Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Τι παει να πει θεσμός ; Και η οικογένεια σύμφωνα με τη κρατική ιδεολογία ειναι θεσμός , τα μνημόνια μπορούν να βοηθήσουν στην αναπαραγωγή της Ελληνικής οικογένειας ;;;;; Χαχαχαχα

Τα μνημόνια Λαφαζάνη μου δεν βοήθησανε γιατί εφαρμόστηκαν λάθος και βάλαε μόνο φόρους. Οι συντεχνίες των Φωτόπουλων και λοιπών πολλών άλλων δεν θέλανε μεταρυθμίσεις...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δεν νομιζω οτι σε ακολουθει μια ζωη.. Εκτος απο φιλους και γνωστους που θα σε κοροιδευουν για παντα.

Ας πουμε εχω εναν φιλο που το επαιξε γιωτας και τον κοροιδευουν ολοι, ενω για μενα δεν λεει ποτε κανεις τιποτα.

Δεν θα ηθελα να αναφερθω στο τι εχω, για να μην δινω πολλα προσωπικα στοιχεια. Παντως αν βοηθαει, εχω αυτοανοσο νοσημα το οποιο δεν δεχεται θεραπεια με κορτιζονη πλεον και θελει ανοσοκατασταλτικα.

περαστικα τυπε μου  :)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε σαΐνια μνημονιακά αφού ειμαστε στην ΕΕ δεν μας εγγυάται αυτή τη φύλαξη των συνόρων ; Ο ευρω στρατός ; Οι νεοφιλελεύθερα τι λενε ; Καλη η Ευρώπη να μας αρμέγει αλλα οταν πρέπει να αναλάβει ευθύνες κανει τη πάπια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Εγω αναγνωριζω ως "εθνικους" θεσμους του ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥΣ θεσμους (εκλογες, πανελλαδικες, ΑΣΕΠ...), οπου ολος ο λαος εχει ιση βαρυτητα, ασχετως ονοματος και χρηματων.

Ο στρατος ειναι αποκορυφωμα της ταξικης κοινωνιας.

Οποτε, αυτα τα περι "πατριδας", "αισθηματος καθηκοντος" κλπ, να τα βαλετε εκει που ξερετε.

Η υποχρεωτική θητεία είναι πλεόν καθιερωμένη. Όλοι πάνε. Απλά . Και αφήστε τα περί αμπελοφιλοσοφιών. Μια χαρά θα περάσετε. Κολλέγιο είναι πια

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Ο στρατος ειναι αποκορυφωμα της ταξικης κοινωνιας.

Υπαρχει αυτο; :think:

Γιατι οι αρχαιοι σπαρτιατες πχ που ηταν αταξικοι (ομοιοι) ειχαν τον πιο σκληρο στρατο

Και οι σοβιετικοι που ηταν κομμουνιστες ειχαν μεγαλο στρατο επισης

Πως το εννοεις;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Ρε σαΐνια μνημονιακά αφού ειμαστε στην ΕΕ δεν μας εγγυάται αυτή τη φύλαξη των συνόρων ; Ο ευρω στρατός ; Οι νεοφιλελεύθερα τι λενε ; Καλη η Ευρώπη να μας αρμέγει αλλα οταν πρέπει να αναλάβει ευθύνες κανει τη πάπια

Ναι είμαι υπερ της κατάργησης της υποχρεωτικής θητείας από πολίτες και υπερ μισθοφορικών στρατών και ευρωστρατού.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Και φίλε KOSAMF μη το κουράζεις σαν μικρό παιδί. Πήγαινε στρατό και θα έχεις να διηγείσαι. Τίποτα δεν είναι φίλε. Πιστεψέ με.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχει ενα δίκτυο φίλε Σπαρτακος λέγεται αν θες πα τους τηλέφωνο , αυτοί βγάζουν οτι λαμόγια μαλάκια γινεται στις ΕΔ σε βάρος νεοσυλλέκτων και τα ρέστα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Το θέμα για μια ανεπτηγμένη κοινωνία είναι να εκτιμήσει κατά πόσο ο στρατός χρειάζεται και σε ποια μορφή είναι ποιο αποδοτικός για να εκτελέσει τον σκοπό του. Τώρα το ότι στην Ελλάδα χρειαζόμαστε στρατό είναι σίγουρο νομίζω. Ο στρατός όμως με την εικόνα που έχει σήμερα μόνο την δουλειά του δεν κάνει,όσον αφορά την εκπαίδευση και την χρισημότητα των φαντάρων.

Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια έκαναν φαντάροι και κάτω από ποιές συνθήκες οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας. Είμαστε σε άλλες εποχές και πρέπει να προσαρμοστούμε. Νομίζω πως η 9μηνη θητεία με του στυλ ''είσαι το παιδί για όλες τις δουλειές των στρατοπέδων'', ούτε εκπαιδεύει κανέναν πέρα από το ότι σου μαθαίνει ίσως κάποια πειθαρχία ή το τι θα πει να ακολουθείς εντολές. Ο φαντάρος θα έπρεπε να κάνει 2 μήνες να μαθαίνει πράγματα χρίσημα και να πηγαίνει σπίτι του.

Στρατόπεδα θα έπρεπε να κλείσουν αν δεν υπηρετούν κάποιο σκοπό και όχι να υπάρχουν στην Αττική μόνο όσα στρατόπεδα υπάρχουν στον Έβρο. Ο στρατός σήμερα είναι ένα αστείο ανάμεσα σε δημοσιουπαληλίκι,ρουσφέτια,κονδύλια και απαρχαιομένες ιδέες.

Η χώρα χρειάζεται στρατό,αλλά όχι 9μηνους φαντάρους που βαριούνται τη ζωή τους και κοιτάνε πως θα την αράξουν.

:rockon: :rockon: :rockon:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Να   ... πώ το μυστικο για   Ι 5 ? Ακρατεια ούρων. Υπάρχει ειδικη διάταξη που σε  διώχνουν υποχρεωτικά.Αλλα οι γιατροι  δεν το λένε, διοτι θα πανε να βγουν ετσι ι 5 αμετρητοι.. Βέβαια , αυτο σημαινει  οτι πρέπει  να κατουρηθείς επάνω σου μέσα  στο θάλαμο στην βασικη  εκπαιδευση τουλαχιστον 2 φορες…  δηλαση να βρεξεις  το κρεβατι  στις κουκετες  /   :( Μετα δεν μπορουν να σε κρατησουν μέσα /  Ειναι οντως ετσι-Τουλάχιστον παλιοτερα ίσχυε 100% .. :)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Άμα δηλώσεις αντιρρησίας συνείδησης δεν θα πειράξουν τρίχα σου

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καμία θυσία για το ευρω και το στρατό

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Υπάρχει ενα δίκτυο φίλε Σπαρτακος λέγεται αν θες πα τους τηλέφωνο , αυτοί βγάζουν οτι λαμόγια μαλάκια γινεται στις ΕΔ σε βάρος νεοσυλλέκτων και τα ρέστα

Ναι χρειάζεται να υπάρχουν δίκτυα συμφωνώ. Ωστόσο οι του Σπαρτάκου ξεφεύγουν μερικές φορές και φτάνουν να παραπονιούνται γιατί τους ξυπνάνε νωρίς. όλα έχουν όριο. Στρατός είναι. Θα έχει και τη τρέλα του. Καραβανάδες θα έχει. Κακούς θα έχει. Γαμάτους ανθρώπους θα έχει. Όπως και στη ζωή είναι παιδιά μη το κουράζετε πολύ.

Τη πρώτη μέρα που πήγα φαντάρος ο λοχαγός μας είπε το εξής: Θα υπάρχουν μέρες που θα λέτε πόσο υπέροχα περνάω και έχω παρέες κλπ κλπ και μέρες που αθ θέλετε να να πείτε ότι όλα είναι χάλια. Έτσι είναι και στη ζωή. Μην αναζητάτε την ευκολία και χαλαρά. Όχι να γίνετε λάτρεις του πόνου φυσικά.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Ναι είμαι υπερ της κατάργησης της υποχρεωτικής θητείας από πολίτες και υπερ μισθοφορικών στρατών και ευρωστρατού.

Βασικα αυτο που εχω δει ειναι να πανε επαγγελματιες εκτος συνορων σε ειδικες επιχειρησεις

Σε πολεμο εντος επικρατειας παντα καλουν εφεδρους και με μια διμηνη το πολυ εκπαιδευση τους στελνουν στην μαχη. Αυτο ισχυει και για οπλιτες αλλα και για αξιωματικους

Ειχα διαβασει οτι στην κορυφωση της μαχης της Αγγλιας στελναν πιλοτους για αερομαχια, με μονο μια βδομαδα εκπαιδευση :o

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Να   ... πώ το μυστικο για   Ι 5 ? Ακρατεια ούρων. Υπάρχει ειδικη διάταξη που σε  διώχνουν υποχρεωτικά.Αλλα οι γιατροι  δεν το λένε, διοτι θα πανε να βγουν ετσι ι 5 αμετρητοι.. Βέβαια , αυτο σημαινει  οτι πρέπει  να κατουρηθείς επάνω σου μέσα  στο θάλαμο στην βασικη  εκπαιδευση τουλαχιστον 2 φορες…  δηλαση να βρεξεις  το κρεβατι  στις κουκετες  /   :( Μετα δεν μπορουν να σε κρατησουν μέσα /  Ειναι οντως ετσι-Τουλάχιστον παλιοτερα ίσχυε 100% .. :)

XAXAXAXAXXA

Γαματο!!!
(αλλα κωλωνω να το κανω/ προτιμαω να παιξω με συνταγογραφησεις σε χαπια κλπ)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Στρατός = Ευρω = Θυσίες δίχως αντίκρυσμα

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
XAXAXAXAXXA

Γαματο!!!
(αλλα κωλωνω να το κανω/ προτιμαω να παιξω με συνταγογραφησεις σε χαπια κλπ)
Οταν πας στο γραφειο κάνε τον τρελό δηλαδή πήγαινε με σορτς και σακάκι απο πανω άρχισε ακαταλαβίστικα πες ειμαι τρελός απο κούνια και εχεις τάσεις βαμπίρ , ορμά και δάγκωσε το λαιμο του καραβάνα

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Επισης καλο ειναι να πας εκει ακομη και να την βγάλεις εξω να τραβήξεις μαλάκια στα μούτρα του καραβάνα θα εχει αρκετό μελάνι να γράψει το χαρτί της απλα γης

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πέρα απο τη πλάκα ξερω σκανδαλακι  που εχει μεσολαβήσει ο βολεφτης της ΝΔ ο γιος του Δημα στη Κόρινθο  και εχει δωσει απαλλαγή γιατρός ενω λαδώθηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom