Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγω ειμαι φλωρος, αχρηστος κλπ.
Δεν καταλαβαινω το προβλημα ΣΑΣ.

(Επισης, μιας και βλεπω να 'χεις μονο 65 μηνυματα, θα 'θελα να εισηγηθω στη διευθυνση να επαναφερει τον Εκτωρ.
Δεν γινεται δουλεια με κλωνους - ημιμετρα.)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
το διαβασα.
Δεν προσωποποιω αν κ ο συγκεκριμενος ετσι κ αλλιως ανηκει στις κατηγοριες που εγραψα.
Στρακιαπου,βολεψακηδες.
Ο αλλος το δυσκολευει κ καλα κ γραφει περι προβληματων.
Και τι να πουν ρε τρυπα οσοι υπηρετησαν 36,24 μηνες με τα ιδια προβληματα?
Ποσο λουμπινες εισαστε που δεν αντεχετε ενα ψιλοτραβηγμα 9 μηνων,οσο δηλαδη χρειαστηκε η μαννα σας για να φερει στον κοσμο εναν ακομη αχρηστο φυγοπονο οπως εσεις?
Είπε ένας άγνωστος που κρίνει αγνώστους.

Και επειδή κάποτε ίσχυε ένα καθεστώς σημαίνει ότι πρέπει να ισχύει και σήμερα? Δεν πάει μπροστά η ζωή? Επίσης παλιότερα οι άνθρωποι δεν είχαν ρεύμα και έχεζαν σε τρύπες έξω από το σπίτι τους αλλά δεν νομίζω να χέζεις στην αυλή σου.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αυτό πες το στους ανθρώπους που αφήνουν έξω άρρωστους γονείς,αδέρφια...δουλειές που με κόπο έχτισαν και οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι 9 μήνες τελείωσαν ούτε ισχύει ότι δεν σου στοιχίζει τίποτα. Δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ που να πήγε στρατό και να μη χάλασε λεφτά.

Είπαμε είναι 9 μήνες χαλαρά και χαβαλές αλλά αν έχεις προβλήματα έξω τότε σου γαμάει τα πάντα για 9 μήνες...

Αγαπητέ,αν έχει γονείς με σοβαρά προβληματα υγειας,ας το αναφέρει.Μπορεί να πετύχει μετάθεση κοντά στο σπίτι του.Με την προϋπόθεση ότι δεν έχει αδέρφια κλπ.Η θητεία είναι μια υποχρέωση.Να μην απαιτούμε μόνο τα δικαιώματά μας αλλά να βλέπουμε και τις υποχρεώσεις.Τέλος εδώ.Ας κάνει ο άνθρωπος ότι τον φωτίσει.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Αλήθεια? Πληρώνονται οι έφεδροι μια ζωή με μισθό δημοσίου υπαλλήλου? Παίρνουν οι εφεδροι επιδόματα? Παίρνουν οι εφεδροι προσαυξησεις? Παίρνουν μήπως και σύνταξη? ...ή μήπως και εφ' άπαξ?
μια ζωη οταν συνταξιοδοτουνται στα 50?τι μισθο,συνταξη τσιμπαει ενας ταξιαρχος ρε τρυπα?
ο μη παραγωγικος εφεδρος δεν στοιχιζει αμεσα κ εμμεσα στο κρατος?
Τι προσμετρας?το ποσο τρωει,πινει,χεζει?
ζηστε στην κοσμαρα σας ρε.
ακομη να διαβασω τους 2,5,9,15 στρατους εφεδρων ανα τον πλανητη.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μια ζωη οταν συνταξιοδοτουνται στα 50?τι μισθο,συνταξη τσιμπαει ενας ταξιαρχος ρε τρυπα?
ο μη παραγωγικος εφεδρος δεν στοιχιζει αμεσα κ εμμεσα στο κρατος?
Τι προσμετρας?το ποσο τρωει,πινει,χεζει?
ζηστε στην κοσμαρα σας ρε.
ακομη να διαβασω τους 2,5,9,15 στρατους εφεδρων ανα τον πλανητη.

ξυλο  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αγαπητέ,αν έχει γονείς με σοβαρά προβληματα υγειας,ας το αναφέρει.Μπορεί να πετύχει μετάθεση κοντά στο σπίτι του.Με την προϋπόθεση ότι δεν έχει αδέρφια κλπ.Η θητεία είναι μια υποχρέωση.Να μην απαιτούμε μόνο τα δικαιώματά μας αλλά να βλέπουμε και τις υποχρεώσεις.Τέλος εδώ.Ας κάνει ο άνθρωπος ότι τον φωτίσει.
Αλήθεια? Γιατί εγώ στο κέντρο είχα τουλάχιστον 3 παραδείγματα παιδιών που πραγματικά είχαν ανάγκη την ευνοική μετάθεση αλλά δεν την πήραν. Ποιός το βάφτισε υποχρέωση? Υποχρέωση είναι να φυλάσσονται τα σύνορα με κάποιο τρόπο και να εκπαιδεύονται σε στοιχειώδη πράγματα οι έφεδροι.

Δεν είναι υποχρέωση να υπάρχουν χιλιάδες στρατόπεδα στην Ελλάδα μόνο για τα ρουσφέτια και για να δικαιολογούν τις μίζες και τα κονδύλια ούτε να βάζουν 9 μήνες τον πολίτη να συντηρεί τα στρατόπεδα την σιγμή που υπάρχουν ΟΙ ΕΠΟΠ για αυτές τις δουλειές και ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εγω ειμαι φλωρος, αχρηστος κλπ.
Δεν καταλαβαινω το προβλημα ΣΑΣ.

(Επισης, μιας και βλεπω να 'χεις μονο 65 μηνυματα, θα 'θελα να εισηγηθω στη διευθυνση να επαναφερει τον Εκτωρ.
Δεν γινεται δουλεια με κλωνους - ημιμετρα.)
κανενα προβλημα.
Ομολογησες,τελειωσε η συζητηση.
Υ.γ αν δεν ησουν αχρηστος κ φλωρος,τα χαπια που σου εγραψε ο ψυχ,αν ειχες τα παπαρια να τα πιεις,θα τσιμπαγες το κωλοχαρτο σε χρονο μηδεν.
Επειδη εισαι λουμπινα,βλεπω να σε γαμανε ασαλιωτα κ καλα θα σου κανουν μηπως γινεις ανθρωπος εστω κ στα 27 σου

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
τι μισθο,συνταξη τσιμπαει ενας ταξιαρχος [size=30pt]ρε τρυπα[/size]?
Επειδή είσαι ευγενέστατος, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω. Αφού όμως ανεφερες το όνομα της μανούλας σου ("τρυπα") θα ήθελα να σου προτείνω την επόμενη φορά που θα πας εκει που σου γεμίζουν το κενό περιεχομένου κρανίο σου με νοσοκομειακά σκατα και αρρωστημένο κατουρο, να διαβαζεις και πίσω από τις γραμμές - όχι μόνο αυτά που σε συμφέρουν.

ΥΓ. Η μανούλα σου στελνει χαιρετισμούς. Προς το παρόν την έχω μπουκωμένη και δεν μπορεί να σου μιλήσει αλλα όταν την γυρίσω στα 4 για να της γεμίσω σπερμα την κωλάθρα της θα σου τηλεφωνήσει να σου τα πει και η ίδια. Λεει οτι πριν φυγει σου ετοιμασε φαγητο και θα το βρεις πανω στο ματι της κουζινας. Μην ανησυχεις, θα σου τη στειλω πίσω... χαρουμενη!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
whois = Εκτωρ χωρις θερμιδες

δεν βλεπω να διαγραφει μεγαλη καριερα, προτου ανανεωθει εκ νεου το νικ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αυτο θα σας φαει. Εχεις δει τιποτα αλλα δικα σας φασιστακια παγκοσμιως να αφηνουν ελευθερες τις ιδεες? Τουρκια, Σαουδικη Αραβια, Ιραν? Πουθενα. Μαλακες ειναι αυτοι νομιζεις?
Ξεχασες μαγκρεμπ,ιρακ,συρια,λιβυη,δεν ειχαν βαλβίδα αποσυμπίεσης τύπε. Αλλά και στο μπάμ τους πρώτοι εσεις την πληρωνετε όπως σας αξίζει :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Εχετε/ θελετε/ ειστε καθ' οδον?

Τεχνικες λεπτομερειες, δεκτές.

μιας και το σύστημα το ξέρω από πρώτο χέρι .. ανάλογα σε τι γιατρούς θα παίσεις.
άλλοι είναι στρατόκαβλοι οπότε δεν παίζει να κάνεις μπίζνα, άλλοι όμως με ένα μικρό δωράκι σε βγάζουν ότι γουστάρεις... αν σε δούνε βέβαια και λίγο γάτα και ξέρουν ότι δεν θα τους εκθέσεις.
σε γενικές δυσκολάκι..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Δηλαδη, πώς γινεται να λαδωσεις?

Μπαινεις μες στην επιτροπη, πετας 300 ευρω στο τραπεζι και λες "βγαλτε με τρελο"?  :think:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Επειδή είσαι ευγενέστατος, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω. Αφού όμως ανεφερες το όνομα της μανούλας σου ("τρυπα") θα ήθελα να σου προτείνω την επόμενη φορά που θα πας εκει που σου γεμίζουν το κενό περιεχομένου κρανίο σου με νοσοκομειακά σκατα και αρρωστημένο κατουρο, να διαβαζεις και πίσω από τις γραμμές - όχι μόνο αυτά που σε συμφέρουν.

ΥΓ. Η μανούλα σου στελνει χαιρετισμούς. Προς το παρόν την έχω μπουκωμένη και δεν μπορεί να σου μιλήσει αλλα όταν την γυρίσω στα 4 για να της γεμίσω σπερμα την κωλάθρα της θα σου τηλεφωνήσει να σου τα πει και η ίδια.
εκ του μακροθεν κουτσαβακισμοι.
Δεν σε βλεπω ρε βλακα.
Οι μαγκες αρσενικοι δεν γαμανε,δερνουν μεσω πληκτρολογιου.
Παρε τα χαπια σου κ μην ξεχασεις το κερι στα μπουτακια σου πριν βγεις το βραδυ στην καβαλας.

Επισκέπτης
προτιμοτερο ειναι να πας να υπηρετησεις 9 μηνες παρα να παιρνεις αναβολες καθε 6 μηνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom