ακριβως μια μικρη κοινωνια που σου δειχνει τι θα αντιμετωπησεις εξω στην καθημερινοτητα σου σαν πολιτηςΟ στρατός ειναι ο χειρότερος καθρέφτης της ζωής ... Κοροϊδία ίντριγκες κομπλεξικοί ψεύτο-μούχλας , πατριώτες της αρπαχτης και του βολέματος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 92K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.948
- Πόντοι
- 2.606
στο 304 στο Βόλο; Ειχα έρθει 3 μέρες για παραλαβή τανκςέχω δουλέψει πριν κάτι χρόνια και στο πεβ
(ξέρεις εκεί που επισκευάουν άρματα)
anyway δεν πάω να την πω σε κανένα... απλά δεν πάω τον στρατό
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οχι αλλα τι διαφορά εχει ο Τσιπράς που κορόιδεψε έναν λαό με το πελώριο ΟΧΙ ,Ναι ρε τύπε καθρέπτης της κοινωνίας είναι, τι περίμενες παιδική χαρά και γούτσου γούτσου αγκαλίτσες με την μαμάκα;
Με τους στρατοκαβλουςςςς καραβανάδες που αραδιάζουν μαϊμού εμπειρίες σε στρατιες φαντάρων ;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.948
- Πόντοι
- 2.606
θυμήθηκα τωρα είχαν στείλει έναν νέο οδηγό 1,96Μπραμπ πάντως σε εμάς αν έλεγες το άρμα τάνκς πέρα από τα μπινελίκια έπεφταν φ.
οχι φυσικα,και σου μιλαει καποιος που εκανε 19 μηνες και εφαγε και τα ιμια στην μαπα...Ναι ρε τύπε καθρέπτης της κοινωνίας είναι, τι περίμενες παιδική χαρά και γούτσου γούτσου αγκαλίτσες με την μαμάκα;
οταν βγαζανε τα φανταρια στην σαμο χωρις πυρομαχικα,και ο διοικητής και υποδιοικητης την εκαναν πρωτοι με ελαφρα πηδηματακια,
philippnav
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
makhswrx,Μόνο στα σώματα ασφαλείας και ΕΔ δε μπορείς να μπείς όπου ζητήται σωματική ικανότητα.Το υπόλοιπο δημόσιο και ιδιωτικό είναι ανοιχτό για σένα.Η κατάσταση υγείας είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και ουδείς χωρίς τη συναίνεση σου,εισαγγελική παραγγελία ή απόφαση της ΑΠΠΔ δε μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτή τη πληροφορία.Αυτό ισχύει πλέον πάνω από 8 χρόνια.θα ερθεις πχ εσυ (ή οποιοσδήποτε αλλος) να σε προσλαβω στην επιχειρησή μου, θα σου ζητησω (που θα σου ζητησω!) πιστοποιητικό τυπου Α για να δω αν εχεις η οχι υποχρεωσεις με το στρατό, θα μου δώσεις χαρτι που να φαίνεται οτι απαλαχτηκες με "Ι5" και πιστευεις οτι εγω δεν θα σε ρωτησω "γιατι" και "πως"...! Ετσι νομίζεις!δεν γραφεται πουθενα ο λογος για τον οποιο το πηρες...δεν ξερουνε δηλαδη αν εισαι ψυχακιας ή οχι.
Δηλαδή θεωρείς οτι αν πας να εργαστείς ως οδηγός (όπως εγραψε καποιος πριν) και να εχεις μεσα στο οχημα παιδακια (σχολικο) ή 40-50 ανθρωπους, δεν θα σου ζητησει ο εργοδότης σου να δει αν εισαι ψυχακιας ή όχι, ε? Και νομιζεις οτι με τις παπαριες περι βαρταχοπεδιλων και γαιδαρων θα καταφερεις να ξεγελασεις κοσμο και στον επαγγελματικό σου βίο. Νομιζεις δηλαδη οτι θα καταφερεις να πεισεις οτι ήσουν μεν Ι5, αλλα όχι ψυχακιας ε? Ετσι νομίζεις...
Ονειρεψου!
Το απολυτήριο σου θα γράφει οτι δεν έκανες θητεία αλλά ταυτόχρονα οτι δεν είσαι υπόχρεος θητείας.Αυτό αρκεί για τους εργοδότες σου στο δημόσιο/ιδιωτικό.Οποιαδήποτε ερώτηση στον εργασιακό στίβο για τη σωματική σου ικανότητα στο στρατό είναι πλέον παράνομη.
Όταν ερθει υποψήφιος εργαζόμενος στην επιχειρησή μου, θα τον περασω κόσκινο. Και για τις επαγγελματικές του δεξιότητες, και για τις σπουδες του (πτυχια που απαιτούνται για την εργασία), και θα τσεκαρω το νομικό του παρελθόν (πιστοποιητικό ποινικού μητρώου), και θα τσεκαρω το στρατιωτικό του παρελθόν. Εφόσον θα εργαστεί για την επιχείρησή μου και θα αναλαβει υπευθυνότητες και αρμοδιότητες σοβαρες και ίσως να εξαρτωνται ζωες από αυτό, θα χρειαστεί να με πείσει οτι είναι ο κατάλληλος σε όλους τους τομείς. Κι αν του αρεσει! Αν δε του αρεσει, ας μην εργαστεί για εμενα κι ας παει να μοιραζει φυλλάδια στα φαναρια. Οσο εχω υπαλλήλους που φερουν το όνομα της επιχείρησης μου και το δικό μου όνομα φαίνεται απεναντι στο νόμο, θα υποστεί οτι ελέγχους γουσταρω. Κι ας παει να μου κανει μήνυση να δούμε ποιός θα βγει κερδισμενος και ποιός θα φαει τα μούτρα του
Ετσι απλά φίλε. Εφόσον εχω την δυνατότητα να επιλεξω εγω το προσωπικό που θεωρώ καλύτερο, θα το κάνω! Δεν πρόκειται να φορτωθώ κανενα "βαρύδι", κανεναν ψυχακια, αταλαντο, απαιδευτο, αμορφωτο, ή ποινικα υπόδικο επειδή ετσι το γραφει μια εγκυκλιος. Μεταξύ δύο ισων (πτυχια και δεξιοτητες που απαιτούνται για την εργασία) ποιόν νομίζεις οτι θα επιλεξω? Τον "Ι5" που το έπαιξε τρελίτσα ή αυτόν που υπηρετησε κανονικά? Στο κατω κατω, δεν ειναι υποχρεωμένος να ερθει σε εμενα να εργαστει. Εθελοντικα ερχεται, δεν τον πιεσε κανεις. Αν θελει, μπορει να γινει σκουπιδιαρης, να μοιραζει φυλλαδια, να γινει ντηλιβερας ή απλα να ειναι ανεργος και να μενει στο σπιτι των γονιων του. Τέλος, ναι μετραει το Ι5! Ειδες τι παθαινει καποιος για μια "μαγκια" και μια τρελιτσα που παει να πουλησει στο στρατό?
"Τεμπέλης στο στρατό, τεμπέλης στη ζωή!" ΙΣΧΥΕΙ όσο δεν φανταζεσαι! Κι επειδή εγω δεν ξερω κανεναν εργοδότη που να θελει εργαζόμενους τεμπεληδες, οκνηρούς και εξυπνακηδες (αλλο πραγμα ο "εξυπνος" και αλλο πραγμα ο "εξυπνακιας"), δεν βλεπω καποιος με "Ι5" να εχει ευκολη επαγγελματική ζωή - πλην εξαιρεσεων ευνοημένων από καθαρη τυχη! Ας ερθει λοιπόν ο καθε "εξυπνακιας" του φόρουμ που με τόση ευκολία σκαρφίζεται δικαιολογίες και τεχνασματα για "βαρταχοπεδιλα" και "γαιδαρες", κι αν τολμαει ας τα πει κι ας κανει τα ίδια στον εργασιακό στίβο, να δει τι καλα που θα περασει! Ας κοπιάσει να δουμε ποσο απίδια βανει ο σάκος...!
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Τύπε δικαιολογείσαι να μισείς τον στρατό αν εχεις επιδιορθώσει ερπύστρια σε λάσπη.
ερπύστριες σε λάσπες δεν θα σε βάλουν να επιστευάσεις αλλά θα σε βάλουν σε κάτι άλλους χώρους που μέσα σε λίγα χρόνια την κάνεις στανταράκι με καρκίνο...
απορώ με τους τύπους που κάθονται εκεί μέσα
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ποια Ιμια ; Ρε οι αξιωματικοί αν φοράνε παντελόνια γιατι δεν μπουκάρουν με ΤΑνκς στην ΤΤΕ στο νομισματοκοπείο στην πτδ και στη ΠτΚ ; Να μπουζουριάσουν τα λαμόγια και να εγκαταστήσουν ΛαοΚρατίαοχι φυσικα,και σου μιλαει καποιος που εκανε 19 μηνες και εφαγε και τα ιμια στην μαπα...
οταν βγαζανε τα φανταρια στην σαμο χωρις πυρομαχικα,και ο διοικητής και υποδιοικητης την εκαναν πρωτοι με ελαφρα πηδηματακια,
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
ερπύστριες σε λάσπες δεν θα σε βάλουν να επιστευάσεις αλλά θα σε βάλουν σε κάτι άλλους χώρους που μέσα σε λίγα χρόνια την κάνεις στανταράκι με καρκίνο...
απορώ με τους τύπους που κάθονται εκεί μέσα
Μη το λες, είδα ουλαμίτες να τρώνε πούτσα σε άσκηση για να επισκευάσουν πέδηλο που είχε φύγει.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
οχι φυσικα,και σου μιλαει καποιος που εκανε 19 μηνες και εφαγε και τα ιμια στην μαπα...
Έλα ρε σειρά και εγώ στα ίμια πάνω ήμουν. Δυστυχώς όπως τα λες είναι. Η αλήθεια είναι ότι αν προχωρούσε η φάση γαμιώντας θα μας είχαν πάει, μη μπω σε λεπτομέρειες. Μονιμάς λοχίας που έκανε έφοδο έρπην στις σκοπιές για να βγάζει τάκο έκλαιγε... Είπαμε καθρέπτης της κοινωνίας και είμαστε για τον πούτσο. Εμείς πάντως δε μασήσαμε.
Εγω εκανα αλλαγες μπαταριας σε Μ113... Εμεινε στην μεση της ασκησης,και σε δρομο που ειχαν περασει κατι Μ48 και ειχαν κανει την λασπη,μουνι καπελο... Λασπη μεχρι το γονατο,ψοφοκρυο του κερατα (Εβρος),και το G3 στην πλατη....
Ι5 ουτε για πλακα... Τελικα παντως πιο πολυ στεναχωρεθηκα οταν απολυθηκα,παρα οταν παρουσιαζομουν...
Μπορει να ειχε στραβες φασεις ο στρατος,αλλα το χαβαλε και τις καφριλες που καναμε θα μου μεινουν για παντα... ειχα βγαλει το γελιο της ζωης μου..
Ι5 ουτε για πλακα... Τελικα παντως πιο πολυ στεναχωρεθηκα οταν απολυθηκα,παρα οταν παρουσιαζομουν...
Μπορει να ειχε στραβες φασεις ο στρατος,αλλα το χαβαλε και τις καφριλες που καναμε θα μου μεινουν για παντα... ειχα βγαλει το γελιο της ζωης μου..
philippnav
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αρχίσαμε τα φίδια? Ελα τωρα, εεεελα! Ο μοναδικός εκ των 12 βατραχων που ήταν εφεδρος (όλοι οι υπόλοιποι 11 ήταν μόνιμα στελέχη) είναι γνωστός μου και απο τον τρόπο που απαντας, δεν βλέπω να είσαι εσυ... και δεν ήταν καν "Στρ"!Έλα ρε σειρά [size=20pt]και εγώ στα ίμια πάνω ήμουν[/size]
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.948
- Πόντοι
- 2.606
οχι ρε πάνω στα ιμια κυριολεκτικάΑρχίσαμε τα φίδια? Ελα τωρα, εεεελα! Ο μοναδικός εκ των 12 βατραχων που ήταν εφεδρος (όλοι οι υπόλοιποι ήταν μόνιμα στελέχη) είναι γνωστός μου από και απο τον τρόπο που απαντας, δεν βλέπω να είσαι εσυ... και δεν ήταν καν "Στρ"!
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Εγω εκανα αλλαγες μπαταριας σε Μ113... Εμεινε στην μεση της ασκησης,και σε δρομο που ειχαν περασει κατι Μ48 και ειχαν κανει την λασπη,μουνι καπελο... Λασπη μεχρι το γονατο,ψοφοκρυο του κερατα (Εβρος),και το G3 στην πλατη....
Έβρο και εγώ τύπε, έφαγα πολυ κρύο, χιόνια, βροχές, περίπολα που το πόδι βούλιαζε ως το γόνατο στις λάσπες. Πολλές φορές έβγαινα αρχηγός σε παπάκι στις ασκήσεις οταν το άρμα ήταν off. Γαμάτο ήταν την πέφταμε πίσω τα μεσημέρια, τούφα.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Αρχίσαμε τα φίδια? Ελα τωρα, εεεελα! Ο μοναδικός εκ των 12 βατραχων που ήταν εφεδρος (όλοι οι υπόλοιποι 11 ήταν μόνιμα στελέχη) είναι γνωστός μου και απο τον τρόπο που απαντας, δεν βλέπω να είσαι εσυ... και δεν ήταν καν "Στρ"!
Έλεος ρε τύπε όχι στη βραχονησίδα, Έβρο τύπε, όλες οι μονάδες βγήκαμε θέσεις μάχης.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 8K