Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Τις φύτεψες?
μονο γλωσσοφιλα επαιξα με την ωραια...και κανα μπαφακι...μια βδομαδα καναμε παρεα και μετα την εκανα....δεν τις γνωρισα εδω...ισπανια
Τις φύτεψες?
Έπρεπε να της υποσχεθεις ότι αν σου κάτσει θα γαμήσεις και τη φίλη της. Στάνταρ θα το δεχόταν επειδή στάνταρ θα της έκανε χαλάστρα κάθε βράδυ που θα της χόνονταν όλοι και θα έσερνε την φίλη της μαζί..μονο γλωσσοφιλα επαιξα με την ωραια...και κανα μπαφακι...μια βδομαδα καναμε παρεα και μετα την εκανα....δεν τις γνωρισα εδω...ισπανια
το βραδι που κοιμοντουσαν οι αλλοι και στο ντουςμια ακυρη ερωτηση :
την πρωτη βδομαδα στο κεντρο....καταφερε κανενας να τραβηξει μαλακια ? η ολοι πεσμενοι ησασταν ?
τυπε πολλυ ευκολα περνεισ ι5 πασ στο βρουαρχειο με χαρτι απο ψυχειατρο μετα θα σε στυλουν καπου στην πεντελη θα περιμενεισ λιγεσ ωρεσ και τελοσ .αυτο εκανε ενασ φιλοσ μου και μην ακουσ μαλακιεσ οτι θα στιγματισει την ζωη σου και πουτσεσ μπλε ο στρατοσ μονο για τα δημοσιο ειναι και δεν φενεται πουθενα οτι εχει ι5 ειναι προσωπικο δεδομενο! ;)Εχετε/ θελετε/ ειστε καθ' οδον?
Τεχνικες λεπτομερειες, δεκτές.
Τι να κανεις τη μαλάκια ; Θα φας τόσο γαμησι απο τους στρατοκσβλος φαντάρους και μόνιμους που θα σου ζαλιστούν τα ύπατα με τις μαλακιες τουςμια ακυρη ερωτηση :
την πρωτη βδομαδα στο κεντρο....καταφερε κανενας να τραβηξει μαλακια ? η ολοι πεσμενοι ησασταν ?
Ρε Καραμανλής και Μπένι Ζέπος πως ειναι σε δημόσιο αξίωμα χωρις να εχουν υπηρετήσει ; Μαλακιες ειναι αυτα που λενε . Οπως λέει και ο Καπαβιτσας μην τους αφήνετε να σάς φοβίζουν με ανυπόστατες παπατιεςτυπε πολλυ ευκολα περνεισ ι5 πασ στο βρουαρχειο με χαρτι απο ψυχειατρο μετα θα σε στυλουν καπου στην πεντελη θα περιμενεισ λιγεσ ωρεσ και τελοσ .αυτο εκανε ενασ φιλοσ μου και μην ακουσ μαλακιεσ οτι θα στιγματισει την ζωη σου και πουτσεσ μπλε ο στρατοσ μονο για τα δημοσιο ειναι και δεν φενεται πουθενα οτι εχει ι5 ειναι προσωπικο δεδομενο! ;)
τυπε πολλυ ευκολα περνεισ ι5 πασ στο βρουαρχειο με χαρτι απο ψυχειατρο μετα θα σε στυλουν καπου στην πεντελη θα περιμενεισ λιγεσ ωρεσ και τελοσ .αυτο εκανε ενασ φιλοσ μου και μην ακουσ μαλακιεσ οτι θα στιγματισει την ζωη σου και πουτσεσ μπλε ο στρατοσ μονο για τα δημοσιο ειναι και δεν φενεται πουθενα οτι εχει ι5 ειναι προσωπικο δεδομενο! ;)
νομιζω φαινεται αν εχεις Ι5 αλλα πλεον δεν γραφεται πουθενα ο λογος για τον οποιο το πηρες...δεν ξερουνε δηλαδη αν εισαι ψυχακιας ή οχι.
οχι δεν φενεται πουθενα ;)νομιζω φαινεται αν εχεις Ι5 αλλα πλεον δεν γραφεται πουθενα ο λογος για τον οποιο το πηρες...δεν ξερουνε δηλαδη αν εισαι ψυχακιας ή οχι.
θα ερθεις πχ εσυ (ή οποιοσδήποτε αλλος) να σε προσλαβω στην επιχειρησή μου, θα σου ζητησω (που θα σου ζητησω!) πιστοποιητικό τυπου Α για να δω αν εχεις η οχι υποχρεωσεις με το στρατό, θα μου δώσεις χαρτι που να φαίνεται οτι απαλαχτηκες με "Ι5" και πιστευεις οτι εγω δεν θα σε ρωτησω "γιατι" και "πως"...! Ετσι νομίζεις!δεν γραφεται πουθενα ο λογος για τον οποιο το πηρες...δεν ξερουνε δηλαδη αν εισαι ψυχακιας ή οχι.
Ρε μάγκες δε λέει το Ι5 ούτε καν το Ι3 άοπλο. Ενταξει μαλακια είναι η φάση αλλά νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι γι αυτή τη χώρα, ειδικά αν έχεις υπηρετησει σε κανά βράχο ή στον Εβρο. Την ολη φάση τη χαλάνε τα βύσματα και οι μουφα άοπλοι που γαμάνε όλους τους άλλους.
Είμαι περίεργος τέτοιου είδους μαγκιές πως τις αντιμετωπίζουν οι Ισραηλινοί, το κάθε τσογλανάκι τύπου κοσμαφ να πάει να το παίξει ψυχάκιας για να μην υπηρετήσει. Πιστεύω θα πέφτει πολύ πούτσα όπως και τους αξίζει, θα το ψάξω από περιέργεια.
Φαντάσου σε μια χώρα με τα εκατοντάδες μύρια ορκ γύρω γύρω να θέλουν να τους γαμήσουν, όπου υπηρετούν κανονικά οι γυναίκες, να πηγαίνει ο λελές να το παίξει τρελός για να μην ξεβολευτεί, ας είναι καλά οι υπόλοιποι μαλάκες που γαμιούνται για πάρτη του.
Ενα παληκαρι που υπηρετησε Εβρο μου 'λεγε πως ο γαλονας, πρωτη φορα που τους μιλησε, ειπε "ξερω πως, για να υπηρετειτε εδω, ειστε ολοι φτωχοπαιδα και βιοπαλαιστες... κλπ κλπ".
Ηταν 1η φορα που σκεφτηκα ΣΟΒΑΡΑ το τρελοχαρτο.
2η φορα το σκεφτηκα (και τοτε κλειδωσε το μυαλο μου), οταν καταλαβα ποσο πολλα εχω να μαθω πανω σ' αυτο που σπουδαζω. Νιωθοντας ζηλια και θαυμασμο για εναν τυπο που μου 'κανε μαθημα...
Και, σκεπτομενος ακομα, ποσα χρονια εχασα με ΜΑΛΑΚΙΕΣ.