Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
μονο γλωσσοφιλα επαιξα με την ωραια...και κανα μπαφακι...μια βδομαδα καναμε παρεα και μετα την εκανα....δεν τις γνωρισα εδω...ισπανια
Έπρεπε να της υποσχεθεις ότι αν σου κάτσει θα γαμήσεις και τη φίλη της. Στάνταρ θα το δεχόταν επειδή στάνταρ θα της έκανε χαλάστρα κάθε βράδυ που θα της χόνονταν όλοι και θα έσερνε την φίλη της μαζί..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή  οι καθε στρατοκσβλος που εχει ενα υπηρεσιακό αμαξι κανει τα ψώνια του , πίνει τον καφέ του
Και μετα ειναι ανδρας ;
Τζάμπα μάγκας ειναι με τα λεφτά του ΛΑΟΥ οπως οι βολεφτες  κανει το κομματι του

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
μια ακυρη ερωτηση :

την πρωτη βδομαδα στο κεντρο....καταφερε κανενας να τραβηξει μαλακια ? η ολοι πεσμενοι ησασταν ?

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Εχετε/ θελετε/ ειστε καθ' οδον?

Τεχνικες λεπτομερειες, δεκτές.
τυπε πολλυ ευκολα περνεισ ι5 πασ στο βρουαρχειο με χαρτι απο ψυχειατρο μετα θα σε στυλουν καπου στην πεντελη θα περιμενεισ λιγεσ ωρεσ και τελοσ .αυτο εκανε ενασ φιλοσ μου και μην ακουσ μαλακιεσ οτι θα στιγματισει την ζωη σου και πουτσεσ μπλε ο στρατοσ μονο για τα δημοσιο ειναι και δεν φενεται πουθενα οτι εχει ι5 ειναι προσωπικο δεδομενο! ;)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια ακυρη ερωτηση :

την πρωτη βδομαδα στο κεντρο....καταφερε κανενας να τραβηξει μαλακια ? η ολοι πεσμενοι ησασταν ?
Τι να κανεις τη μαλάκια ; Θα φας τόσο γαμησι απο τους στρατοκσβλος φαντάρους και μόνιμους που θα σου ζαλιστούν τα ύπατα με τις μαλακιες τους

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τυπε πολλυ ευκολα περνεισ ι5 πασ στο βρουαρχειο με χαρτι απο ψυχειατρο μετα θα σε στυλουν καπου στην πεντελη θα περιμενεισ λιγεσ ωρεσ και τελοσ .αυτο εκανε ενασ φιλοσ μου και μην ακουσ μαλακιεσ οτι θα στιγματισει την ζωη σου και πουτσεσ μπλε ο στρατοσ μονο για τα δημοσιο ειναι και δεν φενεται πουθενα οτι εχει ι5 ειναι προσωπικο δεδομενο! ;)
Ρε Καραμανλής και Μπένι Ζέπος πως ειναι σε δημόσιο αξίωμα χωρις να εχουν υπηρετήσει ; Μαλακιες ειναι αυτα που λενε . Οπως λέει και ο Καπαβιτσας μην τους αφήνετε να σάς φοβίζουν με ανυπόστατες παπατιες

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

νομιζω φαινεται αν εχεις Ι5 αλλα πλεον δεν γραφεται πουθενα ο λογος για τον οποιο το πηρες...δεν ξερουνε δηλαδη αν εισαι ψυχακιας ή οχι.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ρε μάγκες δε λέει το Ι5 ούτε καν το Ι3 άοπλο. Ενταξει μαλακια είναι η φάση αλλά νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι γι αυτή τη χώρα, ειδικά αν έχεις υπηρετησει σε κανά βράχο ή στον Εβρο. Την ολη φάση τη χαλάνε τα βύσματα και οι μουφα άοπλοι που γαμάνε όλους τους άλλους.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
:thumbsup:

Υπάρχει και ένας που υπηρέτησε.

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
δεν γραφεται πουθενα ο λογος για τον οποιο το πηρες...δεν ξερουνε δηλαδη αν εισαι ψυχακιας ή οχι.
θα ερθεις πχ εσυ (ή οποιοσδήποτε αλλος) να σε προσλαβω στην επιχειρησή μου, θα σου ζητησω (που θα σου ζητησω!) πιστοποιητικό τυπου Α για να δω αν εχεις η οχι υποχρεωσεις με το στρατό, θα μου δώσεις χαρτι που να φαίνεται οτι απαλαχτηκες με "Ι5" και πιστευεις οτι εγω δεν θα σε ρωτησω "γιατι" και "πως"...! Ετσι νομίζεις!

Δηλαδή θεωρείς οτι αν πας να εργαστείς ως οδηγός (όπως εγραψε καποιος πριν) και να εχεις μεσα στο οχημα παιδακια (σχολικο) ή 40-50 ανθρωπους, δεν θα σου ζητησει ο εργοδότης σου να δει αν εισαι ψυχακιας ή όχι, ε? Και νομιζεις οτι με τις παπαριες περι βαρταχοπεδιλων και γαιδαρων θα καταφερεις να ξεγελασεις κοσμο και στον επαγγελματικό σου βίο. Νομιζεις δηλαδη οτι θα καταφερεις να πεισεις οτι ήσουν μεν Ι5, αλλα όχι ψυχακιας ε? Ετσι νομίζεις...

Ονειρεψου!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
[size=16pt]Πόσο κοστίζει η ζωή ενός φαντάρου που σκοτώνεται σε μια άσκηση του ελληνικού στρατού από τις σφαίρες όπλου συναδέλφου του; [/size]

Αν αυτό που συνέβη στη Λέσβο το Μάιο του 1995 είναι γενικός κανόνας, τότε το κοστολόγιο έχει τη μορφή πυραμίδας. Στον επιβλέποντα Συνταγματάρχη επιβάλλεται "4ήμερη κράτηση λίαν επιεικώς", στον Αντισυνταγματάρχη 8ήμερη φυλάκιση, στον διμοιρίτη 20ήμερη φυλάκιση, στον ομαδάρχη 20ήμερη φυλάκιση, και στον στρατιώτη 30ήμερη φυλάκιση. Προβλέπονται και ελάχιστα χρήματα που θα ανακουφίσουν τις άμεσες υποχρεώσεις της οικογένειας (μεταφορά, ταφή). Αλλά αυτά θα πρέπει να τα διεκδικήσει κάποιος που είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλη τη γραφειοκρατική μηχανή του Υπουργείου, του Στρατού και της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης. Κάποιος που είναι αποφασισμένος ακόμα και να ταπεινωθεί για να τιμήσει τη μνήμη του παιδιού του.

Ο πατέρας του δεκανέα Νίκου Λυμπερόπουλου δεν ζητάει από την πολιτεία παρά τα στοιχειώδη:
- Να βρεθεί ένας τάφος για το παιδί.
- Να πάρει το όνομά του ένα φυλάκιο του στρατοπέδου.
- Να κλητευθεί ο ίδιος στο στρατοδικείο για να μην κουκουλωθεί η υπόθεση.
- Να μη διαχωριστεί η δίωξη του φαντάρου που φέρεται ως αυτουργός, από τη δίωξη των υπευθύνων αξιωματικών.

Η περίπτωση του ατυχήματος στο "Καμένο Δάσος" που στοίχισε το θάνατο στο δεκανέα μοιάζει τόσο πολύ μ' όλες τις άλλες κι όμως είναι τόσο ξεχωριστή. Οπως προκύπτει από τις μαρτυρίες των αυτοπτών, την τελευταία στιγμή πληροφορήθηκαν οι φαντάροι ότι θα έκαναν χρήση πραγματικών πυρών. Η παρουσία του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγου Σπυρίδωνος και ο υπερβάλλων ζήλος του τοπικού διοικητή οδήγησαν στην πραγματοποίηση μιας άσκησης σχεδιασμένης την τελευταία στιγμή. Ακόμα και μετά το ατύχημα, οι φαντάροι δεν έμαθαν τίποτα. "Η άσκηση συνεχίστηκε κανονικά", θυμάται ο δικηγόρος Βασίλης Παπαστεργίου, ο οποίος υπηρετούσε τότε στο τάγμα 221 ΤΕ. "Μετά το τέλος της, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ πήρε το λόγο και αφού συνεχάρη τους αξιωματικούς για την επιτυχία της άσκησης πρόσθεσε ότι 'ένας κάποιος φόρος αίματος είναι αναμενόμενος σε τέτοιες ασκήσεις'. Κοιταχθήκαμε μεταξύ μας. Αργότερα μάθαμε." Η ζωή στο στρατόπεδο συνεχίστηκε κανονικά. Ούτε μεσίστιες σημαίες, ούτε σιγή ενός λεπτού, ούτε καν κάποια ανακοίνωση από τη διοίκηση του συντάγματος.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Ρε μάγκες δε λέει το Ι5 ούτε καν το Ι3 άοπλο. Ενταξει μαλακια είναι η φάση αλλά νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι γι αυτή τη χώρα, ειδικά αν έχεις υπηρετησει σε κανά βράχο ή στον Εβρο. Την ολη φάση τη χαλάνε τα βύσματα και οι μουφα άοπλοι που γαμάνε όλους τους άλλους.

ρε ολοι βρυζουνε τα βυσματα και δεν το καταλαβαινω πραγματικα...Ι1 ημουνα αλλα ετυχε να εχω βυσμα...δηλαδη να ελεγα οχι ευχαριστω αλλα επειδη αισθανομαι πατριωτης θα κατεβω στον εβρο να βοηθησω ?

ποσοι πιστευετε οτι θα το κανανε αυτο ? προφανως αν δεν ειχα δεν θα κλαιγομουνα αλλα θα πηγαινα να κανω την θητεια μου...

πιστευω οτι δεν εχει νοημα μια τετοια συζητηση

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ψευτογιωτάδες θα σας κανονίσει η Χρυσή ΑΥγή και πολλή σύντομα!!!! :cum:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ενα παληκαρι που υπηρετησε Εβρο μου 'λεγε πως ο γαλονας, πρωτη φορα που τους μιλησε, ειπε "ξερω πως, για να υπηρετειτε εδω, ειστε ολοι φτωχοπαιδα και βιοπαλαιστες... κλπ κλπ".

Ηταν 1η φορα που σκεφτηκα ΣΟΒΑΡΑ το τρελοχαρτο.

2η φορα το σκεφτηκα (και τοτε κλειδωσε το μυαλο μου), οταν καταλαβα ποσο πολλα εχω να μαθω πανω σ' αυτο που σπουδαζω. Νιωθοντας ζηλια και θαυμασμο για εναν τυπο που μου 'κανε μαθημα...
Και, σκεπτομενος ακομα, ποσα χρονια εχασα με ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Είμαι περίεργος τέτοιου είδους μαγκιές πως τις αντιμετωπίζουν οι Ισραηλινοί, το κάθε τσογλανάκι τύπου κοσμαφ να πάει να το παίξει ψυχάκιας για να μην υπηρετήσει.  Πιστεύω θα πέφτει πολύ πούτσα όπως και τους αξίζει, θα το ψάξω από περιέργεια.

Φαντάσου σε μια χώρα με τα εκατοντάδες μύρια ορκ γύρω γύρω να θέλουν να τους γαμήσουν, όπου υπηρετούν κανονικά οι γυναίκες, να πηγαίνει ο λελές να το παίξει τρελός για να μην ξεβολευτεί, ας είναι καλά οι υπόλοιποι μαλάκες που γαμιούνται για πάρτη του.

Στο κέντρο είχαμε ένα παληκάρι που πραγματικά έχει πρόβλημα στο μυαλό και βγήκε Ι4 και υπηρέτησε! Μεγάλη μαγκιά σε αυτόν και στους γονείς του!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Ενα παληκαρι που υπηρετησε Εβρο μου 'λεγε πως ο γαλονας, πρωτη φορα που τους μιλησε, ειπε "ξερω πως, για να υπηρετειτε εδω, ειστε ολοι φτωχοπαιδα και βιοπαλαιστες... κλπ κλπ".

Ηταν 1η φορα που σκεφτηκα ΣΟΒΑΡΑ το τρελοχαρτο.

2η φορα το σκεφτηκα (και τοτε κλειδωσε το μυαλο μου), οταν καταλαβα ποσο πολλα εχω να μαθω πανω σ' αυτο που σπουδαζω. Νιωθοντας ζηλια και θαυμασμο για εναν τυπο που μου 'κανε μαθημα...
Και, σκεπτομενος ακομα, ποσα χρονια εχασα με ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

για το πρωτο που λες δεν ισχυει...μπορει να εχεις λεφτα απλα να μην εχεις το καταλληλο βισμα...για παλια μιλαω...τωρα ολοι την ιδια πουτσα τρωνε...

οσο για 2ο αν κατι σαρεσει πραγματικα οι 9 μηνες δεν ειναι τιποτα....ισα ισα που θα σε κανουνε να δεις πως ειναι πραγματικα να απεχεις απο αυτο που πραγματικα σαρεσει....αφου εχεις βρει αυτο που σαρεσει και θες να ασχοληθεις μαυτο για το υπολοιπο της ζωης σου πρεπει να αισθανεσαι απιστευτα τυχερος...οι περισσοτεροι σπουδαζουνε η κανουνε πραγματα που τα σιχαινονται...

στην αρχη στο κεντρο παθαινεις ενα ψιλοσοκ αλλα οκ  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom