ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ναι υπάρχουν όλα αυτά φίλε!
ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΑΘΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
Τύπε, είσαι κλώνος;
Ναι υπάρχουν όλα αυτά φίλε!
ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΑΘΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
ρε ολοι βρυζουνε τα βυσματα και δεν το καταλαβαινω πραγματικα...Ι1 ημουνα αλλα ετυχε να εχω βυσμα...δηλαδη να ελεγα οχι ευχαριστω αλλα επειδη αισθανομαι πατριωτης θα κατεβω στον εβρο να βοηθησω ?
ποσοι πιστευετε οτι θα το κανανε αυτο ? προφανως αν δεν ειχα δεν θα κλαιγομουνα αλλα θα πηγαινα να κανω την θητεια μου...
πιστευω οτι δεν εχει νοημα μια τετοια συζητηση
Ενα παληκαρι που υπηρετησε Εβρο μου 'λεγε πως ο γαλονας, πρωτη φορα που τους μιλησε, ειπε "ξερω πως, για να υπηρετειτε εδω, ειστε ολοι φτωχοπαιδα και βιοπαλαιστες... κλπ κλπ".
Ηταν 1η φορα που σκεφτηκα ΣΟΒΑΡΑ το τρελοχαρτο.
2η φορα το σκεφτηκα (και τοτε κλειδωσε το μυαλο μου), οταν καταλαβα ποσο πολλα εχω να μαθω πανω σ' αυτο που σπουδαζω. Νιωθοντας ζηλια και θαυμασμο για εναν τυπο που μου 'κανε μαθημα...
Και, σκεπτομενος ακομα, ποσα χρονια εχασα με ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Πλακα πλακα σοβαρα τωρα. Αν πεις ειμαι Μαρτυρας του Ιεχωβα. Πώς ξεχωριζουν αυτοι οτι δεν εισαι? Σου βαζουν τεστ?!
εγώ από την άλλη πολύ θα το ήθελα όλους αυτούς τους στρατόκαυλους εθνικά υπερήφανους (χαγίτες και μη) να τους έπερνα μια μέρα για τρέξιμο,τροχάδην αναβάσεις σε βουνά,κάμψεις κτλ να τους δω σε real καταστάσεις τι ψάρια πιάνουν
πάντως η εμπειρία μου λέει ότι όσο ποιο πρόθυμο το πνεύμα άλλο τόσο ποιο ψώφιο το σώμα
Ένας ήταν. Στρατός ο ΕΛ.ΑΣ
Ενα παληκαρι που υπηρετησε Εβρο μου 'λεγε πως ο γαλονας, πρωτη φορα που τους μιλησε, ειπε "ξερω πως, για να υπηρετειτε εδω, ειστε ολοι φτωχοπαιδα και βιοπαλαιστες... κλπ κλπ".
Ηταν 1η φορα που σκεφτηκα ΣΟΒΑΡΑ το τρελοχαρτο.
2η φορα το σκεφτηκα (και τοτε κλειδωσε το μυαλο μου), οταν καταλαβα ποσο πολλα εχω να μαθω πανω σ' αυτο που σπουδαζω. Νιωθοντας ζηλια και θαυμασμο για εναν τυπο που μου 'κανε μαθημα...
Και, σκεπτομενος ακομα, ποσα χρονια εχασα με ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Πιο,πιθανό να πάρεις χαρτί αν πεις πως με το Χαρδαβέλα είσουν μάρτυρας περιστατικού βιασμού εξωγήινου την ωρα που έκανες γεώτρηση για να βρεις πετρέλαιο
Να δηλώσει αντιρρησίας συνείδησης ώστε να κάνει εναλλακτική θητεία τύπε
το 81 είχαν σύστημα μολφ τα μ48 ;Τι μαλακιες διαβαζουμε γι αλλη μια φορα.
Να βαλουμε εφεδρους στα λεοπαρντ ενω δεν γινεται καμια προεπιλογη βασει μορφωσης,iq,κλπ.
Βαρελι απο 1,5 χιλ πετυχαιναν και το 81 στην ξανθη εφεδροι πυροβολητες,αφου το σκοπευτικο στο εφερνε σαν μουνι στο στομα στα M48A5.
Οι μονιμοι στοιχιζουν στο κρατος λιγοτερο απο τους εφεδρους ΖΩΑ.
Δεν συνεχιζω λογω ελλειψης σοβαρου αντίπαλου.
Υ.γ τσαμπα κλαψομουνιαση για 9 μηνες πλην αδειων,διακοπαρες.
Τελικα ποσο φλωρουμποχλιδανεργα πουστρακια ειναι τα σημερινα 18χρονα?
Τύπε και εγώ είμαι περίεργος αν σε είχα μπροστά από το 50άρι του άρματος πόσο γρήγορα θα έπιανες το κατοστάρι.
ο στρατός θα είχε αξία αν ήταν υπηρέτης των λαϊκών αναγκών πχ τωρα κορόιδεψε ι Τσιπρας το Λαό μπούκα ενα τανκ στο Μαξίμου να τον τσακίσει τον πούστη
θα ερθεις πχ εσυ (ή οποιοσδήποτε αλλος) να σε προσλαβω στην επιχειρησή μου, θα σου ζητησω (που θα σου ζητησω!) πιστοποιητικό τυπου Α για να δω αν εχεις η οχι υποχρεωσεις με το στρατό, θα μου δώσεις χαρτι που να φαίνεται οτι απαλαχτηκες με "Ι5" και πιστευεις οτι εγω δεν θα σε ρωτησω "γιατι" και "πως"...! Ετσι νομίζεις!
Δηλαδή θεωρείς οτι αν πας να εργαστείς ως οδηγός (όπως εγραψε καποιος πριν) και να εχεις μεσα στο οχημα παιδακια (σχολικο) ή 40-50 ανθρωπους, δεν θα σου ζητησει ο εργοδότης σου να δει αν εισαι ψυχακιας ή όχι, ε? Και νομιζεις οτι με τις παπαριες περι βαρταχοπεδιλων και γαιδαρων θα καταφερεις να ξεγελασεις κοσμο και στον επαγγελματικό σου βίο. Νομιζεις δηλαδη οτι θα καταφερεις να πεισεις οτι ήσουν μεν Ι5, αλλα όχι ψυχακιας ε? Ετσι νομίζεις...
Ονειρεψου!
έχω δουλέψει πριν κάτι χρόνια και στο πεβ
(ξέρεις εκεί που επισκευάουν άρματα)