας μερα. Εαν όμως ερθεις να εργαστεις για την δικη μου επιχειρηση, που θα επενδυσω πανω σου και θα μου εισαι απαραιτητος, που θα χειριζεσαι μηχανηματα υψηλης τεχνολογιας και απο τις ενεργειες σου θα εξαρτωνται ζωές και θα αμοιβεσαι με πρωτο μισθο 1600 ευρω, όχι μονο κοσκινο θα περασεις για να προσληφθεις, αλλα θα σε τσεκαρω οσο δεν φανταζεσαι.
Ναι, πρωτο κριτηριο αξιολογησης και επιλογης υπαλληλων στην δικη μου επιχειρηση ειναι οι σπουδες, τα πτυχια (τα σχετικα με την εργασια) και οι τεχνικες σου δεξιοτητες, αλλα όσο καλος κι αν εισαι, οσα πτυχια κι αν εχεις, εάν δω "Ι5" ή οτιδηποτε περιεργο στο ποινικο σου μητρώο, θα κανεις μεταβολή και θα φυγεις πιο γρηγορα από όσο φανταζεσαι.
Το "Ι5" για εμενα ειναι συνωνυμο του τεμπελη (εκτός κι αν προκειται για καποιον που τεκμηριωμενα πηρε απαλλαγη για λογους υγειας αν και ο ίδιος ήθελε να υπηρετησει και οχι επειδη ειναι εκ πεποιθησεως τεμπελχανας, μηδενιστης χαραμοφαης, πρεζονας και ψυχακιας) και το λερωμενο ποινικο μητρωο ειναι συνωνυμο του παραβατικου. Εφοσον εγω πληρωνω και σου εξασφαλιζω πολυ ικανοποιητικο μισθό συν επιπλεον προσφορες και σου παρεχω ευχαριστο περιβαλλον εργασιας, εγω οριζω τους κανονες οπως μου γουσταρει κι οποιον δεν του αρεσει, μπορει να παει να εργαστει αλλου, στα Μικελ πχ ή να ξεφορτωνει σκουπιδιαρικο και να αμοιβεται ψιχουλα.
....μ αρεσει ο τροπος που τα λες εσυ, τυπε!.....μετα απο σενα το χαος λεμε, και με τα το χαος παλι εσυ, οπως λεει κι ο Φλωρινιωτης!....
Δηλαδη οποιον δεν προσλαβεις, παει στα σκουπιδιαρικα και στον μικελ, τυπε? δεν υπαρχει σωτηρια καμια δηλαδη?