Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε κάνε οτι και ο Τζίμης παρούσης πάρε δυο Ρωσίδες αγκαζέ και πανε στο γραφειο .
Ο στρατός ειναι ουι πιο άχρηστο στη ζωη , να βλέπεις λοχίες που στη κοινωνική ζωη δεν μπορούν να αρθρώσουν λογο και μέσα στη ζωη τη στρατιωτική να πουλάνε μούρη . Ο οπλισμός δε ειναι  πιο παλιός και απο τα όπλα των οπλαρχηγών του 21

Κάτω ολοι οι στρατοί

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.097
Πόντοι
1.796
Τυποι εγω βγηκα Ι5 λογω ασθενειας.

Κι ερχονται εξυπνακηδες και μου λενε "Θεος ρε, γλυτωσες τον στρατο!".

Θα προτιμουσα να κανω διετη θητεια ειδικες δυναμεις παρα να εχω αυτο που εχω.

Εχω φιλους που τους βλεπω να αγωνιζονται να βγουν Ι5 και θλιβομαι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Φίλε κάνε οτι και ο Τζίμης παρούσης πάρε δυο Ρωσίδες αγκαζέ και πανε στο γραφειο .
Ο στρατός ειναι ουι πιο άχρηστο στη ζωη , να βλέπεις λοχίες που στη κοινωνική ζωη δεν μπορούν να αρθρώσουν λογο και μέσα στη ζωη τη στρατιωτική να πουλάνε μούρη . Ο οπλισμός δε ειναι  πιο παλιός και απο τα όπλα των οπλαρχηγών του 21

Κάτω ολοι οι στρατοί

Κλασσικός Λαφαζανικός Γκαγκάνης. Αυτόν θέλουμε. Αυτόν αγαπάμε.

(ΥΓ. Πρόσεχε μην ξυπνήσεις αργότερα)

Α και που είσαι αυτή είναι τεμπελο-ιδεολογία σου μάλλον:

Συνημμένα

• sinthimata-se-toixous-me-toixous-10-xaxa.gr_.jpg
    sinthimata-se-toixous-me-toixous-10-xaxa.gr_.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 30

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

τι ασθενεια εχεις τυπε

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή ενα περιβάλλον άρρωστο με κομπλεξικους , που αν τους ρωτά ς γιατι ετσι και οχι αλλιώς σου λενε ετσι πρέπει

Τα κωλοβυσματα που ειναι εποπ και το παίζουν πατριώτες ειναι καλοί για πατατοκαθαρισμα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Για μένα όποιος αποφευγει το στρατό προβάλοντας δικαιολογίες από πολιτικά έως και χάσιμο χρόνο είναι ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ.

Και εγώ διαφωνώ με την υποχρεωτική στράτευση, Ωστόσο από τη στιγμή που πάνε όλοι και έχει γίνει θεσμός υποχρεωτικός πρέπει να πας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356

RESPECT φίλε! Μπράβο σου! Αντε όλοι σκέφτονται το σήμερα.... που να ξέραν ότι θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Δηλαδή ενα περιβάλλον άρρωστο με κομπλεξικους , που αν τους ρωτά ς γιατι ετσι και οχι αλλιώς σου λενε ετσι πρέπει

Τα κωλοβυσματα που ειναι εποπ και το παίζουν πατριώτες ειναι καλοί για πατατοκαθαρισμα

Ναι υπάρχουν όλα αυτά φίλε!

ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΑΘΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κλασσικός Λαφαζανικός Γκαγκάνης. Αυτόν θέλουμε. Αυτόν αγαπάμε.

(ΥΓ. Πρόσεχε μην ξυπνήσεις αργότερα)

Α και που είσαι αυτή είναι τεμπελοιδεολογάι σου μάλλον:

δ
ο στρατός η εκκλησία τα ΜΜΕ  ειναι οι λεγόμενοι ιδεολογικοί μηχανισμοί του κράτους
Πράγμα που σημαίνει μαύρη προπαγάνδα φαιά  και τα ρέστα
Εγω θα παρα δεχόμουνα έναν απο τους μαλακές στρατό κάλλους που προσβάλλουν ατομα με ιδιαιτερότητες αν θα έλεγαν ποιος πολιτικός τους βόλεψε στο στρατό αντί να πανε τα πανιά να κάνουν καμία άσκηση και να διοριστεί μονο πολιτικό προσωπικό στις ένοπλες δυνάμεις

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475

Εγω αναγνωριζω ως "εθνικους" θεσμους του ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥΣ θεσμους (εκλογες, πανελλαδικες, ΑΣΕΠ...), οπου ολος ο λαος εχει ιση βαρυτητα, ασχετως ονοματος και χρηματων.

Ο στρατος ειναι αποκορυφωμα της ταξικης κοινωνιας.

Οποτε, αυτα τα περι "πατριδας", "αισθηματος καθηκοντος" κλπ, να τα βαλετε εκει που ξερετε.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Αν θες να γλιτώσεις τον στρατό μπορεις οταν ειναι η μερα σου να καταταγεις να εμφανιστείς ως cross  :rockon:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τι παει να πει θεσμός ; Και η οικογένεια σύμφωνα με τη κρατική ιδεολογία ειναι θεσμός , τα μνημόνια μπορούν να βοηθήσουν στην αναπαραγωγή της Ελληνικής οικογένειας ;;;;; Χαχαχαχα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
μιας και αυτοί που θεσμοθετούν είναι πιστοί στους θεσμούς  :tooth:

Φιλαράκο δεν κάνεις πολιτική ανάλυση εδώ. Δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά είναι ξεφτύλα να πάρει Ι5. Πώς το λένε; Ξ Ε Φ Τ Υ Λ Α

Μόναδικός λόγος που είναι σωστό και ΟΚ είναι να έχεις πραγματικό πρόβλημα.

Εγώ είμαι κατά της στράτευσης, το έγραψα. Δεν γίνεται όμως να μη πας όταν είναι κανόνας πια. Δεν είναι δα και τραγική εμπειρία. Έλεος.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Οι φλούφληδες και οι μπούληδες βάζουν τη μαμάκα τους να βάλει μέσο μη τυχόν και βαρέσουν καμιά σκοπιά και κάνουν καμιά αγγαρεία.  Άσχετα πόσο μπουρδέλο, όντως είναι, εξαιτίας σε μεγάλο βαθμό των μονιμάδων που αντιμετωπίζουν τους κληρωτούς ως ορντινάντσα για να ξύνουν τα αρχίδια τους, οι χειρότεροι δημόσιοι υπάλληλοι στην πραγματικότητα, η θητεία είναι βαθιά συνδεδεμένη με την ιστορία του τόπου, η δημοκρατία, η ισονομία και η ελευθερία θεμελιώθηκε όταν η ευθύνη για την προάσπιση της πόλης πέρασε από τους άρχοντες στους πολίτες. Η οπλιτική φάλαγγα είναι η ουσία της δημοκρατίας και αυτό μας συνόδευσε στην ιστορική πορεία, το έθνος είναι υπόθεση όλων μας όχι των άλλων. Η μετατόπιση του βάρους της ευθύνης στους άλλους δεν κάνει κάποιον μόνο παρτάκια, τομάρι και μπούλη, είναι δείγμα χαρακτήρα, ακοινώνητου, άχρηστου, παρασιτικού σε βάρος της κοινωνίας, σε βάρος των ανθρώπων που οφείλει να νοιώθει την ανάγκη να προστατέψει αν χρειαστεί.

Γιωτάδες δεν είναι μόνο τα κωλόπαιδα που παίρνουν Ι5 χωρίς λόγο, είναι και τα κακομαθημένα κωλόπαιδα που βγάζουν βυσματικά όλη τη θητεία σπίτι τους, σε γραφεία και πάει λέγοντας.  Υπηρέτησα σε μονάδα εκστρατείας στα σύνορα και το στρατόπεδο ποτέ δεν είχε πληρότητα, σε ασκήσεις Ίλης έβγαιναν πάντα όλες οι Ίλες για να συμπληρωθούν τα πληρώματα. Το ίδιο διάστημα τα βυσματικά στρατόπεδα της αεροπορίας ήταν φίσκα. Τους δίναν 10ήμερες απομακρύνσεις γιατί δε χώραγαν όλοι στους θαλάμους. Ψόφο.

Τι να πρωτοπιάσεις, το κωλόπαιδο που υπηρετούσε στο πολεμικό μουσείο και πήδαγε τη Τζούλια και τώρα είναι επιστημονικός συνεργάτης ευρωβουλευτή; Τον μπούλη που κρυβόταν τόσα χρόνια για να μην υπηρετήσει και τον είχαν στείλει να διαπραγματευτεί με την Τρόϊκα;  Αυτά τα σαπρόφυτα μας κυβερνούν, δείτε πόσοι απ' αυτούς που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια έχουν υπηρετήσει πραγματικά.  Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε άνθρωπο που δεν θυσιάζει το ελάχιστο για το βάρος του τόπου που τον φιλοξενεί, για το σύνολο, για τους δικούς του ανθρώπους. Μόνο χλέπα και υγρή απαξίωση, τομάρια.

σε βρισκω λιγο υπερβολικο αλλα συμφωνω σε γενικες γραμμες

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω αναγνωριζω ως "εθνικους" θεσμους του ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥΣ θεσμους (εκλογες, πανελλαδικες, ΑΣΕΠ...), οπου ολος ο λαος εχει ιση βαρυτητα, ασχετως ονοματος και χρηματων.

Ο στρατος ειναι αποκορυφωμα της ταξικης κοινωνιας.

Οποτε, αυτα τα περι "πατριδας", "αισθηματος καθηκοντος" κλπ, να τα βαλετε εκει που ξερετε.
Καλα τις εκλογες βίας και νοθείας τις ξέχασες ; Που λες για αδιάβλητο θεσμό εκλογών ;
Επι Σημίτη είχε ψηφίσει και ο Μοαζαρεβιτς ο μπασκετμπολίστας ο Ρωσσους

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.097
Πόντοι
1.796
Δεν νομιζω οτι σε ακολουθει μια ζωη.. Εκτος απο φιλους και γνωστους που θα σε κοροιδευουν για παντα.

Ας πουμε εχω εναν φιλο που το επαιξε γιωτας και τον κοροιδευουν ολοι, ενω για μενα δεν λεει ποτε κανεις τιποτα.

Δεν θα ηθελα να αναφερθω στο τι εχω, για να μην δινω πολλα προσωπικα στοιχεια. Παντως αν βοηθαει, εχω αυτοανοσο νοσημα το οποιο δεν δεχεται θεραπεια με κορτιζονη πλεον και θελει ανοσοκατασταλτικα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το θέμα για μια ανεπτηγμένη κοινωνία είναι να εκτιμήσει κατά πόσο ο στρατός χρειάζεται και σε ποια μορφή είναι ποιο αποδοτικός για να εκτελέσει τον σκοπό του. Τώρα το ότι στην Ελλάδα χρειαζόμαστε στρατό είναι σίγουρο νομίζω. Ο στρατός όμως με την εικόνα που έχει σήμερα μόνο την δουλειά του δεν κάνει,όσον αφορά την εκπαίδευση και την χρισημότητα των φαντάρων.

Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια έκαναν φαντάροι και κάτω από ποιές συνθήκες οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας. Είμαστε σε άλλες εποχές και πρέπει να προσαρμοστούμε. Νομίζω πως η 9μηνη θητεία με του στυλ ''είσαι το παιδί για όλες τις δουλειές των στρατοπέδων'', ούτε εκπαιδεύει κανέναν πέρα από το ότι σου μαθαίνει ίσως κάποια πειθαρχία ή το τι θα πει να ακολουθείς εντολές. Ο φαντάρος θα έπρεπε να κάνει 2 μήνες να μαθαίνει πράγματα χρίσημα και να πηγαίνει σπίτι του.

Στρατόπεδα θα έπρεπε να κλείσουν αν δεν υπηρετούν κάποιο σκοπό και όχι να υπάρχουν στην Αττική μόνο όσα στρατόπεδα υπάρχουν στον Έβρο. Ο στρατός σήμερα είναι ένα αστείο ανάμεσα σε δημοσιουπαληλίκι,ρουσφέτια,κονδύλια και απαρχαιομένες ιδέες.

Η χώρα χρειάζεται στρατό,αλλά όχι 9μηνους φαντάρους που βαριούνται τη ζωή τους και κοιτάνε πως θα την αράξουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom