Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ρε ολοι βρυζουνε τα βυσματα και δεν το καταλαβαινω πραγματικα...Ι1 ημουνα αλλα ετυχε να εχω βυσμα...δηλαδη να ελεγα οχι ευχαριστω αλλα επειδη αισθανομαι πατριωτης θα κατεβω στον εβρο να βοηθησω ?

ποσοι πιστευετε οτι θα το κανανε αυτο ? προφανως αν δεν ειχα δεν θα κλαιγομουνα αλλα θα πηγαινα να κανω την θητεια μου...

πιστευω οτι δεν εχει νοημα μια τετοια συζητηση

Φίλε με την ίδια λογική και επειδή έτυχε να έχουν μπαρμπα στη Κορώνη, τύποι παίρνουν δουλειές απο άλλους, καλύτερη αντιμετώπιση σε νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλ. Καλά κάνουν αυτοί αλλά πολύ καλύτερα κι εμείς που τους βρίζουμε  :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ενα παληκαρι που υπηρετησε Εβρο μου 'λεγε πως ο γαλονας, πρωτη φορα που τους μιλησε, ειπε "ξερω πως, για να υπηρετειτε εδω, ειστε ολοι φτωχοπαιδα και βιοπαλαιστες... κλπ κλπ".

Ηταν 1η φορα που σκεφτηκα ΣΟΒΑΡΑ το τρελοχαρτο.

2η φορα το σκεφτηκα (και τοτε κλειδωσε το μυαλο μου), οταν καταλαβα ποσο πολλα εχω να μαθω πανω σ' αυτο που σπουδαζω. Νιωθοντας ζηλια και θαυμασμο για εναν τυπο που μου 'κανε μαθημα...
Και, σκεπτομενος ακομα, ποσα χρονια εχασα με ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Τύπε, του δικού μου γαλονά χαλαρά θα του την άναβα, αν ήταν να μην με συνελάμβαναν.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγώ από την άλλη πολύ θα το ήθελα όλους αυτούς τους στρατόκαυλους εθνικά υπερήφανους (χαγίτες και μη) να τους έπερνα μια μέρα για τρέξιμο,τροχάδην αναβάσεις σε βουνά,κάμψεις κτλ να τους δω σε real καταστάσεις τι ψάρια πιάνουν  :grin:
πάντως η εμπειρία μου λέει ότι όσο ποιο πρόθυμο το πνεύμα άλλο τόσο  ποιο ψώφιο το σώμα  :2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
kosamf αν επιμενεις παντως για το τρελοχαρτο μια είναι η λυση----αυτο το βιντεο θα σε βοηθησει ---

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
εγώ από την άλλη πολύ θα το ήθελα όλους αυτούς τους στρατόκαυλους εθνικά υπερήφανους (χαγίτες και μη) να τους έπερνα μια μέρα για τρέξιμο,τροχάδην αναβάσεις σε βουνά,κάμψεις κτλ να τους δω σε real καταστάσεις τι ψάρια πιάνουν  :grin:
πάντως η εμπειρία μου λέει ότι όσο ποιο πρόθυμο το πνεύμα άλλο τόσο  ποιο ψώφιο το σώμα  :2funny:

Τύπε και εγώ είμαι περίεργος αν σε είχα μπροστά από το 50άρι του άρματος πόσο γρήγορα θα έπιανες το κατοστάρι.  :)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ενα παληκαρι που υπηρετησε Εβρο μου 'λεγε πως ο γαλονας, πρωτη φορα που τους μιλησε, ειπε "ξερω πως, για να υπηρετειτε εδω, ειστε ολοι φτωχοπαιδα και βιοπαλαιστες... κλπ κλπ".

Ηταν 1η φορα που σκεφτηκα ΣΟΒΑΡΑ το τρελοχαρτο.

2η φορα το σκεφτηκα (και τοτε κλειδωσε το μυαλο μου), οταν καταλαβα ποσο πολλα εχω να μαθω πανω σ' αυτο που σπουδαζω. Νιωθοντας ζηλια και θαυμασμο για εναν τυπο που μου 'κανε μαθημα...
Και, σκεπτομενος ακομα, ποσα χρονια εχασα με ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Τύπε όσο τα τρως από τους γέρους είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκεις πολλά για να μάθεις, κατά προτίμηση για μια ζωή. Η δουλειά είναι για τους μαλάκες, το ίδιο και η θητεία.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πιο,πιθανό να πάρεις χαρτί αν πεις πως με το Χαρδαβέλα είσουν  μάρτυρας περιστατικού βιασμού εξωγήινου την ωρα που έκανες γεώτρηση για να βρεις πετρέλαιο  

Παρα ως ιεχωβας
Τους παίρνουν στα μαγειρεία αυτούς

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
12009823_879256152151321_2262512176526988264_n.jpg

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Όχι ρε τύπε, εμάς στο κέντρο ρωτήσανε και όσοι δήλωσαν ιεχωβάδες τους μάζεψαν κάτι γομάρια στρατονόμοι. Έκαναν παραθερισμό στο κρατητήριο μέχρι το στρατοδικείο  :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Τι μαλακιες διαβαζουμε γι αλλη μια φορα.
Να βαλουμε εφεδρους στα λεοπαρντ ενω δεν γινεται καμια προεπιλογη βασει μορφωσης,iq,κλπ.
Βαρελι απο 1,5 χιλ πετυχαιναν και το 81 στην ξανθη εφεδροι πυροβολητες,αφου το σκοπευτικο στο εφερνε σαν μουνι στο στομα στα M48A5.
Οι μονιμοι στοιχιζουν στο κρατος λιγοτερο απο τους εφεδρους ΖΩΑ.
Δεν συνεχιζω λογω ελλειψης σοβαρου αντίπαλου.
Υ.γ τσαμπα κλαψομουνιαση για 9 μηνες πλην αδειων,διακοπαρες.
Τελικα ποσο φλωρουμποχλιδανεργα πουστρακια ειναι τα σημερινα 18χρονα?
το 81 είχαν σύστημα μολφ τα μ48 ; :think:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο στρατός θα είχε αξία αν ήταν υπηρέτης των λαϊκών αναγκών πχ  τωρα κορόιδεψε ι Τσιπρας το Λαό  μπούκα ενα τανκ στο Μαξίμου να τον τσακίσει τον πούστη

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Τύπε και εγώ είμαι περίεργος αν σε είχα μπροστά από το 50άρι του άρματος πόσο γρήγορα θα έπιανες το κατοστάρι.  :)

έχω δουλέψει πριν κάτι χρόνια και στο πεβ  
(ξέρεις εκεί που επισκευάουν άρματα)   :2funny:

anyway δεν πάω να την πω σε κανένα... απλά δεν πάω τον στρατό

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ο στρατός θα είχε αξία αν ήταν υπηρέτης των λαϊκών αναγκών πχ  τωρα κορόιδεψε ι Τσιπρας το Λαό  μπούκα ενα τανκ στο Μαξίμου να τον τσακίσει τον πούστη

κατι τετοιο θα ητανε αντιδημοκρατικο  :cheesy:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
θα ερθεις πχ εσυ (ή οποιοσδήποτε αλλος) να σε προσλαβω στην επιχειρησή μου, θα σου ζητησω (που θα σου ζητησω!) πιστοποιητικό τυπου Α για να δω αν εχεις η οχι υποχρεωσεις με το στρατό, θα μου δώσεις χαρτι που να φαίνεται οτι απαλαχτηκες με "Ι5" και πιστευεις οτι εγω δεν θα σε ρωτησω "γιατι" και "πως"...! Ετσι νομίζεις!

Δηλαδή θεωρείς οτι αν πας να εργαστείς ως οδηγός (όπως εγραψε καποιος πριν) και να εχεις μεσα στο οχημα παιδακια (σχολικο) ή 40-50 ανθρωπους, δεν θα σου ζητησει ο εργοδότης σου να δει αν εισαι ψυχακιας ή όχι, ε? Και νομιζεις οτι με τις παπαριες περι βαρταχοπεδιλων και γαιδαρων θα καταφερεις να ξεγελασεις κοσμο και στον επαγγελματικό σου βίο. Νομιζεις δηλαδη οτι θα καταφερεις να πεισεις οτι ήσουν μεν Ι5, αλλα όχι ψυχακιας ε? Ετσι νομίζεις...

Ονειρεψου!

Μόνο στα σώματα ασφαλείας και ΕΔ δε μπορείς να μπείς όπου ζητήται σωματική ικανότητα.Το υπόλοιπο δημόσιο και ιδιωτικό είναι ανοιχτό για σένα.Η κατάσταση υγείας είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και ουδείς χωρίς τη συναίνεση σου,εισαγγελική παραγγελία ή απόφαση της ΑΠΠΔ δε μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτή τη πληροφορία.Αυτό ισχύει πλέον πάνω από 8 χρόνια.

Το απολυτήριο σου θα γράφει οτι δεν έκανες θητεία αλλά ταυτόχρονα οτι δεν είσαι υπόχρεος θητείας.Αυτό αρκεί για τους εργοδότες σου στο δημόσιο/ιδιωτικό.Οποιαδήποτε ερώτηση στον εργασιακό στίβο για τη σωματική σου ικανότητα στο στρατό είναι πλέον παράνομη.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
έχω δουλέψει πριν κάτι χρόνια και στο πεβ  
(ξέρεις εκεί που επισκευάουν άρματα)   :2funny:

Τύπε δικαιολογείσαι να μισείς τον στρατό αν εχεις επιδιορθώσει ερπύστρια σε λάσπη.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο στρατός ειναι ο χειρότερος καθρέφτης της ζωής ... Κοροϊδία ίντριγκες κομπλεξικοί ψεύτο-μούχλας , πατριώτες της αρπαχτης και του βολέματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom