Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αν εχεις βρει ψυχιατρο που να σου γραψει χαπια και γνωματευση στο ετσι, νομιζω εισαι σενιος. Ακριβως τα ιδια εκανε κι ενας φιλος. Αναλογα βεβαια τι θα γραφει η γνωματευση.

Το κυριο και Νο1 χαρακτηριστικο των στρατιωτικων ειναι η ευθυνοφοβια. Δημοσιουπαλληλικι τερμα. Δε προκειται να βαλουν στο στρατο καποιον που τους πηγαινει χαρτια ψυχιατρου για αγχος, καταθλιψη και χαπια!! Ετσι πιστευω.

Ο τρελογιατρος που πηγα ειναι τζιμανι, αλλα δεν εχει "ειδικευση" στα τρελοχαρτα.

Μου 'πε οτι σιγουρα θα βγαλω την ετησια αναβολη (η 2η) με τα χαπακια που μου 'γραψε, αλλα ισως χρειαστει να κανω κατι παραπανω για το τελικο.
Επισης, με απετρεψε να δηλωσω σχιζοφρενεια, γτ αναγραφεται ΠΑΝΩ στην απαλλαγη (σσ αυτο δεν μου το ειπε με βαβαιοτητα).

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τι μαλακιες διαβαζουμε γι αλλη μια φορα.
Να βαλουμε εφεδρους στα λεοπαρντ ενω δεν γινεται καμια προεπιλογη βασει μορφωσης,iq,κλπ.
Βαρελι απο 1,5 χιλ πετυχαιναν και το 81 στην ξανθη εφεδροι πυροβολητες,αφου το σκοπευτικο στο εφερνε σαν μουνι στο στομα στα M48A5.
Οι μονιμοι στοιχιζουν στο κρατος λιγοτερο απο τους εφεδρους ΖΩΑ.
Δεν συνεχιζω λογω ελλειψης σοβαρου αντίπαλου.
Υ.γ τσαμπα κλαψομουνιαση για 9 μηνες πλην αδειων,διακοπαρες.
Τελικα ποσο φλωρουμποχλιδανεργα πουστρακια ειναι τα σημερινα 18χρονα?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Δεν είπαμε ότι πας και λες ''καλημέρα θέλω να πάρω ι5''.

Αν όμως έχεις χαρτιά και συνταγή έστω από έναν ιδιώτη ψυχίατρο και το παίξεις και καλά στο τέλος θα το πάρεις το ι5.Και σου ξαναλέω...παίρνουν την ευθύνη.

Μόνο από κρατικό νοσοκομείο,ίσως να είχε βαρύτητα.Ο ιδιώτης δε μετράει στις Ένοπλες Δυνάμεις.Αν θέλει να πάει στο Ψ.Ν.Α να βρει γιατρό να του κάνει εισαγωγή,να πάρει και χαρτί νοσηλείας...
Μη λέμε μαλακίες..Να ήταν 18+ μήνες να πω εντάξει.9 μήνες είναι ρε παιδιά.Μέχρι να μπεις,να πάρεις ρούχα κλπ,να ορκιστείς πάει ο μήνας.Κάτι άδειες κάτι αιμοδωτικές κλπ,απολύεσαι..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
φιλος μου οπως εγραψα και πριν,ανυποτακτος,μολις βγηκε απο τη φυλακη και εβγαλε διαβατηριο πρν μερικες μερες

10995917_1627421607470428_4059399419852929035_n.jpg

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τύπε σας αφηνουμε ελευθερη την ιδέα για να ελπίζετε,και μετά να πονάει πιο πολύ η διαψευση :grin:
Αυτο θα σας φαει. Εχεις δει τιποτα αλλα δικα σας φασιστακια παγκοσμιως να αφηνουν ελευθερες τις ιδεες? Τουρκια, Σαουδικη Αραβια, Ιραν? Πουθενα. Μαλακες ειναι αυτοι νομιζεις?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι μαλακιες διαβαζουμε γι αλλη μια φορα.
Να βαλουμε εφεδρους στα λεοπαρντ ενω δεν γινεται καμια προεπιλογη βασει μορφωσης,iq,κλπ.
Βαρελι απο 1,5 χιλ πετυχαιναν και το 81 στην ξανθη εφεδροι πυροβολητες,αφου το σκοπευτικο στο εφερνε σαν μουνι στο στομα στα M48A5.
Οι μονιμοι στοιχιζουν στο κρατος λιγοτερο απο τους εφεδρους ΖΩΑ.
Υ.γ τσαμπα κλαψομουνιαση για 9 μηνες πλην αδειων,διακοπαρες.
Τελικα ποσο φλωρουμποχλιδανεργα πουστρακια ειναι τα σημερινα 18χρονα?

τυπε,αυτος π ανοιξε το θρεντ ειναι 27  :rolleyes: :rolleyes:  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μόνο από κρατικό νοσοκομείο,ίσως να είχε βαρύτητα.Ο ιδιώτης δε μετράει στις Ένοπλες Δυνάμεις.Αν θέλει να πάει στο Ψ.Ν.Α να βρει γιατρό να του κάνει εισαγωγή,να πάρει και χαρτί νοσηλείας...
Μη λέμε μαλακίες..Να ήταν 18+ μήνες να πω εντάξει.9 μήνες είναι ρε παιδιά.Μέχρι να μπεις,να πάρεις ρούχα κλπ,να ορκιστείς πάει ο μήνας.Κάτι άδειες κάτι αιμοδωτικές κλπ,απολύεσαι..
Αυτό πες το στους ανθρώπους που αφήνουν έξω άρρωστους γονείς,αδέρφια...δουλειές που με κόπο έχτισαν και οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι 9 μήνες τελείωσαν ούτε ισχύει ότι δεν σου στοιχίζει τίποτα. Δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ που να πήγε στρατό και να μη χάλασε λεφτά.

Είπαμε είναι 9 μήνες χαλαρά και χαβαλές αλλά αν έχεις προβλήματα έξω τότε σου γαμάει τα πάντα για 9 μήνες...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
kosamf καλα ειναι στο στρατο θα πλενεις με το λαστιχο τις ντουζιερες  κ μετα θα ερχεται ο παλιος θα κανει αφρατες κουραδες κ θα σου λεει μαζεψετα μην σε σταξω   :)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Αυτό πες το στους ανθρώπους που αφήνουν έξω άρρωστους γονείς,αδέρφια...δουλειές που με κόπο έχτισαν και οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι 9 μήνες τελείωσαν ούτε ισχύει ότι δεν σου στοιχίζει τίποτα. Δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ που να πήγε στρατό και να μη χάλασε λεφτά.

Είπαμε είναι 9 μήνες χαλαρά και χαβαλές αλλά αν έχεις προβλήματα έξω τότε σου γαμάει τα πάντα για 9 μήνες...

γιαυτο μπαινεις στα 18 τυπε

κ εγω 27 μπηκα μαζι με τον τσινα στο κουφομουνο

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τσουρεκια μας τα κανες αγορακι μου. Μας το ξαναπες αυτο. Το καταλαβαμε. Εισαι και ξυπνιος και καταλαβες οτι η θητεια ειναι πεταμενα λεφτα, ας τους κανουμε ολους μονιμους, αλλα και γαμιας και κομμαντο στην οποια θητεια σου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τσουρεκια μας τα κανες αγορακι μου. Μας το ξαναπες αυτο. Το καταλαβαμε. Εισαι και ξυπνιος και καταλαβες οτι η θητεια ειναι πεταμενα λεφτα, ας τους κανουμε ολους μονιμους, αλλα και γαμιας και κομμαντο στην οποια θητεια σου.
Η για τους πούστιδες επιλοχάδες που θα φτιάχνουν τους κολητούς τους και θα απορεί γιατί ενώ τους πάει 1-2 αυτός είναι δεύτερη μέρα φυλάκιο  :tooth:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
τυπε,αυτος π ανοιξε το θρεντ ειναι 27  :rolleyes: :rolleyes:  :grin:
το διαβασα.
Δεν προσωποποιω αν κ ο συγκεκριμενος ετσι κ αλλιως ανηκει στις κατηγοριες που εγραψα.
Στρακιαπου,βολεψακηδες.
Ο αλλος το δυσκολευει κ καλα κ γραφει περι προβληματων.
Και τι να πουν ρε τρυπα οσοι υπηρετησαν 36,24 μηνες με τα ιδια προβληματα?
Ποσο λουμπινες εισαστε που δεν αντεχετε ενα ψιλοτραβηγμα 9 μηνων,οσο δηλαδη χρειαστηκε η μαννα σας για να φερει στον κοσμο εναν ακομη αχρηστο φυγοπονο οπως εσεις?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αλήθεια? Πληρώνονται οι έφεδροι μια ζωή με μισθό δημοσίου υπαλλήλου? Παίρνουν οι εφεδροι επιδόματα? Παίρνουν οι εφεδροι προσαυξησεις? Παίρνουν μήπως και σύνταξη? ...ή μήπως και εφ' άπαξ?

ε το ιδιο λετε ρε τυπε,οι μονιμοι κοστιζουν μηνας μπαινει,μηνας βγαινει +εφαπαξ κτλ

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Τι μαλακιες διαβαζουμε γι αλλη μια φορα. Οι μονιμοι στοιχιζουν στο κρατος λιγοτερο απο τους εφεδρους
Αλήθεια? Πληρώνονται οι έφεδροι μια ζωή με μισθό δημοσίου υπαλλήλου? Παίρνουν οι εφεδροι επιδόματα? Παίρνουν οι εφεδροι προσαυξησεις? Παίρνουν μήπως και σύνταξη? ...ή μήπως και εφ' άπαξ?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
δεν ξερω αν θεωρησες ασχετο αυτο που εγραψα,αλλα για να βγαλεις διαβατηριο πρεπει να πας στην αστυνομια.σχετιζεται λοιπον με τον ελεγχο στο δρομο που ανεφερε ο φιλος

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
το διαβασα.
Δεν προσωποποιω αν κ ο συγκεκριμενος ετσι κ αλλιως ανηκει στις κατηγοριες που εγραψα.
Στρακιαπου,βολεψακηδες.
Ο αλλος το δυσκολευει κ καλα κ γραφει περι προβληματων.
Και τι να πουν ρε τρυπα οσοι υπηρετησαν 36,24 μηνες με τα ιδια προβληματα?
Ποσο λουμπινες εισαστε που δεν αντεχετε ενα ψιλοτραβηγμα 9 μηνων,οσο δηλαδη χρειαστηκε η μαννα σας για να φερει στον κοσμο εναν ακομη αχρηστο φυγοπονο οπως εσεις?

τυπε,μπορει ομως ο τυπος να μην αντεξει,και να αυτοκτονησει  :S :S :S :S

νομιζεις λιγοι χλιδανεργοι κ εισοδηματιες ζουνε κ σημερα στην Ελλαδα της κρισης?  :S

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ε το ιδιο λετε ρε τυπε,οι μονιμοι κοστιζουν μηνας μπαινει,μηνας βγαινει +εφαπαξ κτλ
Λες? Εμενα μου φάνηκε ως δήλωση... "Οι μονιμοι στοιχιζουν στο κρατος λιγοτερο απο τους εφεδρους ΖΩΑ"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom